Get In!

Het online Programma – De 7 archetypes en hun unieke zielsmissie

Direct naar de cursuspagina

In deze cursus ontdek je aan de hand van 7 archetypes jouw eigen specifieke zielsmissie. Jouw zielsmissie heeft bepaald hoe jij jouw universum inkijkt en waarom jij tegen bepaalde negatieve ervaringen oploopt. Wanneer je jouw zielsmissie herkent kun je je openen voor de boodschap die juist in deze vervelende en ‘tegenwerkende’ ervaringen verscholen gaat. 

Deze cursus biedt je een glasheldere én praktische handleiding om jezelf de toegang te verlenen tot jouw ziel intentie. Hierdoor krijg je inzicht in hoe je leven loopt en waarom. Jouw specifieke ziel intentie bepaalt hoe jij tegen jouw wereld aankijkt en waaróm je doet wat je doet en zelfs hóe je het doet. Alles staat in dienst van jouw ziel intentie. Jij dus ook!

Met de inzichten die ik je aanreik in deze cursus kun je vertrouwen ontwikkelen met betrekking tot jouw leven en zul je jouw leven steeds meer kunnen en willen benaderen vanuit openheid in plaats vanuit angst en zelfbescherming. Het geeft je tevens de mogelijkheid om (eindelijk) volledig gebruik te maken van jouw specifieke eigenschappen. Deze heb je namelijk niet voor niets! Ze zijn volledig in overeenstemming met jouw ziel intentie. Niets wat zich in jouw leven bevindt is niet in overeenstemming met jouw ziel intentie. Jij zit precies zo in elkaar dat jij jouw zielsplan kan uitdragen. Alles klopt. Dit is waarom je hier bent. En dit is tevens waarom je bent zoals jij bent!

Wanneer er beperkingen ontstaan, dan heeft dit te maken met jouw persoonlijke waarheid, die je in de loop van jouw leven over jezelf hebt opgedaan. Jouw zelfbeeld houdt je tegen om jezelf te zien voor wie je werkelijk bent en volledig gebruik te maken van jouw potentie. De manier waarop jouw overlevingsmechanisme is opgebouwd vertelt je alles over de onderliggende ziel intentie. Via deze cursus begeleid ik je via jouw weerstand terug naar de bron.

Ik neem je graag mee op een reis naar binnen. Naar de ontdekking van jouw zielskracht en wat je ermee kunt doen. Je bent perfect, uniek en onvergelijkbaar. Je bent precies goed zoals je bent. Leer jezelf kennen en maak gebruik van jouw unieke eigenschappen, jouw talenten. Want je hebt ze om jouw ziel intentie ten uitvoer te kunnen brengen. Je zal tot de ontdekking komen dat juist dat wat jij altijd hebt aangezien als lijden, iets waar je bang voor was of weerstand tegen moest bieden, je heeft geholpen om te ontwikkelen tot de mens die je nu bent. Het is tijd om jouw weerstand los te laten en jezelf volledig bewust te worden. Zelfrealisatie. Ontwaak! Je bent er klaar voor.

De cursus bestaat uit 15 intensieve lessen en zit boordevol met nieuwe en exclusieve informatie, heldere handreikingen, diepe inzichten, aangevuld door 14 begeleidende video’s, 8 zelfonderzoek oefeningen en de daarbij behorende oefenbladen.

Je krijgt in totaal 6 maanden onbeperkt de toegang tot de leeromgeving. Dit geeft je alle ruimte om de materie volledig tot je te nemen. Mocht je daarna toch nog meer tijd nodig hebben dan kan de toegang met nog eens 6 maanden (geheel gratis) worden verlengd. Daarnaast krijg je ongelimiteerd toegang tot het besloten deelnemers Forum. Het Forum biedt je de gelegenheid om dieper in te gaan op de materie die je in de cursus hebt opgedaan. Hier kun je elkaar inspireren, stimuleren en met elkaar samenwerken om sneller tot nieuwe ontdekkingen en inzichten te komen. Begeleid en motiveer de ander en je ontdekt spontaan nieuwe routes van bewustzijn in jezelf.

Wat levert deze cursus jou op?

 • Je leert jezelf de juiste vragen te stellen om een effectief zelfonderzoek aan te gaan
 • Je ontdekt welke gedachten jou tegen houden om vrij te zijn
 • Je maakt de transformatie vanuit deze beperkende gedachten (angst en onwil) naar Bewust Zijn
 • Je leert wat overgave werkelijk is
 • Je ontwikkelt moed en zelfvertrouwen
 • Je komt in directe verbinding met jouw scheppende bron
 • Je ontdekt jouw unieke persoonlijke zielskracht
 • Je leert hoe je jouw unieke zielskracht kan gaan benutten om jouw diepste verlangens waar te maken
 • Je krijgt toegang tot het Forum waar je ervaringen kunt uitwisselen, overleggen, samenwerken en het geleerde kan gaan toepassen

Wat heb je nodig?

 • € 90,00
 • Een pc, laptop, tablet óf telefoon (met de mogelijkheid om video’s af te spelen)
 • internet & e-mail adres
 • een gedreven spirit en een open mind

Deelnemers van Get Real krijgen €15,00 korting op deelname (mail mij voor de kortingscode!)

Wat is het verschil tussen Get Real en Get in? (klik op de LINK en ik leg het je uit!)

Yes, ik wil ook meedoen met het Get In! Programma

~ Reacties van deelnemers ~

Louter liefde en dankbaarheid. Aan en voor mijzelf. En aan en voor jou Nicky dat je mij de weg hebt willen wijzen. Met mij meegelopen bent. Dat ik in dit moment zwak durf(de) te zijn. Uiteindelijk... En dan is daar het moment ineens. Na het vele zoeken, de drang van het willen vinden, eromheen en er ronddraaien, de onwetendheid, schuld, vergeving en alles daartussen kwam ik toch weer uit op de rol slachtoffer. Dat is niet wat ik wil(de) zijn. Dat is/was zwak - mijn vertrekpunt van Get In!

Daarop volgde de erkenning, het willen, de omarming. In het perspectief van toen. Ja, ik was slachtoffer. Nee, ik heb dit nooit erkend. Het was als een regressie; ik voelde mij als het kind van toen. Zo welkom, zo warm. Ook de splitsing van het moment: toen en nu. Dan het oneervol ontslag dat volgde. Van mijn rol als slachtoffer nu. Ik voelde liefde. Alles, werkelijk ALLES verzette zich in mij. Dat nooit! Liefde voelen voor hen. Totdat ik besefte dat het mijn eigen Liefde was. Mijn eigen Liefde waar ik mij zo tegen verzette. Al die tijd. Was ik het. Ben ik het. Het was alsof het kraantje open ging. Het stroomt. De Liefde. Van en voor mijzelf. En het onmiddellijke besef dat ook ik het was die de kraan al die tijd dichtgedraaid had. Ik was het al die tijd al! Ik ben vrij!

Daniella 25 januari 2018