Verbinden

(Half) Jaartraject

Dit traject is op 11 januari begonnen. In het najaar van 2019 start het eerstvolgende traject. Je kunt je hiervoor wel nu al aanmelden.

Een intensief (groeps-) leertraject van 6 maanden, geheel in het kader van onze energetische natuur, het veld van creatie en de wet van aantrekking.

Een half jaar volledig in het teken van transformatie en groei. Van wonderen en van heling. Van alles is mogelijk, als jij het maar wil. Stap voor stap zal je de magie van jouw levensenergie zien openen en ontvouwen. Je wordt co-creator van jouw levensstroom.

Je bént een creator. Je creëert nu ook (al). Maar omdat je er (voor het grootste gedeelte) niet bewust van bent is je creatie nog beperkt of beperkend, en dat voel je. Je leven verloopt nog niet zoals je werkelijk wil en jij bent nog niet moeiteloos jezelf. Je voelt je (af en toe) nog minderwaardig, onderdrukt, mislukt, gefrustreerd, gespannen, angstig en verloren en weet dan niet wat je kunt doen en hoe je eruit kan komen.

De grote oversteek

Tijdens deze 6 maanden kom je in directe verbinding met jouw scheppende bron. Je leert te werken met je eigen energetische natuur en de logische regels die jouw natuur volgt, waardoor jouw leven optimaal tot uitdrukking kan komen.

Voor wie?

Dit traject is er voor hen die klaar zijn met kleine stapjes. Die zich niet meer bevredigd voelen door overal kleine plukjes wijsheid te vergaren, maar zich serieus willen toeleggen op één duidelijke weg. Voor hen die niet meer willen ‘terugvallen’. Voor hen die klaar zijn voor ‘de grote oversteek’.

Onderwerpen

Bewustzijn praat met je. Voelen = Afstemmen.

Gevoelens leren onderscheiden. Welke gevoelens communiceren met je vanuit je hart? Welke gevoelens komen voort uit weerstand?

Gedachten vormen de aanzet tot creatie. Bewust worden van je eigen gedachten.

Werken met gedachten. Loslaten en bewust kiezen.

Afhankelijkheid en manipulatie, de 'verkeerde' verbinding.

Het 'Filter' en het 'Veld van creatie'. Jouw directe verbinding met de bron.

Beperking: spanning, angst & hoop.

Overvloed: vertrouwen & ontspannen.

Focus: onvoorwaardelijkheid en onmiddellijke creatie.

Wanneer je dit traject aangaat

Word je co-creator van de bron. Je gaat dit leren, weten, voelen en ondervinden. Je komt in aanraking met de wonderbaarlijke magie van jouw leven en leert je af te stemmen op jouw unieke levensenergie.

Het traject bestaat uit

6 informatieve webinars, 6 cursusdagen, 6 zelfonderzoek mails (inclusief e-mail ondersteuning) en 6 privé sessies. Bovendien krijg je ongelimiteerd en direct na je aanmelding (al) toegang tot mijn online programma's.

Cursus Data:

Webinars: 1 x per maand op de vrijdagavond - 19:30 - 21:00 uur. Data : 11 januari, 8 februari, 8 maart, 12 april, 10 mei, 14 juni. Tijdens het interactieve webinar ontvang je een heleboel informatie. Ik maak hierbij gebruik van een duidelijke presentatie. De webinars zijn de hele rest van de maand terug te kijken via replay.

Cursusdagen: 1 x per maand op zondag - 13:30 - 16:00 uur. Data: 13 januari, 10 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 16 juni. De cursus middagen vormen de verdieping op de informatie die je tijdens het webinar hebt ontvangen. Je kunt vragen stellen en er komen onderwerpen aan bod die niet zijn besproken tijdens het webinar.

De cursusdagen vinden plaats in het Sociaal Cultureel Centrum van Nederhorst den Berg, Blijklaan 1. Op zondagen rijden er geen bussen van en naar Nederhorst den Berg. We zullen voor mensen die met openbaar vervoer reizen een lift aanbieden van en naar het dichtbij gelegen station van Weesp.

Mailcontact: 1 x per maand. De zelfonderzoek mail volgt steeds in de week volgend op de cursusdag. Je ontvangt een op jouw essentie toegespitste zelfonderzoek oefening. Dit onderzoek neem je mee en laat je tot leven komen in de weken die volgen. Het maakt je steeds weer bewust van wat je nu doet en of dit in overeenstemming is met je ware wil.

Persoonlijke begeleiding: 1 x per maand. De één op één begeleiding wordt in onderling overleg afgesproken. Je krijgt de gelegenheid om jouw onderzoek met mij te delen, je vragen te stellen en ik help je waar je vastloopt of terugvalt. Zo blijf je heel direct in verbinding met jouw proces, en blijf ik dicht bij je om je hierbij te begeleiden.

Dit is wat je krijgt

6 x informatieve online bijeenkomst (inclusief één maand lang replay)

6 x cursusdag

6 x privé sessie van 45 minuten

Exclusief en persoonlijk toegespitste zelfonderzoek oefeningen

Onbeperkt e-mail support

Onbeperkt toegang tot mijn online programma's

Investering

Investering voor leden

van mijn online programma's

(betaling in termijnen is mogelijk)

Heb je vragen over dit traject? Wil je eerst graag meer weten? Wil je direct jouw plekje reserveren?

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht

Met het inplannen van een traject ga je akkoord met de algemene voorwaarden.