arrow_drop_up arrow_drop_down
Elke ervaring vertelt je waar je nu bent én waar je naartoe gaat
25 december 2019 

Elke ervaring vertelt je waar je nu bent én waar je naartoe gaat

Volg je verlangen en breng je essentie tot leven

Elke ervaring is er voor jou en is aan jou. Het enige doel van elke ervaring elke keer weer is jou op de hoogte te brengen van waar je nu bent en waar je naartoe gaat.

Elke situatie die een bepaalde ervaring oplevert is je aangeboden omdat die ervaring innerlijk al aanwezig is.

Het is al gewenst, gewild

Je zou kunnen zeggen: de innerlijke ervaring (het verlangen) was er al, maar als je hier niet bewust van bent of wordt, zal het van buitenaf (via een projectie) naar je toe komen. Met als enige doel je alsnog tot bewustzijn ervan te brengen – zodat je mee kan stromen met jouw innerlijk verlangen, met dat wat je werkelijk bent, jouw levensstroom.

Elke ervaring is er voor jou om je mee te laten doen met (en af te stemmen op) jouw levensstroom.

Je gaat er wellicht vanuit dat jouw ervaringen ontstaan door specifieke situaties, omstandigheden óf de mensen om je heen. Maar niets is minder waar, je voelt elk moment opnieuw alleen maar wat jij doet óf wat er van je wordt verlangd. Er is gewoonweg niets anders dan dat. Dit is het enige dat je kán ervaren.

Een aantal voorbeelden:

Voel je afkeer of afwijzing?

Dit zegt niets over datgene of degene waar je dit bij voelt. Het vertelt je slechts wat jou (en jouw levensstroom) niet (langer) dient. Geef gehoor aan deze ervaring. Draai richting je verlangen en volg die. Je zal steeds weer afkeer ervaren, wanneer je niet draait richting je innerlijk verlangen.

Voel je een oordeel?

Veroordeel het oordeel niet, maar neem het aan. Het oordeel vertelt je precies wat jouw huidige positie is. Je oordeel vertelt je dat er een beperkende gedachte de doorstroom van jouw verlangen tegenhoudt. Je zal steeds weer een innerlijk oordeel ervaren wanneer je het blijft projecteren op een ander. Het is aan jou. Draai richting je verlangen en volg die.

Voel je je niet gehoord?

Dan sta je (nog) niet open voor wat er nu gehoord wil worden, en wordt er van je verlangd dat je begint te luisteren naar de innerlijke leiding. Draai richting je verlangen en volg die.

Door je elke keer af te stemmen op hoe het voelt (voor jou!), kan jouw diepere intentie met je communiceren. En wanneer het toch niet duidelijk (genoeg) is, zal het via jouw universum aan je worden doorgegeven.

Hoe dienstbaar! Dit is liefdevolle sturing. Jij bent het! die jou deze ervaring aanbiedt, om je te laten volgen aan je diepste wens, jouw mooiste leven.

Je hoeft alleen maar volgzaam te zijn aan je eigen gevoelens om je diepste verlangens waar te maken

Geen enkele van jouw ervaringen gaat om iets of iemand anders. Het is allemaal voor en aan jou!

Nicky

 

Wil jij ook wakker worden en wakker leven? Ga naar: https://nickyverbeek.nl/

Bewust worden? Ga naar https://nickyverbeek.nl/ontwaken/

Bewust kiezen? Ga maar https://nickyverbeek.nl/bevrijden/

Bewust Creëren? Ga naar https://nickyverbeek.nl/creeren

Over de schrijver
Nicky Verbeek is Bewust-Creëren coach, oprichtster van de Academie voor Bewustwording en persoonlijk leiderschap, auteur van 2 boeken en spreekster over bewustzijn, bewustwording, en onze energetische natuur. Nicky ontwaakte in 2005 en begeleidt op geheel authentieke wijze nu ook anderen op het 'pad van vrijheid'. Haar missie: mensen bewust en onafhankelijk aan het roer van hun eigen leven te zetten. Ze heeft hiervoor 2 prachtige cursussen ontwikkeld en ze geeft regelmatig workshops. Ook geef ze intensieve privé begeleiding.
Reactie plaatsen

Creëer je eigen levensgeluk

Ontwaak in Vrijheid

   • Ben je de verbinding met je innerlijke kompas kwijt geraakt? 
   • Laat je je teveel leiden door gevoelens van angst?
   • Wil je je gevoelens beter leren begrijpen?
   • Heb je behoefte aan meer eenvoud in je leven?
   • Kun je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken?


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang direct mijn E-book 'Ontwaken in Vrijheid'. Een 30 pagina's tellend handboek vol met helderheid en praktische tips om je oorspronkelijke vrijheid te hervinden. Jouw weg naar vrijheid mag nu beginnen!

Deze website werkt met cookies