Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

‘Ontwaak in de onbegrensde vrijheid die je bent’ ~ WEBINAR

8 juli ~1:00 pm - 3:00 pm

€37

“Ontwaak in de onbegrensde vrijheid die je bent”

Dit is een volledig online event, waarin ik je heel uitgebreid kennis laat maken met alle principes van ontwaken. Ik vertel je over het ontstaan van weerstand, de verschillende vormen van weerstand, over het ego (wat is dit nu precies?), ik verhelder een aantal zeer verwarrende illusies voor je, waardoor je deze los kunt laten en leg je bovendien heel helder en praktisch uit hoe je zelf de verschuiving kunt maken vanuit het ik-perspectief naar open gewaarzijn.

Een online event waarin je niet alleen een heleboel informatie en inzichten zult ontvangen maar tevens hele praktische oefeningen meekrijgt. Tijdens de webinar zie en hoor je mij live en maak ik bovendien gebruik van een live presentatie waardoor mijn informatie nog beter binnen komt. Je krijgt bovendien volop de gelegenheid om al je vragen te stellen. Hier nemen we echt de tijd voor. Je hoeft het webinar niet perse live bij te wonen., maar dit is natuurlijk wel het leukst omdat je dan echt kan participeren en meestromen op de groepsdynamiek. Je kunt de live webinar ook later (nogmaals)  – tot twee weken lang – terugkijken (ik stuur je de link achteraf door). Dit alles bij elkaar maakt het een ongelooflijke intense ervaring. Je krijgt overigens mijn enthousiasme, mijn overgave en mijn passie net zo volop mee als tijdens de offline events. Dat beloof ik!

 

AANMELDEN

Praktische informatie

Het webinar vindt plaats op zondag 8 juli 2018. We starten om 13:00 uur. Het duurt ongeveer  2 x 1,25 uur (we houden tussendoor indien gewenst een korte pauze)

Het evenement vindt online plaats via een exclusieve en besloten webinar omgeving. Je ontvangt de link voor toegang tot het webinar 1 à 2 dagen voorafgaand aan de uitzending, via de mail.

De kosten voor deze dag zijn 37 euro inclusief 21% BTW.

Je meldt je aan door een ticket te kopen. Je ontvangt na aanmelding een aankoop bevestiging en een informatiemail. Voor bedrijfsmatige cliënten kan ik een BTW factuur opmaken. Deze zijn als studiekosten af te schrijven. Meld je dan aan via de mail.

 

Let op! Deelnemers van mijn online programma’s krijgen vipkorting op deelname. Zij betalen slechts 27 euro. (mail mij voor de kortingscode!)

EN! Deelnemers die er ook al bij waren op 10 juni j.l. krijgen helemaal een fikse korting. Zij doen voor slechts 17euro mee (mail mij voor de kortingscode!)

Ontvang je mijn nieuwsbrief? Dan heb jij via de mail ook van mij een superspeciale kortingscode ontvangen.

 

AANMELDEN

 

Wat deelnemers zeggen

DANKJEWEL !!!!! Lieve Nicky !!!! Ongelooflijk wat jij de ander kan en wilt meegeven. De inzichten zijn zo duidelijk en tegelijkertijd vind ik ze duizelingwekkend op het moment dat ik het wil begrijpen. Ik ga de tijd nemen om dit alles in te laten dalen.  Veel liefdevolle dank aan jou dat je de bereidheid hebt om zoveel te willen en te kunnen delen. SUPER!!!!!! Een warme groet van mij, 

Garda 17 juli 2018

Wow Nicky , die webinars van je  zijn zo geweldig ! Naast de andere vele vormen die je aanbiedt zoals je spetterende youtube filmpjes, je online programma`s , je life bijeenkomsten , je pakkende boek, Facebook  etc. vind ik je webinars  zeer aanvullend,  verdiepend  en verrijkend ! Je directe manier van presenteren en het contact dat er ook is met ieder ander die deelneemt, waardoor veel herkenning plaatsvindt, maakt het ook zo bijzonder !  Van het begin af zit ik aan het beeld gekluisterd, ik wil echt niks missen ; elke minuut , elke zin doet er zó toe, raakt de kern! Je leidt ons stapsgewijs met een enorme helderheid door de materie heen en weet het direct te koppelen naar ieders persoonlijke problematiek.  Zo ook weer bij mij ...met een verbluffende slag landde ook ik weer bij mijn eigen rode draad in mijn leven, en dan wist je het weer 180 graden om te draaien ...naar de sleutel , mijn sleutel die ik in eigen handen heb, de sleutel tot de liefde , de bron ! Dank jewel dank jewel Nicky  Lieve groetjes,

Hilde Kristien 16 juli 2018

Ik vind je webinars een heel mooie, compacte en heldere aanvulling op  je online programma's omdat 't in één beweging overzicht geeft van de facetten die aan bod komen. Plus de mogelijkheid achteraf door de materie heen te zappen, ter verdieping, super!

Wim 15 juli 2018

Lieve Nicky, Mijn dank aan jou is zo groot, en komt recht vanuit mijn bron die ik dank zei jou steeds vaker ontmoet . Jouw eerste webinar heb ik al wel 10 x binnen laten komen, elke keer weer anders. De 2de webinar is ook raak, op dezelfde manier, zelfde thema's en raakt me toch weer anders. Ik merk dat jouw boeken, de cursus, de youtube video's,  de love challenge, nu aangevuld met de webinars mijn rivier beter laat stromen. Wat een geweldige beeldspraak van je. Ook je vergelijking, weerstand, in balans uit balans via relatie werk, zo helder, zo maak je de boodschap helemaal duidelijk. Bedankt voor je zijn, je liefde naar ons en het delen.  Ik wens jou en je gezin nog een heerlijke zomer. Liefs 

Claudia 13 juli 2018

Hallo Nicky,
Jouw directe, heldere en enthousiaste presentatie werkt inspirerend. Ik voelde me direct aangesproken om zelfonderzoek te doen en dit gebeurde bij mij eigenlijk vanzelf toen ik antwoord van jou kreeg op de vraag die ik via de chat stelde.
 
Ik moest even een time out nemen om mezelf de ruimte te geven te voelen wat er aangeraakt was; en het fijne is dat ik niets hoefde te missen omdat de Webinar gedurende twee weken terug te kijken is.
De afwisseling - presentatie van de sheets die je als leidraad had opgesteld én de uitwisseling met de deelnemers d.m.v. vragen die gesteld konden worden, maakt het tot een levendig geheel.
Ik voelde me als deelnemer direct betrokken ook al zat ik thuis in mijn luie stoel.
Een volgende keer doe ik graag weer mee !
Liefs,

Tonny 12 juli 2018

Nicky heeft talent voor het presenteren voor een kamera. Ze komt fris & vrolijk over en geeft veel energie.
Wat Nicky presenteert is een vorm van zelfhulp, maar wel een radicale vorm, die altijd terugverwijst naar jezelf.
Zo nu en dan geeft Nicky doorzicht naar een diepere laag, iets wat me echt in mijn hart raakt.
Ik vind het bijzonder dat ik hier bij heb mogen zijn.
Dank je!

Dik 11 juli 2018

Het was een heel leerzaam webinar afgelopen zondag. Zoveel informatie die als een passend puzzelstukje per keer op zijn plaats naar binnenkomt. Heel fijn dat ik het nog 14 dagen kan terugkijken want elke keer 'leer' ik weer wat nieuws. Dank je wel Nicky!

Lucia 11 juli 2018

Lieve Nicky, zooo dankjewel, ik luister en hoor nog steeds nieuwe stukjes. zo to the point en duidelijk. Het was spot on, het weten hoe mijn weerstand zich laat zien en dat stuk over het ego helpen mij dagelijks. Blij dat ik dit nog een paar keer mag luisteren, het komt zo binnen en dan ga ik weer zo blij en vrij naar buiten. En het stroomt weer, en ik ben me zo bewust ervan (zonder dat ik mijn best meer hoef te doen 🙂 alles resoneert mee. Harteliefs, Anya

Anya 20 juni 2018

Hoi Nicky,
Ik vond het geweldig. Je zei: 'je hoeft helemaal niet te gaan kijken en te zoeken in de wereld om je heen' (35 jaar van mijn leven in een zin samengevat).
Heb het uitgeschreven, sheets uitgeprint en eronder alles opgeschreven om te bewaren. Maar toen ik een stuk nalas miste het jouw energie en de sprankeling, hoe je t overbrengt.
Live is beter!
liefs,

Jeannette 20 juni 2018

Lieve Nicky. Nog heel hartelijk bedankt voor de webinar ! Het was werkelijk heel fantastisch. Ik heb hem vanavond weer bekeken, sommige stukjes meerdere keren terug gedraaid, want in rap tempo passeert er zoveel de revue , dat het heel fijn is de tijd te kunnen nemen elk stuk nòg dieper binnen te kunnen laten komen. Als het deze week nog lukt ga ik het nog een keer bekijken denk ik ...me  nog een keer kunnen laven aan, en doordrenken met je schatten aan wijs/waarheden die je uitdeelt :-). Dank jewel !!! Harte groet; Hilde Kristien

Hilde Kristien 13 juni 2018

Beste Nicky,
Wat een heldere en gepassioneerde webinar.
Helemaal blij mee.
Vooral dat je gekozen had voor die structuur, met sheets.........
Ik was, ben nog geraakt dat je mijn (ongewenst zijn) als voorbeeld nam.
Zo dichtbij, alsof je even mee keek in mijn ziel.........
Groetjes Rob

Rob 12 juni 2018

Hai Nicky, Vond je overzicht heel goed werken tijdens het webinar, zo'n rode draad door de presentatie heen werkt super! Ik ga 'm nog minstens een keer, in etappes terug luisteren, voor 't indalen. Want was toch best een stevig tempo (in mijn beleving) om volledig de aandacht er bij te houden.

Wim 10 juni 2018

Hi lieve Nicky, Ik wil je nogmaals danken voor de super gave webinar van gisteren. Kwartjes vielen her en der...😀

Jet 10 juni 2018

 

Het annuleren van deelname aan deze dag is kosteloos mogelijk tot één maand voor de datum, tot 2 weken voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is geen restitutie meer mogelijk. Op dit evenement zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Gegevens

Datum:
8 juli
Tijd:
1:00 pm - 3:00 pm
Kosten:
€37