Ontwaken

Word wakker in het besef dat je vrij bent

Dit zeer uitgebreide programma biedt je een volledig zelfonderzoek-traject. Je leert jezelf de juiste vragen te stellen en maakt de innerlijke verschuiving vanuit het ik-perspectief naar Open Gewaarzijn. We nemen 30 stappen naar binnen en gaan op weg naar de liefde van je leven. Jij!

Je krijgt onbeperkte toegang

Dit geeft je alle vrijheid om de materie volledig tot je te nemen. Daarnaast krijg je ongelimiteerd toegang tot het besloten deelnemers Forum waar je mij jouw persoonlijke vragen kunt stellen (met een maximum van 5).

Confronterend en wakker schuddend

Wanneer je dit programma start dan ga je een heel persoonlijk en intensief ontwakingsproces aan waarin je jezelf zal kunnen bevrijden van beperkende gedachten.

Wat biedt dit programma?

De cursus is zeer uitgebreid en zit bomvol lees- luister en bekijkmateriaal. Het biedt je 30 lessen met 30 unieke wegen van zelfonderzoek. Je ontvangt een overzichtelijk oefenboek én persoonlijke begeleiding bij je vragen.

Je leert onderscheid te maken tussen 'afgescheiden' en 'in verbinding'

Je leert hoe je verschuift vanuit 'ik ben' naar 'Open Gewaarzijn'

Je krijgt inzicht in het hoe en waarom je je hebt afgescheiden

Je leert je te openen voor jouw diepere intenties

Je komt in verbinding met jouw unieke levensstroom

Je begint op jouw levensstroom te vertrouwen

Een pc, laptop, tablet of telefoon (met de mogelijkheid om video's af te spelen)

Internet & e-mail adres

Een gedreven spirit en een open mind

Maar dat is nog niet alles

Je krijgt er nóg een online programma bij!

Zodra je je aanmeldt voor 'De Verschuiving' kun je met hetzelfde account óók inloggen voor het vervolgprogramma 'De Verdieping' (Ik voeg je achter de schermen toe).

In dit programma bied ik je een compleet nieuwe manier aan om naar jouw levenservaringen te kijken. Jouw unieke gift zit in jou en wil vrij zijn om tot uitdrukking te kunnen komen. Jij bent de enige die de deur hiertoe kan openen. Ik reik je hiervoor nóg 7 extra inzicht sleutels aan.

Al jouw ervaringen dienen ervoor om je te laten groeien in bewustzijn en in de liefde voor jezelf. Wanneer je jouw unieke ziel energie gaat herkennen kun je je gaan openen voor de boodschap die in schijnbaar ’tegenwerkende' ervaringen verscholen gaat. Je leert de ervaring toe te laten zodat het zijn prachtige werk kan doen: Jouw leven in volledige vrijheid te laten ontvouwen.

Nóg 15 lessen extra

Met wéér nieuwe en exclusieve informatie, 14 begeleidende video's, 8 oefeningen en een oefenboekje.

Je ontdekt welke specifieke gedachten jou tegen houden om vrij te zijn | Je maakt de transformatie vanuit beperkende gedachten naar Bewust Zijn | Je ontdekt jouw unieke ziel energie (jouw gift) | Je leert hoe je jouw unieke ziel energie kunt gaan benutten om je diepste verlangens waar te maken (vervulling).

Reacties van deelnemers

Hoi Nicky, Wat een ongelooflijk diepgaande en intelligente cursus heb je ontwikkeld. Ik ben gaan lezen, heb alles eerst doorgenomen omdat ik het geheel tot me wil nemen voordat ik in detail kan gaan. Alle tekst, alle vlogs en alle vraag en antwoorden. Ik heb tot nu toe drie vragen gesteld en de antwoorden daarop waren meer dan amazing. Het heeft een enorme klik en shift gegeven, een kanteling waarmee ik eindelijk grondig 'aan de gang' kon gaan en die ook daadwerkelijk veranderingen tot stand hebben gebracht. Nu, telkens als er een vraag op komt, denk ik, hoe zou Nicky hierop antwoorden…. voordat ik meteen ga 'forummen'. En dan komt het antwoord vaak vanzelf. Niet dat alles nu ineens van me af glijdt maar je hebt me een manier van denken, redeneren, voelen aangeleerd die me telkens terugverwijst, zelf verantwoordelijk., onderkennen. Ik heb het voorheen veel gezocht in het intellectuele deel van zelfrealisatie en luisterde daardoor waarschijnlijk veel naar mannen. Maar via jou heb ik ervaren dat het vrouwelijke aspect, het yin hierin onontbeerlijk is en het compleet maakt. Ik trappel al in mijn tuigje voor je tweede cursus! Maar ik houd een pas op de plaats. Heb de neiging om teveel at once te doen.

Ellen

Lieve Nicky, Even een woord van dank. Wederom zó treffend hoe jij de waarheid in mij weet aan te raken door datgene wat je aanreikt. Op een wijze waardoor ik alleen maar méér zin heb om door/verder te gaan in zelfonderzoek, middels meer ontvankelijkheid en lef. Dank dat je vol van vreugde(volle kwinkslagen) en (kristallen) helderheid mij helpt te bevrijden, en dat je mij helpt te luisteren naar mijn ware stem (gevoel -hart). Jouw cursus is het beste geschenk wat ik mijzelf heb kunnen geven, dat kan ik je nu al zeggen.  😉  -x-

Haziena

Dag leuke lieve Nicky, 😄 Ik heb ontzettend veel aan je online cursus gehad. Het heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven en ben daardoor door verschillende lagen heen gegaan. Het was heel verhelderend en duidelijk. Ook de combinatie van de hoeveelheid tekst en de video opnames waren heel prettig om naar (je) te kijken en te luisteren. Het voelt heel goed om op het forum je verhaal te doen, je vraag te stellen. Daar reageer je heel snel, prettig en verhelderend op. Het begon al bij je boek 'je bent vrij' wat ook heel fijn en duidelijk was om te lezen. Het is allemaal heel laagdrempelig en zo verhelderend, het brengt je echt een stap verder. Ik was daar wel/ook aan toe.  Bedankt daarvoor Nicky!! Liefs en groetjes

Jeanne

Lieve Nicky,  Ik wil je bedanken. Sinds m'n twintigste, nu ruim 30 jaar terug, echt heel wat leraren, teachings en workshops aanschouwd en bestudeerd, jouw cursus springt er echter uit; puur goud! Hats off to you Nicky, en dank voor je lieve support! _/|\_ & big hug,

Willem

Je wilt geen Leraar genoemd worden, maar voor mij ben je dat en nog veel meer. Voor mij ben je een Engel, een Priesteres, een Magische Vrouw, de Stem van mijn Hart, mijn Goeroe, mijn Redder! En elke keer als ik weer afdwaal wijs je me de weg naar binnen. Het wacht op mij en ik wil het aannemen, maar vind het verdomde moeilijk en daarom  zo dankbaar voor je helderheid. Elke keer weer open je mijn ogen voor waar ik blind ben en leidt je mij de weg naar het licht. Dank je wel Universum voor Nicky! Hoera dat jij er bent!  

Christina

Hoi Nicky,

Deze cursus die voor mij het totale alfabet omvat laat stap voor stap zien wie je werkelijk bent. De constante factor waar alles in verschijnt en verdwijnt. Het weekt je los van elke identificatie tot op het bot, met geweldige tools van het werkelijk aannemen van wat er al is ipv de weerstand in stand te houden. Dit voelt als ontwaken in elk NU-moment door het lief te hebben ipv blijven slapen in de weerstand.  En zoals ik het kan beoordelen hebben hier velen met mij velen leraren bezocht, maar werkelijk zuivere, duidelijke tools aanbieden op weg 'terug' naar wie je werkelijk bent, die ken ik maar weinig. In ieder geval nu duidelijk 1, en toch dankbaar voor al die andere leraren waarin wel de waarheid werd aangeraakt in de mind en mijn zoektocht verder ging voor de levende ervaring in en vanuit het hart.

Nicky, dank (baar) je wel !!!

Monique

Hoi Nicky, reuze bedankt voor deze geweldige cursus en jouw ondersteuning. Bij de laatste twee lessen, begon het pas echt te dagen dat de dingen die ik als liefdeloos heb bestempeld (al heel lang), dat niet zijn. En dat ik van mezelf kan houden en dat ik dat altijd kan doen, ongeacht wie er tegenover mij zit of in welke situatie. Ik begin het weer te voelen! Die grote boze buitenwereld wordt wat zachter als ik dat wordt. Ben zo blij dat ik het weer in mezelf kan voelen. Ik ga weer naar les 1. Thank you ever so much!!!

Jeannette

"Wat ben ik jou dankbaar! Dankzij jou ben ik er namelijk achter gekomen dat de manier waarop ik de wereld bekijk, gestoeld is op een verhaal dat totaal niet waar is. Jij hebt mij er telkens met veel geduld op gewezen. Elke keer weer een andere invalshoek, telkens de route naar zielige slachtofferverhalen dichtgooien. En dat voor zo weinig geld. De tranen rollen mij over de wangen nu ik dit schrijf. Je hebt mijn hart op een kier gezet voor liefde. ❤️ Ik kan niet in woorden uitdrukken hoeveel dat voor mij betekent. Duizend maal dank voor je hulp!"  

Een heks heb ik haar genoemd. En dat is precies wat de begeleiding van Nicky zo waardevol maakt. Want ze lult niet met je mee en zegt waar het op staat. Allemaal zodat je niet in je slachtofferrol kan blijven hangen. Tegelijkertijd blijft Nicky geduldig en liefdevol met je meekijken. Net zo lang totdat het kwartje valt. En dat maakt haar uiteindelijk ook tot een hele lieve heks. Een die een prachtige cursus opgesteld heeft. Tip als je mee wilt doen: doe het! Maar niet zoals je een boek leest. Je moet er echt mee aan de slag gaan. Alleen dan kan je jezelf onder ogen komen. Doe je dat niet, dan kan je misschien af en toe een interessant spiritueel verhaal vertellen, maar zal er weinig veranderen. Doe je het wel, dan is mijn ervaring dat je in een rustig tempo steeds verder thuis kan komen in jezelf. En dit proces kan zich met de methode van Nicky steeds verder verdiepen. Al met al dus echt een aanrader!

Wouter

Ik ben inmiddels begonnen met de cursus (ik ben nog aan het begin), maar wil je toch al ontzettend hartelijk bedanken voor de uitwerking van de eerste oefeningen. Eindelijk heb ik mezelf weer 'teruggevonden'! Wat een onbeschrijflijk heerlijk gevoel zeg, na mezelf jarenlang 'kwijt' te zijn geweest. Van alles heb ik geprobeerd om mezelf weer te vinden; zonder resultaat en nou snap ik ook waarom. Ik voel 'het leven' weer stromen. Nou d.m.v. de verdere cursus net zo lang oefenen totdat ik het me helemaal heb eigen gemaakt. Ik heb er zin in!

Duizend maal dank voor deze ontroerend mooie intensive!

Femke

Lieve Nicky, bedankt voor deze mooie, waardevolle, verrijkende en verhelderende cursus! Er zijn een hoop kwartjes gevallen, er is veel aangeraakt en nog steeds.. ik ga heen en weer tussen enorme vreugde voelen en soms val ik terug en is er angst etc, maar zie en voel dan weer mijn 'muze', een 'waardeloos gevoel of niet gezien worden', waardoor ik in slachtofferschap terecht kom.Soms een enorme worsteling, maar geweldig om dan weer mijn schuld te zoeken en te ontdekken en... de ontering..!! wat een opluchting als ik het weer zie!  Dank je wel!

Anoniem

Hoi Nicky,

Ik wil je even laten weten dat ik er heel veel aan heb, vooral omdat je alles zo ontzettend goed uitlegt [ook in de vraag en antwoord] en omdat ik nu wel moet gaan voelen. Soms duizelt het mij , want uiteindelijk zijn al mijn zogenaamde meningen, de filters die ik tussen de werkelijkheid zet. Dit was mij al wel bekend , maar jij brengt me via de cursus naar het voelen en ervaren i.p.v. dat ik het met mijn hoofd snap en dat is dus wel even andere koek. Dus, Nicky ik ga ervoor !

Liefs

Eleonora

De online cursus van Nicky heeft mij al zoveel meer gebracht dan alleen Satsang! Het bracht en brengt mij direct waar ik al altijd wilde zijn, in waarheid. De persoonlijke begeleiding, de feedback is heel helder! Ik ben al geregeld zo verschrikkelijk ontroerd geweest en nu weer wanneer ik dit stukje schrijf. Bewondering en verwondering. Maar ook zoveel wat ik niet zag en zie! De filmpjes erbij maken het nog krachtiger en dat ik blijf herhalen, en dat kán met deze online cursus!

Lieve Nicky je hebt hiermee echt een parel geschonken!!

Dank dank dank ❤️

Liefs,

Suzanne

Lieve Nicky, 

Mijn hart is diep geraakt..door jouw woorden..door het overdragen van emoties..door je indrukwekkende videoboodschappen..door jouw ogen..en het voèlen van je woorden!!! Ja..ik voel een verschuiving diep van binnen, zo pril..en prachtig. Dank je Nicky voor je wijze lessen..voor je begeleiding op dit nieuwe pad. Woorden doen tekort..

Margot

Lieve Nicky,

Mijn dank voor deze cursus kan ik niet in woorden vatten. Er is zoveel veranderd in mijn leven. Zoveel rust. Ik kan nu meer hebben. Er is mij zoveel duidelijk geworden. Dat ik de verschuiving gelijk kan maken nu, super! Ik ben namelijk al heel lang bezig met mezelf, maar dit ging zo snel, wauw wat ben ik dankbaar dat jij op mijn pad ben gekomen. Binnen een maand zoveel vrede in mij. Het kwartje is zo vaak gevallen. Ik voel alleen tranen van dankbaarheid. Ik ga nu opnieuw beginnen. nogmaals DANK je wel. 

Sila

Lieve Nicky,

Jouw intensive maakt zoveel los dat ik geen tijd heb om vragen te stellen 😉 Ben met hulp van jouw aanwijzingen gebleven toen er verschrikkelijke angst opstond. Het leek of ik in mijn eentje de slag bij Waterloo nog eens overdeed. Wat een vuur door mijn lijf! Waar ik bang voor was bleef uit! Dit heeft zich nog een paar keer herhaald met hetzelfde resultaat. Allerlei dingen worden ineens gezien, vooral mijn eigen "dikke kont" waar jij het altijd over hebt. Ik wist het met mijn hoofd maar nu ben ik er doorheen gegaan en wat een kracht komt er dan vrij! En vrolijkheid! Ongelofelijk mooi ook wat je vertelt over "voor Nu" en "na Nu". De cursus is voor mij echt een onuitputtelijke goudmijn!! DANK JE!

Tineke

Hoi Nicky,

Ik ben nu een aantal dagen bezig met de cursus en ik word er echt helemaal blij van! Ik vind dat je zo mooi vertelt over 'hoe het zit' en door de uitwisselingen met de andere cursisten wordt het echt crystal clear. I love it!

Liefs,

Ref

Lieve Nicky, Ik wil je laten weten dat ik je cursus zo mooi vind. Ik voel zo de onmiddellijkheid door alles heen schijnen en ik leer van de vragen van anderen.

Mary

Vreugde! Dat is wat ik ervaar. Jouw begeleiding is zo fijn..zo volledig.. Die laatste paar lessen raken zo diep! Tranen van vreugde, van herkenning .. en ook een soort brandend verliefd gevoel in mijn onderbuik. Alsof ik op iedereen verliefd ben, waar ik niets van snap . .haha .  want het gaat helemaal niet om mij en het ging nooit om mij. En op hetzelfde moment gaat alles over mij! Hoe mooi .. Nicky! Wat ben jij hier goed in! Wat heb jij dit duidelijk, helder, overzichtelijk en liefdevol gedaan! En wat is jouw toewijding volledig! Dank dank dank Namasté!

Brechje

De online intensive cursus van Nicky keert je ondersteboven en binnenstebuiten. Al je zelfbeelden en overtuigingen komen aan bod. “Onterend en confronterend”, maar als je doorzet “transformerend en helend”. Met recht “intensive”, maar alle moeite meer dan waard!

Anne-Marie

Pure verwondering hoe prachtig de cursus voor mij werkt! het voelt alsof ik aan het 'ontdooien' ben, aan het loslaten, aan het ontspannen, aan het 'zijn', ipv overleven en (niet te vergeten) aan het opruimen. Heel veel ervaringen en gevoelens komen naar de oppervlakte, weerstand is voelbaar,..maar ik schijn met mijn licht van bewustwording het allemaal recht in de ogen,...en het verdwijnt! Ik voel soms angst (als sensatie in mn lichaam), maar ik ben er niet meer bang voor. Of tenminste, ik BEN juist bang ipv me daartegen te verzetten  😉  Dit is precies waar ik (innerlijk) om had gevraagd en jouw cursus is een prachtige manier!! Thank you! X

Suzanne

Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om je te laten weten dat enorm blij ben met jou. Ik heb een grote bewondering voor jouw wijsheid, passie en gedrevenheid aan anderen te inspireren. Ik heb al heel veel gedaan, maar jij bent voor mij een engel uit de hemel. Je antwoorden geven steeds een grote versnelling en het is alsof wat er in mij sluimert opeens wordt aangeraakt en tot helderheid leidt. Ik wil graag  uit eigen ervaring iedereen inspireren om je boeken te lezen, je youtube-filmpjes te beluisteren en je online-cursussen te volgen. Ik heb dezelfde passie als jij wat betreft de enorme voldoening die het geeft als ik anderen kan inspireren tot groet en ontwikkeling. 

Hans

Louter liefde en dankbaarheid. Aan en voor mijzelf. En aan en voor jou Nicky dat je mij de weg hebt willen wijzen. Met mij meegelopen bent. Dat ik in dit moment zwak durf(de) te zijn. Uiteindelijk... En dan is daar het moment ineens. Na het vele zoeken, de drang van het willen vinden, eromheen en er ronddraaien, de onwetendheid, schuld, vergeving en alles daartussen kwam ik toch weer uit op de rol slachtoffer. Dat is niet wat ik wil(de) zijn. Dat is/was zwak - mijn vertrekpunt!

Daarop volgde de erkenning, het willen, de omarming. In het perspectief van toen. Ja, ik was slachtoffer. Nee, ik heb dit nooit erkend. Het was als een regressie; ik voelde mij als het kind van toen. Zo welkom, zo warm. Ook de splitsing van het moment: toen en nu. Dan het oneervol ontslag dat volgde. Van mijn rol als slachtoffer nu. Ik voelde liefde. Alles, werkelijk ALLES verzette zich in mij. Dat nooit! Liefde voelen voor hen. Totdat ik besefte dat het mijn eigen Liefde was. Mijn eigen Liefde waar ik mij zo tegen verzette. Al die tijd. Was ik het. Ben ik het. Het was alsof het kraantje open ging. Het stroomt. De Liefde. Van en voor mijzelf. En het onmiddellijke besef dat ook ik het was die de kraan al die tijd dichtgedraaid had. Ik was het al die tijd al! Ik ben vrij!

Daniella