Flow

Wat is Flow?

Flow is het gevoel dat ons bevestigt dat 'we goed zitten'. Je drijft op vertrouwen. Alles lijkt vanzelf te gaan. Dit brengt een gevoel van moeiteloosheid en eenheid met zich mee. Alles klopt.

Wanneer je flow ervaart, krijg je de innerlijke bevestiging dat je op één lijn zit met je verlangen

Het vertelt ons dat we zijn afgestemd op ons verlangen en dat we handelen in exacte overeenstemming met ons bewustzijn (onze potentie). Dit betekent dat we de juiste gedachten volgen: Gedachten die instemmen met wie we willen zijn, met wat we willen doen en met wat we willen bereiken. Of te wel, we volgen gedachten die ons dienen.

Ben je uit flow?

Wanneer je uit flow raakt, is dit omdat je niet helemaal (meer) goed afgestemd bent op je innerlijke leiding (bewustzijn). Je raakt hierdoor uit de krachtige verbinding met je bron. Dan ervaar je wrijving. Je volgt gedachten die een mindere waarheid creëren. Je handelt onder je maat! Een minderwaardig gevoel is het gevolg. Om weer in flow te komen zul je de gedachte willen opsporen die je beperkt en je verlangens ondermijnt, zodat je hem kan vervangen door een betere gedachte. Keer naar binnen en stem je opnieuw af. Zoek naar de gedachte die wel in overeenstemming is met je verlangen.

Wil je meer weten? Ga naar: https://nickyverbeek.nl/

Reactie plaatsen