Webinar ~ Je bent onbegrensd & vrij

 27.00

Toegangskaartje voor de Webinar  “Je bent onbegrensd en Vrij”

  1. Zodra je betaling is verwerkt ontvang je van mij direct een bevestiging (met de download link) in de mail. 
  2. Klik op de download link om je aan te melden.
  3. Zodra je jezelf hebt aangemeld kun je meteen beginnen!

Let op: deze webinar is een replay, je kunt dus niet (meer) participeren in de live chat

Beschrijving

Leef jij in vrijheid omdat je vertrouwt op liefde en overvloed? Of leef jij onder voorwaarden uit angst voor beperking? Het eerste is liefdevol voor jou en daarom moeiteloos en vruchtbaar, het tweede is uitputtend en onderdrukkend. Je voelt je moe, ondergeschoven, afgedankt, kwetsbaar en/of klein. Je enige verlangen wordt dan nog om weer controle over jouw leven terug te kunnen krijgen. Om je weer beter te mogen voelen. Je maakt steeds weer aanstalten hiertoe die niets opleveren. Zonder dat je er doorhebt sla je daarmee opnieuw de weg van moeite en beperking in.

Dus dát is niet de weg. Niet de weg terug naar jou.

Je bent geboren vanuit een onbegrensde bron van liefde en wanneer je jouw unieke levensstroom gaat ontdekken kun je erin mee bewegen. Mee met jouw liefdevolle, moeiteloze en vrije stroom dat jouw leven werkelijk is. Jouw levensstroom volgt de weg van de minste weerstand. In deze webinar ga ik met jou deze reis aan. De weg naar binnen.

  • Wat gaan we doen?

We gaan ontwaken in de onbegrensde vrijheid die we zijn!

  • Hoe?

Ik laat je jouw persoonlijke weerstand herkennen, zodat het met je kan beginnen te communiceren. Dit is de allerbelangrijkste stap die niet kan worden overgeslagen. Jouw weerstand toont zich aan je via alles en iedereen om je heen. Alles en iedereen staat namelijk in dienst van jou(w zielsplan). Alleen dat is al liefde en het ultieme bewijs van overvloed. Je wordt de hele dag voorzien. Je hoeft het alleen maar te leren kennen. En je ervoor openen. Jouw weerstand brengt je namelijk steeds weer bij jou. Het is steeds weer initiatie van bewustzijn om jouw leven vervulling te kunnen geven. Het verlangt van jou dat je meedoet. Dat is het enige dat het van je vraagt. Jij bent het ultieme en centrale punt van jouw levenscreatie: De ontvanger van liefde en degene die de liefde uitdrukking kan geven. Elke dag nodigt jouw bewustzijn via jouw ervaringswereld je uit om mee te doen.

Laten we samen de verschuiving maken (d.m.v. zelfonderzoek: introspectie door jezelf de juiste vragen te stellen).

De webinar is opgesplitst in 4 overzichtelijke delen:

1. Weerstand
2. Ego (ik-perspectief)
3. Verschuiven naar Open Gewaarzijn
4. Liefde

De verschuiving ís de reis. Van innerlijke tweestrijd naar Open Gewaarzijn. Van verkramping naar vertrouwen. We gaan draaien naar de Bron. Naar de onbegrensde bron van liefde die er voor jou is, jouw vrije levensfontijn.

Breek vrij en begin weer te stromen vanuit je hart. Jouw hart vertelt je elk moment opnieuw wie je werkelijk bent. Je bent geliefd en je bent volledig vrij om vanuit die onbegrensde liefde te gaan leven.

Algemene Informatie

Tijdens dit webinar zie en hoor je mij live en maak ik bovendien gebruik van een live presentatie waardoor mijn informatie nog beter bij je binnen kan komen. Dit alles bij elkaar maakt het een intens en super verhelderende workshop. Tijdens dit online event zal je niet alleen een heleboel informatie en inzichten ontvangen maar krijg je tevens van mij hele praktische vragen en zelfonderzoek oefeningen mee. Deze kun je actief blijven toepassen voor de rest van je leven. Let op: deze webinar is een replay, je kunt dus niet (meer) participeren in de live chat

 

…Wie zou jij zijn en wat zou je doen als er geen beperkingen op je levenspad waren en je onbegrensd geliefd en vrij zou zijn…

Let me take you there!

❤️ xxx Nicky