Innerlijk leiderschap

De Bevrijding

Online Dagworkshop

Innerlijk leiderschap

De Bevrijding

Online Dag workshop

De Super Zelfrealisatie dag

Deze dag staat helemaal in het teken van het doorbreken van zelf saboterende patronen. Bewustwording 'at it's best'! We hebben één duidelijk doel voor ogen:


Onbewuste patronen te:

✔️ Herkennen;

✔️ en om te zetten in vrijheid!


Je kunt je niet voorstellen hoeveel kilo's energetische balast we op deze dag overboord gaan gooien. We krijgen de gelegenheid om onze zielsmissie duidelijk voor ogen te krijgen én te formulieren (d.m.v. een krachtige affirmatie), zodat we onze zielsmissie kunnen gaan volgen zónder voorwaarden en zónder beperkingen. 

Innerlijk leiderschap
€75,-

De Bevrijding

Deze dag is niet live. Je kunt de workshop online volgen. Je bepaalt zelf je dag en werkt in je eigen tempo.


Je kunt de dag als volgt indelen:


✔️  11:00 - 12:00 uur: Sessie 1 

✔️  13:00 - 15:00 uur: Sessie 2 

✔️  15:30 - 17:00 uur: Sessie 3

Leiderschap over je leven

Nicky Verbeek

Dat dit een super 'Boost' is voor jouw bewustzijn, kan ik je nu alvast verklappen. Ik houd me niet in en geef je informatie die je ongelooflijk diepe inzichten gaat geven in de werking van jouw energie.

Ik leer je hoe bewustzijn met je communiceert én hoe je je hierop kunt afstemmen. Je breekt vrij uit de gedachten die je beperken en samen leggen we een geheel nieuwe gedachtestroom aan om te volgen. We creëren een nieuwe waarheid en laten de oude los.

Aan het einde van deze dag heb je een volledig inzicht in jouw unieke veld van creatie én een praktische handleiding, die je de rest van je leven zal kunnen inzetten in dienst van jouw steeds veranderende levensstroom. 

Ik doe mee!