Soul Mastery

"Jouw mooiste leven ligt in jouw handen"

Het Soul Mastery Event

Op zondag 4 november houd ik weer een super zelfrealisatiedag. Dit keer volledig in het teken van de Wet van aantrekking en het Veld van creatie.

Jij bent energie, en daarom volgt jouw leven de natuurwetten van energie. Wanneer je je eigen natuur kent en de logische regels die jouw natuur volgt, dan weet je tegelijkertijd hoe je jouw leven optimaal tot uitdrukking kan laten komen. 

Ik wil je hierbij van harte uitnodigen om dit prachtige event met mij mee te maken.

Ik ga op deze dag volledig nieuwe informatie met je delen. Je gaat naar huis met een helder en eenduidig inzicht in wie je werkelijk bent en hoe je gebruik kunt gaan maken van jouw energie om het leven te leiden waar je naar verlangt. Ik maak het allemaal glashelder én praktisch. 

Deze onderwerpen komen aan bod

1. Bewustzijn praat met je. Voelen = Afstemmen.

2. Ik vertel je alles over het 'Filter' en het 'Veld van creatie'. De verbinding die je met jouw wereld hebt komt direct voort uit de verbinding die je met jouw bron hebt.

3. De liefde van de bron is onvoorwaardelijk, onbeperkt, onbegrensd en vrij. Deze liefde zit in elke cel van jouw wezen, je bent er uit opgebouwd. Je hoeft het alleen maar (weten) aan te spreken. Ik leer je hoe.

4. Leven vanuit de bron =  leven ALS de bron - Ik geef je voorbeelden, en je mag mij al je vragen stellen. Ook geef ik je een super effectieve oefening mee die je de rest van je leven kan en zal toepassen!

Praktische informatie

Deze dag vindt plaats in Het Spiegelhuys. Adres: Dammerweg 3, 1394 GM Nederhorst den Berg. De dag begint om 10:00 uur en eindigt rondom 15:30 uur. We houden twee intense sessies, met tussendoor een pauze, en is inclusief gratis gebruik van koffie & thee. Je neemt zelf je eigen lunch mee. Je kunt je meegebrachte lunch nuttigen in de zaal of in de prachtige natuur van Nederhorst den Berg (er zijn meerdere wandelroutes). Wil je lunchen in de Brasserie van Het Spiegelhuys? Dan is het belangrijk om dit ruim van te voren te reserveren. Bel met: 0294-253807 of mail via: info@spieghelhuys.nl

Zij gingen je voor

Wat een heerlijke dag en wat ben je een heerlijk multi talent. Zo genoten van je totale expressie en laat ik het benoemen als groot Joep van het Hek gehalte. You Rock girl! Mijn bevrijde gevoel zette zich al eerder deze maand  in, maar deze dag voegt daar nog een extra dimensie aan toe. Wederom dikke knuf (derde vandaag)  

Helemaal waar. Een vrolijke bruisende spirituele dag💓

Voor mij was het een hele leerzame dag, met mooie nieuwe inzichten. Dank je wel voor jouw humor en goede uitleg 💞

Het was een prachtige dag, geweldig en je bruiste van de energie. En dat 5 uur lang! met slechts een korte pauze. En je presentatie en uitleg was duidelijk en ook vol humor en werd als een liefdevolle wervelwind over en om onze hoofden uitgestort. Gisteravond en vandaag voelde ik ook een sterke energie in me die ik beslist van jou meegekregen heb. Bedankt lieverd! // In het dorpje Nederhorst den Berg woont een Goddelijke Engel. Wist U dat? En toch is het een gewone Hollandse meid ! En dit goede nieuws wordt langzaam over ons kikkerlandje verspreid! Bedankt Nicky

Vaak zijn spirituele samenkomsten zwaar en serieus (mijn ervaring) maar gisteren heb ik het omgekeerde ervaren terwijl ik er veel meer aan heb gehad qua inzichten. Veel gelachen ook. Dank je!

Op het moment dat jij ergens niet bewust van bent, dan is alles 'buiten jou' het bewustzijn. Dan staat alles en iedereen in jouw leven in dienst van jou, om je te laten ontwaken naar bewustzijn! ~ Thank you Nicky Verbeek

Was weer super leuk en leerzaam om er bij te zijn Nicky, dank je wel!

De power de humor het ongeëvenaarde enthousiasme , dank Nicky voor deze fijne dag

Het was heerlijk en ja ik ben bereid alles aan te nemen wat tot mij komt  Dank je lieve Nicky.....

Mooi mens, inspirerend direct en waker makend. En aan het slot nog een mooie dans. Wat een vrijheid. Ik vond het ontroerend. Dank je wel Nicky

Wat kun je heerlijk en enthousiast en met veel humor je boodschap brengen, kwam bij mij heel goed binnen! Vandaag al werk van gemaakt en ik voel me lichter, meer ontspannen en beweeg met minder angst! Kom graag weer.

Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken. Er is iets in me losgekomen en ik ben als een ander mens wakker geworden. Voel me rustig en vredig. Dus dank je wel.

Dank je wel voor het vele geven op deze prachtige mooie dag vandaag!

Wat een leuke en geweldige dag heb je er  gister van gemaakt. De sfeer was open en ik voelde me vrij en blij.