Leiderschap over je leven

Privé sessie

Met Nicky

Privé sessie met Nicky

Bewust Worden

Jouw hier-en-nu realiteit is het startpunt, jouw verlangen is het doel. Jouw gevoelens en gedachten zijn de tools waarmee we gaan werken. 

Bewust

Kiezen

Zodra je je bewust bent van je keuzevrijheid kun je loslaten wat je niet (langer) dient en je afstemmen op de directe weg van jouw unieke bewustzijn.

Bewust Creëren

Als je eenmaal weet hoe jouw energie werkt, kun je het leven gaan creëren dat bij je past.

Alles begint bij jou

jij creëert jouw beperking

jij creëert jouw vrijheid

Zit je nu hier?

  • Je hebt ontdekt dat alles wat je tot nu toe bent aangegaan om bewust te worden je alleen maar verder van je kern heeft afgeleid. 


  • Je hebt geen zin meer in veiligheid- en comfort-zoekend gedrag, je bent klaar voor de 'kracht van echt'.


  • Je realiseert dat er nog maar één weg over is, en dat is genadeloos eerlijk zijn en de confrontatie aangaan met je zelfgecreëerde voorwaarden en beperkingen.


  • Je beseft dat jouw waarheid niet werkt dus ben je bereid om er afscheid van te nemen en een compleet nieuwe waarheid te aanvaarden.

Wil je hier zijn?

  • Wil je volledig bewust zijn van je eigen onbegrensde mogelijkheden?


  • Wil je onbelemmerd je eigen weg kunnen kiezen?


  • Wil je het onmogelijke mogelijk maken? 


  • Wil je het leven creëren zoals alleen jij het kunt bedenken?

Vraag & antwoord

Wanneer plan ik een sessie in?

Wanneer je er klaar voor bent. Dat voel je zelf.


Hoelang duurt een sessie?

 Een sessie duurt 2 uur en 15 minuten.


Waar vindt de sessie plaats?

De sessie vindt plaats bij mij in Nederhorst den Berg óf online (via Zoom of Google Meet).


Wat zijn de kosten?

€295.- per sessie (inclusief btw). 

Wanneer je kiest voor een traject (6 weken, 6 sessies) dan wordt er een korting toegepast van 10% op het totaalbedrag.

Zij gingen je voor

Kim van Dorp

 Zoals Nicky zegt, wakker worden is vaak niet mooi en gaat gepaard met een (aantal) shock(s). Maar met haar als spiegel en de oh zo heldere en directe feedback is het inderdaad gelukt snel te doorzien waar ik mezelf allemaal vastzette en mijn investering daarin, zonder me een slachtoffer te voelen. Geen 'heb ik weer' meer.


Bij het terugluisteren van de sessies lig ik af en toe echt in een deuk. Dankzij de humor en uitgesprokenheid van Nicky, maar ook om mezelf te horen worstelen met het doorzien. Het is achteraf een beetje alsof je hoort dat Sinterklaas niet bestaat…eerst geloof je het niet en verzin je van alles waarom wel om vervolgens onvermijdelijk toch de illusie te doorzien. Geen weg terug!


Ik wilde de route in mezelf naar mezelf vinden, ongeacht omstandigheden en graag via de snelste weg. En precies dat heb ik gekregen. Op een manier die zowel logisch als verrassend is en met veel helderheid, enthousiasme en vastberadenheid aangeboden.
Uiteindelijk vind ik dat ik véél meer gekregen heb dan waar ik om heb gevraagd

Liesbeth
Dankjewel voor het persoonlijke traject wat ik bij je heb mogen doorlopen. Het voelde meteen vertrouwd toen ik je ontmoette en door je heldere blik kwamen we snel tot de kern van zaken. Je luistert scherp, bent heel duidelijk (genoeg over spiritualiteit, de ervaring is wat telt) en je gevoel voor humor is top!
Je hebt me geleerd anders te kijken naar jeugdervaringen, m’n gedachten over mezelf onder de loep te nemen, nieuwe besluiten te nemen en je hebt me veel nieuwe inzichten gegeven. 
Ik had veel behoefte aan herhaling van wat je me aanreikte en je was nooit te beroerd die te geven. Daardoor begon het stukje voor stukje te beklijven.
Door je betrokkenheid, energie en vastberadenheid heb ik het volste vertrouwen gekregen dat ik echt zelf aan het roer sta en dat er een andere, gelukkiger weg mogelijk is. Wat fijn dat het je passie is andere mensen te helpen
Nicky! Heel veel dank!
Paul van Nierop
Toen ik afgelopen zomer vastliep in mijn eigen overtuigingen in werk en privé en echt NIETS meer wist was er toch de heldere ingeving dat een persoonlijk traject bij Nicky mij weer in verbinding zou kunnen brengen met de bron.

Tijdens de online intake werd snel duidelijk dat we ‘klikte’ en het met elkaar aan wilde gaan. In 6 intensieve sessies waarvan de laatste 2 online via Skype is het kwartje gevallen. Heel waardevol is dat de Skype-sessies zijn opgenomen en het moment van het vallen van kwartje is vastgelegd én dus teruggekeken kan worden..

Wat ben ik blij en dankbaar dat Nicky mij zicht heeft gegeven op mijn zwaar belemmerende overtuigingen die ik in mijn realiteit als een steeds meer benauwende gevangenis heb ervaren..

Haar liefdevolle, zuivere maar voor mij ook zo nodige ‘stevige’ aanpak was sterker dan iedere belemmerende overtuiging in mij en was de sleutel naar mijn verlangen. Eenmaal echt gezien en ervaren was er geen weg meer terug en stap ik nu één stap tegelijk geleid door mijn verlangen om nu de kunstenaar in mijzelf (weer) de ruimte te geven.

De eerste opdracht is binnen. 
Liefs en tot later,

Paul

Vraag hier je sessie aan