arrow_drop_up arrow_drop_down
Leiderschap over je levenLeiderschap

over je leven

Privé Begeleiding

Bewust Worden

Jouw hier-en-nu realiteit is het startpunt, jouw verlangen is het doel. Jouw gevoelens en gedachten zijn de tools van bewustzijn waarmee we gaan werken. 

Bewust Kiezen

Je leert af te wijzen wat je niet dient en alleen nog maar plan A te volgen. We halen samen de moeite uit je leven zodat je al je passie en energie kunt leggen in het leven dat je werkelijk wil

Bewust Creëren

Als je weet wie je werkelijk bent en je bewust je passie begint te volgen ben je op de weg van onmiddellijke creatie. 

Alles begint bij jou

jij creëert jouw beperking

jij creëert jouw vrijheid

Zit je nu hier?

 • Je hebt ontdekt dat alles wat je tot nu toe bent aangegaan om bewust te worden je alleen maar verder van je kern heeft afgeleid. 


 • Je hebt geen zin meer in veiligheid- en comfort-zoekend gedrag, je bent klaar voor de 'kracht van echt'.


 • Je realiseert dat er nog maar één weg over is, en dat is genadeloos eerlijk zijn en de confrontatie aangaan met je zelfgecreëerde voorwaarden en beperkingen.


 • Je beseft dat jouw waarheid niet werkt dus ben je bereid om er afscheid van te nemen en een compleet nieuwe waarheid te aanvaarden.


 • Je bent op het punt aangekomen waarin er nog maar twee wegen zijn: alles of niets!

Wil je hier zijn?

 • Wil je volledig bewust zijn van je eigen onbegrensde mogelijkheden?


 • Wil je onbelemmerd je eigen weg kunnen kiezen?


 • Wil je in verbinding komen met je zelfhelende vermogens?


 • Wil je het onmogelijke mogelijk maken? 


 • Wil je het leven creëren zoals alleen jij het kunt bedenken?

Dan ben ik (er) voor jou!

Maak een afspraak

Klik op de contactknop en plan een intake gesprek met mij in. Samen overleggen we wat de wederzijdse verwachtingen en mogelijkheden zijn. Dat we beiden een 'klik' ervaren is een must. Van jou heb ik het nodig dat je volstrekt eerlijk durft te zijn en je open staat voor het ongemak van bewustwording. 

Privé Traject

 • Een onomkeerbaar proces naar bewust ZIJN en Leiderschap over je eigen leven.

Dit is wat je krijgt

Alles wat je nodig hebt om bewust te worden, bewust te kunnen gaan kiezen en bewust jouw leven te gaan creëren.

Dit heb je nodig

100% commitment voor je eigen proces.

Meest gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Wanneer je er klaar voor bent. Dat voel je zelf. Je maakt een afspraak voor een intake gesprek waarin we samen de gewenste koers gaan bepalen en inplannen.


Hoelang duurt het traject?

 Het traject duurt 6 weken. Je krijgt daarin 15 uur intensieve privé begeleiding dat wordt verdeeld over 6 sessies van 2,5 uur. 


Waar vinden de sessie plaats?

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Nederhorst den Berg of online (via bv Zoom) óf een combinatie hiervan. We stemmen dit samen af op jouw behoeften en wensen.


Kan ik me voorbereiden?

Nee. Ik ontmoet je graag zoals je bent. Zolang je zowel eerlijk als ontvankelijk bent kan het heel makkelijk en snel gaan.


Wat zijn de kosten voor dit traject?

De kosten voor het traject zijn €1.299.-

Het traject komt in aanmerking voor volledige vergoeding door je werkgever. Er zijn overigens subsidies en andere belastingvoordelen waar je als particulier of zzp-er gebruik van kunt maken. Wil je hier meer over lezen? klik dan HIER

Zij gingen je voor

 Zoals Nicky zegt, wakker worden is vaak niet mooi en gaat gepaard met een (aantal) shock(s). Maar met haar als spiegel en de oh zo heldere en directe feedback is het inderdaad gelukt snel te doorzien waar ik mezelf allemaal vastzette en mijn investering daarin, zonder me een slachtoffer te voelen. Geen 'heb ik weer' meer.
Bij het terugluisteren van de sessies lig ik af en toe echt in een deuk. Dankzij de humor en uitgesprokenheid van Nicky, maar ook om mezelf te horen worstelen met het doorzien. Het is achteraf een beetje alsof je hoort dat Sinterklaas niet bestaat…eerst geloof je het niet en verzin je van alles waarom wel om vervolgens onvermijdelijk toch de illusie te doorzien. Geen weg terug!
Ik wilde de route in mezelf naar mezelf vinden, ongeacht omstandigheden en graag via de snelste weg. En precies dat heb ik gekregen. Op een manier die zowel logisch als verrassend is en met veel helderheid, enthousiasme en vastberadenheid aangeboden.
Uiteindelijk vind ik dat ik véél meer gekregen heb dan waar ik om heb gevraagd! Aanrader!

Kim van Dorp

Dankjewel voor het persoonlijke traject wat ik bij je heb mogen doorlopen. Het voelde meteen vertrouwd toen ik je ontmoette en door je heldere blik kwamen we snel tot de kern van zaken. Je luistert scherp, bent heel duidelijk (genoeg over spiritualiteit, de ervaring is wat telt) en je gevoel voor humor is top! Je hebt me geleerd anders te kijken naar jeugdervaringen, m’n gedachten over mezelf onder de loep te nemen, nieuwe besluiten te nemen en je hebt me veel nieuwe inzichten gegeven. Ik had veel behoefte aan herhaling van wat je me aanreikte en je was nooit te beroerd die te geven. Daardoor begon het stukje voor stukje te beklijven. Door je betrokkenheid, energie en vastberadenheid heb ik het volste vertrouwen gekregen dat ik echt zelf aan het roer sta en dat er een andere, gelukkiger weg mogelijk is. Wat fijn dat het je passie is andere mensen te helpen Nicky! Heel veel dank!

Liesbeth

Ik ben heel bij met het traject dat ik bij Nicky heb gedaan. Het voelde als een directe weg om mijn angsten te ontmoeten. Deze angsten hielden mij zo lang in een soort zelf gecreëerde gevangenis, het voelt als een bevrijding.

Janette van Buren - Athenahoeve

Toen ik afgelopen zomer vastliep in mijn eigen overtuigingen in werk en privé en echt NIETS meer wist was er toch de heldere ingeving dat een persoonlijk traject bij Nicky mij weer in verbinding zou kunnen brengen met de bron.
Tijdens de online intake werd snel duidelijk dat we ‘klikte’ en het met elkaar aan wilde gaan. In 6 intensieve sessies waarvan de laatste 2 online via Skype is het kwartje gevallen. Heel waardevol is dat de Skype-sessies zijn opgenomen en het moment van het vallen van kwartje is vastgelegd én dus teruggekeken kan worden...
Wat ben ik blij en dankbaar dat Nicky mij zicht heeft gegeven op mijn zwaar belemmerende overtuigingen die ik in mijn realiteit als een steeds meer benauwende gevangenis heb ervaren..
Haar liefdevolle, zuivere maar voor mij ook zo nodige ‘stevige’ aanpak was sterker dan iedere belemmerende overtuiging in mij en was de sleutel naar mijn verlangen. 
Eenmaal echt gezien en ervaren was er geen weg meer terug en stap ik nu één stap tegelijk geleid door mijn verlangen om nu de kunstenaar in mijzelf (weer) de ruimte te geven. De eerste opdracht is binnen..  Liefs en tot later,
Paul van Nierop - Paul van Nierop

Ik heb 6 weken het privé traject gevolgd bij Nicky. Ik zat in een burn out en door Nicky heb ik mezelf teruggevonden. Ik weet wie ik ben en wat ik wil. Ik heb geleerd nee te zeggen. Ik heb geleerd mijn eigen ruimte in te nemen. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is mezelf serieus te nemen. Dank je wel Nicky. 

...

Plan jouw intake gesprek

Deze website werkt met cookies