Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Soul Mastery Event ~ Nederhorst den Berg

4 november 2018~10:00 am - 3:30 pm

€75

Jouw mooiste leven ligt letterlijk in jouw handen!

Op zondag 4 november houd ik weer een Super Zelfrealisatie Dag. Dit keer volledig in het teken van de Wet van aantrekking en het Veld van creatie.

Jij bent energie, en daarom volgt jouw leven de natuurwetten van energie. Wanneer je je eigen natuur kent en de logische regels die jouw natuur volgt, dan weet je tegelijkertijd hoe je jouw leven optimaal tot uitdrukking kan laten komen.

Ik wil je hierbij van harte uitnodigen om dit prachtige event met mij mee te maken.

Ik ga op deze dag volledig nieuwe informatie met je delen. Je gaat naar huis met een helder en eenduidig inzicht in wie je werkelijk bent en hoe je gebruik kunt gaan maken van jouw energie om het leven te leiden waar je naar verlangt. Ik maak het allemaal glashelder én praktisch.

Deze onderwerpen komen aan bod:

  1. Bewustzijn praat met je. Voelen = Afstemmen.
  2. Ik vertel je alle over het ‘Filter’ en het ‘Veld van creatie’. De verbinding die je met jouw wereld hebt komt direct voort uit de verbinding die je met jouw bron hebt.
  3. De liefde van de bron is onvoorwaardelijk, onbeperkt, onbegrensd en vrij. Deze liefde zit in elke cel van jouw wezen, je bent er uit opgebouwd. Je hoeft het alleen maar (weten) aan te spreken. Ik leer je hoe.
  4. Leven vanuit de bron =  leven ALS de bron – Ik geef je voorbeelden, en je mag mij al je vragen stellen.

Meer lezen

Tickets bestellen

 

Praktische informatie

Het evenement vindt plaats in Het Spiegelhuys. Adres: Dammerweg 3, 1394 GM Nederhorst den Berg. Je entert de zaal via de deur naar de Pannenkoektuin (dit is deur aan de linkerzijde van het gebouw). De dag begint om 10:00 uur (vanaf 10 uur gaan dus ook pas de deuren open) en eindigt om 15:30  uur.

Er is in de directe omgeving voldoende (gratis) parkeergelegenheid (parkeerplekken bevinden zich direct aan de voorzijde van het gebouw).

Op zondagen rijden er helaas geen bussen van en naar Nederhorst den Berg. Het dichts bij zijnde station is Weesp. Mail mij (ruim van tevoren) als je wilt meereizen met iemand vanuit jouw regio of bijvoorbeeld v.a. een bepaald station. Je mag het tevens laten weten als je juist een lift aan wilt bieden. Dan zorg ik ervoor dat je met elkaar in contact komt. 

De dag bestaat uit twee intense sessies, met tussendoor een pauze, en is inclusief gratis gebruik van koffie & thee. Je neemt zelf je eigen lunch mee. Je kunt je meegebrachte lunch nuttigen in de zaal of in de prachtige natuur van Nederhorst den Berg (er zijn meerdere wandelroutes). De A.H. tegenover het Spiegelhuys is open tussen 12:00 en 18:00 uur. In de directe omgeving zijn er ook diverse mogelijkheden om ‘uit’ te lunchen. Wil je je lunch in de Brasserie van de Het Spiegelhuys nuttigen? Dan is het belangrijk om dit ruim van te voren te reserveren. Bel met: 0294-253807 of mail via: info@spieghelhuys.nl

  • De kosten voor deze dag zijn 75 euro inclusief 21% BTW. Je meldt je aan door een ticket te kopen.  Je ontvangt na aanmelding een aankoop bevestiging en een informatiemail. Voor bedrijfsmatige cliënten kan ik een BTW factuur opmaken. Meld je dan aan via de mail.
  • Deelnemers van mijn Online Programma’s – krijgen VIP – korting op deelname. Zij betalen ipv 75 euro slechts 59 euro. (mail mij voor de kortingscode!)

Meer lezen

Tickets bestellen

Het annuleren van deelname aan deze dag is kosteloos mogelijk tot één maand voor de datum, tot 2 weken voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is geen restitutie meer mogelijk. Op dit evenement zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Gegevens

Datum:
4 november 2018
Tijd:
10:00 am - 3:30 pm
Kosten:
€75

Locatie

Het Spiegelhuys
Dammerweg 3
Nederhorst den Berg, 1394 GM Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.spieghelhuys.nl/