arrow_drop_up arrow_drop_down
Je bent vrij om bewust te kiezen voor een leven dat in volledige overeenstemming is met jouw hartsverlangen.
€ 21,90

Draaien naar de bron

Ervaringen van ongenoegen, onvrede, gemis of gebrek ontstaan door gedachten die je gelooft en volgzaam bent. Deze gedachten hebben je ooit gediend en daarom ben je er onbewust aan gehecht geraakt. Nu frustreren ze jouw bewustwording en staan ze in de weg van jouw levensgeluk. Dat laten ze je liefdevol weten via jouw ervaring. Het is tijd om ze in het licht te zetten. Het is aan jou om je voor elke ervaring open te stellen zodat je de boodschap ervan meekrijgt. Elke ervaring praat met je. En het verlangt van jou dat je ernaar luistert. Zodra je begint te luisteren kun je gaan leven vanuit de onbegrensde bron van liefde. Vrij om bewust te kiezen voor een leven dat in volledige overeenstemming is met jouw hartsverlangen.


  • Binnen 2 (werk) dagen thuis bezorgd
  • Geen verzendkosten
  • Je ontvangt Track & Trace zodat je je bestelling kunt volgen

Bestel je uit het buitenland? Dan komen er verzendkosten bij. Bestel jouw boek via het contactformulier

Zelfstudie

Dit boek is opgezet als een zelfhulpboek. Het is overzichtelijk ingedeeld en zit boordevol oefeningen.

Heldere informatie

Je leert alles over jouw energetische natuur en hoe die vóór je werkt. Je krijgt een compleet nieuwe kijk op jezelf en bewustzijn aangereikt.

Praktisch en toepasbaar

Het boek zit bomvol met praktisch toepasbare oefeningen waardoor je de aangereikte informatie zelf kunt gaan toepassen. 

Inkijkexemplaar

Reacties van lezers

Christina
Ik ben helemaal lyrisch over je nieuwe boek! Wat een geschenk van Liefde aan deze wereld. Zelfonderzoek blijft natuurlijk nog steeds killing, maar de handvatten die je biedt zijn nog weer helderder en een fantastische aanvulling op jouw online materiaal.
Lilli
Wil je weten hoe je kunt gaan handelen vanuit 100% liefde voor jezelf? Met behulp van dit boek kan dat, want wanneer je weet wat je voelt en bewust bent van je gedachten, kan je vervolgens zelf gaan kiezen en je eigen flow volgen. Vrijer en blijer!!
Hans

Ik raad dit boek aan. Nicky is uitermate deskundig en zeer gemotiveerd. Voor wie bewuster wil leven en wil ontdekken wie je werkelijk bent.

Deze website werkt met cookies