Verbinden

Transformatie traject (4,5 maanden)

Dit is een intensief persoonlijk traject geheel in het kader van jouw energetische natuur, het veld van creatie en de wet van aantrekking.

We starten weer op vrijdag 3 januari!

Ik bied je 4,5 maanden lang intensieve en persoonlijke begeleiding die volledig is toegespitst op jouw leven en levensenergie, jouw essentie en jouw diepste verlangen. Ik leer je hoe je niet meer hoeft te twijfelen, hoe je altijd de juiste keuzes voor jezelf kunt maken en volledig op jezelf kunt gaan vertrouwen. Je ontdekt een compleet nieuwe manier van kijken, benaderen en reageren.

Ben je er klaar voor om gedoe, moeite en strijd van je af te leggen?

Wil je een leven voorbij angst, zorgen en twijfels?

Wil je duidelijke handvatten ontvangen om je over te kunnen geven aan de liefde die er voor je is?

Wil je uit het vicieuze cirkeltje van beperking stappen en voluit in je licht gaan staan?

Wil je vanuit je hart gaan leven en je ware zelf tot uitdrukking gaan brengen?

Wil je leven vanuit je ziel intentie en je dromen waar maken?

Creëren vanuit de bron

Dit traject staat volledig in het teken van transformatie en groei. Van wonderen en van heling. Van alles is mogelijk, zolang als jij het wil. Stap voor stap zal je de magie van jouw levensenergie zien openen en ontvouwen. Je wordt co-creator van jouw levensstroom.

Je bent al een creator. Je creëert nu ook (al). Maar omdat je er (voor het grootste gedeelte) niet bewust van bent is je creatie nog beperkt of beperkend, en dat voel je. Je leven verloopt nog niet zoals je werkelijk wil en jij bent nog niet moeiteloos jezelf. Je voelt je (af en toe) nog minderwaardig, geforceerd, verloren of afgeleid en weet dan niet wat je moet doen om weer terug in de verbinding te komen.

In dit traject leer ik je te focussen. Je leert te stromen vanuit slechts 1 richting, jouw unieke bron. Jouw bron is glashelder en eenvoudig te volgen. Je breekt vrij uit het cirkeltje van voorwaarden en beperking en maakt kennis met de onbegrensde overvloed die aan de bron staat van jouw scheppende kracht. Jouw mooiste leven wacht op jou. Ga aan de bron staan en geef het jouw toestemming. Jij mag dit, jij kan dit. Let’s go!

Voor wie?

Dit traject is er voor een select groepje mensen die klaar zijn met kleine stapjes. Die zich niet meer bevredigd voelen met overal kleine plukjes wijsheid te vergaren, maar zich serieus willen toeleggen op één duidelijke weg. Voor hen die niet meer willen ‘terugvallen’. Voor hen die klaar zijn voor ‘de grote oversteek’.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject bestaat uit 6 modules (elke module duurt 3 weken). De modules hebben een natuurlijk verloop dat steeds dieper ingaat op jouw unieke essentie.

Elke module begint met een inspirerende webinar

Na afloop van het webinar ontvang je van mij een zeer uitgebreide, informatieve zelfonderzoeks-mail, waar je direct mee aan de slag kunt.

Verdieping

We werken de module samen uit tijdens 6 Q&A bijeenkomsten.

Samen

1x per 6 weken plan je een privé begeleidingssessie met mij in (maximaal 3).

Extra

Het traject zit bomvol extra's. Zo ontvangt je meerdere affirmaties, meditaties en een uniek op jouw lijf en leven toegespitste essentie handleiding.

Wanneer je dit traject aangaat

Word je co-creator van de bron. Je gaat dit leren, weten, voelen en ondervinden. Je komt in aanraking met de wonderbaarlijke magie van jouw leven en leert je af te stemmen op jouw unieke levensenergie. Ik begeleid je hier hoogstpersoonlijk en stap voor stap doorheen. Een magische reis!

De 6 Modules

Module 1: Energie: het ik-perspectief, open gewaarzijn én de rol van wrijving. Module 2: Het Filter en het veld van creatie. Module 3: Werken met gedachten. Module 4: Stap uit uit het cirkeltje van beperking. Module 5: Dit is jouw Essentie. Module 6: Creëren vanuit de Bron.

Onderwerpen

Bewustzijn praat met je. Voelen = Afstemmen.

Gevoelens leren onderscheiden. Welke gevoelens communiceren met je vanuit je hart? Welke gevoelens komen voort uit weerstand?

Gedachten vormen de aanzet tot creatie. Bewust worden van je eigen gedachten.

Werken met gedachten. Loslaten en bewust kiezen.

Afhankelijkheid en manipulatie, de 'verkeerde' verbinding.

Het 'Filter' en het 'Veld van creatie'. Jouw directe verbinding met de bron.

Beperking: spanning, angst & hoop.

Overvloed: vertrouwen & ontspannen.

Focus: onvoorwaardelijkheid en onmiddellijke creatie.

Dit is wat je krijgt

Elke 3 weken (in totaal 6x) een bommetje vol inspiratie (webinar) om de module te starten (inclusief replay zolang het traject loopt)

Elke 3 weken (in totaal 6x) een uitgebreide interactieve zelfonderzoeksmail om de module te activeren

Elke 3 weken een (online) groepsbijeenkomst (in totaal 6x) ter verdieping van de module. Hier kun je al je vragen aan mij stellen en ingaan op vragen van anderen.

Elke 6 weken (in totaal 3x) een exclusieve affirmatie meditatie om de module diep te laten integreren in je systeem

Elke 6 weken (in totaal 3 x) een online privé begeleiding-sessie met mij om jouw transformatieproces heel persoonlijk toe te spitsen

Dit heb je nodig

Innerlijk: Een diepe wens om je te openen voor je ware essentie en de bereidheid om hier actief in te participeren.

Praktisch: Internet, e-mail en de mogelijkheid om te Skypen

Investering: 1299 euro

* Betalen in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk
** Dit traject is veelal geheel (of gedeeltelijk) via je werkgever af te nemen.
*** Dit traject is aftrekbaar voor ondernemers

Veel voorkomende vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Dit traject start op twee momenten in het jaar: In januari en in september. Mail mij om jouw plekje te reserveren. Vanwege de persoonlijke begeleiding is het aantal plekken beperkt.

Hoeveel tijd vraagt het om een module goed te verwerken? Is het b.v. te doen naast een fulltime baan?

Ik heb de modules zó in elkaar gezet dat het voor jou zo weinig mogelijk tijd en energie (en al helemaal geen moeite) zal kosten om de informatie te verwerken. Het is dan ook zonder enige twijfel 'te doen' naast een fulltime baan. Dit traject vraagt namelijk geen enkele ‘prestatie’ van jou. Het is precies andersom. Wel zet ik je aan om jezelf en je leven in een totaal ander licht te gaan zien middels hele directe zelfonderzoek vragen (en meditaties). En dit brengt (vanzelf!) hele mooie innerlijke transformatie processen op gang, die vervolgens je volledige buitenwereld (je leven, je wereld - en hoe je het ervaart) zal veranderen. Want: zo binnen, zo buiten! Het is mijn ervaring dat hoe minder moeite je doet om de informatie te integreren, des te sneller en beter de informatie daadwerkelijk kán integreren.

Kan ik mij alvast voorbereiden op het traject?

Mijn boeken 'Je bent vrij’ en ‘Draaien naar de bron’ bieden een hele waardevolle voorbereiding en aanvulling op het programma. Ook kun je je opgeven voor het online programma (ontwaken). Dit biedt je een hele uitgebreide en vooral praktische voorbereiding. Toch wil ik benadrukken dat hoe minder je dit traject als ‘moeilijk’ of als een ‘prestatie' ziet en aangaat als een ‘opdracht’ - des te opener (want: meer ontspannen) zal je zijn t.o.v. de informatie. Het ís niet moeilijk, je kunt het alleen zelf wel moeilijk ‘maken’. Mijn advies is om dat dus gewoon niet te doen. Bovendien is de informatie die je tot je krijgt zó direct en helder, dat er geen speld tussen te krijgen is (daar zal je dan echt moeite voor moeten doen!).

Kan ik dit groepstraject ook in privé setting volgen?

Dit traject is eigenlijk een privé traject. Mijn begeleiding stem ik af op jouw persoonlijke essentie en jij en ik gaan samen jouw unieke eigen proces aan. Maar je krijgt gedurende dit traject bovendien 6 x (1 x per 3 weken) de gelegenheid om je vragen in de groep te delen. Tijdens deze bijeenkomsten worden alle vooraf ingezonden vragen eerst behandeld, vervolgens ga ik in op vragen die op dat moment spontaan opkomen. Dit zijn zeer verhelderende en waardevolle bijeenkomsten. Een supermooie aanvulling die ik je niet zou kunnen aanbieden zonder de inbreng van de anderen!. Kortom, je ontvangt in dit traject alle voordelen van een privé traject, én de verrijking die ontstaat door de inbreng van de anderen.

Ik zou graag meedoen maar woon in het buitenland en kan dus alleen online aanwezig zijn. Is dat mogelijk?

Ja, dit traject is volledig online in te vullen. Ik ben zelf een enorme voorstander van online vrijheid en heb het traject dan ook zó ingericht dat iedereen aan dit traject deel kan nemen, waar je ook woont. Ik zorg ervoor dat je niets tekort komt.

Vinden de persoonlijke sessies op vaste dagen/tijden plaats of worden die in overleg afgesproken?

Je krijgt persoonlijk toegang tot mijn afspraken agenda waar je zelf je privé sessies met mij kunt inplannen.

Zij gingen je voor

<< vorige
volgende >>

LICHT op de moeite en op het gedoe

Hoi Nicky,

Als ik in een paar woorden op wil schrijven wat deze cursus mij heeft mogen brengen zeg ik:  Ik heb mijzelf weer terug mogen vinden!!!!! WAT EEN CADEAU. Wat ben ik dankbaar dat ik jou Nicky en daardoor deze cursus heb gevonden. Ook zo’n prachtige opbouw in de cursus waarin er steeds weer een deur kon open gaan en daarachter weer iets tevoorschijn mocht komen. IK BEN ER HELEMAAL VOL VAN. Ook ontroerd van. Ook de mooie en lichte toon van de cursus heeft mij geraakt. Geen veroordelingen maar LICHT op de moeite en op het gedoe. Een sfeer en een ruimte om in te kunnen vallen en om in te kunnen groeien.

Wat heeft het me opgeleverd ? Bewustzijn van beperkende gedachten. Ze kunnen op ieder moment tevoorschijn komen. Het weten dat deze gedachten, na ze te zien, omgedraaid kunnen worden. Bewust zijn / voelen dat ik meer ben dan alleen mijn Ikje. Het verschil leren kennen wanneer het mijn Ikje is of mijn Ziel en daar dan bewust in leren kiezen. (Wat mooi !!! )

Wat is er voor mij veranderd? Ik zou liever willen zeggen: wat is er voor mij aan het veranderen. Ik ben dagelijks aan het oefenen met de prachtige gereedschappen die jij mij hebt aangereikt. Nu dit alles meer in mij wakker is geworden, voel ik het beter als ik mij ongelukkig voel, als ik gestrest ben, als ik mij minderwaardig etc. etc. voel. En vraag ik mij af wat zou ik nu kunnen doen? Waardoor laat ik mij nu bepalen? Door mijn ikje of door mijn verlangen, door mijn essentie? Wie geloof ik nu ?

Ik heb veel cursussen gevolgd in bewustwording, maar deze cursus voelt van: zo hoog: zo precies: zo zuiver: zo liefdevol: zo vanuit vrijheid!

Nicky, veel dankjewel dat je met mij mee wilde lopen. Dankjewel dat je er steeds voor mij wilde zijn. De webinars, de persoonlijke gesprekken, de onderzoeksmails, de bijeenkomsten en altijd op de achtergrond aanwezig voor het stellen van vragen. Dank voor je beschikbaarheid !!!  

Vanuit liefde, van een dankbaar mens,

Garda

Garda

Heb jij vragen over dit traject? Of wil je graag jouw plekje reserveren?

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht

Met het inplannen van een traject ga je akkoord met de algemene voorwaarden.