arrow_drop_up arrow_drop_down
Bewust kiezen

Workshop

Intensive weekend

Een life-changing event

Bewustzijn

Deze Intensive staat volledig in het teken van innerlijke transformatie en groei. Je leert hoe bewustzijn met je communiceert én hoe je je hierop kunt afstemmen.

Kiezen

Je breekt vrij uit de energie die je beperkt en kiest een nieuwe weg om te volgen. Ik begeleid je hier heel persoonlijk en stap voor stap doorheen.

Opvolgen

Ik geef je bovendien een aantal heldere én gebruiksklare tools mee, die je de rest van je leven zal kunnen inzetten in dienst van jouw steeds veranderende levensstroom.

Je komt oog in oog met de gedachte die jou onbewust heeft gehouden. Deze gedachte heeft ervoor gezorgd dat je vanuit voorwaarden en beperking bent gaan creëren.

Voel je dit?

 • Loopt jouw leven helemaal niet zoals jij dat wil?
 • Voel je dat het allemaal anders of beter kan, maar weet je niet hoe je dit kunt veranderen of waar te beginnen?
 • Zit er zoveel in je, maar komt het er niet uit?
 • Heb je geen zin meer om elke keer weer zoveel moeite te moeten doen om te bereiken wat je zo graag wil?
 • Ben je moe van alles wat je tot nu toe hebt geprobeerd om te bereiken wat je zo graag wil?

Wil je dit?

 • Heb je behoefte om innerlijk helemaal te resetten?
 • Wil je een nieuwe start maken, of een geheel nieuwe weg inslaan, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken?
 • Wil je weten wat het is dat je beperkt?
 • Heb je een hardnekkige blokkade die je heel graag voor eens en altijd de wereld uit wilt hebben?
 • Heb je een specifiek of steeds terugkerend probleem dat je heel graag in het licht van bewustzijn wilt zetten?

Hoe ziet deze 3-daagse eruit?

Vrijdag

Op vrijdag gaan we van start met een zeer uitgebreide informatie- en inspiratie webinar. Ik reik je de materie aan waar we tijdens de workshop-dag mee aan de slag gaan. Na afloop van het webinar ontvang je van mij de zelfonderzoeksmail om alle informatie uit het webinar innerlijk te activeren. Ik stel je een aantal zeer gerichte vragen. Door jouw antwoorden kunnen we de workshop helemaal toespitsen op jouw unieke verlangen.

Zaterdag

Op zaterdag komen we een hele dag samen en brengen we de materie tot leven. Je ontdekt welke gedachten je dienen en welke gedachten je beperken. Je bevrijdt jouw energie en kiest de directe weg van bewustzijn. Je gaat naar huis met een volledig helder inzicht in hoe je met je eigen energie kunt gaan werken én hele praktische tools (o.a. een essentie handleiding) om te leven én te creëren vanuit jouw unieke essentie.

Zondag

Op zondag komen we nogmaals samen, dit keer online. Nu zetten we de puntjes op de i. Je krijgt de gelegenheid om je laatste vragen te stellen, en onder mijn begeleiding maken we jouw nieuwe weg (jouw nieuwe keuze) compleet (zowel energetisch als concreet). Je bent er helemaal klaar voor. Je denkt, praat, en leeft jouw nieuwe jij en brengt jouw essentie tot leven vanuit vernieuwde geopende energie. Yes!

Je maakt de enorme verschuiving vanuit beperkende creatie naar creëren vanuit bewustzijn!

Dit is wat je krijgt

 • Een zeer uitgebreide informatie-webinar waarmee de intensive meteen super intensief van start gaat. Ik reik je de materie aan waar we tijdens de workshop mee gaan werken.
 • Een uitgebreide informatie - en zelfonderzoeksmail om de Intensive innerlijk te activeren. Door jouw antwoorden kunnen we de workshop helemaal toespitsen op jouw unieke essentie.
 • Een hele dag met mij op lokatie in Nederhorst den Berg. Deze dag is inclusief: koffie/thee, fruit, tussendoortjes én uitgebreide vegetarische lunch. Deze dag brengen we de materie tot leven en ga jij jouw onbegrensde vrijheid ontdekken, ontvouwen én (samen met een heleboel tools om dit te verankeren en te ontwikkelen) meenemen naar huis!
 • Een inspirerende 'aftertalk' waarin de laatste vragen kunnen worden gesteld en we onze nieuwe weg definitief maken. Ready, Set, Go!

Dit heb je nodig

 • Innerlijk: Een diepe wens om los te breken uit beperkende patronen en je ziel te volgen.
 • Praktisch: Internet, e-mail inclusief de mogelijkheid om video's af te spelen.
€ 1150,-
€ 379,-

Workshop - Intensive weekend

Bevrijd jezelf voor eens en voor altijd uit beperkende patronen en maak je verlangens realiteit!


 • "Compleet: van A tot Z"
 • "Verhelderend"
 • "Praktisch"
 • "Transformerend"
 • "Verrijkend"


(Ook in 2 termijn betalingen te voldoen)

Zij gingen je voor

Wat een ommekeer

De workshop voelde voor mij als een retraîte, waarin ik een keuze heb gemaakt om van mij zelf te zijn. Dit is tot op heden mijn dagelijkse slogan. Wat betekent dit en waar kies ik nu voor. Mijn leven, mijn sneltrein is een locomotief geworden, je weet wel, zo’n oude, al rijdend door een meanderend landschap. Ik kijk naar binnen, eerlijk, oprecht, confronterend en vervolgens naar buiten met andere ogen, nieuwsgierig, alleen genoegen nemend met mijn beste versie. Ik begin ja te zeggen, na een periode van veel nee’s. De workshop is een startpunt en ik vind het zalig om met de handvatten van Nicky te leven, onderweg te zijn. Mocht je besluiten tot een terugkomdag, dan ben ik graag van de partij! Mijn hart maakt elke keer een sprongetje als ik je zie, op Facebook of youtube, ben blij met al je cadeautjes. 

Wat een ommekeer
Annemarie
Puur goud

Lieve Nicky,  heel erg bedankt voor dit traject. Ik heb er zóveel aan gehad. De dag samen zorgde ervoor dat ik weer verder kon leven zonder schuld, wat een bevrijding. Ik zag het gelijk. Het persoonlijke naslagwerk kijk ik nog regelmatig in om het helemaal tot mij te nemen en in elke cel te laten vallen. Bij alle filmpjes denk ik wauw wat een verheldering en het zet onmiddellijk aan tot zelf onderzoek. Wat een goud! Hopelijk tot ziens weer. Dank je wel en heel veel liefs

Puur goud
Els
Zo waardevol
Jouw rechtstreekse wijze stijl komt bij mij heel zuiver binnen. Je hebt me de inzichten gegeven die ik nodig had om er zelf wat mee te kunnen. In mijn dagelijks leven merk ik dat ik door dit traject anders in het leven sta. Ik heb mijn overlevingsmechanismen en overtuigingen doorzien en dat heeft gemaakt dat ik ook anders denk, voel, zeg en handel.  En dat heeft weer effect op mijn werkelijkheid. Zo heeft vooral het doorzien van mijn overlevingsmechanisme om altijd mijn omgeving en alles en iedereen daarin te willen verbeteren een enorme verandering teweeg gebracht. En vooral ook dat ik daarin mijn eigen waarheid mag loslaten, want wie ben ik om alles te bekritiseren en verbeteren. Ik wens jou alle succes met jouw prachtige missie en mocht je nog een abonnementsvorm vinden voor maatwerkadvies voor oud-Intensivers dan hoor ik het graag, liefs!
zo waardevol

H.

Meest gestelde vragen

Wanneer vindt deze 3-daagse plaats?

Deze workshop start met 8 deelnemers. Dit betekent dat: hoe eerder je je aanmeldt, hoe eerder het plaatsvindt. Dit gaat meestal heel snel! Je meldt je aan door je ticket te kopen. Wil je liever eerst de datum afwachten? Mail je dan aan via de mail (klik op de contactknop). Ik zet je naam op de lijst en neem contact met je op zodra we de datum gaan vastleggen.


Hoe wordt de tijd in deze 3-dagen verdeeld?

Op vrijdagavond neem je de tijd om het webinar bij te wonen. Het webinar duurt van 20:00 tot 21:15 uur. Hierna ontvang je de zelf-onderzoeksmail. Je ontvangt hierin een aantal gerichte vragen die je in alle rust dient te beantwoorden. Het is goed om hier echt even de tijd voor te nemen. Je neemt de antwoorden namelijk mee naar de workshop dag en ze zijn dus van invloed op het verdere verloop van jouw proces. Op zaterdag komen we een hele dag bij elkaar, Van 10:00 tot 17:00 uur. Op zondag in het middaguur houden we opnieuw een webinar, dit keer interactief. Deze webinar start rond 13:30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.


Is het de bedoeling dat ik eerst het boek 'Draaien naar de Bron' lees?

Het boek 'Draaien naar de bron’ ligt aan de basis van deze workshop en biedt dan ook een hele waardevolle voorbereiding en/of aanvulling op de workshop. Maar, het is géén voorwaarde. Ik geef je meer dan voldoende tekst en uitleg om je volledig te voorzien in alles wat je nodig hebt om een volledige innerlijke ommezwaai te maken.

"Ik kan gewoon niet beschrijven wat de workshop met me heeft gedaan. Ik voel me herboren. De vraag die ik steeds bij me heb is: "Wat kan IK doen vóór mijn wereld?" Het maakt me nederig en ik klap uit elkaar van dankbaarheid. Heel veel liefs, ik ben zo groots met jouw gift!"

Annemarie

Reserveer je plekje nu

Deze website werkt met cookies