arrow_drop_up arrow_drop_down
Bewust CreërenLeiderschap

over je leven

Privé Begeleiding

Bewust Worden

Jouw hier-en-nu realiteit is het startpunt, jouw verlangen is het doel. Jouw gevoelens en gedachten zijn de tools van bewustzijn waarmee we gaan werken. 

Bewust Kiezen

Eenmaal bewust ben je vrij om te kiezen voor datgene je werkelijk wil. Je leert af te wijzen wat je niet dient en alleen nog maar plan A te volgen.

Bewust Creëren

Bewustzijn doet geen moeite maar IS, weet wat het wil en gaat zijn creatie vooruit. Wat je nu weet laat je nooit meer los. Je bent op de weg van onmiddellijke creatie.   

Alles begint bij jou

jij creëert jouw beperking

jij creëert jouw vrijheid

Zit je nu hier?

 • Je hebt ontdekt dat alles wat je tot nu toe bent aangegaan om bewust te worden je alleen maar verder van je kern heeft afgeleid. 
 • Je hebt geen zin meer in veiligheid- en comfort-zoekend gedrag, je bent klaar voor de 'kracht van echt'.
 • Je realiseert dat er nog maar één weg over is, en dat is genadeloos eerlijk zijn en de confrontatie aangaan met je zelfgecreëerde voorwaarden en beperkingen.
 • Je beseft dat jouw waarheid niet werkt dus ben je bereid om er afscheid van te nemen en een compleet nieuwe waarheid te aanvaarden.
 • Je bent op het punt aangekomen waarin er nog maar twee wegen zijn: alles of niets!

Wil je hier zijn?

 • Wil je volledig bewust zijn van je eigen onbegrensde mogelijkheden?
 • Wil je onbelemmerd je eigen weg kunnen kiezen?
 • Wil je in verbinding komen met je zelfhelende vermogens?
 • Wil je het onmogelijke mogelijk maken? 
 • Wil je het leven creëren zoals alleen jij het kunt bedenken?

Dan ben ik (er) voor jou!

Maak een afspraak

Klik op de contactknop en plan een intake gesprek met mij in. Samen overleggen we wat de wederzijdse verwachtingen en mogelijkheden zijn. Dat we beiden een 'klik' ervaren is een must. Van jou heb ik het nodig dat je volstrekt eerlijk durft te zijn en je open staat voor het ongemak van bewustwording. 

Dit is wat je krijgt

Alles wat je nodig hebt om bewust te worden, bewust te kunnen gaan kiezen en bewust jouw leven te gaan creëren.

Dit heb je nodig

100% commitment voor je eigen proces.

Oprichter van de Academie voor bewustwording en persoonlijk leiderschap
€ 1299,- 

Privé Traject

 • Een onomkeerbaar proces naar bewust ZIJN en Leiderschap over je eigen leven.
Bewust worden | Bewust kiezen | Bewust creëren

Het leek zóveel, en zó hardnekkig. Het is allemaal in één keer van me afgevallen. Zó simpel. Zó liefdevol. Ik heb genoten van je trefzekere directheid en de liefde daarin en dat de kern ervan de bewustwording is.

...

Meest gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Wanneer je er klaar voor bent. Dat voel je zelf. Je maakt een afspraak voor een intake gesprek waarin we samen de gewenste koers gaan bepalen en inplannen.


Hoelang duurt het traject?

Het traject duurt 6 weken en bestaat uit meerdere intensieve privé sessies. Ik vertel je er alles over tijdens het intake gesprek. Je kunt het traject vervolgens eventueel aanvullen met losse sessies. De prijs van een losse sessie is €295,00  en duurt (maximaal) 3 uur.


Kan ik me voorbereiden?

Nee. Ik ontmoet je graag zoals je bent. Zolang je zowel eerlijk als ontvankelijk bent kan het heel makkelijk en snel gaan.

Bewust worden | Bewust kiezen | Bewust creëren

Wat een intens bijzonder moment toen ik inzag hoe ik mijzelf mijn leven lang, op basis van één misvatting heb ingedamd. En dat ik het was die dat heeft gedaan en niemand anders.

De sluizen openden. Onbeschrijfelijk! Overrompelend, in een klap zag ik wat een onzin ik al die tijd heb geloofd. Wat een vrijheid geeft dat, wat een schoonheid en wat een rijkdom, alles is altijd al liefde geweest, nu weet ik het, het is gewoon zo, heel simpel.

...

Plan jouw intake gesprek hier

Deze website werkt met cookies