Verbinden

Intensief Groepstraject (4,5 maanden)

Dit is een next level groepstraject, geheel in het kader van jouw energetische natuur, het veld van creatie en de wet van aantrekking.

Ik bied je 4,5 maanden lang intensieve en persoonlijke begeleiding die volledig is toegespitst op jouw leven en levensenergie, jouw essentie en jouw diepste verlangen. Ik leer je hoe je niet meer hoeft te twijfelen, hoe je altijd de juiste keuzes voor jezelf kunt maken en volledig op jezelf kunt gaan vertrouwen.

Ben je er klaar voor om gedoe, moeite en strijd van je af te leggen?

Wil je een leven voorbij angst, zorgen en twijfels?

Wil je duidelijke handvatten ontvangen om je over te kunnen geven aan de liefde die er voor je is?

Wil je een volledig helder antwoord op de vraag: Wie ben ik (nu echt)?

Wil je vanuit je hart gaan leven en je ware zelf tot uitdrukking gaan brengen?

Wil je leven vanuit je ziel intentie en je dromen waar maken?

De grote oversteek

Samen gaan we naar de kern van jouw potentieel, jouw essentie. Hier bevindt zich namelijk tegelijkertijd het diep gewortelde beschermingsmechanisme. Door hier het volledige licht op te zetten kun je de bescherming gaan bevrijden en de beperking omzetten in liefde. Nu ontstaat er ruimte zodat degene die jij werkelijk bent eindelijk tot uitdrukking kan komen.

Voor wie?

Dit traject is er voor een select groepje mensen die klaar zijn met kleine stapjes. Die zich niet meer bevredigd voelen met overal kleine plukjes wijsheid te vergaren, maar zich serieus willen toeleggen op één duidelijke weg. Voor hen die niet meer willen ‘terugvallen’. Voor hen die klaar zijn voor ‘de grote oversteek’.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject bestaat uit 6 modules (elke module duurt 3 weken). De modules hebben een natuurlijk verloop dat steeds dieper ingaat op jouw unieke essentie.

Elke module begint met een inspirerende webinar

Na afloop van het webinar ontvang je van mij een zeer uitgebreide, informatieve zelfonderzoeks-mail, waar je direct mee aan de slag kunt.

Verdieping

We werken de module samen uit tijdens 6 Q&A bijeenkomsten.

Samen

Je hebt bovendien 3 privé begeleidingssessies met mij alleen.

Wanneer je dit traject aangaat

Word je co-creator van de bron. Je gaat dit leren, weten, voelen en ondervinden. Je komt in aanraking met de wonderbaarlijke magie van jouw leven en leert je af te stemmen op jouw unieke levensenergie. Ik begeleid je hier hoogstpersoonlijk en stap voor stap doorheen. Een magische reis!

De 6 Modules

Module 1: Energie: het ik-perspectief, open gewaarzijn én de rol van wrijving. Module 2: Het Filter en het veld van creatie. Module 3: Werken met gedachten. Module 4: Stap uit uit het cirkeltje van beperking. Module 5: Dit is jouw Essentie. Module 6: Creëren vanuit de Bron.

Onderwerpen

Bewustzijn praat met je. Voelen = Afstemmen.

Gevoelens leren onderscheiden. Welke gevoelens communiceren met je vanuit je hart? Welke gevoelens komen voort uit weerstand?

Gedachten vormen de aanzet tot creatie. Bewust worden van je eigen gedachten.

Werken met gedachten. Loslaten en bewust kiezen.

Afhankelijkheid en manipulatie, de 'verkeerde' verbinding.

Het 'Filter' en het 'Veld van creatie'. Jouw directe verbinding met de bron.

Beperking: spanning, angst & hoop.

Overvloed: vertrouwen & ontspannen.

Focus: onvoorwaardelijkheid en onmiddellijke creatie.

Dit is wat je krijgt

Elke 3 weken (in totaal 6x) een bommetje vol inspiratie (webinar) om de module te starten (inclusief replay zolang het traject loopt)

Elke 3 weken (in totaal 6x) een uitgebreide interactieve zelfonderzoeksmail om de module te activeren

Elke 3 weken een (online) groepsbijeenkomst (in totaal 6x) waar je al je vragen aan mij kunt stellen en in kunt gaan op vragen van anderen

3 x (online) privé begeleiding-sessie om de modules volledig te kunnen integreren

Dit heb je nodig

Innerlijk: Een diepe wens om je te openen voor je ware essentie en de bereidheid om hier actief in te participeren.

Praktisch: Internet, e-mail en de mogelijkheid om te Skypen

Investering: 799 euro

* Betalen in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk
** Dit traject is in veel gevallen (geheel of gedeeltelijk) via je werkgever af te nemen
*** Dit traject is aftrekbaar voor ondernemers

Veel voorkomende vragen

Hoeveel tijd vraagt het om een module goed te verwerken? Is het b.v. te doen naast een fulltime baan?

Ik heb de modules zó in elkaar gezet dat het voor jou zo weinig mogelijk tijd en energie (en al helemaal geen moeite) zal kosten om de informatie te verwerken. Het is dan ook zonder enige twijfel 'te doen' naast een fulltime baan. Er zit b.v. geen huiswerk aan verbonden. Dit traject vraagt dus geen enkele ‘prestatie’ van jou. Het is juist precies andersom. Wel zet ik je aan om jezelf en je leven in een totaal ander licht te gaan zien middels hele directe zelfonderzoek vragen (en meditaties) en dit brengt (vanzelf!) mooie innerlijke transformatie processen op gang, die vervolgens je volledige buitenwereld (je leven, je wereld - en hoe je het ervaart) zal veranderen. Want: zo binnen, zo buiten! Het is mijn ervaring dat hoe minder moeite je doet om de informatie te integreren, des te sneller en beter de informatie daadwerkelijk kán integreren.

Kan ik mij alvast voorbereiden op het traject?

Mijn boeken 'Je bent vrij’ en ‘Draaien naar de bron’ bieden een hele waardevolle voorbereiding en aanvulling op het programma. Ook kun je je opgeven voor het online programma (ontwaken). Dit biedt je een hele uitgebreide en vooral praktische voorbereiding. Toch wil ik benadrukken dat hoe minder je dit traject als ‘moeilijk’ of als een ‘prestatie' ziet en aangaat als een ‘opdracht’ - des te opener (want: meer ontspannen) zal je zijn t.o.v. de informatie. Het ís niet moeilijk, je kunt het alleen zelf wel moeilijk ‘maken’. Mijn advies is om dat dus gewoon niet te doen. Bovendien is de informatie die je tot je krijgt zó direct en helder, dat er geen speld tussen te krijgen is (daar zal je dan echt moeite voor moeten doen!).

Ik zou graag meedoen maar woon in het buitenland en kan dus alleen online aanwezig zijn. Is dat mogelijk?

Ja, dit traject is volledig online in te vullen. Ik ben zelf een enorme voorstander van online vrijheid en heb het traject dan ook zó ingericht dat iedereen aan dit traject deel kan nemen, waar je ook woont. Ik zorg ervoor dat je niets tekort komt.

Vinden de persoonlijke sessies op vaste dagen/tijden plaats of worden die in overleg afgesproken?

Je krijgt persoonlijk toegang tot mijn afspraken agenda waar je zelf je privé sessies met mij kunt inplannen.

Zij gingen je voor

<< vorige
volgende >>

LICHT op de moeite en op het gedoe

Hoi Nicky,

Als ik in een paar woorden op wil schrijven wat deze cursus mij heeft mogen brengen zeg ik:  Ik heb mijzelf weer terug mogen vinden!!!!! WAT EEN CADEAU. Wat ben ik dankbaar dat ik jou Nicky en daardoor deze cursus heb gevonden. Ook zo’n prachtige opbouw in de cursus waarin er steeds weer een deur kon open gaan en daarachter weer iets tevoorschijn mocht komen. IK BEN ER HELEMAAL VOL VAN. Ook ontroerd van. Ook de mooie en lichte toon van de cursus heeft mij geraakt. Geen veroordelingen maar LICHT op de moeite en op het gedoe. Een sfeer en een ruimte om in te kunnen vallen en om in te kunnen groeien.

Wat heeft het me opgeleverd ? Bewustzijn van beperkende gedachten. Ze kunnen op ieder moment tevoorschijn komen. Het weten dat deze gedachten, na ze te zien, omgedraaid kunnen worden. Bewust zijn / voelen dat ik meer ben dan alleen mijn Ikje. Het verschil leren kennen wanneer het mijn Ikje is of mijn Ziel en daar dan bewust in leren kiezen. (Wat mooi !!! )

Wat is er voor mij veranderd? Ik zou liever willen zeggen: wat is er voor mij aan het veranderen. Ik ben dagelijks aan het oefenen met de prachtige gereedschappen die jij mij hebt aangereikt. Nu dit alles meer in mij wakker is geworden, voel ik het beter als ik mij ongelukkig voel, als ik gestrest ben, als ik mij minderwaardig etc. etc. voel. En vraag ik mij af wat zou ik nu kunnen doen? Waardoor laat ik mij nu bepalen? Door mijn ikje of door mijn verlangen, door mijn essentie? Wie geloof ik nu ?

Ik heb veel cursussen gevolgd in bewustwording, maar deze cursus voelt van: zo hoog: zo precies: zo zuiver: zo liefdevol: zo vanuit vrijheid!

Nicky, veel dankjewel dat je met mij mee wilde lopen. Dankjewel dat je er steeds voor mij wilde zijn. De webinars, de persoonlijke gesprekken, de onderzoeksmails, de bijeenkomsten en altijd op de achtergrond aanwezig voor het stellen van vragen. Dank voor je beschikbaarheid !!!  

Vanuit liefde, van een dankbaar mens,

Garda

Garda

Heb jij vragen over dit traject? Of wil je graag jouw plekje reserveren?

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht

Met het inplannen van een traject ga je akkoord met de algemene voorwaarden.