Super Soul Mini Cursus
04 maart 2022 
3 min. leestijd

Super Soul Mini Cursus

Super Soul Mini Cursus

Hi Super Soul brothers and sisters,

In de afgelopen 2 weken heb ik in totaal 8 nieuwe video's geplaatst op Youtube. In de eerste 3 video's ga ik wat dieper in op verschillende thema's, zoals: zelfrealisatie, het innerlijke kompas en bewust creëren.

Naar aanleiding van deze video's ontving ik een heleboel vragen. Ik heb daarop nog eens 4 video's gemaakt om al deze vragen te kunnen beantwoorden. Dit heeft In totaal meer dan 3,5 uur aan kijkplezier opgeleverd (en hopelijk óók een aantal inzichten, want daar is het natuurlijk allemaal om te doen geweest).

Het is nu een mooie 'mini cursus' geworden en geeft je een prima inleiding om het proces van bewustwording voor jezelf duidelijk te maken en (wie weet) innerlijk aan te gaan.

Ik heb de video's in dit artikel allemaal bij elkaar geplaatst zodat je het makkelijk op één plek terug kunt vinden en de stappen chronologisch kunt doorlopen. Doe je mee?

Video 1) Introductie

Video 2) Zelfrealisatie: Wat is dat? Hoe 'bereik' je het? En wat levert het op?

Video 3) Je gevoel als innerlijk Kompas Je gevoel kán niet liegen en heeft altijd gelijk!

Video 4) Je kunt niet creëren waar je niet in gelooft

Video 5) Vertrouw op je gevoel

Video 6) Kun je voorbij trauma komen? Kan je een negatieve ervaring omdraaien naar een positieve ervaring?

Video 7) Over lichaamsbewustzijn, energie, geloof in beperking en gevoelsfrequenties (zoals verveling, boosheid en tevredenheid).

Video 8) Eerst: verdriet, leegte en eenzaamheid. Dan: grenzen stellen, hoe doe je dat en waarom? Tot slot: hoe zit het als je 'niet gezien' wordt? Wat betekent dit?


Er zullen in de toekomst nog veel meer van deze video's volgen. Abonneer je op mijn youtube kanaal om hiervan niets te hoeven missen!

Ik heb overigens een hele goede reden om nu zoveel video's te (kunnen) plaatsen. Ik heb namelijk in vergelijking met de periode hiervoor ineens een heleboel tijd over! Ik zal je hier volgende week meer over vertellen (ik kan zelf bijna niet meer wachten, hééél eventjes nog...).

Liefs van mij en tot snel.

Nicky

Over de schrijver
Nicky Verbeek spreekt en schrijft over bewustzijn.Boeken: Je bent vrij (2014) | Draaien naar de Bron (2018) | Flow (2022)
Reactie plaatsen

Wil je meer weten? Ga naar: https://nickyverbeek.nl/