Ken jezelf: word wakker in de onbegrensde vrijheid die je bent.

Je bent vrij ⭐️⭐️⭐️⭐⭐️

Op het moment dat je je loskoppelt van alle gedachten over datgene wat je kunt ervaren als ‘binnen’, ‘in’ of ‘van’ jezelf, zal je tot de ontdekking komen dat er helemaal geen ‘jou’ bestaat. Alles is daarbuiten, maar dan ook echt alles. ‘Buiten’ jou bevindt zich de enige echte waarheid over jezelf. Hier is aanwezigheid, hier ben jij aanwezig, nergens anders. Losgekoppeld van de identificatie met het beperkende ‘zelfbeeld’ zal je tot de ontwakende ontdekking komen dat je volledig vrij bent. Elk moment opnieuw.


  • Binnen 2 (werk) dagen thuis bezorgd
  • Geen verzendkosten
  • Je ontvangt Track & Trace zodat je je bestelling kunt volgen

Bestel je uit het buitenland? Dan komen er verzendkosten bij! Bestel jouw boek via de 'Bestel knop EUROPA (helemaal onderaan deze pagina!)

Dit is een boek dat mij echt inzicht geeft. Ik leer er veel van en krijg echt inzicht in hoe ik mijn eigen patronen kan doorbreken. Heel erg bedankt, Nicky! ⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ Wilma

Boek voor bewustwording en levensvrijheid
Je bent vrij is geschreven om je praktisch in zelfonderzoek te begeleiden, Ik bied je alle tools aan om het zelf te ontdekken en je onbegrensde vrijheid helemaal zelf te laten ervaren.


Je kán het namelijk zelf. Je hebt alles in huis om je mooiste leven zelf te laten ontvouwen.


In dit boek begeleid ik je stap voor stap naar een dieper inzicht in je eigen natuur zodat je jouw energie vrij kunt maken van voorwaarden en beperking. De weg ligt voor je open!


Liefs,

Nicky

Christa ⭐️⭐️⭐️⭐⭐️

Ik kan dit boek in drie woorden omschrijven: Toegankelijk, Inspirerend en praktisch toepasbaar. Jeetje Nicky, wat leer je me veel!

Paul ⭐️⭐️⭐️⭐⭐️
Wat een bewustmakend boek. Wow wat een Eye-opener! Dit boek doet mijn wereld schudden op zijn grondvesten.
Jorat ⭐️⭐️⭐️⭐⭐️

Is zelfrealisatie zo simpel. Ja dus. In enkele stappen schept Nicky helderheid waar er onwetendheid was en als je maar in het niet-doen blijft kom je snel in een houding van overgave. Wat een verfrissend boek!

Nicky Verbeek

Fleur ⭐️⭐️⭐️⭐⭐️

Dit is mijn persoonlijke bijbel. Elke keer wanneer ik ergens niet uitkom haal ik het erbij en volg ik de stappen die jij me in dit boek aanleert. Dankbaar!
Nicky Verbeek

Els ⭐️⭐️⭐️⭐⭐️

Zo waar en zo ongekend helder. Een baken van licht en bewustzijn voor velen.
Nicky Verbeek

Rianne ⭐️⭐️⭐️⭐⭐️

Nicky, ik wil je hartelijk bedanken voor alles wat je ons biedt. Het is zo veel, zo puur en zó waardevol.

Bestel je uit het buitenland? Klik dan hier

arrow_drop_up arrow_drop_down