Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘Get Real!’ Online Super webinar

10 juni ~1:00 pm - 3:00 pm

€47

“Ontwaak in de onbegrensde vrijheid die je bent”

Dit is een volledig online event, waarin ik je heel uitgebreid kennis laat maken met alle principes van ontwaken. Ik vertel je over het ontstaan van weerstand, de verschillende vormen van weerstand, over het ego (wat is dit nu precies?), ik verhelder een aantal zeer verwarrende illusies voor je, waardoor je deze los kunt laten en leg je bovendien heel helder en praktisch uit hoe je zelf de verschuiving kunt maken vanuit het ik-perspectief naar open gewaarzijn.

Een online event waarin je niet alleen een heleboel informatie en inzichten zult ontvangen maar tevens hele praktische oefeningen meekrijgt. Tijdens de webinar zie en hoor je mij live en maak ik bovendien gebruik van een live presentatie waardoor mijn informatie nog beter binnen komt. Je krijgt bovendien volop de gelegenheid om al je vragen te stellen. Hier nemen we echt de tijd voor. Je hoeft het webinar niet perse live bij te wonen., maar dit is natuurlijk wel het leukst omdat je dan echt kan participeren en meestromen op de groepsdynamiek. Je kunt de live webinar ook later (nogmaals) terug kijken (ik stuur je de link achteraf door). Dit alles bij elkaar maakt het een ongelooflijke intense ervaring. Je krijgt overigens mijn enthousiasme, mijn overgave en mijn passie net zo volop mee als tijdens de offline events. Dat beloof ik!

AANMELDEN

Praktische informatie

Het webinar vindt plaats op zondag 10 juni 2018. We starten om 13:00 uur. Het duurt ongeveer  2 x 1,25 uur (we houden tussendoor indien gewenst een pauze)

Het evenement vindt online plaats via een exclusieve en besloten webinar omgeving. Je ontvangt de link voor toegang tot het webinar voorafgaand aan de uitzending, via de mail.

De kosten voor deze dag zijn 47 euro inclusief 21% BTW. Je meldt je aan door een ticket te kopen. Je ontvangt na aanmelding een aankoop bevestiging en een informatiemail. Voor bedrijfsmatige cliënten kan ik een BTW factuur opmaken. Deze zijn als studiekosten af te schrijven. Meld je dan aan via de mail.

Let op! Deelnemers van het Online Programma ‘Get Real!’  – krijgen supersuper korting op deelname. Zij betalen i.p.v. 47 euro slechts 29 euro. (mail mij voor de kortingscode!)

Het annuleren van deelname aan deze dag is kosteloos mogelijk tot één maand voor de datum, tot 2 weken voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is geen restitutie meer mogelijk. Op dit evenement zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

AANMELDEN

Gegevens

Datum:
10 juni
Tijd:
1:00 pm - 3:00 pm
Kosten:
€47