Online Traject ~ De Verschuiving

 179,00

Deze bestelknop sluist je direct door naar de online cursuspagina.

Op de online cursuspagina dien je allereerst een account voor je zelf aan te maken. Na het aanmaken van je account ontvang je de bevestigingslink per mail. Door te bevestigen kom je op de betaalpagina terecht. Na betaling kun je direct inloggen en beginnen.

Je krijgt vervolgens ook automatisch toegang tot de vervolgcursus (De Verdieping).

Categorie:

Beschrijving

Ontwaken in Bewustzijn – De Cursus

30 sleutels tot ontwaken in onbegrensde VRIJHEID

Dit online programma is ontstaan vanuit mijn passie om mensen online een volledig begeleidingstraject aan te kunnen bieden met betrekking tot hun persoonlijke ontwakingsproces. Ik wilde een glashelder stap-voor-stap routeplan uitzetten die iedereen op zijn eigen, unieke manier kan invullen en in zijn eigen tempo kan doorlopen om tot zelfrealisatie te komen. En dat is gelukt! Dit uitgebreide programma biedt je een volledig zelfonderzoek-traject, vanaf het punt van ontwaken tot aan creëren vanuit de bron. Alles komt voorbij, niets wordt overgeslagen. This is it! De volle 100%.

Wanneer je dit programma start dan ga je een heel persoonlijk en intensief ontwakingsproces aan waarin je jezelf zal kunnen bevrijden van beperkende gedachten. Je zult de enorme kracht van jouw onbegrensde levenspotentie ontdekken en ik leer je tevens hoe je deze kracht kunt laten ontvouwen.

De 30 lessen hebben een stapsgewijze en opbouwende – tot de kern komende – route, waarbij elke stap is opgebouwd vanuit de intentie om jou het zelf te laten ervaren. Jij zal de verschuiving zelf gaan maken vanuit het beperkende ik-perspectief naar de vrijheid van open gewaar zijn. Juist dit zelf ervaren zorgt ervoor dat je de materie niet alleen ter kennis aan zal nemen en mentaal zal kunnen laten bezinken, maar dat het je eigen levensechte ervaring zal zijn. En dat is precies wat dit online programma zo effectief maakt.

Je krijgt onbeperkt de toegang tot de leeromgeving. Dit geeft je alle vrijheid om de materie volledig tot je te nemen. Daarnaast krijg je ongelimiteerd toegang tot het besloten deelnemers Forum. Het Forum biedt je de gelegenheid om dieper in te gaan op de materie die je in de cursus hebt opgedaan. Hier wordt je geïnspireerd door de vragen van anderen, en dit zal je stimuleren om sneller tot nieuwe ontdekkingen en inzichten te komen. Ook krijg je hier de gelegenheid om jouw persoonlijke vragen (met een maximum van 5) aan mij te stellen.

WAT KRIJG JE?

 • Je leert onderscheid te maken tussen ‘afgescheiden’ en ‘in verbinding’
 • Je leert hoe je verschuift vanuit ‘ik ben’ naar ‘Open Gewaarzijn’
 • Je krijgt inzicht in het hoe en waarom je je hebt afgescheiden
 • Je leert je te openen voor jouw diepere intenties
 • Je komt in verbinding met jouw unieke levensstroom
 • Je begint op jouw levensstroom te vertrouwen

WAT HEB JE NODIG?

 • € 179
 • Een pc, laptop, tablet of telefoon (met de mogelijkheid om video’s af te spelen)
 • internet & e-mail adres
 • een gedreven spirit en een open mind

BOVENDIEN krijg je na aanmelding toegang tot de vervolgcursus De Verdieping

De Verdieping – Nóg een hele cursus met zoveel nieuwe inzichten! Ik biedt je NOG 7 sleutels tot innerlijke vrijheid

Er zijn maar liefst 7 hardnekkige (beperkende) overtuigingen die iedereen opdoet in zijn leven. Deze overtuigingen hebben we aangenomen en zijn we gaan geloven terwijl ze onze levensstroom blokkeren en ons onbewust houden van onze onbegrensde vrijheid. Deze overtuigingen hebben ons afhankelijk gemaakt van onze omgeving. Hierdoor stromen we niet meer ‘van (uit ons) zelf’ en raken we gefrustreerd en afgescheiden.

Jouw unieke ziel energie zal jou af en toe bepaalde negatieve levenservaringen aanbieden. Uit angst voor herhaling hiervan kun je ervoor kiezen om deze ervaringen te ‘overleven’. Maar dit is niet de bedoeling van deze ervaringen. Ze dienen ervoor om je te laten groeien in bewustzijn en in de liefde voor jezelf. Wanneer je jouw unieke ziel energie gaat herkennen kun je je gaan openen voor de boodschap die in deze schijnbaar ’tegenwerkende’ ervaringen verscholen gaat. Laat de ervaring toe zodat het zijn prachtige werk kan doen: Jouw leven in volledige vrijheid te laten ontvouwen.

Ik bied je hiermee een compleet nieuwe manier aan om naar jouw levenservaringen te kijken. Jouw unieke gift zit in jou en wil vrij zijn om tot uitdrukking te kunnen komen. Jij bent de enige die de deur hiertoe kan openen. Ik reik je hiervoor de juiste sleutels aan.

Van beperking naar vrijheid. Van controle (angst) naar overgave (vertrouwen)

Met de 7 sleutels die ik je aanbied zul je het vertrouwen gaan ontwikkelen waardoor je jouw leven steeds meer zal kunnen benaderen vanuit openheid in plaats vanuit angst en zelfbescherming. Je leert het over te laten aan jouw leven (omdat je gaat inzien dat jij dát bent).

De cursus bestaat uit 15 intensieve lessen en zit boordevol met nieuwe en exclusieve informatie, heldere handreikingen, diepe inzichten, aangevuld door 14 begeleidende video’s, 8 zelfonderzoek oefeningen en de daarbij behorende oefenbladen. Het wordt afgesloten met een persoonlijk oefenboekje en je krijgt onbeperkt toegang tot het besloten Forum waar je al je vragen kunt stellen en je ervaringen en / of zelfonderzoek kunt delen.

Je krijgt onbeperkt de toegang tot de leeromgeving. Dit geeft je alle vrijheid om de materie volledig tot je te nemen. Daarnaast krijg je ongelimiteerd toegang tot het besloten deelnemers Forum. Het Forum biedt je de gelegenheid om dieper in te gaan op de materie die je in de cursus hebt opgedaan. Hier kun je elkaar inspireren, stimuleren en met elkaar samenwerken om sneller tot nieuwe ontdekkingen en inzichten te komen. Begeleid en motiveer de ander en je ontdekt spontaan nieuwe routes van bewustzijn in jezelf.

WAT KRIJG JE?

 • Je ontdekt welke gedachten jou tegen houden om vrij te zijn
 • Je maakt de transformatie vanuit deze beperkende gedachten naar Bewust Zijn
 • Je ontwikkelt moed en zelfvertrouwen
 • Je ontdekt jouw unieke persoonlijke ziel energie (jouw gift)
 • Je leert hoe je jouw unieke ziel energie kan gaan benutten om jouw diepste verlangens waar te maken (vervulling)