arrow_drop_up arrow_drop_down
27 januari 2020 

Je energie frequentie verhogen

Je energie frequentie verhogen

Je gevoelens geven je per frequentie aan of je vanuit bewust ZIJN handelt of niet.

Hoe hoger de frequentie hoe meer je handelt vanuit bewust ZIJN. Denk hierbij aan: enthousiast, blij, vrij, spontaan, open, eerlijk, ontvankelijk. Een heerlijk gevoel dat je meeneemt en je gemakkelijk verder brengt. Je hebt een goede keuze gemaakt, je hebt een goede gedachte gevolgd. Je beweegt in overeenstemming met je bron, je potentie en maakt je mogelijke mogelijkheden waar.

Hoe lager de frequentie des te meer je handelt vanuit eigen overtuiging (geloof in beperking). Denk hierbij aan: gefrustreerd, zorgelijk, afwijzend, aangevallen, depri, zoekend, sturend, vragend. Een vervelend gevoel, maar neem ook dit aan. In de diepste van haar kern is ook dit bewustzijn, alleen JIJ bent daar NU nog niet bewust van!

Wijs je gevoelens niet af, maar neem ze aan als waar

In plaats van een oordeel te vellen over je gevoelens en ze af te wijzen wanneer het je niet zint, kun je je gevoelens ook aannemen als pure communicatie over je huidige beweging.

Wanneer je je ‘low’ voelt (en je dus negatieve gevoelens ervaart) wordt je beweging geïnitieerd vanuit een gedachte die je niet dient. Je beweging komt voort vanuit een gedachte die minder is dan je huidige (ware) potentie. En daarom wordt je frequentie lager dan je weet (voelt) dat het zou kunnen zijn. Je voelt je minder! (en besef hierbij dat dit voor iedereen heel persoonlijk is. Het is dus echt heel persoonlijke communicatie die je via je gevoel doorkrijgt).

Hier is simpelweg een opening voor bewustwording. Je zal deze gelegenheid zeer waarschijnlijk niet eens aanpakken als het niet zo slecht voelde. Dat is nou precies waarom het zo voelt. Doe er wat mee!

Verhoog je frequentie, reset je energie

Reset je energie, door je af te stemmen op gedachten die (wel) kloppen bij wat je wil. Zoek naar de gedachten die je verlangens ondermijnen zodat je ze in het licht van bewustzijn kunt gaan zetten. Wanneer je er eenmaal bewust van bent zijn ze vrij om in elke andere gedachte te veranderen.

Een oefening:

1 Breng je gevoel in kaart. Kom in de stilte van jezelf en voel hoe je je voelt. Blijf erbij en laat dit gevoel er zijn. Laat het stromen.

2 Geef woorden aan je gevoelens. Neem de tijd om je gevoelens te beschrijven (bijvoorbeeld: ik voel dat ik niet nuttig ben. Ik voel me waardeloos).

3 Neem het gevoel aan als waarheid over jouw huidige beweging (bijvoorbeeld: als ik me nu waardeloos voel dan handel ik dus waardeloos ten opzichte van wat ik zou kunnen doen).

4 Stem je af op wie je wil zijn (Draaien naar de Bron). Door te voelen wie / wat / hoe je niet wil zijn, ontdek je wat je wel wil zijn (bijvoorbeeld: ik wil helemaal niet nutteloos zijn of, ik wil niet waardeloos zijn. Wie wil ik dan wél zijn? Ik wil een waardig iemand zijn. Of, ik wil een nuttig iemand zijn).

5 Hoe zou je zijn als je nu (al) was wie je wil zijn? Hoe zou een nuttig iemand nu handelen? Wie zou je zijn? Wat zou je dan nu zeggen? Wat zou je dan nu doen? Hoe zou je reageren op je wereld?

6 Besef dat dit is wat nu van jou wordt verlangd. Door precies te doen wat vanuit bewustzijn wordt geïnitieerd gebeurt er iets bijzonders. Je energie frequentie komt omhoog! Dit komt omdat je in de frequentie van je (vrije) wil komt. Je komt in overeenstemming met je verlangen. Je diepere intentie. Je bent weer in overeenstemming met je ware potentie.

 

Dit is jouw vrijheid. En zó wordt je geleid. Dat is toch pure magie!

❤️

Nicky

Wil jij ook wakker worden en wakker leven? Ga naar: https://nickyverbeek.nl/

Bewust worden? Ga naar https://nickyverbeek.nl/ontwaken/

Bewust kiezen? Ga maar https://nickyverbeek.nl/bevrijden/

Bewust Creëren? Ga naar https://nickyverbeek.nl/creeren

Over de schrijver
Nicky Verbeek is Bewust-Creëren coach, oprichtster van de Academie voor Bewustwording en persoonlijk leiderschap, auteur van 2 boeken en spreekster over bewustzijn, bewustwording, en onze energetische natuur. Nicky ontwaakte in 2005 en begeleidt op geheel authentieke wijze nu ook anderen op het 'pad van vrijheid'. Haar missie: mensen bewust en onafhankelijk aan het roer van hun eigen leven te zetten. Ze heeft hiervoor 2 prachtige cursussen ontwikkeld en ze geeft regelmatig workshops. Ook geef ze intensieve privé begeleiding.
Reactie plaatsen

Deze website werkt met cookies