arrow_drop_up arrow_drop_down
Innerlijk leiderschap


Hoi!

Ik ben Nicky

Schrijver, coach en ontwikkelaar van leertrajecten voor bewustwording, levensvrijheid en persoonlijk leiderschap

persoonlijk leiderschap

De directe weg

Ik werk vanuit 'de directe weg'. De weg vanuit jouw eigen bewustzijn. Jouw bewustzijn is uniek, en daarom is jouw leven dat ook. Wanneer je vanuit jouw unieke bewustzijn begint te leven, creëer je moeiteloos het leven dat je werkelijk wil. 


Mijn begeleiding is helder, persoonlijk en heeft een diepgaande en blijvende uitwerking op je leven. Ik begeleid je stap voor stap naar nieuw (of verscholen) bewustzijn. Hierdoor krijg je de ruimte om compleet andere keuzes voor jezelf te maken en betere mogelijkheden voor jezelf te creëren. 

"De vrijheid van jouw bewustzijn is onbegrensd. Dit betekent dat álles mogelijk is, zolang je het zelf maar wil én je ervoor open staat"

Hoe kom ik erbij?

In mei 2005 overkwam mij een ultiem, uniek en alles veranderend moment. Ik ontwaakte, zonder enige voorbode of spirituele kennis. In dit ene spontane moment ontdekte ik wie ik altijd al was geweest. Ik doorzag de illusie van afgescheidenheid en het lijden dat deze illusie met zich mee had gebracht. Ik was er ineens 'los' van, dé ultieme bevrijding.


De louterende waarheid van bewustzijn, maar vooral de integratie van bewustzijn, heeft mij en mijn leven compleet veranderd. Mijn hooggevoeligheid bleek hierbij mijn grootste kracht. Ik heb vervolgens een ongelooflijk bijzonder proces doorlopen, waarin ik steeds weer nieuw bewustzijn tot mij heb mogen nemen. Ik begrijp inmiddels tot diep in mijn cellen 'hoe het leven werkt' en leef het zelf. Ik begrijp de boodschap van onze gevoelens en onze gedachten en weet dit op heel heldere en eenvoudige manier over te dragen op anderen.

 "Ik wil niets liever dan dat je bewust wordt van je natuurlijke vrijheid zodat je volstrekt onafhankelijk aan het roer van je eigen leven kunt gaan staan"

Directe helderheid

Ik werk direct vanuit bewustzijn. En bewustzijn werkt direct met onze gevoelens en gedachten. Dat is dan ook meteen het enige wat ik nodig heb om jou naar zelfinzicht te kunnen begeleiden. Wat jij voelt en wat jij denkt heb jij namelijk al 'in huis'! Ik kom hierdoor snel tot de kern en begeleid je zó, dat je er vervolgens zelf mee verder kan. Mijn trajecten leren je hoe je dit zelf kunt doen. Jij, jouw gevoelens en jouw gedachten zijn altijd het startpunt.


Jouw leven verloopt via jouw unieke natuurlijke stroom. Zodra je de spelregels van jouw eigen natuur leert kennen, ontdek je wat je wel en niet kunt doen in dienst van jouw leven en levensgeluk. Hierdoor wordt je leven logisch, gemakkelijk én word jij vrij. Ik neem je graag mee op jouw unieke 'pad van verlichting'. (Ook) jij bent vrij!

"Bewuste en onafhankelijke creators ontwikkelen, dát is mijn missie"

Wil jij (ook) vrij zijn?

  • Ben je de verbinding met je innerlijke kompas kwijt geraakt? 
  • Laat je je teveel leiden door gevoelens van angst?
  • Wil je je gevoelens beter leren begrijpen?
  • Heb je behoefte aan meer eenvoud in je leven?
  • Kun je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken?


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang direct mijn E-book 'Ontwaken in Vrijheid'. Een 30 pagina's tellend handboek vol met helderheid en praktische tips om je oorspronkelijke vrijheid te hervinden. Jouw weg naar vrijheid mag nu beginnen!

Deze website werkt met cookies