Nicky

Mijn naam is Nicky Verbeek

En ik ben jouw transformatie coach. De enige transformatie coach in binnen- en buitenland die werkt vanuit een eigen ontwikkelde, unieke methode. Mijn methode is puur, glashelder, praktisch en heeft een diepe, blijvende uitwerking.

Mensen vinden mij wanneer ze een effectieve transformatie aan willen gaan op persoonlijk, psychologisch of spiritueel vlak. Iedereen die wil groeien en zijn ware zelf tot uitdrukking wil brengen, iedereen die wil leven vanuit zijn ziel-intentie én iedereen die aan de grenzeloze bron van zijn eigen leven wil staan, komt vroeg of laat vanzelf bij mij terecht. Ik weet namelijk de weg!

Ik houd bevrijdings-workshops en transformatie-trajecten waarin deelnemers innerlijk geopend worden voor nieuw (of ingehouden en lang verscholen) bewustzijn. Hierdoor krijgen ze de gelegenheid om volstrekt nieuwe, liefdevollere en vooral bewustere keuzes voor zichzelf te maken. Een nieuwe levensimpuls kan zijn stroom beginnen. Het soms lang verlangde leven kan zich eindelijk ontvouwen.

Mijn naam en mijn werk is inmiddels gevestigd. Ik leef een heerlijk leven waarin ik heel veel mensen mag begeleiden om een moeitelozer, bewuster en gelukkiger leven voor zichzelf te creëren. Ik voel mij vervuld en dankbaar omdat ik daar een bijdrage aan kan leveren.

Maar ik ben hiervoor zelf uiteraard ook door de nodige processen heen gegaan, die processen vinden overigens nu nog steeds plaats. Vrijheid is onbegrensd en kent dan ook geen einde. Elk nieuw ontwaken in mij is elke keer weer een prachtig moment van verlichting en verruiming.

Het zijn soms ongelooflijk kleine stappen naar binnen, maar elke stap, hoe klein en onbetekenend die ook lijkt, brengt elke keer weer een enorme energetische verschuiving met zich mee.

Transformatie vindt dan ook binnen in ons plaats. Het enorme effect hiervan zie je vervolgens moeiteloos en vanzelf - volledig volgens de wetten van onze scheppende natuur - buiten je terug.

Ik heb mij in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een bron van helderheid waar iedereen van mag plukken. Ik deel mijn ervaringen en inzichten via o.a. facebook (tekst), podcasts (audio) en youtube (video). Ook organiseer ik het hele jaar door webinars waar iedereen gratis aan mee kan doen. Wees zo vrij om mij te volgen en de magie van jouw onbegrensde bron in je te laten ontluiken!

Liefs!