Leertraject ~ De Verbinding

 799.00

* Je kunt je ook per mail aanmelden. Dan ontvang je van mij een factuur

 

Categorie:

Beschrijving

Halfjaar traject: De Verbinding

Start: januari 2019

Dit is een intensief traject met een kleine groep, geheel in het kader van onze energetische natuur, het veld van creatie en de wet van aantrekking.

Een half jaar volledig in het teken van transformatie en groei. Van wonderen en van heling. Van alles is mogelijk, zolang als jij het wil. Stap voor stap zal je de magie van jouw levensenergie zien openen en ontvouwen. Je wordt co-creator van jouw levensstroom.

Je bent al een creator. Je creëert nu ook (al). Maar omdat je er (voor het grootste gedeelte) niet bewust van bent is je creatie nog beperkt of beperkend, en dat voel je. Je leven verloopt nog niet zoals je werkelijk wil en jij bent nog niet moeiteloos jezelf. Je voelt je (af en toe) nog minderwaardig, onderdrukt, mislukt, gefrustreerd, gespannen, angstig en verloren en weet dan niet wat je kunt doen en hoe je eruit kan komen.

De grote oversteek

Tijdens deze 6 maanden kom je in directe verbinding met jouw scheppende bron. Je leert te werken met je eigen energetische natuur en de logische regels die jouw natuur volgt, waardoor jouw leven optimaal tot uitdrukking kan komen.

Voor wie?

Dit traject is er voor hen die klaar zijn met kleine stapjes. Die zich niet meer bevredigd voelen met hier en daar plukjes wijsheid te vergaren, maar zich serieus willen toeleggen op 1 duidelijke weg. Voor hen die niet meer willen ‘terugvallen’. Voor hen die klaar zijn voor ‘de grote oversteek’.

Onderwerpen

 • Bewustzijn praat met je. Voelen = Afstemmen.
 • Gevoelens onderscheiden: Welke gevoelens communiceren vanuit je hart? Welke gevoelens komen voort uit weerstand?
 • Gedachten vormen de aanzet tot creatie. Bewust worden van je eigen gedachten.
 • Werken met gedachten. Loslaten en bewust kiezen.
 • Afhankelijkheid en manipulatie, de ‘verkeerde’ verbinding.
 • Het ‘Filter’ en het ‘Veld van creatie’. Jouw directe verbinding met de bron.
 • Beperking, spanning, angst & hoop. Overvloed, vertrouwen, ontspannen & onvoorwaardelijkheid.

Wanneer je dit traject aangaat leer je te leven als co-creator van jouw bron. Je gaat dit leren, weten, voelen en ondervinden. Je komt in aanraking met de wonderbaarlijke magie van jouw leven en leert je af te stemmen op jouw unieke levensenergie.

Het traject beslaat in totaal: 6 informatieve webinars, 6 cursusdagen, 6 zelfonderzoek mails (inclusief e-mail ondersteuning) en 6 privé sessies. Bovendien krijg je ongelimiteerd en direct na je aanmelding (al) toegang tot mijn online programma’s.

Cursus Data:

 • Webinars: 1 x per maand op de vrijdagavond – 19:30 – 21:00 uur. Data : 11 januari, 8 februari, 8 maart, 12 april, 10 mei, 14 juni. Tijdens het interactieve webinar ontvang je een heleboel informatie. Ik maak hierbij gebruik van een duidelijke presentatie. De webinars zijn de hele rest van de maand terug te kijken via replay.
 • Cursusdagen: 1 x per maand op zondag – 13:30 – 16:00 uur. Data: 13 januari, 10 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 16 juni. De cursus middagen vormen de verdieping op de informatie die je tijdens het webinar hebt ontvangen. Je kunt vragen stellen en er komen onderwerpen aan bod die niet zijn besproken tijdens het webinar.
 • Mailcontact: 1 x per maand. De zelfonderzoek mail volgt steeds in de week volgend op de cursusdag. Je ontvangt een op jouw essentie toegespitste zelfonderzoek oefening. Dit onderzoek neem je mee en laat je tot leven komen in de weken die volgen. Het maakt je steeds weer bewust van wat je nu doet en of dit in overeenstemming is met je ware wil.
 • Persoonlijke begeleiding: 1 x per maand. De één op één begeleiding wordt in onderling overleg afgesproken. Je krijgt de gelegenheid om jouw onderzoek met mij te delen, je vragen te stellen en ik help je waar je vastloopt of terugvalt. Zo blijf je heel direct in verbinding met jouw proces, en blijf ik dicht bij je om je hierbij te begeleiden.

Investering € 799,00
Investering voor leden van mijn (beide) online programma’s € 699,00
Investering voor leden van (een van) mijn online programma’s € 749,00

(betaling in termijnen is mogelijk)

Er zijn op dit moment nog enkele plekjes over.

Heb je vragen, wil je meer informatie of meteen jouw plekje reserveren? Neem gerust contact met mij op.

 

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht

 

Voor deelname aan het leertraject gelden de algemene voorwaarden.