De gids voor een bewust en gelukkig leven.

Gids voor een bewust en gelukkig leven ⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ 

Ervaringen van ongenoegen, onvrede, gemis of gebrek ontstaan door gedachten die je gelooft en volgzaam bent. Deze gedachten hebben je ooit gediend en daarom ben je er onbewust aan gehecht geraakt. Nu frustreren ze jouw bewustwording en staan ze in de weg van jouw levensgeluk. Dat laten ze je liefdevol weten via jouw ervaring. Het is tijd om ze in het licht te zetten.

Het is aan jou om je voor elke ervaring open te stellen zodat je de boodschap ervan meekrijgt. Elke ervaring praat met je. En het verlangt van jou dat je ernaar luistert. Zodra je begint te luisteren kun je gaan leven vanuit de onbegrensde bron van liefde. Vrij om bewust te kiezen voor een leven dat in volledige overeenstemming is met jouw hartsverlangen. Nicky leert hoe je kunt gaan luisteren. In glasheldere bewoordingen die je direct kunt toepassen.

In plaats van je te richten op de onvrede en te willen achterhalen wat de onvrede veroorzaakt, laat ze je richten op de bron, de onbegrensde en nooit aflatende liefde die er voor je is. Stap in en word vrij! Het leven wacht met smart op jou. Je kunt meteen beginnen. 

Ongelooflijk dat deze diepgaande, levensechte materie in zulke simpele, heldere en liefdevolle bewoordingen geschreven kan zijn. Heerlijk om te lezen, ik moest mezelf inhouden om het niet in een keer uit te lezen - ⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ - Marije

Creëer levensvrijheid

Wil jij ontdekken welke gedachten jouw vrijheid belemmeren? Zet ze in het licht en maak jezelf vrij voor de scheppende kracht van bewustzijn. Je bent in staat om wonderen te verrichten. Je hoeft alleen maar te weten hoe! Open je hart en je zet de stroom van overvloed aan.


Is het echt zo eenvoudig? Ja! Je hebt namelijk alles in huis om een leven te leiden waar jij gelukkig van wordt. Dit boek wijst je liefdevol de weg.


Doe mee met de revolutie voor levensvrijheid en bestel nu jouw exemplaar!

Je leert alles over

  • Jouw magische, energetische natuur en hoe die vóór je werkt.
  • De samenwerkende kracht van de drie-eenheid: Bewustzijn, de ziel én de ik.
  • De rol van het ego. De kunst van overgave. Hoe transformeer je onwil naar wil? Je krijgt het stap voor stap uitgelegd.
  • De denkgeest: De deur naar onbegrensde vrijheid.
  • Met een heleboel praktische oefeningen zodat je het meteen kunt toepassen.
Nicky Verbeek

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jocianne

Dit boek was wat ik nodig had. Ik was heel sceptisch want heb zoveel boeken gelezen. Ik ben dit boek nu voor de 2e keer aan het lezen en blijf nieuwe dingen ontdekken. Heb je het gevoel dat je al zoveel kennis en ervaring hebt opgedaan over persoonlijke groei en spiritualiteit, maar voel je dat iets nog mist of dat je vastzit? Is vrijheid op dit moment je grootste wens? Lees dit boek! Een meesterwerk!  

Persoonlijk Leiderschap ontwikkelen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Christina

Voor iedereen die bezig is met zelfrealisatie is dit boek een absolute must. Nicky schrijft glashelder en haar online trainingen zijn fantastisch. Waar advaita stopt gaat Nicky verder. Ze neemt je mee aan de hand van zelfonderzoek. Wil je vrij zijn van al je beperkende gedachten en leven vanuit de bron? Doe je zelf dan zeker dit boek cadeau! 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lilli

Wil je weten hoe je kunt gaan handelen vanuit 100% liefde voor jezelf? Met behulp van dit boek kan dat, want wanneer je weet wat je voelt en bewust bent van je gedachten, kan je vervolgens zelf gaan kiezen en je eigen flow volgen. Vrijer en blijer!!

De gids voor een bewust en gelukkig leven.
21,90

Draaien naar de bron

Leven in overgave


  • Binnen 2 (werk) dagen thuis bezorgd
  • Geen verzendkosten
  • Je ontvangt Track & Trace zodat je je bestelling kunt volgen


  • Bestel je uit het buitenland? Dan komen er verzendkosten bij! Bestel jouw boek via de 'Bestel knop EUROPA (helemaal onderaan deze pagina!)

Inkijkexemplaar

⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ Brechje

Wat een prachtig boek! Het ligt inmiddels overal waar ik ben. In mijn tas, naast mijn bed, op mijn bureau.. En wat een mooie, overzichtelijke vormgeving. Fijn met veel ruimte en stukken wit. Ik merk dat ik de cursus Ontwaken *(De Verschuiving) nu steeds vaker zonder de computer doe. ik heb een deel uitgeprint en nu het boek erbij! En voor de filmpjes van de cursus ga ik steeds weer terug naar de computer. Iedere keer weer ter herinnering.. Zo fijn!!! Dank je wel. Je bent zoo helder en krachtig!

⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ Hans

Ik raad dit boek aan. Nicky is uitermate deskundig en zeer gemotiveerd. Voor wie bewuster wil leven en wil ontdekken wie je werkelijk bent.

Nicky Verbeek

⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ Monique

Allemachtig Nicky,

Iedere zin

Ieder woord

Wat krachtig

Dank je wel!

Bestel je uit het buitenland? Klik dan hier!

arrow_drop_up arrow_drop_down