Nicky in de Media

Interview Nicky Verbeek Enfait

Enfait

Interview: met bewustzijns expert Nicky Verbeek over moeiteloos creëren


Nicky is er van overtuigd dat je de tools om je leven positief te beïnvloeden altijd bij je hebt, die tools zijn: je gevoel en je gedachten. In haar boek legt Nicky uit dat het leren interpreteren van die gedachten en je gevoel het enige is wat je nodig hebt om moeiteloos te creëren. De eye openers die je ervaart, tijdens het lezen van het boek, leren je meer over je eigen bewustzijn en je verlangen. Door jezelf hierin te begrijpen beweeg je voortaan door je leven in een optimale Flow en begrijp je de kracht van moeiteloos creëren.

Nicky in de Beau Mond (Artikel)

Beau Monde

Lifestyle weekend tip van de Beau Monde: "Flow!"


De beste versie van jezelf worden, er zijn veel boeken die beloven je daarvoor de juiste richtlijnen te geven. Bewustzijnsexpert Nicky Verbeek doet het met praktische, eenvoudige tips (waarbij geen wierook, klankschalen of ijsbaden aan te pas komen!) in haar boek Flow – Moeiteloos Creëren. Nicky is ervan overtuigd dat je je leven positief kunt beïnvloeden door twee tools die je altijd bij je hebt: je gevoel en je gedachten. Een inspirerend boek vol eyeopeners!

Naar het artikel in de Beau Monde
Klik en Scroll vervolgens omlaag om het artikel te lezen.
Nicky in de Wendy Online - artikel

Wendy Magazine

Interview in de Wendy


..."Iedereen creëert. Terwijl wij door het leven manoeuvreren, creëren we. Je hoeft niet je best te doen. Hoe meer je je best doet, hoe meer je je doel juist tegenwerkt. Op het moment dat je nog moeite doet voor het gene wat je heel graag wil, dan geloof je niet dat het gebeurt. Je kunt alleen maar creëren waar je ook echt in gelooft. Zodra je moeite doet creëer je niet wat je wil."...

Drops of insight Nicky Verbeek

Een cursus in wonderen

Miracles in contact (interview)


Fleur smelt interviewt Nicky Verbeek over haar weg naar bevrijding, de inzichten die ze van haar gids Muhja ontvangt (in de vorm van 'downloads' zoals ze dit zelf noemt), haar boek 'Je Bent Vrij, Ieder Moment Opnieuw' en de parallellen met Een Cursus in Wonderen. Nicky geeft bijeenkomsten en begeleidt mensen op hun pad naar zelfrealisatie.

Nicky Verbeek nondualiteit

Nondualiteit Nederland

Nicky Verbeek schudt jou wakker!

In totaal 4 interviews (te bekijken via Youtube) met Patrick Kicken.

Naar de Youtube Playlist
en bekijk alle interviews