Verbinden

Intensief Groepstraject (4,5 maanden)

Dit is echt een 'next level' groepstraject, geheel in het kader van jouw energetische natuur, het veld van creatie en de wet van aantrekking.

Ik bied je 4,5 maanden lang intensieve en persoonlijke begeleiding die volledig is toegespitst op jouw leven en levensenergie, jouw essentie en jouw diepste verlangen. Ik leer je hoe je niet meer hoeft te twijfelen, hoe je altijd de juiste keuzes voor jezelf kunt maken en volledig op jezelf kunt gaan vertrouwen.

Ben je er klaar voor om gedoe, moeite en strijd van je af te leggen?

Wil je een leven voorbij angst, zorgen en twijfels?

Wil je duidelijke handvatten ontvangen om je over te kunnen geven aan de liefde die er voor je is?

Wil je een volledig helder antwoord op de vraag: Wie ben ik (nu echt)?

Wil je vanuit je hart gaan leven en je ware zelf tot uitdrukking gaan brengen?

Wil je leven vanuit je ziel intentie en je dromen waar maken?

De grote oversteek

Samen gaan we naar de kern van jouw potentieel, jouw essentie. Hier bevindt zich namelijk tegelijkertijd het diep gewortelde beschermingsmechanisme. Door hier het volledige licht op te zetten kun je de bescherming gaan bevrijden en de beperking omzetten in liefde. Nu ontstaat er ruimte zodat degene die jij werkelijk bent eindelijk tot uitdrukking kan komen.

Voor wie?

Dit traject is er voor een select groepje mensen die klaar zijn met kleine stapjes. Die zich niet meer bevredigd voelen met overal kleine plukjes wijsheid te vergaren, maar zich serieus willen toeleggen op één duidelijke weg. Voor hen die niet meer willen ‘terugvallen’. Voor hen die klaar zijn voor ‘de grote oversteek’.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject bestaat uit 6 modules (elke module duurt 3 weken). De modules hebben een natuurlijk verloop dat steeds dieper ingaat op jouw unieke essentie.

Elke module begint met een inspirerende webinar

Na afloop van het webinar ontvang je van mij een zeer uitgebreide, informatieve zelfonderzoeks-mail, waar je direct mee aan de slag kunt.

Samen

We werken de module samen uit in 3 Q&A bijeenkomsten en 3 privé begeleidingssessies.

Wanneer je dit traject aangaat

Word je co-creator van de bron. Je gaat dit leren, weten, voelen en ondervinden. Je komt in aanraking met de wonderbaarlijke magie van jouw leven en leert je af te stemmen op jouw unieke levensenergie. Ik begeleid je hier hoogstpersoonlijk en stap voor stap doorheen. Een magische reis!

De 6 Modules

Module 1: Energie: het ik-perspectief, open gewaarzijn én de rol van wrijving. Module 2: Het Filter en het veld van creatie. Module 3: Werken met gedachten. Module 4: Stap uit uit het cirkeltje van beperking. Module 5: Dit is jouw Essentie. Module 6: Creëren vanuit de Bron.

Onderwerpen

Bewustzijn praat met je. Voelen = Afstemmen.

Gevoelens leren onderscheiden. Welke gevoelens communiceren met je vanuit je hart? Welke gevoelens komen voort uit weerstand?

Gedachten vormen de aanzet tot creatie. Bewust worden van je eigen gedachten.

Werken met gedachten. Loslaten en bewust kiezen.

Afhankelijkheid en manipulatie, de 'verkeerde' verbinding.

Het 'Filter' en het 'Veld van creatie'. Jouw directe verbinding met de bron.

Beperking: spanning, angst & hoop.

Overvloed: vertrouwen & ontspannen.

Focus: onvoorwaardelijkheid en onmiddellijke creatie.

Dit is wat je krijgt

Elke 3 weken (in totaal 6x) een bommetje vol inspiratie (webinar) om de module te starten (inclusief replay zolang het traject loopt)

Elke 3 weken (in totaal 6x) een uitgebreide interactieve zelfonderzoeksmail om de module te activeren

3 x (online) groepsbijeenkomst (module 1, 3 en 5) waar je al je vragen aan mij kunt stellen en in kunt gaan op vragen van anderen

3 x (online) privé begeleiding-sessie (module 2, 4 en 6) om de module volledig te kunnen integreren

Dit heb je nodig

Innerlijk: Een diepe wens om los te breken uit beperkende patronen en je ziel te volgen

Praktisch: Internet, e-mail en de mogelijkheid om te Skypen

Investering: 799 euro

* Betalen in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk
** Dit traject is in veel gevallen (geheel of gedeeltelijk) via je werkgever af te nemen
*** Dit traject is aftrekbaar voor ondernemers

Veel voorkomende vragen

Hoeveel tijd vraagt het om een module goed te verwerken? Is het b.v. te doen naast een fulltime baan?

Ik heb de modules zó in elkaar gezet dat het voor jou zo weinig mogelijk tijd en energie (en al helemaal geen moeite) zal kosten om de informatie te verwerken. Het is dan ook zonder enige twijfel 'te doen' naast een fulltime baan. Er zit b.v. geen huiswerk aan verbonden. Dit traject vraagt dus geen enkele ‘prestatie’ van jou. Het is juist precies andersom. Wel zet ik je aan om jezelf en je leven in een totaal ander licht te gaan zien middels hele directe zelfonderzoek vragen (en meditaties) en dit brengt (vanzelf!) mooie innerlijke transformatie processen op gang, die vervolgens je volledige buitenwereld (je leven, je wereld - en hoe je het ervaart) zal veranderen. Want: zo binnen, zo buiten! Het is mijn ervaring dat hoe minder moeite je doet om de informatie te integreren, des te sneller en beter de informatie daadwerkelijk kán integreren.

Kan ik mij alvast voorbereiden op het traject?

Mijn boeken 'Je bent vrij’ en ‘Draaien naar de bron’ bieden een hele waardevolle voorbereiding en aanvulling op het programma. Ook kun je je opgeven voor het online programma (ontwaken). Dit biedt je een hele uitgebreide en vooral praktische voorbereiding. Toch wil ik benadrukken dat hoe minder je dit traject als ‘moeilijk’ of als een ‘prestatie' ziet en aangaat als een ‘opdracht’ - des te opener (want: meer ontspannen) zal je zijn t.o.v. de informatie. Het ís niet moeilijk, je kunt het alleen zelf wel moeilijk ‘maken’. Mijn advies is om dat dus gewoon niet te doen. Bovendien is de informatie die je tot je krijgt zó direct en helder, dat er geen speld tussen te krijgen is (daar zal je dan echt moeite voor moeten doen!).

Ik zou graag meedoen maar woon in het buitenland en kan dus alleen online aanwezig zijn. Is dat mogelijk?

Ja, dit traject is volledig online in te vullen. Ik ben zelf een enorme voorstander van online vrijheid en heb het traject dan ook zó ingericht dat iedereen aan dit traject deel kan nemen, waar je ook woont. Ik zorg ervoor dat je niets tekort komt.

Vinden de persoonlijke sessies op vaste dagen/tijden plaats of worden die in overleg afgesproken?

Beter nog. Je krijgt persoonlijk toegang tot mijn afspraken agenda waar je zelf je privé sessies met mij kunt inplannen.

Heb jij vragen over dit traject? Of wil je graag jouw plekje reserveren?

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht

Met het inplannen van een traject ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Zij gingen je voor

Je kunt helemaal naar beneden scrollen

Hoi Nicky,

Als ik in een paar woorden op wil schrijven wat deze cursus mij heeft mogen brengen zeg ik:  Ik heb mijzelf weer terug mogen vinden!!!!! WAT EEN CADEAU. Wat ben ik dankbaar dat ik jou Nicky en daardoor deze cursus heb gevonden. Ook zo’n prachtige opbouw in de cursus waarin er steeds weer een deur kon open gaan en daarachter weer iets tevoorschijn mocht komen. IK BEN ER HELEMAAL VOL VAN. Ook ontroerd van. Ook de mooie en lichte toon van de cursus heeft mij geraakt. Geen veroordelingen maar LICHT op de moeite en op het gedoe. Een sfeer en een ruimte om in te kunnen vallen en om in te kunnen groeien.

Wat heeft het me opgeleverd ? Bewustzijn van beperkende gedachten. Ze kunnen op ieder moment tevoorschijn komen. Het weten dat deze gedachten, na ze te zien, omgedraaid kunnen worden. Bewust zijn / voelen dat ik meer ben dan alleen mijn Ikje. Het verschil leren kennen wanneer het mijn Ikje is of mijn Ziel en daar dan bewust in leren kiezen. (Wat mooi !!! )

Wat is er voor mij veranderd? Ik zou liever willen zeggen: wat is er voor mij aan het veranderen. Ik ben dagelijks aan het oefenen met de prachtige gereedschappen die jij mij hebt aangereikt. Nu dit alles meer in mij wakker is geworden, voel ik het beter als ik mij ongelukkig voel, als ik gestrest ben, als ik mij minderwaardig etc. etc. voel. En vraag ik mij af wat zou ik nu kunnen doen? Waardoor laat ik mij nu bepalen? Door mijn ikje of door mijn verlangen, door mijn essentie? Wie geloof ik nu ?

Ik heb veel cursussen gevolgd in bewustwording, maar deze cursus voelt van: zo hoog: zo precies: zo zuiver: zo liefdevol: zo vanuit vrijheid!

Nicky, veel dankjewel dat je met mij mee wilde lopen. Dankjewel dat je er steeds voor mij wilde zijn. De webinars, de persoonlijke gesprekken, de onderzoeksmails, de bijeenkomsten en altijd op de achtergrond aanwezig voor het stellen van vragen. Dank voor je beschikbaarheid !!!  

Vanuit liefde, van een dankbaar mens,

Garda

Garda

Lieve Nicky,

Ook ik ben zeer vereerd met jou De Verbinding te zijn aangegaan. Want dat is wat het mij gebracht heeft, verbinding. Ik merk dat aan de rust, niet meer moeten, niet meer bemoeien. Ik ben niet meer moe van het altijd maar willen zorgen, beschermen  en redden van de ‘armen’ en de ‘zieken’. Die valse goden dien ik niet meer. Ik had ze voor niet-Liefde aangezien en had ze buiten mijzelf geprojecteerd. Ik wist het niet en jij hebt me de spelregels geboden waardoor ik het kon (in)zien. Soms door heel confronterend te zijn: ‘niemand zit op jou te wachten joh'; ‘goh, wat als jij de enige neppert bent in dit verhaal’. Die ‘duwtjes’ duwden me van mijn donkere zijpaden. Van nu af aan dien ik alleen nog maar het leven zelf, het altijd nu, in mij, en volg/ben de verlichte weg die altijd al verlicht was en altijd zal zijn. De Verbinding heeft mij Thuis gebracht. En als ik mijzelf toch weer eens op een ‘verkeerde’ afslag bevind, heb ik alle tools via De Verbinding voor altijd in huis om in één moment weer terug te kunnen keren. Ik ben een dankbaar en (ge)heel(d) gelukkig.

Voor AL-tijd!

Coby 

Coby

Lieve Nicky, Ik ben zo blij en ik ben jou zo dankbaar. Vanaf het moment dat ik je zag (jaren geleden) op een youtube filmpje, wist ik zeker: Ik versta de taal van Nicky. Ik kon je horen en ik wist ook dat ik bij jou zonder omwegen moest gaan kijken. Dat bleef aantrekken. Dat is wat ik echt WILDE. 

De laatste twee maanden kwamen door het voelen van mijn essentie en het afstemmen op mijn hart al deze lagen meer en meer aan het licht. En het klopt gewoon helemaal…precies NU laat ik het verhaal vrij….

Dank je wel! Dank je wel ook voor het luisteren….en meekijken..en intunen….en zien waar ik mezelf nog zat tegen te houden…dank je wel dat je echt gaat voor het "volledige" vrij zijn!  

Liefs Brechje

Brechje

Hey Nicky,

Op de eerste plaats ben ik heel blij het geluk te hebben gehad om zo’n mooie en energieke verschijning als jou heb ontmoet.

Wat is de cursus super snel gegaan.  Ik ben eraan begonnen “met de mouwen opgestroopt”. Die gespannen houding bleek onterecht door de duidelijke en feitelijk eenvoudige aanwijzingen. Toch blijkt het lastig voor mij om deze aanwijzingen goed op te volgen omdat de trekkracht van het denken te sterk is/ lijkt. Het is net zoals iemand die weet dat roken heel slecht is, maar er toch mee doorgaat. Meerdere keren heb ik de Webinars terug gekeken en dacht shit, hoe kan ik dat nou weer vergeten.

Ik heb veel boeken gelezen en leraren beluisterd op you tube en ben daar helemaal klaar mee omdat het je weinig verder brengt en veelal als concepten en ideeën in je hoofd gaan zitten. (blijkbaar is dat toch nodig geweest om tot dat punt te komen). Door jou unieke manier van overdracht kan ik “m’n pad” terug brengen naar overzichtelijke stappen. Vooralsnog blijven het stapjes maar ik krijg ook inspiratie door louter jou enthousiasme en heerlijk nuchtere opmerkingen.

De cursus heeft m’n verlangen om “het werkelijk te zien” alleen maar vergroot. Momenteel heb ik het gevoel op een kruispunt te staan in een groot verlaten landschap (Canada) en mijmer; waar ga ik heen ? Op zichzelf niet erg omdat het gevoel er is (klink heel wijs maar ik besef dat dit ook maar een gedachte is).

Toch wordt er op gezette tijden moedeloosheid ervaren door de hardnekkige gedachte van “ga ik het wel ooit zien”

Ik verheug mij op de volgende cursus van De Verbinding en jou weer te ontmoeten.

Liefs, Sjaak

Sjaak

Hoi Nicky

Wat heeft de verbinding mij opgeleverd? Het heeft mijn hele leven veranderd! Vandaag vroeg ik me af of er iets niet met me klopte. Ik voel me zo happy met mezelf (zelfs zonder partner) dat ik dacht: ben ik me dit nu aan het verbeelden? Maar het gaat zo vanzelf en natuurlijk dat het zo wel moet zijn.

Ik voel me kilo's lichter, het leven is lichter, de zon schijnt bijna continue. Als ik huil dan is dat geen probleem, ik huil gewoon. Als ik buikpijn voel dan is dat irritant, maar die gelukzalige basis blijft wel gewoon. Als ik boos ben, duurt dat maar kort. Ik lach ontzettend veel, ik voel me vrij, ik voel me ontzettend dankbaar, liefdevol, geliefd, gedragen, gewaardeerd, ik voel me niet meer alleen of eenzaam en ik merk dat de mensen hier ook heel fijn op reageren. Ze zien iets aan me en kunnen niet uitleggen wat het is?

Ik voel dat als je er ECHT klaar voor bent de juiste leraar in je leven verschijnt. Het was bij mij zoals je zei: ik was er klaar mee en ik was er klaar voor. Ik weet nu dat ik altijd voor het Licht 🌞 in mijzelf mag kiezen. Mijn reis gaat verder en jij was een fantastische leraar op mijn pad. Heel veel dank nogmaals voor je support.

Ik wens jou veel liefde toe en ga zo door Nicky, je bent een kanjer!!

Liefs, ❤️🙏🌞 Monique 

Monique