Privé sessie

Tijdens een één op één gesprek kan ik bij jou heersende gedachten onderscheppen en ze je vervolgens tonen. Deze gedachten zijn overal waar jij bent, je communiceert ze in alles wat je doet en zegt, en daarom zijn ze voor mij tijdens een persoonlijk gesprek ‘op te pikken’. 

Vaak weet je wel wát je doet, en besef je dat wat je doet niet klopt omdat het niet goed voelt, maar begrijp je niet waarom je het doet, en hoe het anders kan. Wanneer je helder krijgt welke gedachten er aan ten grondslag liggen kun je ze volledig toelaten zodat ze in jou kunnen ‘thuiskomen’. Hier kunnen zeer diepgaande en transformerende inzichten bij vrijkomen die een aanzet kunnen vormen voor een geheel nieuwe kijk op jezelf en jouw leven en op de keuzes die je vervolgens maakt. Hoe opener en eerlijker jij bent over jouw gevoelens en ervaringen, des te gerichter en doeltreffender mijn begeleiding kan zijn. 

Je kunt bij mij terecht in de praktijk op de Overmeerseweg 59 in Nederhorst den Berg of je kunt gebruik maken van Skype, Facetime of Facebook Messenger. Je maakt een afspraak door je aanvraag in te sturen via het onderstaande contactformulier. Vermeld hierbij (liefst) meerdere opties en geef ook aan hoelang je op gesprek wilt komen (1 uur of anderhalf uur).

* In de maand augustus houd ik vakantie en vinden er geen gesprekken plaats. Vanaf september worden de gesprekken weer opgestart. Tot dan!

Prijs 

  • 60 minuten: 60 euro 
  • 90 minuten: 90 euro

Plan je afspraak via onderstaand contactformulier. 

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Geef hieronder de datum en het tijdstip aan waarop je het gesprek wilt inplannen. Geef tevens aan hoelang je wilt reserveren (1 uur of 1,5 uur).

Met het inplannen van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden.