Get Real!

Het Online Programma  – 30 sleutels tot ontwaken in onbegrensde VRIJHEID – Persoonlijke begeleiding

Naar het Online Programma

Dit online programma is ontstaan vanuit mijn passie om mensen online een volledig begeleidingstraject aan te kunnen bieden met betrekking tot hun persoonlijke ontwakingsproces. Ik heb daarom mijn volledige teaching in een interactieve online leeromgeving uiteengezet. Ik wilde een glashelder stap-voor-stap routeplan uitzetten die iedereen op zijn eigen, unieke manier kan invullen en in zijn eigen tempo kan doorlopen om tot zelfrealisatie te komen. En dat is gelukt! Dit uitgebreide programma biedt je een volledig zelfonderzoek-traject, vanaf het punt van ontwaken tot aan creëren vanuit de bron. Alles komt voorbij, niets wordt overgeslagen. This is it! De volle 100%.

Wanneer je dit programma start dan ga je een heel persoonlijk, intensief en tevens volledig begeleid ontwakingsproces aan waarin je jezelf zal kunnen bevrijden van beperkende gedachten. Je zult de enorme kracht van jouw onbegrensde levenspotentie ontdekken en ik leer je tevens hoe je deze kracht kunt laten ontvouwen.

De 30 lessen hebben een stapsgewijze en opbouwende – tot de kern komende – route, waarbij elke stap is opgebouwd vanuit de intentie om jou het zelf te laten ervaren. Jij zal de verschuiving zelf gaan maken vanuit het beperkende ik-perspectief naar de vrijheid van open gewaar zijn. Juist dit zelf ervaren zorgt ervoor dat je de materie niet alleen ter kennis aan zal nemen en mentaal zal kunnen laten bezinken, maar dat het je eigen levensechte ervaring zal zijn. En dat is precies wat dit online programma zo effectief maakt. You will get real!

Het programma is helemaal op jouw eigen tempo en gewenste invulling te doorlopen. Je ontvangt namelijk geen mails (behalve wanneer je hiervoor kiest) en er zijn geen vaste tijden. Ik ben er elke dag te vinden! Als je je er elke dag aan zou committeren kun je in ongeveer 8 tot 12 weken alle stappen doorlopen en vanaf dan – en dat raad ik je aan – kun je opnieuw beginnen. Je gewaarzijn zal dan inmiddels zo geopend zijn dat de oefeningen compleet anders ‘binnenkomen’. Je krijgt in totaal 6 maanden onbeperkt de toegang tot de leeromgeving. Dit geeft je alle ruimte om de materie volledig tot je te nemen. Mocht je daarna toch nog meer tijd nodig hebben dan kan de toegang met nog eens 6 maanden (geheel gratis) worden verlengd.

Wat heeft dit online programma jou te bieden?

 • Een kraakheldere uitleg in schrift, beeld en geluid én persoonlijke begeleiding bij al je vragen
 • Je maakt kennis met Open Gewaarzijn als jouw eigen levende en reële ervaring
 • Je leert het onderscheid te voelen tussen een ik-identificatie (afgesloten) en Open Gewaarzijn (in verbinding)
 • Je leert op verschillende manieren hoe je steeds weer de verschuiving kan maken vanuit het ik-perspectief naar open gewaar zijn
 • Je gaat zelf-ontkennende en ondermijnende gedachten herkennen vanuit je gevoel
 • Je krijgt inzicht in het (hoe en) waarom je specifieke beperkende gedachten hebt opgedaan en vastgehouden
 • Je ondervindt hoe jouw Body & Mind – systeem jouw diepere intenties met je communiceert
 • Je gaat herkennen hoe jouw leven jouw intenties reflecteert
 • Je komt in het diepste van je wezen tot het besef van jouw onbegrensde vrijheid

Wat heb je nodig?

 • * € 175 (in 1 keer óf in 3 termijnen)
 • Een pc, laptop, tablet of telefoon (met de mogelijkheid om video’s af te spelen)
 • internet & e-mail adres
 • een gedreven spirit en een open mind

 

* Je kunt het bedrag van € 175 in één keer voldoen via Ideal op de online leeromgeving, maar het is ook mogelijk om in drie termijn te betalen. Je maakt hiervoor eerst een account aan op de cursuspagina en laat mij middels een mailtje weten dat je wil beginnen. Ik zend je dan de eerste termijn factuur. Zodra de betaling is ontvangen, krijg je direct verdere toegang tot de cursusomgeving en kun je van start gaan.

Yes, ik wil ook meedoen met het Get Real! Programma

~ Reacties van deelnemers ~

Pure verwondering hoe prachtig de cursus voor mij werkt! het voelt alsof ik aan het 'ontdooien' ben, aan het loslaten, aan het ontspannen, aan het 'zijn', ipv overleven en (niet te vergeten) aan het opruimen. Heel veel ervaringen en gevoelens komen naar de oppervlakte, weerstand is voelbaar,..maar ik schijn met mijn licht van bewustwording het allemaal recht in de ogen,...en het verdwijnt! Ik voel soms angst (als sensatie in mn lichaam), maar ik ben er niet meer bang voor. Of tenminste, ik BEN juist bang ipv me daartegen te verzetten  😉  Dit is precies waar ik (innerlijk) om had gevraagd en jouw cursus is een prachtige manier!! Thank you! X

Suzanne 5 januari 2017

<< vorige
volgende >>