arrow_drop_up arrow_drop_down
Bewust CreërenLeiderschap

over je leven

Privé Begeleiding

Bewust Worden

Jouw hier-en-nu realiteit is het startpunt, jouw verlangen is het doel. Jouw gevoelens en gedachten zijn de tools van bewustzijn waarmee we gaan werken. 

Bewust Kiezen

Je leert af te wijzen wat je niet dient en alleen nog maar plan A te volgen. We halen samen de moeite uit je leven zodat je al je passie en energie kunt leggen in het leven dat je werkelijk wil

Bewust Creëren

Als je weet wie je werkelijk bent en je bewust je passie begint te volgen ben je op de weg van onmiddellijke creatie. 

Alles begint bij jou

jij creëert jouw beperking

jij creëert jouw vrijheid

Zit je nu hier?

 • Je hebt ontdekt dat alles wat je tot nu toe bent aangegaan om bewust te worden je alleen maar verder van je kern heeft afgeleid. 


 • Je hebt geen zin meer in veiligheid- en comfort-zoekend gedrag, je bent klaar voor de 'kracht van echt'.


 • Je realiseert dat er nog maar één weg over is, en dat is genadeloos eerlijk zijn en de confrontatie aangaan met je zelfgecreëerde voorwaarden en beperkingen.


 • Je beseft dat jouw waarheid niet werkt dus ben je bereid om er afscheid van te nemen en een compleet nieuwe waarheid te aanvaarden.


 • Je bent op het punt aangekomen waarin er nog maar twee wegen zijn: alles of niets!

Wil je hier zijn?

 • Wil je volledig bewust zijn van je eigen onbegrensde mogelijkheden?


 • Wil je onbelemmerd je eigen weg kunnen kiezen?


 • Wil je in verbinding komen met je zelfhelende vermogens?


 • Wil je het onmogelijke mogelijk maken? 


 • Wil je het leven creëren zoals alleen jij het kunt bedenken?

Dan ben ik (er) voor jou!

Maak een afspraak

Klik op de contactknop en plan een intake gesprek met mij in. Samen overleggen we wat de wederzijdse verwachtingen en mogelijkheden zijn. Dat we beiden een 'klik' ervaren is een must. Van jou heb ik het nodig dat je volstrekt eerlijk durft te zijn en je open staat voor het ongemak van bewustwording. 

Dit is wat je krijgt

Alles wat je nodig hebt om bewust te worden, bewust te kunnen gaan kiezen en bewust jouw leven te gaan creëren.

Dit heb je nodig

100% commitment voor je eigen proces.

Dankjewel voor het persoonlijke traject wat ik bij je heb mogen doorlopen. Het voelde meteen vertrouwd toen ik je ontmoette en door je heldere blik kwamen we snel tot de kern van zaken. Je luistert scherp, bent heel duidelijk (genoeg over spiritualiteit, de ervaring is wat telt) en je gevoel voor humor is top! Je hebt me geleerd anders te kijken naar jeugdervaringen, m’n gedachten over mezelf onder de loep te nemen, nieuwe besluiten te nemen en je hebt me veel nieuwe inzichten gegeven. Ik had veel behoefte aan herhaling van wat je me aanreikte en je was nooit te beroerd die te geven. Daardoor begon het stukje voor stukje te beklijven. Door je betrokkenheid, energie en vastberadenheid heb ik het volste vertrouwen gekregen dat ik echt zelf aan het roer sta en dat er een andere, gelukkiger weg mogelijk is. Wat fijn dat het je passie is andere mensen te helpen Nicky! Heel veel dank!

Liesbeth

Oprichter van de Academie voor bewustwording en persoonlijk leiderschap

Privé Traject

 • Een onomkeerbaar proces naar bewust ZIJN en Leiderschap over je eigen leven.

Ik ben heel bij met het traject dat ik bij Nicky heb gedaan. Het voelde als een directe weg om mijn angsten te ontmoeten. Deze angsten hielden mij zo lang in een soort zelf gecreëerde gevangenis, het voelt als een bevrijding

Janette van Buren van Athenahoeve

Meest gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Wanneer je er klaar voor bent. Dat voel je zelf. Je maakt een afspraak voor een intake gesprek waarin we samen de gewenste koers gaan bepalen en inplannen.


Hoelang duurt het traject?

Het traject duurt minimaal 6 weken en bestaat uit 6 intensieve privé sessies van 2,5 uur. Ik vertel je er alles over tijdens het intake gesprek. Je kunt het traject vervolgens eventueel aanvullen met losse sessies.


Kan ik me voorbereiden?

Nee. Ik ontmoet je graag zoals je bent. Zolang je zowel eerlijk als ontvankelijk bent kan het heel makkelijk en snel gaan.


Wat zijn de kosten voor dit traject?

De kosten voor het traject zijn € 1.299,- Het traject is geschikt om te worden vergoed door je werkgever. NB: voor bedrijven is de aangegeven prijs exclusief 21% BTW. Er zijn overigens subsidies en andere belastingvoordelen waar je als particulier of zzp-er gebruik van kunt maken. Wil je hier meer over lezen? klik dan HIER

Bewust worden | Bewust kiezen | Bewust creëren

Het leek zóveel, en zó hardnekkig. Het is allemaal in één keer van me afgevallen. Zó simpel. Zó liefdevol. Ik heb genoten van je trefzekere directheid en de liefde daarin en dat de kern ervan de bewustwording is.

Wat een intens bijzonder moment toen ik inzag hoe ik mijzelf mijn leven lang, op basis van één misvatting heb ingedamd. En dat ik het was die dat heeft gedaan en niemand anders. De sluizen openden. Onbeschrijfelijk! Overrompelend, in een klap zag ik wat een onzin ik al die tijd heb geloofd. Wat een vrijheid geeft dat, wat een schoonheid en wat een rijkdom, alles is altijd al liefde geweest, nu weet ik het, het is gewoon zo, heel simpel.

...

Plan jouw intake gesprek hier

Deze website werkt met cookies