Get Real!

Het Online Programma  – 30 sleutels tot ontwaken in onbegrensde VRIJHEID – Persoonlijke begeleiding

Direct naar de cursuspagina

Dit online programma is ontstaan vanuit mijn passie om mensen online een volledig begeleidingstraject aan te kunnen bieden met betrekking tot hun persoonlijke ontwakingsproces. Ik heb daarom mijn volledige teaching in een interactieve online leeromgeving uiteengezet. Ik wilde een glashelder stap-voor-stap routeplan uitzetten die iedereen op zijn eigen, unieke manier kan invullen en in zijn eigen tempo kan doorlopen om tot zelfrealisatie te komen. En dat is gelukt! Dit uitgebreide programma biedt je een volledig zelfonderzoek-traject, vanaf het punt van ontwaken tot aan creëren vanuit de bron. Alles komt voorbij, niets wordt overgeslagen. This is it! De volle 100%.

Wanneer je dit programma start dan ga je een heel persoonlijk, intensief en tevens volledig begeleid ontwakingsproces aan waarin je jezelf zal kunnen bevrijden van beperkende gedachten. Je zult de enorme kracht van jouw onbegrensde levenspotentie ontdekken en ik leer je tevens hoe je deze kracht kunt laten ontvouwen.

De 30 lessen hebben een stapsgewijze en opbouwende – tot de kern komende – route, waarbij elke stap is opgebouwd vanuit de intentie om jou het zelf te laten ervaren. Jij zal de verschuiving zelf gaan maken vanuit het beperkende ik-perspectief naar de vrijheid van open gewaar zijn. Juist dit zelf ervaren zorgt ervoor dat je de materie niet alleen ter kennis aan zal nemen en mentaal zal kunnen laten bezinken, maar dat het je eigen levensechte ervaring zal zijn. En dat is precies wat dit online programma zo effectief maakt. You will get real!

Het programma is helemaal op jouw eigen tempo en gewenste invulling te doorlopen. Je ontvangt namelijk geen mails (behalve wanneer je hiervoor kiest) en er zijn geen vaste tijden. Ik ben er elke dag te vinden! Als je je er elke dag aan zou committeren kun je in ongeveer 8 tot 12 weken alle stappen doorlopen en vanaf dan – en dat raad ik je aan – kun je opnieuw beginnen. Je gewaarzijn zal dan inmiddels zo geopend zijn dat de oefeningen compleet anders ‘binnenkomen’. Je krijgt in totaal 6 maanden onbeperkt de toegang tot de leeromgeving. Dit geeft je alle ruimte om de materie volledig tot je te nemen. Mocht je daarna toch nog meer tijd nodig hebben dan kan de toegang met nog eens 6 maanden (geheel gratis) worden verlengd.

Wat heeft dit online programma jou te bieden?

 • Een kraakheldere uitleg in schrift, beeld en geluid én persoonlijke begeleiding bij al je vragen
 • Je maakt kennis met Open Gewaarzijn als jouw eigen levende en reële ervaring
 • Je leert het onderscheid te voelen tussen een ik-identificatie (afgesloten) en Open Gewaarzijn (in verbinding)
 • Je leert op verschillende manieren hoe je steeds weer de verschuiving kan maken vanuit het ik-perspectief naar open gewaar zijn
 • Je gaat zelf-ontkennende en ondermijnende gedachten herkennen vanuit je gevoel
 • Je krijgt inzicht in het (hoe en) waarom je specifieke beperkende gedachten hebt opgedaan en vastgehouden
 • Je ondervindt hoe jouw Body & Mind – systeem jouw diepere intenties met je communiceert
 • Je gaat herkennen hoe jouw leven jouw intenties reflecteert
 • Je komt in het diepste van je wezen tot het besef van jouw onbegrensde vrijheid

Wat heb je nodig?

 • * € 175 (in 1 keer óf in 3 termijnen)
 • Een pc, laptop, tablet of telefoon (met de mogelijkheid om video’s af te spelen)
 • internet & e-mail adres
 • een gedreven spirit en een open mind

 

* Je kunt het bedrag van € 175 in één keer voldoen via Ideal op de online leeromgeving, maar het is ook mogelijk om in drie termijnen te betalen. Je maakt hiervoor eerst een account aan op de cursuspagina en laat mij middels een mailtje weten dat je wil beginnen. Ik zend je dan de eerste termijn factuur. Zodra de betaling is ontvangen, krijg je direct verdere toegang tot de cursusomgeving en kun je van start gaan.

Yes, ik wil ook meedoen met het Get Real! Programma

 

~ Reacties van deelnemers ~

Dag leuke lieve Nicky, 😄 Ik heb ontzettend veel aan je online cursus gehad. Het heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven en ben daardoor door verschillende lagen heen gegaan. Het was heel verhelderend en duidelijk. Ook de combinatie van de hoeveelheid tekst en de video opnames waren heel prettig om naar (je) te kijken en te luisteren. Het voelt heel goed om op het forum je verhaal te doen, je vraag te stellen. Daar reageer je heel snel, prettig en verhelderend op. Het begon al bij je boek 'je bent vrij' wat ook heel fijn en duidelijk was om te lezen. Het is allemaal heel laagdrempelig en zo verhelderend, het brengt je echt een stap verder. Ik was daar wel/ook aan toe.  Bedankt daarvoor Nicky!! Liefs en groetjes

Jeanne 4 februari 2018

Lieve Nicky,  Ik wil je bedanken. Sinds m'n twintigste, nu ruim 30 jaar terug, echt heel wat leraren, teachings en workshops aanschouwd en bestudeerd, jouw cursus springt er echter uit; puur goud! Hats off to you Nicky, en dank voor je lieve support! _/|\_ & big hug,

Willem 31 januari 2018

Je wilt geen Leraar genoemd worden, maar voor mij ben je dat en nog veel meer. Voor mij ben je een Engel, een Priesteres, een Magische Vrouw, de Stem van mijn Hart, mijn Goeroe, mijn Redder! En elke keer als ik weer afdwaal wijs je me de weg naar binnen. Het wacht op mij en ik wil het aannemen, maar vind het verdomde moeilijk en daarom  zo dankbaar voor je helderheid. Elke keer weer open je mijn ogen voor waar ik blind ben en leidt je mij de weg naar het licht. Dank je wel Universum voor Nicky! Hoera dat jij er bent!  

Christina 20 januari 2018

Hoi Nicky,

Deze cursus die voor mij het totale alfabet omvat laat stap voor stap zien wie je werkelijk bent. De constante factor waar alles in verschijnt en verdwijnt. Het weekt je los van elke identificatie tot op het bot, met geweldige tools van het werkelijk aannemen van wat er al is ipv de weerstand in stand te houden. Dit voelt als ontwaken in elk NU-moment door het lief te hebben ipv blijven slapen in de weerstand.  En zoals ik het kan beoordelen hebben hier velen met mij velen leraren bezocht, maar werkelijk zuivere, duidelijke tools aanbieden op weg 'terug' naar wie je werkelijk bent, die ken ik maar weinig. In ieder geval nu duidelijk 1, en toch dankbaar voor al die andere leraren waarin wel de waarheid werd aangeraakt in de mind en mijn zoektocht verder ging voor de levende ervaring in en vanuit het hart.

Nicky, dank (baar) je wel !!!

Monique 14 december 2017

Hoi Nicky, reuze bedankt voor deze geweldige cursus en jouw ondersteuning. Bij de laatste twee lessen, begon het pas echt te dagen dat de dingen die ik als liefdeloos heb bestempeld (al heel lang), dat niet zijn. En dat ik van mezelf kan houden en dat ik dat altijd kan doen, ongeacht wie er tegenover mij zit of in welke situatie. Ik begin het weer te voelen! Die grote boze buitenwereld wordt wat zachter als ik dat wordt. Ben zo blij dat ik het weer in mezelf kan voelen. Ik ga weer naar les 1. Thank you ever so much!!!

Jeannette 12 december 2017

"Wat ben ik jou dankbaar! Dankzij jou ben ik er namelijk achter gekomen dat de manier waarop ik de wereld bekijk, gestoeld is op een verhaal dat totaal niet waar is. Jij hebt mij er telkens met veel geduld op gewezen. Elke keer weer een andere invalshoek, telkens de route naar zielige slachtofferverhalen dichtgooien. En dat voor zo weinig geld. De tranen rollen mij over de wangen nu ik dit schrijf. Je hebt mijn hart op een kier gezet voor liefde. ❤️ Ik kan niet in woorden uitdrukken hoeveel dat voor mij betekent. Duizend maal dank voor je hulp!"  

3 november 2017

Nicky Dank je wel voor de mooie inzichten. De laatste lessen vond ik erg mooi. Niet de 'laatste' lessen want ik ga de cursus nogmaals doen. Alles is altijd voor mij, óók de minder 'mooie' dingen, alles, écht alles. Zien dat het onrustige gevoel alleen maar over mij gaat en niks te maken heeft met de 'ander'. Ervaren dat het altijd zo is geweest.  xx 

Monique 12 oktober 2017

Een heks heb ik haar genoemd. En dat is precies wat de begeleiding van Nicky zo waardevol maakt. Want ze lult niet met je mee en zegt waar het op staat. Allemaal zodat je niet in je slachtofferrol kan blijven hangen. Tegelijkertijd blijft Nicky geduldig en liefdevol met je meekijken. Net zo lang totdat het kwartje valt. En dat maakt haar uiteindelijk ook tot een hele lieve heks. Een die een prachtige cursus opgesteld heeft. Tip als je mee wilt doen: doe het! Maar niet zoals je een boek leest. Je moet er echt mee aan de slag gaan. Alleen dan kan je jezelf onder ogen komen. Doe je dat niet, dan kan je misschien af en toe een interessant spiritueel verhaal vertellen, maar zal er weinig veranderen. Doe je het wel, dan is mijn ervaring dat je in een rustig tempo steeds verder thuis kan komen in jezelf. En dit proces kan zich met de methode van Nicky steeds verder verdiepen. Al met al dus echt een aanrader!

Wouter 28 augustus 2017

Ik ben inmiddels begonnen met de cursus (ik ben nog aan het begin), maar wil je toch al ontzettend hartelijk bedanken voor de uitwerking van de eerste oefeningen. Eindelijk heb ik mezelf weer 'teruggevonden'! Wat een onbeschrijflijk heerlijk gevoel zeg, na mezelf jarenlang 'kwijt' te zijn geweest. Van alles heb ik geprobeerd om mezelf weer te vinden; zonder resultaat en nou snap ik ook waarom. Ik voel 'het leven' weer stromen. Nou d.m.v. de verdere cursus net zo lang oefenen totdat ik het me helemaal heb eigen gemaakt. Ik heb er zin in!

Duizend maal dank voor deze ontroerend mooie intensive!

Femke 24 augustus 2017

Lieve Nicky, bedankt voor deze mooie, waardevolle, verrijkende en verhelderende cursus! Er zijn een hoop kwartjes gevallen, er is veel aangeraakt en nog steeds.. ik ga heen en weer tussen enorme vreugde voelen en soms val ik terug en is er angst etc, maar zie en voel dan weer mijn 'muze', een 'waardeloos gevoel of niet gezien worden', waardoor ik in slachtofferschap terecht kom.Soms een enorme worsteling, maar geweldig om dan weer mijn schuld te zoeken en te ontdekken en... de ontering..!! wat een opluchting als ik het weer zie!  Dank je wel!

Anoniem 29 juni 2017

Hoi Nicky,

Ik wil je even laten weten dat ik er heel veel aan heb, vooral omdat je alles zo ontzettend goed uitlegt [ook in de vraag en antwoord] en omdat ik nu wel moet gaan voelen. Soms duizelt het mij , want uiteindelijk zijn al mijn zogenaamde meningen, de filters die ik tussen de werkelijkheid zet. Dit was mij al wel bekend , maar jij brengt me via de cursus naar het voelen en ervaren i.p.v. dat ik het met mijn hoofd snap en dat is dus wel even andere koek. Dus, Nicky ik ga ervoor !

Liefs

Eleonora 11 mei 2017

De online cursus van Nicky heeft mij al zoveel meer gebracht dan alleen Satsang! Het bracht en brengt mij direct waar ik al altijd wilde zijn, in waarheid. De persoonlijke begeleiding, de feedback is heel helder! Ik ben al geregeld zo verschrikkelijk ontroerd geweest en nu weer wanneer ik dit stukje schrijf. Bewondering en verwondering. Maar ook zoveel wat ik niet zag en zie! De filmpjes erbij maken het nog krachtiger en dat ik blijf herhalen, en dat kán met deze online cursus!

Lieve Nicky je hebt hiermee echt een parel geschonken!!

Dank dank dank ❤️

Liefs,

Suzanne 10 mei 2017

Lieve Nicky, 

Mijn hart is diep geraakt..door jouw woorden..door het overdragen van emoties..door je indrukwekkende videoboodschappen..door jouw ogen..en het voèlen van je woorden!!! Ja..ik voel een verschuiving diep van binnen, zo pril..en prachtig. Dank je Nicky voor je wijze lessen..voor je begeleiding op dit nieuwe pad. Woorden doen tekort..

Margot 10 maart 2017

Lieve Nicky,

Mijn dank voor deze cursus kan ik niet in woorden vatten. Er is zoveel veranderd in mijn leven. Zoveel rust. Ik kan nu meer hebben. Er is mij zoveel duidelijk geworden. Dat ik de verschuiving gelijk kan maken nu, super! Ik ben namelijk al heel lang bezig met mezelf, maar dit ging zo snel, wauw wat ben ik dankbaar dat jij op mijn pad ben gekomen. Binnen een maand zoveel vrede in mij. Het kwartje is zo vaak gevallen. Ik voel alleen tranen van dankbaarheid. Ik ga nu opnieuw beginnen. nogmaals DANK je wel. 

Sila 9 maart 2017

Lieve Nicky,

Jouw intensive maakt zoveel los dat ik geen tijd heb om vragen te stellen 😉 Ben met hulp van jouw aanwijzingen gebleven toen er verschrikkelijke angst opstond. Het leek of ik in mijn eentje de slag bij Waterloo nog eens overdeed. Wat een vuur door mijn lijf! Waar ik bang voor was bleef uit! Dit heeft zich nog een paar keer herhaald met hetzelfde resultaat. Allerlei dingen worden ineens gezien, vooral mijn eigen "dikke kont" waar jij het altijd over hebt. Ik wist het met mijn hoofd maar nu ben ik er doorheen gegaan en wat een kracht komt er dan vrij! En vrolijkheid! Ongelofelijk mooi ook wat je vertelt over "voor Nu" en "na Nu". De cursus is voor mij echt een onuitputtelijke goudmijn!! DANK JE!

Tineke 7 maart 2017

Hoi Nicky,

Ik ben nu een aantal dagen bezig met de cursus en ik word er echt helemaal blij van! Ik vind dat je zo mooi vertelt over 'hoe het zit' en door de uitwisselingen met de andere cursisten wordt het echt crystal clear. I love it!

Liefs,

Ref 22 februari 2017

Lieve Nicky, Ik wil je laten weten dat ik je cursus zo mooi vind. Ik voel zo de onmiddellijkheid door alles heen schijnen en ik leer van de vragen van anderen.

Mary 6 februari 2017

Vreugde! Dat is wat ik ervaar. Jouw begeleiding is zo fijn..zo volledig.. Die laatste paar lessen raken zo diep! Tranen van vreugde, van herkenning .. en ook een soort brandend verliefd gevoel in mijn onderbuik. Alsof ik op iedereen verliefd ben, waar ik niets van snap . .haha .  want het gaat helemaal niet om mij en het ging nooit om mij. En op hetzelfde moment gaat alles over mij! Hoe mooi .. Nicky! Wat ben jij hier goed in! Wat heb jij dit duidelijk, helder, overzichtelijk en liefdevol gedaan! En wat is jouw toewijding volledig! Dank dank dank Namasté!

Brechje 26 januari 2017

De online intensive van Nicky keert je ondersteboven en binnenstebuiten. Al je zelfbeelden en overtuigingen komen aan bod. “Onterend en confronterend”, maar als je doorzet “transformerend en helend”. Met recht “intensive”, maar alle moeite meer dan waard!

Anne-Marie 25 januari 2017

Pure verwondering hoe prachtig de cursus voor mij werkt! het voelt alsof ik aan het 'ontdooien' ben, aan het loslaten, aan het ontspannen, aan het 'zijn', ipv overleven en (niet te vergeten) aan het opruimen. Heel veel ervaringen en gevoelens komen naar de oppervlakte, weerstand is voelbaar,..maar ik schijn met mijn licht van bewustwording het allemaal recht in de ogen,...en het verdwijnt! Ik voel soms angst (als sensatie in mn lichaam), maar ik ben er niet meer bang voor. Of tenminste, ik BEN juist bang ipv me daartegen te verzetten  😉  Dit is precies waar ik (innerlijk) om had gevraagd en jouw cursus is een prachtige manier!! Thank you! X

Suzanne 5 januari 2017