Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Get in Power Dag ~ Nederhorst den Berg

22 april ~10:00 am - 4:00 pm

€75

Op deze dag ontdek je aan de hand van 7 archetypes jouw eigen specifieke ziel intentie.

Jouw specifieke ziel intentie heeft bepaald hoe jij jouw universum inkijkt en waarom jij tegen bepaalde negatieve ervaringen op bent gelopen (ze hadden een specifieke functie).  Wanneer je jouw ziel intentie herkent kun je je openen voor de boodschap die juist in deze vervelende en ‘tegenwerkende’ ervaringen verscholen gaat.

Op deze dag bied ik je een glasheldere én praktische informatie om jezelf de toegang te verlenen tot jouw ziel intentie. Hierdoor krijg je inzicht in hoe je leven loopt en waarom. Jouw specifieke ziel intentie bepaalt hoe jij tegen jouw wereld aankijkt en waaróm je doet wat je doet en zelfs hóe je het doet. Alles staat in dienst van jouw ziel intentie. Jij – als persoon – dus ook!

Met de inzichten die ik je op deze dag aanreik kun je vertrouwen ontwikkelen met betrekking tot jouw leven en zul je jouw leven steeds meer kunnen en willen benaderen vanuit openheid in plaats vanuit angst en zelfbescherming. Het geeft je tevens de mogelijkheid om (eindelijk) volledig gebruik te maken van jouw specifieke eigenschappen. Deze heb je namelijk niet voor niets! Ze zijn volledig in overeenstemming met jouw ziel intentie.

Op deze dag neem ik je mee op een reis naar binnen. Naar de ontdekking van jouw zielskracht en wat je ermee kunt doen. Je bent perfect, uniek en onvergelijkbaar. Je bent precies goed zoals je bent. Leer jezelf kennen en maak gebruik van jouw unieke eigenschappen, jouw talenten. Want je hebt ze om jouw ziel intentie ten uitvoer te kunnen brengen.

Je zal tot de ontdekking komen dat juist dat wat jij altijd hebt aangezien als lijden, iets waar je bang voor was of weerstand tegen moest bieden, je heeft geholpen om te ontwikkelen tot de mens die je nu bent. Het is tijd om jouw weerstand los te laten en jezelf volledig bewust te worden. Zelfrealisatie. Ontwaak! Je bent er klaar voor.  We gaan het deze dag samen ontdekken (ik ga je heel veel informatie geven) én doen (aan de hand van eenvoudige oefeningen)!

Get in (& Go for it)!

AANMELDEN

Praktische informatie

Het evenement vindt plaats in Het Spiegelhuys. Adres: Dammerweg 3, 1394 GM Nederhorst den Berg. Je entert de zaal via de deur naar de Pannenkoektuin (dit is deur aan de linkerzijde van het gebouw). De dag begint om 10:00 uur (vanaf half 10 gaan de deuren open) en eindigt om 16:00 uur.

Er is in de directe omgeving voldoende (gratis) parkeergelegenheid (parkeerplekken bevinden zich direct aan de voorzijde van het gebouw).

Op zondagen rijden er helaas geen bussen van en naar Nederhorst den Berg. Het dichtsbij zijnde station is Weesp. Mail mij als je wilt meereizen met iemand vanuit jouw regio of bijvoorbeeld v.a. een bepaald station. Je mag het tevens laten weten als je juist een lift aan wilt bieden. Dan zorg ik ervoor dat je met elkaar in contact komt.

De dag bestaat uit meerdere intense sessies, met tussendoor de nodige pauze momenten, en is inclusief gratis gebruik van koffie & thee. Je neemt zelf je eigen lunch mee. Je kunt je meegebrachte lunch nuttigen in de zaal of in de prachtige natuur van Nederhorst den Berg (er zijn meerdere wandelroutes). De A.H. tegenover het Spiegelhuys is open tussen 12:00 en 18:00 uur. In de directe omgeving zijn er ook diverse mogelijkheden om ‘uit’ te lunchen. Wil je je lunch in de Brasserie van de Het Spiegelhuys nuttigen? Dan is het belangrijk om dit van te voren te reserveren. Bel met: 0294-253807 of mail via: info@spieghelhuys.nl

De kosten voor deze dag zijn 75 euro inclusief 21% BTW. Je meldt je aan door een ticket te kopen. Je ontvangt na aanmelding een aankoop bevestiging en een informatiemail. Voor bedrijfsmatige cliënten kan ik een BTW factuur opmaken. Meld je dan aan via de mail.

Let op! Tót 1 april kun je gebruik maken van de vroegboekkorting. Je betaalt slecht 59 euro!

Deelnemers van het Online Programma ‘Get in!’  – krijgen superkorting op deelname. Zij betalen ipv 75 euro slechts 47 euro. (mail mij voor de kortingscode!)

Het annuleren van deelname aan deze dag is kosteloos mogelijk tot één maand voor de datum, tot 2 weken voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is geen restitutie meer mogelijk. Op dit evenement zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

AANMELDEN

Gegevens

Datum:
22 april
Tijd:
10:00 am - 4:00 pm
Kosten:
€75

Locatie

Het Spiegelhuys
Dammerweg 3
Nederhorst den Berg, 1394 GM Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.spieghelhuys.nl/