Online Intensive ~ Bevrijding

 75.00

Deze bestelknop sluist je direct door naar de online cursuspagina.

Op de online cursuspagina dien je allereerst een account voor je zelf aan te maken. Na het aanmaken van je account ontvang je de bevestigingslink per mail. Door te bevestigen kom je op de betaalpagina terecht. Na betaling kun je direct inloggen en beginnen.

Categorie:

Beschrijving

Innerlijke bevrijding – De Cursus

7 sleutels tot innerlijke vrijheid

Er zijn maar liefst 7 hardnekkige (beperkende) overtuigingen die iedereen opdoet in zijn leven. Deze overtuigingen hebben we aangenomen en zijn we gaan geloven terwijl ze onze levensstroom blokkeren en ons onbewust houden van onze onbegrensde vrijheid. Deze overtuigingen hebben ons afhankelijk gemaakt van onze omgeving. Hierdoor stromen we niet meer ‘van (uit ons) zelf’ en raken we gefrustreerd en afgescheiden.

Jouw unieke ziel energie zal jou af en toe bepaalde negatieve levenservaringen aanbieden. Uit angst voor herhaling hiervan kun je ervoor kiezen om deze ervaringen te ‘overleven’. Maar dit is niet de bedoeling van deze ervaringen. Ze dienen ervoor om je te laten groeien in bewustzijn en in de liefde voor jezelf. Wanneer je jouw unieke ziel energie gaat herkennen kun je je gaan openen voor de boodschap die in deze schijnbaar ’tegenwerkende’ ervaringen verscholen gaat. Laat de ervaring toe zodat het zijn prachtige werk kan doen: Jouw leven in volledige vrijheid te laten ontvouwen.

Ik bied je hiermee een compleet nieuwe manier aan om naar jouw levenservaringen te kijken. Jouw unieke gift zit in jou en wil vrij zijn om tot uitdrukking te kunnen komen. Jij bent de enige die de deur hiertoe kan openen. Ik reik je hiervoor de juiste sleutels aan.

Van beperking naar vrijheid. Van controle (angst) naar overgave (vertrouwen)

Met de 7 sleutels die ik je aanbied zul je het vertrouwen gaan ontwikkelen waardoor je jouw leven steeds meer zal kunnen benaderen vanuit openheid in plaats vanuit angst en zelfbescherming. Je leert het over te laten aan jouw leven (omdat je gaat inzien dat jij dát bent).

De cursus bestaat uit 15 intensieve lessen en zit boordevol met nieuwe en exclusieve informatie, heldere handreikingen, diepe inzichten, aangevuld door 14 begeleidende video’s, 8 zelfonderzoek oefeningen en de daarbij behorende oefenbladen. Het wordt afgesloten met een persoonlijk oefenboekje en je krijgt onbeperkt toegang tot het besloten Forum waar je al je vragen kunt stellen en je ervaringen en / of zelfonderzoek kunt delen.

Je krijgt onbeperkt de toegang tot de leeromgeving. Dit geeft je alle vrijheid om de materie volledig tot je te nemen. Daarnaast krijg je ongelimiteerd toegang tot het besloten deelnemers Forum. Het Forum biedt je de gelegenheid om dieper in te gaan op de materie die je in de cursus hebt opgedaan. Hier kun je elkaar inspireren, stimuleren en met elkaar samenwerken om sneller tot nieuwe ontdekkingen en inzichten te komen. Begeleid en motiveer de ander en je ontdekt spontaan nieuwe routes van bewustzijn in jezelf.

WAT KRIJG JE?

  • Je ontdekt welke gedachten jou tegen houden om vrij te zijn
  • Je maakt de transformatie vanuit deze beperkende gedachten naar Bewust Zijn
  • Je ontwikkelt moed en zelfvertrouwen
  • Je ontdekt jouw unieke persoonlijke ziel energie (jouw gift)
  • Je leert hoe je jouw unieke ziel energie kan gaan benutten om jouw diepste verlangens waar te maken (vervulling)

WAT HEB JE NODIG?

  • € 75
  • Een pc, laptop, tablet of telefoon (met de mogelijkheid om video’s af te spelen)
  • internet & e-mail adres
  • een gedreven spirit en een open mind