arrow_drop_up arrow_drop_down
27 januari 2020 

Je energie frequentie verhogen

Je energie frequentie verhogen

Je gevoelens geven je per frequentie aan of je vanuit bewust ZIJN handelt of niet.

Hoe hoger de frequentie hoe meer je handelt vanuit bewust ZIJN. Denk hierbij aan: enthousiast, blij, vrij, spontaan, open, eerlijk, ontvankelijk. Een heerlijk gevoel dat je meeneemt en je gemakkelijk verder brengt. Je hebt een goede keuze gemaakt, je hebt een goede gedachte gevolgd. Je beweegt in overeenstemming met je bron, je potentie en maakt je mogelijke mogelijkheden waar.

Hoe lager de frequentie, des te meer je handelt vanuit eigen overtuiging (geloof in beperking). Denk aan: gefrustreerd, zorgelijk, afwijzend, aangevallen, depri, zoekend, sturend, vragend. Een stom gevoel, maar neem ook dit aan. In de diepste van haar kern is ook dit bewustzijn, alleen JIJ bent daar NU nog niet bewust van!

In plaats van een oordeel te vellen over je gevoelens en ze af te wijzen wanneer het je niet zint, kun je je gevoelens ook aannemen als pure communicatie over je huidige beweging.

Bij rotgevoelens wordt je beweging geïnitieerd vanuit een gedachte die je niet dient. Je beweging komt voort vanuit een gedachte die minder is dan je huidige (ware) potentie. En daarom wordt je frequentie lager dan je weet dat het zou kunnen zijn.

(en besef hierbij dat dit voor iedereen heel persoonlijk is. Het is dus echt heel persoonlijke communicatie die je via je gevoel doorkrijgt).

Hier is simpelweg een opening voor bewustwording. Je zal deze gelegenheid zeer waarschijnlijk niet eens aanpakken als het niet zo slecht voelde. Dat is nou precies waarom het zo voelt. Doe er wat mee!

Reset je energie, door je af te stemmen op gedachten die (wel) kloppen bij wat je wil. Zoek naar de gedachten die je verlangens ondermijnen zodat je ze in het licht van bewustzijn kunt gaan zetten. Wanneer je er eenmaal bewust van bent zijn ze vrij om in elke andere gedachte te veranderen.

Dit is jouw vrijheid. En zó wordt je geleid. Dat is toch pure magie!

❤️

Nicky

Wil jij ook wakker worden en wakker leven? Ga naar: https://nickyverbeek.nl/

Bewust worden? Ga naar https://nickyverbeek.nl/ontwaken/

Bewust kiezen? Ga maar https://nickyverbeek.nl/workshop/

Bewust Creëren? Ga naar https://nickyverbeek.nl/creeren

Over de schrijver
Nicky Verbeek is Bewust-Creëren coach, auteur van 2 boeken en spreekster over bewustzijn, bewustwording, onze energetische natuur én hoe het leven 'werkt'. Nicky ontwaakte in 2005 en begeleidt op geheel authentieke wijze nu ook anderen op het 'pad van vrijheid'. Haar missie: mensen bewust en onafhankelijk aan het roer van hun eigen leven zetten. Ze heeft hiervoor 2 prachtige cursussen ontwikkeld en ze geeft regelmatig workshops. Ze is eigenaar van de Academie voor Bewustwording en persoonlijk leiderschap.
Reactie plaatsen

Deze website werkt met cookies