Ontwaken

Word wakker in het besef dat je vrij bent

Dit zeer uitgebreide programma biedt je een volledig zelfonderzoek-traject. Je leert jezelf de juiste vragen te stellen en maakt de innerlijke verschuiving vanuit het ik-perspectief naar Open Gewaarzijn. We nemen 45 stappen naar binnen en gaan op weg naar de liefde van je leven. Jij!

Levenslang toegang

Je ontvangt van mij 45 dagen lang, elke dag, een zeer uitgebreide informatie- en zelfonderzoeksmail. Elke dag heldere informatie, inspiratie, een zelfonderzoek (in de vorm van een oefening of een vraag) inclusief een begeleidende audio of video! Alle mails (inclusief alle video's en bijlagen) die je tijdens het traject van mij ontvangt zijn (voor eigen gebruik) te bewaren.

Confronterend en wakker schuddend

Wanneer je dit programma start dan ga je een heel persoonlijk en intensief ontwakingsproces aan waarin je jezelf zal kunnen bevrijden van beperkende gedachten. Je zult de enorme kracht van jouw onbegrensde levenspotentie ontdekken en ik leer je tevens hoe je deze kracht kunt laten ontvouwen.

Wat biedt dit programma?

De cursus is zeer uitgebreid en uniek. Je ontvangt in totaal 45 lessen. Alle lessen zijn inclusief begeleidende video. Zowel de lessen als de bijlagen kun je opslaan en bewaren

Je leert onderscheid te maken tussen 'afgescheiden' en 'in verbinding'

Je leert hoe je verschuift vanuit 'ik ben' naar 'Open Gewaarzijn'

Je krijgt inzicht in het hoe en waarom je je hebt afgescheiden

Je leert je te openen voor jouw diepere intenties

Je komt in verbinding met jouw unieke levensstroom

Je begint op jouw levensstroom te vertrouwen

Een pc, laptop, tablet of telefoon (met de mogelijkheid om video's af te spelen)

Internet & e-mail adres

Een gedreven spirit en een open mind

Veel voorkomende vragen

Wanneer start dit traject?

Je kunt op elk gewenst moment beginnen. Zodra je betaling is bevestigt ontvang je meteen je eerste mail.

Is het de bedoeling dat ik eerst het boek 'Je bent vrij' lees?

Dit programma is voortgekomen vanuit mijn wens om mensen persoonlijk en stap voor stap te begeleiden bij hun eigen ontwaak proces. Mijn boek 'Je bent vrij’ staat aan de basis hiervan en het online programma is hierop het logische en vooral praktische vervolg. Het kán daarom fijn zijn om het boek erbij te hebben, maar het is absoluut géén voorwaarde. Ik geef je meer dan voldoende tekst en uitleg om je bezig te houden.

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld kwijt per les (per dag)?

Dat ligt eigenlijk aan jou. Je ontvangt in dit programma iedere dag een mail van mij. Sommige mails bestaan uit een hele lap tekst (met begeleidende video), anderen zijn weer kort maar bevatten b.v. weer 2 of 3 video’s. Je kunt dus iedere dag een beetje tijd besteden aan de informatie die tot je komt (overdenkingen, zelfonderzoek-oefeningen of gewoon om de informatie tot je te nemen), dan ben je wellicht (vanaf) 10 minuten tot (maximaal) 45 minuten bezig met de materie (en misschien verder gedurende de hele dag met de informatie verwerking). Maar je kunt ook besluiten om een aantal mails op te sparen en dan 1 of 2 dagen in de week een langere periode (1 tot 2 uur) in de materie te duiken. De mails kun je bewaren, je kunt er dus altijd op terugkomen - je kunt hiervoor een aparte map aanmaken in je mailaccount - en de video’s kun je t.a.t. terugkijken en zelfs downloaden - voor eigen gebruik.

Zij gingen je voor

<< vorige
volgende >>

Dag Nicky,
Enorm bedankt  voor je wijze lessen! Ik heb heel veel inzichten gekregen! We zeggen allemaal wel ik houd van mij zelf, maar Echt houden van jezelf  is andere koek, is naar binnen gaan en leven vanuit je hart. Dat heb ik nu ervaren! Dank, dank daarvoor! 🙏 Ik laat het niet meer los en ga de 45 dagen opnieuw doen, want zo makkelijk is het niet! 

Hartelijke groet, Jeanette

Heb je vragen over dit traject?

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht

Met het inplannen van een traject ga je akkoord met de algemene voorwaarden.