Online Intensive ~ Ontwaken

 135.00

Deze bestelknop sluist je direct door naar de online cursuspagina.

Op de online cursuspagina dien je allereerst een account voor je zelf aan te maken. na het aanmaken van je account ontvang je de bevestigingslink per mail. Door te bevestigen kom je op de betaalpagina terecht. Na betaling kun je direct inloggen en beginnen.

Categorie:

Beschrijving

Ontwaken in Bewustzijn – De Cursus

30 sleutels tot ontwaken in onbegrensde VRIJHEID

Dit online programma is ontstaan vanuit mijn passie om mensen online een volledig begeleidingstraject aan te kunnen bieden met betrekking tot hun persoonlijke ontwakingsproces. Ik wilde een glashelder stap-voor-stap routeplan uitzetten die iedereen op zijn eigen, unieke manier kan invullen en in zijn eigen tempo kan doorlopen om tot zelfrealisatie te komen. En dat is gelukt! Dit uitgebreide programma biedt je een volledig zelfonderzoek-traject, vanaf het punt van ontwaken tot aan creëren vanuit de bron. Alles komt voorbij, niets wordt overgeslagen. This is it! De volle 100%.

Wanneer je dit programma start dan ga je een heel persoonlijk en intensief ontwakingsproces aan waarin je jezelf zal kunnen bevrijden van beperkende gedachten. Je zult de enorme kracht van jouw onbegrensde levenspotentie ontdekken en ik leer je tevens hoe je deze kracht kunt laten ontvouwen.

De 30 lessen hebben een stapsgewijze en opbouwende – tot de kern komende – route, waarbij elke stap is opgebouwd vanuit de intentie om jou het zelf te laten ervaren. Jij zal de verschuiving zelf gaan maken vanuit het beperkende ik-perspectief naar de vrijheid van open gewaar zijn. Juist dit zelf ervaren zorgt ervoor dat je de materie niet alleen ter kennis aan zal nemen en mentaal zal kunnen laten bezinken, maar dat het je eigen levensechte ervaring zal zijn. En dat is precies wat dit online programma zo effectief maakt.

Je krijgt onbeperkt de toegang tot de leeromgeving. Dit geeft je alle vrijheid om de materie volledig tot je te nemen. Daarnaast krijg je ongelimiteerd toegang tot het besloten deelnemers Forum. Het Forum biedt je de gelegenheid om dieper in te gaan op de materie die je in de cursus hebt opgedaan. Hier wordt je geïnspireerd door de vragen van anderen, en dit zal je stimuleren om sneller tot nieuwe ontdekkingen en inzichten te komen. Ook krijg je hier de gelegenheid om jouw persoonlijke vragen (met een maximum van 5) aan mij te stellen.

WAT KRIJG JE?

  • Je leert onderscheid te maken tussen ‘afgescheiden’ en ‘in verbinding’
  • Je leert hoe je verschuift vanuit ‘ik ben’ naar ‘Open Gewaarzijn’
  • Je krijgt inzicht in het hoe en waarom je je hebt afgescheiden
  • Je leert je te openen voor jouw diepere intenties
  • Je komt in verbinding met jouw unieke levensstroom
  • Je begint op jouw levensstroom te vertrouwen

WAT HEB JE NODIG?

  • € 135
  • Een pc, laptop, tablet of telefoon (met de mogelijkheid om video’s af te spelen)
  • internet & e-mail adres
  • een gedreven spirit en een open mind