Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Super Zelfrealisatie dag ~ Master your YOU-niverse

22 oktober 2017~9:30 am - 5:00 pm

€75

Super Zelfrealisatie dag ~ Master your YOU-niverse

Hoe leef je het leven dat je werkelijk wilt? Hoe ben je echt helemaal jezelf? 

Ontdek de zelf-ondermijnende gedachten die jouw levensstroom blokkeren en geef ze vrij, zodat je in de frequentie komt van jouw scheppende bronenergie, waar je alles kan zijn wat jij wil zijn.

  1. Het verlangen (jouw ervaringswereld, wie denk je dat je wel/niet bent?) 
  2. Het proces (afstemmen) – Keuzes maken, concessieloos handelen
  3. De toestemming (de frequentie van dankbaarheid) – Ontvangen

Deze dag ontdekken we wie we zijn, en hoe wij leven naar universele natuurwetten. Om onszelf te zijn en te leven naar onze diepere intentie zullen we in directe verbinding met onze scheppende energie dienen te komen. Ik ga je hier alle handvatten voor aanreiken! Kortom: Een super verhelderende, bevrijdende en inspirerende dag om nooit meer te vergeten en om de rest van je leven uit voort te kunnen scheppen! Doe je mee?

De dag bestaat uit 3 intense sessies, met tussendoor de nodige pauze momenten, en is inclusief gratis gebruik van koffie, thee, koekjes, fruit. Je neemt zelf je eigen lunch mee. 

 

https://nickyverbeek.nl/winkel/super-zelfrealisatiedag-master-your-youniverse/

AANMELDEN

 

Het evenement vindt plaats in het prachtige en sfeervolle gebouw van Het Heart House. Adres: Huizerweg 54, 1402 AD Bussum. Het Heart House ligt centraal tussen station Bussum-Zuid en station Naarden-Bussum (1,8 km)  – er bevindt zich een bushalte voor de deur – en het ligt vlak aan de A1. Je kunt gratis parkeren aan de achterzijde van het pand. Gebruik hiervoor de inrit naast Huizerweg 58 (dit is de inrit van de tandartspraktijk). 

De kosten voor deze dag zijn € 75 inclusief 21% BTW. Je meldt je aan door een ticket te kopen. Je ontvangt na aanmelding een aankoop bevestiging en een informatiemail. Voor bedrijfsmatige cliënten kan ik een BTW factuur opmaken. Meld je dan aan via de mail (De oranje mail knop bevindt zich in het rechter blokgedeelte van deze website).  De prijs voor bedrijfsmatige cliënten is € 75 exclusief 21% BTW. 

Het annuleren van deelname aan een Super Zelfrealisatie Dag is kosteloos mogelijk tot één maand voor de datum, tot 2 weken voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is geen restitutie meer mogelijk.

Op dit evenement zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Gegevens

Datum:
22 oktober 2017
Tijd:
9:30 am - 5:00 pm
Kosten:
€75

Locatie

Het Spiegelhuys
Dammerweg 3
Nederhorst den Berg, 1394 GM Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.spieghelhuys.nl/