arrow_drop_up arrow_drop_down
Overgave: Laat het over aan bewustzijn
25 december 2019 

Overgave: Laat het over aan bewustzijn

Overgave

Overgave, het aan bewustzijn overlaten. Het sleutelwoord is vertrouwen. Begin te vertrouwen op bewustzijn en bewustzijn zal je tegemoet komen. Vanzelf, moeiteloos en vrij, want jij bent bewustzijn en zo is jouw natuur.

Elk moment dat jij als nu ervaart, jouw huidige realiteit, is eigenlijk een weerspiegeling van het verleden

Een weerspiegeling van alles wat je weet, tot nu toe. Je kunt alleen zien wat je bent geweest. Je kunt alleen ervaren wat je tot nu toe hebt toegelaten tot je weten. Je kunt alleen toelaten waar je voor open staat.

Elke keer wanneer je uitgaande beweging: je reactie, je keuze en dus je handelen voortkomt uit dat wat je nu kunt zien en wat je nu kunt ervaren, zal je steeds opnieuw het verleden regenereren. En daar komt niets nieuws uit voort. Geen nieuw bewustzijn. Geen groei.

Je reageert dan vanuit weerstand tegen dat wat tot nu toe waar is gemaakt, en daar ligt dan jouw aandacht. Daar gaat dan jouw levensenergie naartoe. In plaats van verder te groeien stagneer je in je eigen bewuste zijns-energie en blijf je in herhaling vallen van dat wat al is geweest.

Wie wil je zijn?

Wat wil je doen?

Wat wil je hebben?

Dit zijn allemaal verlangens voortkomend uit wat er nu niet is. Je bent dan gericht op het gebrek, het gemis en de ontkenning van je waarlijke zelf en regenereert dit net zolang en net zo vaak als jij jouw aandacht erop richt.

Om jezelf te ontwikkelen en elk moment opnieuw te ontwaken in het werkelijke en levende nu, dien je niet langer te reageren op het nu dat je ervaart, maar te ontspannen in het nu dat werkelijk in je leeft. Dan stap je in het proces van bewustwording.

Ik wil je aanmoedigen om te stoppen met reageren op dat wat er nu is, wat je nu bent, en wat je nu hebt, of juist niet, en je uitnodigen om te beginnen te bewegen vanuit dat wat vanzelf naar je toe komt. Daar zit namelijk dat wat je nog niet weet. Daar bevindt zich nieuw bewustzijn. Daar bevindt zich ontwaken, elke keer weer.

Bewustzijn weet precies wat jij nodig hebt en wanneer

Het komt vanzelf naar je toe wanneer jij er klaar voor bent. Het brengt je precies die waarheid die je nodig hebt om je groeien in wie je werkelijk wil zijn. Het is je tot dienst. Altijd, zonder ooit een pauze te nemen.

Het sleutelwoord in dit alles is vertrouwen

Begin te vertrouwen op bewustzijn en bewustzijn zal je tegemoet komen. Vanzelf, moeiteloos en vrij, want jij bent bewustzijn en zo is jouw natuur.

 

x Nicky

 

Wil jij ook wakker worden en wakker leven? Ga naar: https://nickyverbeek.nl/

Bewust worden? Ga naar https://nickyverbeek.nl/ontwaken/

Bewust kiezen? Ga maar https://nickyverbeek.nl/bevrijden/

Bewust Creëren? Ga naar https://nickyverbeek.nl/creeren

Over de schrijver
Nicky Verbeek is Bewust-Creëren coach, oprichtster van de Academie voor Bewustwording en persoonlijk leiderschap, auteur van 2 boeken en spreekster over bewustzijn, bewustwording, en onze energetische natuur. Nicky ontwaakte in 2005 en begeleidt op geheel authentieke wijze nu ook anderen op het 'pad van vrijheid'. Haar missie: mensen bewust en onafhankelijk aan het roer van hun eigen leven te zetten. Ze heeft hiervoor 2 prachtige cursussen ontwikkeld en ze geeft regelmatig workshops. Ook geef ze intensieve privé begeleiding.
Reactie plaatsen

Creëer je eigen levensgeluk

Ontwaak in Vrijheid

   • Ben je de verbinding met je innerlijke kompas kwijt geraakt? 
   • Laat je je teveel leiden door gevoelens van angst?
   • Wil je je gevoelens beter leren begrijpen?
   • Heb je behoefte aan meer eenvoud in je leven?
   • Kun je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken?


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang direct mijn E-book 'Ontwaken in Vrijheid'. Een 30 pagina's tellend handboek vol met helderheid en praktische tips om je oorspronkelijke vrijheid te hervinden. Jouw weg naar vrijheid mag nu beginnen!

Deze website werkt met cookies