Online Programma ~ Ontwaken: De Verschuiving

 129,00

Nadat je betaling is verwerkt ontvang je meteen de eerste mail.

Categorie:

Beschrijving

Ontwaken in Bewustzijn - Online programma

45 sleutels tot ontwaken in onbegrensde VRIJHEID

Dit online programma is ontstaan vanuit mijn passie om mensen online een volledig begeleidingstraject aan te kunnen bieden met betrekking tot hun persoonlijke ontwakingsproces. Ik wilde een glashelder stap-voor-stap routeplan uitzetten die iedereen op zijn eigen, unieke manier kan invullen en in zijn eigen tempo kan doorlopen om tot zelfrealisatie te komen. En dat is gelukt! Dit uitgebreide programma biedt je een volledig zelfonderzoek-traject, vanaf het punt van ontwaken tot aan creëren vanuit de bron. Alles komt voorbij, niets wordt overgeslagen. This is it! De volle 100%.

Wanneer je dit programma start dan ga je een heel persoonlijk en intensief ontwakingsproces aan waarin je jezelf zal kunnen bevrijden van beperkende gedachten. Je zult de enorme kracht van jouw onbegrensde levenspotentie ontdekken en ik leer je tevens hoe je deze kracht kunt laten ontvouwen.

De 45 lessen hebben een stapsgewijze en opbouwende - tot de kern komende - route, waarbij elke stap is opgebouwd vanuit de intentie om jou het zelf te laten ervaren. Jij zal de verschuiving zelf gaan maken vanuit het beperkende ik-perspectief naar de vrijheid van open gewaar zijn. Juist dit zelf ervaren zorgt ervoor dat je de materie niet alleen ter kennis aan zal nemen en mentaal zal kunnen laten bezinken, maar dat het je eigen levensechte ervaring zal zijn. En dat is precies wat dit online programma zo effectief maakt.

Je ontvangt van mij 45 dagen lang, elke dag, een zeer uitgebreide informatie- en zelfonderzoeksmail. Elke dag heldere informatie, inspiratie, een zelfonderzoek (in de vorm van een oefening of een vraag) inclusief een begeleidende audio of video!

Alle mails (inclusief alle video's en bijlagen) die je tijdens het traject van mij ontvangt zijn (voor eigen gebruik) te bewaren.

Nadat je betaling is verwerkt ontvang je meteen de eerste mail.

 

Op dit online traject zijn de algemene voorwaarden van toepassing.