arrow_drop_up arrow_drop_down
Intensief lLeertraject van 4,5, maanden

Creëren
vanuit de Bron

De Verbinding

Een intensief leertraject geheel in het kader van jouw energetische natuur, het veld van creatie en de wet van aantrekking.

Groei

Dit traject staat volledig in het teken van innerlijke transformatie en groei. Van wonderen en van heling. Van alles is mogelijk, zolang als jij het wil. Stap voor stap zal je de magie van jouw levensenergie zien openen en ontvouwen. Je wordt co-creator van jouw levensstroom.

Creëren

Je bent al een creator. Je creëert nu ook (al). Maar omdat je er (voor het grootste gedeelte) niet bewust van bent is je creatie nog beperkt of beperkend, en dat voel je. Je leven verloopt nog niet zoals je werkelijk wil. Je voelt je (af en toe) nog minderwaardig, geforceerd, afhankelijk, verloren of afgeleid.

Focussen

In dit traject leer ik je te focussen. Je leert te stromen vanuit slechts 1 richting, jouw unieke bron. Jouw bron is glashelder en eenvoudig te volgen. Je breekt vrij uit het cirkeltje van voorwaarden en beperking en maakt kennis met de onbegrensde overvloed die aan de bron staat van jouw scheppende kracht. 

Bevrijd jezelf en verander je leven!

Voel je dit?

 • Ben je helemaal klaar met je onmachtig, zinloos en futloos voelen?
 • Ben je doodmoe van het gedoe, de wedijver en de strijd in je leven?
 • Wil je je niet langer laten tegenhouden door je angsten, onzekerheden en eeuwige twijfels?
 • Heb je geen zin meer om elke keer wéér zoveel moeite te moeten doen voor wat je wil (bereiken)?
 • Ben je klaar met je verslaving (of dit nu eten is of drinken, roken, kopen óf liefde, want dit is allemaal nog steeds zoeken, zoeken, zoeken, naar geluk!)

Wil je dit?

 • Wil je ontdekken wat je écht wil en je daar heel gericht op leren afstemmen?
 • Wil je weten wat je moet doen om te creëren wát je écht wil?
 • Wil je uit het vicieuze cirkeltje van voorwaarden en beperking stappen en je weer onafhankelijk en sterk voelen?
 • Wil je jouw ware zelf vrijlaten en aan de wereld laten zien?
 • Wil je simpelweg (weer) zielsgelukkig worden?

De grote oversteek

Dit traject is er voor hen die klaar zijn met kleine stapjes. Die zich niet meer bevredigd voelen met overal kleine plukjes wijsheid te vergaren, maar zich serieus willen toeleggen op één duidelijke weg. Voor hen die niet meer willen ‘terugvallen’. Voor hen die klaar zijn voor ‘de grote oversteek’.

Een magische reis

Wanneer je dit traject aangaat word je co-creator van de bron. Je gaat dit leren, weten, voelen en ondervinden. Je komt in aanraking met de wonderbaarlijke magie van jouw leven en leert je af te stemmen op jouw unieke levensenergie. Ik begeleid je hier stap voor stap doorheen. Een magische reis!

Hoe ziet het traject eruit?

6 modules

Het traject bestaat uit 6 modules. Elke module duurt 3 weken. De modules hebben een natuurlijk verloop dat steeds dieper ingaat op jouw unieke essentie. Elke module gaat spetterend van start met een super informatie -en inspiratie webinar. Hierna ontvang je een zeer uitgebreide zelfonderzoek-mail, waar je direct mee aan de slag kunt.

Inhoudelijk

Module 1: Energie, het ik-perspectief, open gewaarzijn én de rol van wrijving. Module 2: Het Filter en het veld van creatie. Module 3: Werken met gedachten. Module 4: Stap uit uit het cirkeltje van beperking. Module 5: Dit is jouw Essentie. Module 6: Creëren vanuit de Bron.

Heel veel extra's

Je ontvangt van mij gedurende het traject nog vele extra's ter ondersteuning of aanvulling van de verschillende modules. Zo krijg je verschillende super effectieve affirmaties, meditaties én een uniek op jouw lijf en leven toegespitste essentie handleiding.

Groepsbijeenkomsten

Je mag elke maand aanschuiven voor de groepssessie waar je al je vragen kunt stellen en samen met de andere deelnemers de verdieping kunt opzoeken. Dit zijn super verrijkende bijeenkomsten waar je heel veel uit kunt halen. Bovendien ontvang je 'terugkijk' linken naar vorige bijeenkomsten. Dit alleen al levert je 'puur goud' aan inzichten op!

Ik bied je 4,5 maanden lang intensieve begeleiding die volledig is toegespitst op jouw leven en levensenergie, jouw essentie en jouw diepste verlangen. Ik leer je hoe je niet meer hoeft te twijfelen, hoe je altijd de juiste keuzes voor jezelf kunt maken en volledig op jezelf kunt gaan vertrouwen. Je ontdekt een compleet nieuwe manier van kijken, benaderen en reageren.

Dit is wat je krijgt

 • Een ongekend uitgebreid en intensief High Level traject van 4,5 maanden dat je leven voor altijd verandert.
 • 6 modules, dit zijn 6 super krachtige stappen op weg naar je mooiste leven.
 • 6 x intense webinar vol met informatie en inspiratie (inclusief replay zolang het traject loopt).
 • 6 x zelfonderzoek mail die je stap voor stap naar een innerlijke doorbraak begeleidt.
 • Héél veel extra's zoals: Een uniek essentie verslag (ziel-handleiding) en meerdere krachtige meditaties en affirmaties.
 • Exclusief! Je krijgt toegang tot de maandelijkse groep-sessies (super verrijkend).

Dit heb je nodig

 • Innerlijk: Een diepe wens om je te openen voor je ware essentie en de bereidheid om hier actief in te participeren.
 • Praktisch: Internet, e-mail en de mogelijkheid om te Skypen.
Creëren vanuit de Bron
€ 497,-

Traject - Creëren vanuit de bron

Jouw mooiste leven wacht op jou. Ga aan de bron staan en geef het jouw toestemming. Jij kan dit. Let’s go!


 • Intens
 • Meenemend
 • Helder, logisch en waar
 • Ongekend

"Dit traject keert je binnenstebuiten"


 • Je kunt in 4 maandelijkse termijnen (van €130,00) betalen

Zij gingen je voor

Licht op de moeite en het gedoe

Als ik in een paar woorden op wil schrijven wat deze cursus mij heeft mogen brengen zeg ik: ik heb mijzelf weer terug mogen vinden! WAT EEN CADEAU. Wat ben ik dankbaar dat ik jou en jouw cursus heb gevonden. Ook zo’n prachtige opbouw in de cursus waarin er steeds weer een deur kon open gaan en daarachter weer iets tevoorschijn mocht komen. IK BEN ER HELEMAAL VOL VAN. Ook ontroerd van. Ook de mooie en lichte toon van de cursus heeft mij geraakt. Geen veroordelingen maar LICHT op de moeite en op het gedoe. Een sfeer en een ruimte om in te kunnen vallen en om in te kunnen groeien. Ik ben dagelijks aan het oefenen met de prachtige gereedschappen die jij mij hebt aangereikt. Ik heb veel cursussen gevolgd in bewustwording, maar deze cursus voelt van: zo hoog: zo precies: zo zuiver: zo liefdevol: zo vanuit vrijheid! Nicky, dankjewel dat je met mij mee wilde lopen. Dankjewel dat je er steeds voor mij wilde zijn. De webinars, de onderzoeksmails. En altijd op de achtergrond aanwezig voor het beantwoorden van alle vragen. Dank voor je beschikbaarheid !!! Vanuit liefde, van een dankbaar mens,

Licht op moeite en gedoe
Garda
De juiste leraar

Dit traject heeft mijn hele leven veranderd! Vandaag vroeg ik me af of er iets niet met me klopte. Ik voel me zo happy. Ik voel me kilo's lichter, het leven is lichter, de zon schijnt bijna continue. Ik lach ontzettend veel, ik voel me vrij, ik voel me ontzettend dankbaar, liefdevol, geliefd, gedragen, gewaardeerd, ik voel me niet meer alleen of eenzaam en ik merk dat de mensen hier ook heel fijn op reageren. Ze zien iets aan me en kunnen niet uitleggen wat het is? Ik voel dat als je er ECHT klaar voor bent de juiste leraar in je leven verschijnt. Het was bij mij zoals je zei: ik was er klaar mee en ik was er klaar voor. Ik weet nu dat ik altijd voor het Licht in mijzelf mag kiezen. Mijn reis gaat verder en jij was een fantastische leraar op mijn pad. Heel veel dank nogmaals voor je support. Ik wens jou veel liefde toe en ga zo door Nicky, je bent een kanjer!! Liefs,

When the student is ready, the teacher will appear
 Monique 
Thuis gebracht

Lieve Nicky, Ik ben zeer vereerd met jou De Verbinding te zijn aangegaan. Want dat is wat het mij gebracht heeft, verbinding. Ik merk dat aan de rust, niet meer moeten, niet meer bemoeien. Ik ben niet meer moe van het altijd maar willen zorgen, beschermen  en redden van de ‘armen’ en de ‘zieken’. Die valse goden dien ik niet meer. Ik had ze voor niet-Liefde aangezien en had ze buiten mijzelf geprojecteerd. Ik wist het niet en jij hebt me de spelregels geboden waardoor ik het kon (in)zien. Soms door heel confronterend te zijn. Die ‘duwtjes’ duwden me van mijn donkere zijpaden. Van nu af aan dien ik alleen nog maar het leven zelf, het altijd nu, in mij, en volg/ben de verlichte weg die altijd al verlicht was en altijd zal zijn. De Verbinding heeft mij Thuis gebracht. En als ik mijzelf toch weer eens op een ‘verkeerde’ afslag bevind, heb ik alle tools via De Verbinding voor altijd in huis om in één moment weer terug te kunnen keren. Ik ben een dankbaar en (ge)heel(d) gelukkig: Voor AL-tijd!

Ik ben thuis

Coby

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Dit is een online traject, dat betekent dat je kunt beginnen wanneer het jou uitkomt. Je krijgt meteen toegang tot de maandelijkse groep-sessies zolang jouw traject loopt.


Hoeveel tijd vraagt het om een module goed te verwerken? Is het b.v. te doen naast een fulltime baan?

Ik heb de modules zó in elkaar gezet dat het voor jou zo weinig mogelijk tijd en energie (en al helemaal geen moeite) zal kosten om de informatie te verwerken. Het is dan ook zonder enige twijfel 'te doen' naast een fulltime baan. Dit traject vraagt namelijk geen enkele ‘prestatie’ van jou. Het is precies andersom. Wel zet ik je aan om jezelf en je leven in een totaal ander licht te gaan zien middels hele directe zelfonderzoek vragen (en meditaties). En dit brengt (vanzelf!) hele mooie innerlijke transformatie processen op gang, die vervolgens je volledige buitenwereld (je leven, je wereld - en hoe je het ervaart) zal veranderen. Want: zo binnen, zo buiten! Het is mijn ervaring dat hoe minder moeite je doet om de informatie te integreren, des te sneller en beter de informatie daadwerkelijk kán integreren.


Kan ik mij alvast voorbereiden op het traject? 

Mijn boeken 'Je bent vrij’ en ‘Draaien naar de bron’ bieden een hele waardevolle voorbereiding en aanvulling op het programma. Ook kun je je opgeven voor het online programma (ontwaken). Dit biedt je een hele uitgebreide en vooral praktische voorbereiding. Ik wil wel graag benadrukken dat hoe minder je dit traject als ‘moeilijk’ of als een ‘prestatie' ziet en aangaat als een ‘opdracht’ - des te opener (want: meer ontspannen) zal je zijn t.o.v. de informatie. Het ís niet moeilijk, je kunt het alleen zelf wel moeilijk ‘maken’. Mijn advies is om dat dus gewoon niet te doen. Bovendien is de informatie die je tot je krijgt zó direct en helder, dat er geen speld tussen te krijgen is (daar zal je dan echt moeite voor moeten doen!).


Ik heb het programma 'Ontwaken' zojuist afgerond en het voelt alsof ik de 'top' hebt bereikt. Dit IS het toch? Ik ben bijvoorbeeld niet voor bewust manifesteren, zoals 1 miljoen euro op mijn rekening visualiseren. Gaat deze cursus die kant op? Mediteren en affirmaties daar heb ik geen zin in. Daar ben ik altijd vroegtijdig mee gestopt. Wat kan ik nog méér doen dan wat ik nu doe? Hoe kan deze cursus mijn leven nóg meer verrijken?


In alle eerlijkheid: Je bent nog maar net begonnen, je hebt werkelijk geen idee hoever de grenzen van bewustzijn nog kunnen opschuiven. Ik wil je dan ook aanmoedigen om nieuwsgierig te zijn. Om open te staan voor meer bewustzijn. Er wacht nog een compleet onbekende wereld op je, om door jou te worden ontdekt en benut. Je bent niet voor 'bewust manifesteren', zoals 1 miljoen euro op je rekening visualiseren. Maar dit is niet wat we gaan doen in 'De Verbinding'. Je hebt (nog) een totaal vertekend beeld van waar bewust creëren om gaat. 

Wat je in de Verbinding leert is dat je altijd! (al) creëert. Iedereen creëert, de hele dag. Als je bewust bent van de uitwerking van je eigen energie, dus wanneer je volledig bewust wordt van je eigen gedachten, woorden, reacties, keuzes en dus je eigen beweging, dan kun je zien waarom je leven NU is zoáls die nu is: Je hebt het namelijk helemaal zelf gecreëerd. Maar je wordt je tegelijkertijd ook bewust waarmee je jezelf beperkt. Je ontdekt dus ook wat er kán zijn. Door van binnenuit je systeem te resetten op je oorspronkelijke energie, begin je te creëren vanuit je ware zelf. En dan creëer je het leven dat in volledige overeenstemming is met jouw energie. En dat is een leven dat ook meteen het meest vervullend is, simpelweg omdat je er voor gemaakt bent. Het was altijd al de bedoeling. Je leert je dus af te stemmen op jouw unieke en eigen levensstroom. Ik leer je hoe en begeleid je hier stap voor stap bij. Er gaat echt een compleet nieuwe wereld voor je open vól met nieuwe mogelijke mogelijkheden. Laat je vooral niet tegenhouden door wat je nog niet weet (onbewust bent), maar open jezelf ervoor. Dát is de weg van bewustwording.

Deze website werkt met cookies