Flow - Moeiteloos Creëren

Luisterboek

Luisterboek - FLOW

Is het mogelijk om de koers van je leven positief te veranderen?


Ja! Je hebt alle tools in huis om het leven te creëren dat je werkelijk wil. Met je gevoel als innerlijke kompas en je verlangen als motivatie, kun je je gedachten sturen in de richting van je diepste drijfveren. 

Je bewustzijn communiceert voortdurend met je en geeft aan of je in de richting van je verlangens beweegt of juist niet. Wanneer je leert hoe bewustzijn met je communiceert en je aan de leiding van bewustzijn durft over te geven, kun je niet mislukken. Je voelt je goed, je handelt in overeenstemming met je verlangens en je leven kan niet anders dan je beantwoorden met gelijke energie: je ontvangt wat je wil!

In dit boek leer je hoe je het leven kunt creëren vanuit je bron. Wanneer je naar je gevoelens leert te luisteren en je over durft te geven aan je diepste drijfveren is het mogelijk om een leven te creëren dat zowel inspirerend als vervullend is en waarin je zelf een bron van overvloed wordt. 


Let’s Flow!


Voordelen audioboek:

- Lezen terwijl je wandelt, onderweg bent, óf...

- Je kunt lezen en luisteren combineren.

- Je hebt altijd én overal toegang tot jouw boek.

- Lekker luisteren via onze eigen app.

"Het schrijven van 'Flow' is een ongelooflijk louterend proces voor mij geweest. Steeds opnieuw werd ik door bewustzijn terug naar de kern gebracht en ‘geforceerd’ om toch anders en verder te kijken. Het resultaat is niet minder dan (heel letterlijk) de pure uitdrukking van de onbegrensde liefde die er voor jou en mij is." - Nicky Verbeek


TIP! Je kunt de boeken óók samen combineren (op de bestelpagina)

Nicky Verbeek FLOW

Dit is wat je leert:

✔️ Je leert alles over je innerlijke kompas waardoor je je eigen gevoelens beter begrijpt.


✔️ Bewust kunnen kiezen betekent: levensvrijheid, je leert te ontdekken met welk gedrag je creëert wat je wil (én hoe makkelijk dit eigenlijk is!)


✔️ Je gedrag creëert het ‘ripple effect’! Je leert hoe je je gedrag kunt transformeren naar succesvolle ervaringen waardoor je zelfvertrouwen groeit.


✔️ De vier elementen van bewuste creatie: je verlangen, de beperking, de behoefte en de keuze. Je leert hoe je deze vier elementen functioneel laat samenwerken om jezelf in harmonie met je leven te brengen. 


✔️ Flow: je leert je af te stemmen op de gevoelsfrequentie van vreugde en je gedachten in lijn te brengen met je verlangen zodat je meebeweegt met het leven dat maar één wens heeft: jou vervullen!

Lezers schrijven

Ingmar Fennema

Ik zou dit boek aan iedereen aanraden. Het boek heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven over wat ik aan het doen ben en waarbij ik weer verder kan in mijn persoonlijke ontwikkeling, precies op het juiste moment.

Wilma

Flow is een boek dat je aanmoedigt om naar je leven te kijken door de ogen van bewustzijn, zodat je je eigen levensstroom moeiteloos kunt leiden naar de overvloed die er voor je is. Met praktische handvatten om je leven een geheel nieuwe vorm te geven: van kleine veranderingen naar succesvolle ervaringen en verstrekkende resultaten. 

Karin van Knippenberg

Het boek is voor mij een fantastisch boek dat uitnodigt om vaker te raadplegen. Ik heb het inmiddels al 2x gelezen.Het is ook fijn om bij uitdagingen het weer in te kijken omdat mijn ego sterk is en ik nog regelmatig in mijn oude gedragspatroon terugval. Dan heb ik het nodig omweer jouw boek in te zien en ermee aan de slag te gaan.

Het boek is goed onderverdeeld in verschillende onderdelen en aan het eind van een hoofdstuk: alles op een rijtje, maakt het voor mij overzichtelijk


Dank je voor deze mooie creatie! 

Remco

Ik heb het luisterboek aangeschaft. Het komt precies op het juiste moment, dit mag ik gaan toepassen. Ik wil ik je even zeggen dat ik je dankbaar ben.

Marla

Het is een helder en duidelijk verwoord boek, waar de energie van Nicky totaal aanwezig is. Ze neemt je mee op innerlijke reis door de ‘Flow’ van bewustzijn met je te delen.

Dat maakt dat het gaat leven, stap voor stap al naar gelang je bewustzijn.


Een boek wat makkelijk  toegankelijk is en daarom voor iedereen interessant, die zoekt en bezig is met bewustzijn.

Haar sprankelende levendigheid is zo uitnodigend. De authenticiteit van haar weg en de universele boodschap maakt het uniek. 


Heerlijk om te hebben en open te slaan wanneer je maar wil. Dank voor dit boek. Juist na vele filmpjes van je een mooie aanvulling.

Mirjam

Tijdens het lezen van je boek merkte ik dat ik me nog niet altijd goed kon verbinden met de tekst, terwijl ik voelde dat de boodschap achter en via de woorden heel diep was.


Ik heb daarom ook je audio-boek besteld. Nu luister ik steeds 1 of 2 hoofdstukken voor het slapen gaan. Met mijn ogen dicht kan ik, zonder de moeite van het lezen (mijn ogen zijn ook wat achteruit gegaan 😉), me wel verbinden met deze diepte. Terwijl ik luister naar de woorden, stel ik me vaak een voorbeeld/ ervaring uit mijn eigen leven voor en dan vallen de kwartjes. Het fijne van het ook hebben van je boek is dat ik het daarna nog een keer terug kan lezen, waardoor het nog verder landt.

 

Vooral hoofdstuk 2 heeft mijn inzicht weer enorm verdiept. Het klopt zo dat ik vaak denk dat ik met mijn gedrag toch heel helder maak hoe ik me met de wereld wil verbinden, maar ik besef nu ten diepste dat de energetische boodschap, vanuit een geloof in beperking, een hele andere is! En dat ik daarom ook steeds negatieve reacties uit mijn wereld (en binnenwereld) creëer. Wat een vrijheid wordt met dit inzicht geboren! 

 

Ik luister en herluister als ik het gevoel heb dat het nog niet helemaal binnen is gekomen. Daarmee is het een heel proces aan zelfontdekking. Een handleiding voor het menszijn. 

Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken dat je deze informatie mijn wereld inbrengt, het voelt ook zo kloppend, als DE waarheid. En met deze doorvoelde handleiding kan ook ik, in mijn werk, anderen steeds beter op hun eigen pad begeleiden.

Ik wil Flow!