arrow_drop_up arrow_drop_down
Intensief lLeertraject van 4,5, maanden

Creëren
vanuit de Bron

De Verbinding

Een intensief leertraject geheel in het kader van jouw energetische natuur, het veld van creatie en de wet van aantrekking.

Groei

Dit traject staat volledig in het teken van innerlijke transformatie en groei. Van wonderen en van heling. Van alles is mogelijk, zolang als jij het maar wil. Stap voor stap zal je de magie van jouw levensenergie zien openen en ontvouwen. Je wordt co-creator van jouw levensstroom.

Creëren

Je bent al een creator. Je creëert nu ook (al). Maar omdat je er (voor het grootste gedeelte) niet bewust van bent is je creatie nog beperkt of beperkend, en dat voel je. Je leven verloopt nog niet zoals je werkelijk wil. Je voelt je (af en toe) nog minderwaardig, geforceerd, afhankelijk, verloren of afgeleid.

Focussen

In dit traject leer ik je te focussen. Je leert te stromen vanuit slechts 1 richting, jouw unieke bron. Jouw bron is glashelder en eenvoudig te volgen. Je breekt vrij uit het cirkeltje van voorwaarden en beperking en maakt kennis met de onbegrensde overvloed die aan de bron staat van jouw scheppende kracht. 

Bevrijd jezelf en verander je leven!

Voel je dit?

 • Ben je helemaal klaar met je onmachtig, zinloos en futloos voelen?
 • Ben je doodmoe van het gedoe, de wedijver en de strijd in je leven?
 • Wil je je niet langer laten tegenhouden door je angsten, onzekerheden en eeuwige twijfels?
 • Heb je geen zin meer om elke keer wéér zoveel moeite te moeten doen voor wat je wil (bereiken)?
 • Ben je klaar met je verslaving (of dit nu eten is of drinken, roken, kopen óf liefde, want dit is allemaal nog steeds zoeken, zoeken, zoeken, naar geluk!)

Wil je dit?

 • Wil je ontdekken wat je écht wil en je daar heel gericht op leren afstemmen?
 • Wil je weten wat je moet doen om te creëren wát je écht wil?
 • Wil je uit het vicieuze cirkeltje van voorwaarden en beperking stappen en je weer onafhankelijk en sterk voelen?
 • Wil je jouw ware zelf vrijlaten en aan de wereld laten zien?
 • Wil je simpelweg (weer) zielsgelukkig worden?

De grote oversteek

Dit traject is er voor hen die klaar zijn met kleine stapjes. Die zich niet meer bevredigd voelen met overal kleine plukjes wijsheid te vergaren, maar zich serieus willen toeleggen op één duidelijke weg. Voor hen die niet meer willen ‘terugvallen’. Voor hen die klaar zijn voor ‘de grote oversteek’.

Een magische reis

Wanneer je dit traject aangaat word je co-creator van de bron. Je gaat dit leren, weten, voelen en ondervinden. Je komt in aanraking met de wonderbaarlijke magie van jouw leven en leert je af te stemmen op jouw unieke levensenergie. Ik begeleid je hier stap voor stap doorheen. Een magische reis!

Hoe ziet het traject eruit?

6 modules

Het traject bestaat uit 6 modules. Elke module duurt 3 weken. De modules hebben een natuurlijk verloop dat steeds dieper ingaat op jouw unieke essentie. Elke module gaat spetterend van start met een super informatie - en inspiratie webinar. Hierna ontvang je een zeer uitgebreide zelfonderzoek-mail, waar je direct mee aan de slag kunt.

Inhoudelijk

Module 1: Energie, het ik-perspectief, open gewaarzijn én de rol van wrijving. Module 2: Het Filter en het veld van creatie. Module 3: Werken met gedachten. Module 4: Stap uit uit het cirkeltje van beperking. Module 5: Dit is jouw Essentie. Module 6: Creëren vanuit de Bron.

Heel veel extra's

Je ontvangt van mij gedurende het traject nog vele extra's ter ondersteuning of aanvulling van de verschillende modules. Zo krijg je verschillende super effectieve affirmaties, meditaties én een uniek op jouw lijf en leven toegespitste essentie handleiding.

Groepsbijeenkomsten

Je mag elke maand aanschuiven voor de groepssessie waar je al je vragen kunt stellen en samen met de andere deelnemers de verdieping kunt opzoeken. Dit zijn super verrijkende bijeenkomsten waar je heel veel uit kunt halen. Bovendien ontvang je 'terugkijk' linken naar vorige bijeenkomsten. Dit alleen al levert je 'puur goud' aan inzichten op!

Ik bied je 4,5 maanden lang intensieve begeleiding die volledig is toegespitst op jouw leven en levensenergie, jouw essentie en jouw diepste verlangen. Ik leer je hoe je niet meer hoeft te twijfelen, hoe je altijd de juiste keuzes voor jezelf kunt maken en volledig op jezelf kunt gaan vertrouwen. Je ontdekt een compleet nieuwe manier van kijken, benaderen en reageren.

Dit is wat je krijgt

 • Een ongekend uitgebreid en intensief High Level traject van 4,5 maanden dat je leven voor altijd verandert.
 • 6 modules, dit zijn 6 super krachtige stappen op weg naar een vrij en bewust leven.
 • 6 x intense webinar vol met informatie en inspiratie (inclusief replay zolang het traject loopt).
 • 6 x zelfonderzoek mail die je stap voor stap naar een innerlijke doorbraak begeleidt.
 • Héél veel extra's zoals: Een uniek essentie verslag (ziel-handleiding) en meerdere krachtige meditaties en affirmaties.
 • Exclusief! Je krijgt toegang tot de maandelijkse groep-sessies (super verrijkend).

Dit heb je nodig

 • Innerlijk: Een diepe wens om je te openen voor je ware essentie en de bereidheid om hier actief in te participeren.
 • Praktisch: Internet en e-mail.

Je kunt beginnen wanneer jij dat wil!

Creëren vanuit de Bron
€ 497,-

Traject - Creëren vanuit de bron

Jouw mooiste leven wacht op jou. Ga aan de bron staan en geef het jouw toestemming. Jij kan dit. Let’s go!


 • Intens
 • Meenemend
 • Helder, logisch en waar
 • Ongekend

"Dit traject keert je binnenstebuiten"


 • Je kunt in 4 maandelijkse termijnen (van €130,00) betalen

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Dit is een online traject, dat betekent dat je kunt beginnen wanneer het jou uitkomt. Je krijgt meteen toegang tot de maandelijkse groep-sessies zolang jouw traject loopt.


Zijn de Q&A bijeenkomsten op locatie? Zo ja waar vinden ze plaats?

De Q&A bijeenkomsten zijn online. Je kunt dus aanschuiven vanuit je eigen huis. Je krijgt na afloop van de Q&A ook een replay (persoonlijke kijklink) per mail zodat je de bijeenkomst terug kunt kijken zo vaak je dat wil of nodig hebt (dit geldt voor alle webinars). Kun je er niet LIVE bij zijn, dan kun je wel je vragen indienen (per mail). Ik behandel namelijk eerst de van te voren (per mail) ingediende vragen en daarna gaan we met de aanwezigen de verdieping in. Deze bijeenkomsten bieden een perfecte aanvulling op de materie van elke module en, zo heb ik gemerkt, zijn een enorme verrijking voor de deelnemers. Heel veel van de materie wordt ineens ‘echt’, persoonlijk toepasbaar en helemaal helder. En het is uiteraard de ultieme gelegenheid om je vragen te kunnen stellen.


Hoeveel tijd vraagt het om een module goed te verwerken? Is het b.v. te doen naast een fulltime baan?

Ik heb de modules zó in elkaar gezet dat het voor jou zo weinig mogelijk tijd en energie (en al helemaal geen moeite) zal kosten om de informatie te verwerken. Het is dan ook zonder enige twijfel 'te doen' naast een fulltime baan. Dit traject vraagt namelijk geen enkele ‘prestatie’ van jou. Het is precies andersom. Wel zet ik je aan om jezelf en je leven in een totaal ander licht te gaan zien middels hele directe zelfonderzoek vragen (en meditaties). En dit brengt (vanzelf!) hele mooie innerlijke transformatie processen op gang, die vervolgens je volledige buitenwereld (je leven, je wereld - en hoe je het ervaart) zal veranderen. Want: zo binnen, zo buiten! Het is mijn ervaring dat hoe minder moeite je doet om de informatie te integreren, des te sneller en beter de informatie daadwerkelijk kán integreren.


Kan ik mij alvast voorbereiden op het traject? 

Mijn boeken 'Je bent vrij’ en ‘Draaien naar de bron’ bieden een hele waardevolle voorbereiding en aanvulling op het programma. Ook kun je je opgeven voor het online programma (ontwaken). Dit biedt je een hele uitgebreide en vooral praktische voorbereiding. Ik wil wel graag benadrukken dat hoe minder je dit traject als ‘moeilijk’ of als een ‘prestatie' ziet en aangaat als een ‘opdracht’ - des te opener (want: meer ontspannen) zal je zijn t.o.v. de informatie. Het ís niet moeilijk, je kunt het alleen zelf wel moeilijk ‘maken’. Mijn advies is om dat dus gewoon niet te doen. Bovendien is de informatie die je tot je krijgt zó direct en helder, dat er geen speld tussen te krijgen is (daar zal je dan echt moeite voor moeten doen!).

Lieve Nicky, Wat ben je duidelijk en w​at ben jij goed. Door jou maak ik stappen. Wel eng maar ik zet ze en ben dankbaar. Duizend maal dank voor de eerste 3 mooie modules waarin mij al zoveel duidelijk is geworden. Je verwoordt het zo mooi en zo duidelijk. Ik verheug me op de volgende 3. Zo dankbaar dat ik deze “verbinding” bij jou mag volgen.

Petra

Zij gingen je voor

Vol

WAT EEN CADEAU. Wat ben ik dankbaar dat ik jou en jouw cursus heb gevonden. ik heb mijzelf weer terug mogen vinden! Er zit een prachtige opbouw in de cursus waarin er steeds weer een deur kon open gaan en daarachter weer iets tevoorschijn mocht komen. IK BEN ER HELEMAAL VOL VAN. En ontroerd. 

Licht op moeite en gedoe
Garda
De juiste leraar

Dit traject heeft mijn hele leven veranderd! Ik voel dat als je er ECHT klaar voor bent de juiste leraar in je leven verschijnt. Het was bij mij zoals je zei: ik was er klaar mee en ik was er klaar voor. Ik weet nu dat ik altijd voor het Licht in mijzelf mag kiezen. Mijn reis gaat verder en jij was een fantastische leraar op mijn pad. Heel veel dank nogmaals voor je support. Nicky, je bent een kanjer!! Liefs,

When the student is ready, the teacher will appear
 Monique 
Thuis!

De Verbinding heeft mij Thuis gebracht. En als ik mijzelf toch weer eens op een ‘verkeerde’ afslag bevind, heb ik alle tools via De Verbinding voor altijd in huis om in één moment weer terug te kunnen keren. Ik ben een dankbaar en (ge)heel(d) gelukkig: Voor AL-tijd!

Ik ben thuis

Coby

Licht
De mooie en lichte toon van de cursus heeft mij geraakt. Geen veroordelingen maar LICHT op de moeite en op het gedoe. Een sfeer en een ruimte om in te kunnen vallen en om in te kunnen groeien. Nicky, dankjewel dat je met mij mee wilde lopen. Dankjewel dat je er steeds voor mij wilde zijn. De webinars, de onderzoeksmails. En altijd op de achtergrond aanwezig voor het beantwoorden van alle vragen. Dank voor je beschikbaarheid !!! Vanuit liefde, van een dankbaar mens,

G.B.

Consequent

De Verbinding is voor mij daadwerkelijk life-changing geweest. Het fijne is dat je een heel consequente boodschap vertelt die wat mij betreft heel goed te volgen is. Het prettige is dat je het steeds in andere woorden zegt, bijvoorbeeld naar aanleiding van de vragen van mensen maar dat het steeds weer op hetzelfde neerkomt.

...
Een totale omdraaiing

Hoe mooi en bevrijdend is het om niet meer afhankelijk te zijn van (de waardering van) de mensen, de wereld om mij heen! Een totale omdraaiing; niet de wereld vormt mij maar ik de wereld. Wat simpel, wat geruststellend! Af en toe ben ik de weg nog wel kwijt en verval ik nog in oude patronen van angst en onzekerheid maar gelukkig kan ik me steeds sneller de inzichten herinneren en terugkeren naar de bron. Ik wil je daarom ook langs deze weg ontzettend bedanken voor de inzichten die je gebracht hebt. Ik zal nog wel een paar keer naar je moeten luisteren om alles te laten beklijven maar ik ben op de goede weg, zoveel is zeker!

Paul
Deze website werkt met cookies