Boek ~ Draaien naar de Bron

 20.00

Yes! Het is zover. Mijn tweede boek gaat het drukproces in. Dit betekent dat je het vanaf nu kunt reserveren. De verwachte levertijd is ongeveer 3 weken (d.d. 5 mei 2018). Tijdens deze periode kun je het boek vooruit bestellen.

Pre-order prijs € 20,00 (inclusief verzending)

Normale prijs € 21,90 (inclusief verzending)

Ik houd je tijdens dit gehele proces op de hoogte!

 

Categorie:

Beschrijving

Ervaringen van ongenoegen, onvrede, gemis of gebrek ontstaan door gedachten die je gelooft en volgzaam bent. Deze gedachten hebben je ooit gediend en daarom ben je er onbewust aan gehecht geraakt. Nu frustreren ze jouw bewustwording en staan ze in de weg van jouw levensgeluk. Dat laten ze je liefdevol weten via jouw ervaring. Het is tijd om ze in het licht te zetten.

Het is aan jou om je voor elke ervaring open te stellen zodat je de boodschap ervan meekrijgt. Elke ervaring praat met je. En het verlangt van jou dat je ernaar luistert. Zodra je begint te luisteren kun je gaan leven vanuit de onbegrensde bron van liefde. Vrij om bewust te kiezen voor een leven dat in volledige overeenstemming is met jouw hartsverlangen. Nicky leert je hoe je kunt gaan luisteren. In glasheldere bewoordingen en met praktische oefeningen die je direct kunt toepassen.

In plaats van je te richten op de onvrede en te willen achterhalen wat de onvrede veroorzaakt, laat ze je richten op de bron, de onbegrensde en nooit aflatende liefde die er voor jou is. Stap in en word vrij! Het leven wacht met smart op jou. Je kunt meteen beginnen.

Inkijkexemplaar Draaien naar de bron

Verzending binnen Nederland

Draaien naar de Bron

Nicky Verbeek, 2018

188 blz, € 21,90

ISBN 978-90-828322-0-4

Voor het online aankopen van het boek geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. (14 dagen niet goed, geld terug).

Verzending naar het buitenland kost € 5,50 extra. Ben je woonachtig in het Buitenland en wil je toch mijn boek ontvangen? Stuur mij een mailtje? Dan maak ik voor jou een factuur aan.