Innerlijk leiderschap


Hoi!

Ik ben Nicky

Spreker en schrijver vanuit bewustzijn

persoonlijk leiderschap

De directe weg

Ik werk vanuit 'de directe weg'. De weg vanuit jouw eigen bewustzijn. Jouw bewustzijn is uniek, en daarom is jouw leven dat ook. Wanneer je vanuit jouw unieke bewustzijn begint te leven, creëer je moeiteloos het leven dat je werkelijk wil. 

Mijn boodschap is  helder, eenduidig en heeft een diepgaande en blijvende uitwerking op je leven. Je krijgt aan ruimer zicht op de werkelijkheid waardoor er gelegenheid ontstaat om compleet andere keuzes voor jezelf te maken en betere mogelijkheden voor jezelf te creëren. 

Leiderschap over je leven

Hoe kom ik erbij?

In mei 2005 overkwam mij een ultiem en alles veranderend moment, bewustzijn kwam binnen (met een boem). Een ervaring die zowel overweldigend als glashelder én onomkeerbaar was en ik wist dat ik geen andere keuze had dan me aan bewustzijn over te geven. Vanaf dat moment werd ik een doorgeefluik voor bewustzijn. 

Dit is wat bewustzijn mij leerde: Er is geen negativiteit want er is geen dualiteit. Alles is goed en kan alleen maar beter worden. Iedereen is voor het het geluk geboren, je hoeft alleen maar naar je gevoel te luisteren en je verlangens te volgen.

Ik heb een ongelooflijk bijzonder proces doorlopen, waarin ik steeds meer bewustzijn tot mij heb kunnen nemen. Ik begrijp inmiddels tot diep in mijn cellen 'hoe het leven werkt' en leef het zelf. Ik begrijp de boodschap van onze gevoelens en onze gedachten en weet dit op heel heldere en eenvoudige manier over te dragen op anderen.

Leiderschap over je leven

Bewustzijn leidt je via je gevoel

Bewustzijn communiceert met ons via onze gevoelens (én gedachten). Dat is dan ook meteen het enige wat ik nodig heb om jou zelfinzicht te kunnen geven. Wat jij voelt en denkt heb jij namelijk al 'in huis'! Ik kom hierdoor snel tot de kern en bied het je zó aan dat je er vervolgens zelf mee verder kan. Mijn trajecten leren je hoe je dit zelf kunt doen. Jij, jouw gevoelens en jouw gedachten zijn altijd het startpunt.

Jouw leven verloopt via jouw unieke natuurlijke stroom. Zodra je de spelregels van jouw eigen natuur leert kennen, ontdek je wat je wel en niet kunt doen in dienst van jouw leven en levensgeluk. Hierdoor wordt je leven logisch, gemakkelijk én word jij vrij.

Ontwaken in Vrijheid

Jouw vrijheid begint hier

  • Ben je de verbinding met je innerlijke kompas kwijt geraakt? 
  • Laat je je teveel leiden door gevoelens van angst?
  • Wil je je gevoelens beter leren begrijpen?
  • Heb je behoefte aan meer eenvoud in je leven?
  • Kun je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken?


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang direct mijn E-book 'Ontwaken in Vrijheid'. Een 30 pagina's tellend handboek vol met helderheid en praktische tips om je oorspronkelijke vrijheid te hervinden. Jouw weg naar vrijheid mag nu beginnen!

arrow_drop_up arrow_drop_down