arrow_drop_up arrow_drop_down
De Verbinding

Creëer het leven

...waar jij gelukkig van wordt!

Jij bent de bron van onbegrensde mogelijkheden

Bewust Creëren

Je creëert waar je in gelooft

Het kan even schrikken zijn om te ontdekken dat niet het leven jou, maar jij het leven beïnvloedt. De meeste mensen gaan er namelijk vanuit dat ze worden gevormd door hun levenservaringen, maar in werkelijkheid is het precies andersom. Jij bent de bron, jouw leven is jouw creatie. 

Jouw leven is het directe gevolg van jouw uitgaande beweging. De vrijheid waarmee je beweegt wordt bepaald door wat jij gelooft dat er mogelijk is voor jou. Wat jij gelooft staat dus aan de bron van wat jij mogelijk maakt in je leven. Jouw leven volgt jou blind en vraagt zich daarbij niet af wat goed is voor jou. Want daar ben jij voor! Jij bent namelijk helemaal vrij om zelf te bepalen wat jij wil waarmaken in je leven.

Kijk dus goed naar je leven. Is jouw leven vervullend? Ben je gelukkig? Ontvang je van je leven wat je wil? 

Bewust Creëren

Ervaar je beperking?

Soms stuiten we in ons leven op een probleem. We raken in conflict of lopen ergens op vast. We ervaren beperking en stromen niet meer door. Het probleem moet worden opgelost voordat we verder kunnen. Het probleem dient zich echter alleen maar aan omdat de oplossing al in ons zit. Bewustzijn maakt ons erop alert. We ervaren beperking omdat we zelf nog beperkend handelen in verhouding tot ons potentieel en dus onze ware mogelijkheden.

Elke beperking die je in je leven ervaart is dus in werkelijkheid een uitnodiging vanuit bewustzijn. Er is nieuw potentieel in je ontsloten. Er is een nieuwe mogelijkheid voor jou om waar te maken.

Jouw scheppingskracht (bewustzijn!) kent overigens geen grenzen, en dat betekent dat alles waar te maken is, zolang je het zelf niet (onbewust) in de weg staat. Je bent dus 100% in staat om jezelf zielsgelukkig te maken!

Herken je dit?

 • Je bent helemaal klaar met gevoelens van onmacht omdat je steeds weer tegen een onzichtbare muur van beperking oploopt.
 • Je hebt geen zin meer in gedoe, wedijver en strijd met de mensen om je heen.
 • Je wéét dat je geen moeite zou hoeven te doen voor wat je wil, maar dat kost het je nog wel.
 • Je weet heel goed wát je wil, je weet alleen niet hóe je daar kunt komen.
 • Je wil leren hoe je je heel gericht kunt afstemmen op je ware potentieel.
 • Je wil tot in de kern snappen wat je moet doen óm te creëren wát je wil.
 • Je wil jezelf geen voorwaarden en beperkingen meer opleggen. Je wil onbegrensd vrij zijn. 
 • Je wil je weer onafhankelijk en sterk voelen. Je wil zelf jouw leven bepalen.
 • Je wil jouw gift vrijlaten en met de wereld delen. Genieten, geven én ontvangen!
 • Je wil simpelweg (weer) zielsgelukkig zijn.

Creëer het leven dat je werkelijk wil

De Verbinding
€ 799,-

€139,- p/m

High Level Leertraject - 6 maanden "De Verbinding"


 • Module 1: Energie: flow en wrijving.
 • Module 2: Het veld van creatie.
 • Module 3: Werken met gedachten.
 • Module 4: Stap uit uit het cirkeltje van voorwaarden en beperking.
 • Module 5: Dit is jouw Essentie.
 • Module 6: Creëren vanuit de Bron.

De grote oversteek

Dit traject is er voor hen die klaar zijn met kleine stapjes. Die zich niet meer bevredigd voelen met overal kleine plukjes wijsheid te vergaren, maar zich serieus willen toeleggen op één duidelijke weg. Voor als je niet meer wil ‘terugvallen’ en klaar bent voor ‘de grote oversteek’.

Innerlijke transformatie

Dit traject staat volledig in het teken van innerlijke transformatie en groei. Van wonderen en van heling. Van alles is mogelijk, zolang als jij het maar wil. Je wordt geopend voor de magie van jouw levensenergie. Je wordt de creator van jouw levensverhaal.

Onbegrensde mogelijkheden

In dit traject leer je te focussen. Jouw bron is glashelder en eenvoudig te volgen. Je breekt vrij uit het cirkeltje van voorwaarden en beperking en maakt kennis met de onbegrensde overvloed van jouw scheppingskracht. 

Hoe ziet het traject eruit?

6 modules

Het traject bestaat uit 6 modules. Elke module duurt 4 weken. De modules hebben een natuurlijk verloop dat steeds dieper ingaat op jouw unieke essentie. Elke module gaat spetterend van start met een super informatie - en inspiratie webinar. Hierna ontvang je een zeer uitgebreide zelfonderzoek-mail, waar je direct mee aan de slag kunt.

Inhoudelijk

Module 1: Energie, het ik-perspectief, open gewaarzijn én de rol van wrijving. Module 2: Het Filter en het veld van creatie. Module 3: Werken met gedachten. Module 4: Stap uit uit het cirkeltje van beperking. Module 5: Dit is jouw Essentie. Module 6: Creëren vanuit de Bron.

Heel veel extra's

Je ontvangt van mij gedurende het traject nog vele extra's ter ondersteuning of aanvulling van de verschillende modules. Zo krijg je verschillende super effectieve affirmaties, meditaties én een uniek op jouw lijf en leven toegespitste essentie handleiding.

Groepsbijeenkomsten

Je mag elke maand aanschuiven voor de live groepssessie waar je al je vragen aan mij kunt stellen. Ik geef iedereen uitgebreid antwoord. Ik besteed dus veel tijd aan jouw persoonlijke begeleiding. Uit deze super verrijkende bijeenkomsten kun je dan ook heel veel persoonlijke inzichten halen. Extra: Je ontvangt 'terugkijk' linken naar vorige bijeenkomsten. Dit alleen al levert je 6 extra uur per maand 'puur goud' aan inzichten op!

Bewust Creëren
"Ik leer je hoe je nooit meer hoeft te twijfelen, hoe je altijd de juiste keuzes voor jezelf kunt maken en volledig op jezelf kunt gaan vertrouwen. Je ontdekt een compleet nieuwe manier van kijken, benaderen en reageren"


Nicky

Dit is wat je krijgt

 • Een ongekend uitgebreid en intensief High Level traject van 6 maanden dat je leven voor altijd verandert.
 • 6 modules, dit zijn 6 super krachtige stappen op weg naar een onafhankelijk en bewust leven als creator.
 • 6 x 'start module video' vol met informatie en inspiratie (met replay zolang het traject loopt).
 • 6 x uitgebreide zelfonderzoek mail die je stap voor stap naar een innerlijke doorbraak begeleidt.
 • Héél veel extra's zoals: Een uniek essentie verslag (ziel-handleiding), meerdere krachtige meditaties en affirmaties en terugkijk linken naar voorgaande Q&A sessies. 
 • Exclusief! Je krijgt toegang tot de maandelijkse live groep-sessies (super verrijkend) waar je persoonlijke begeleiding krijgt bij jouw unieke proces.

Dit heb je nodig

 • Innerlijk: Een diepe wens om je te openen voor je ware essentie en de bereidheid om hier actief in te participeren.
 • Praktisch: Internet en e-mail.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Dit is een online traject, dat betekent dat je kunt beginnen wanneer het jou uitkomt. Je krijgt meteen toegang tot de maandelijkse groep-sessies zolang jouw traject loopt. Twee keer per jaar start ik tevens met een groep, dit is in januari en in september. Heb je vragen over jouw start? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. 


Zijn de Q&A bijeenkomsten op locatie? Zo ja waar vinden ze plaats?

De Q&A bijeenkomsten zijn online. Je kunt dus aanschuiven vanuit je eigen huis. Je krijgt na afloop van de Q&A ook een replay (persoonlijke kijklink) per mail zodat je de bijeenkomst terug kunt kijken zo vaak je dat wil of nodig hebt (dit geldt overigens voor alle webinars). Kun je er niet LIVE bij zijn, dan kun je wel je vragen indienen (per mail). Ik behandel namelijk eerst de van te voren (per mail) ingediende vragen. Ik neem de tijd om je vraag volledig en heel persoonlijk toegespitst te beantwoorden. Daarna gaan we met de aanwezigen de verdieping in. Deze bijeenkomsten bieden een perfecte aanvulling op de materie van elke module en, zo heb ik gemerkt, zijn een enorme verrijking voor alle deelnemers. Heel veel van de materie wordt ineens ‘echt’, persoonlijk toepasbaar en helemaal helder. En het is uiteraard de ultieme gelegenheid om je vragen te kunnen stellen.


Hoeveel tijd vraagt het om een module goed te verwerken? Is het b.v. te doen naast een fulltime baan?

Ik heb de modules zó in elkaar gezet dat het voor jou zo weinig mogelijk tijd en energie (en al helemaal geen moeite) zal kosten om de informatie te verwerken. Het is dan ook zonder enige twijfel 'te doen' naast een fulltime baan. Dit traject vraagt namelijk geen enkele ‘prestatie’ van jou. Het is precies andersom. Wel zet ik je aan om jezelf en je leven in een totaal ander licht te gaan zien middels hele directe zelfonderzoek vragen (en meditaties). En dit brengt (vanzelf!) hele mooie innerlijke transformatie processen op gang, die vervolgens je volledige buitenwereld (je leven, je wereld - en hoe je het ervaart) zal veranderen. Want: zo binnen, zo buiten! Het is mijn ervaring dat hoe minder moeite je doet om de informatie te integreren, des te sneller en beter de informatie daadwerkelijk kán integreren.


Kan ik mij alvast voorbereiden op het traject? 

Mijn boek ‘Draaien naar de bron’ biedt een hele waardevolle voorbereiding op het programma. Ook kun je je opgeven voor het online programma (ontwaken). Dit biedt je een hele uitgebreide en vooral praktische voorbereiding. Ik wil wel graag benadrukken dat hoe minder je dit traject als ‘moeilijk’ of als een ‘prestatie' ziet en aangaat als een ‘opdracht’ - des te opener (want: meer ontspannen) zal je zijn t.o.v. de informatie. Het ís niet moeilijk, je kunt het alleen zelf wel moeilijk ‘maken’. Mijn advies is om dat dus gewoon niet te doen. Bovendien is de informatie die je tot je krijgt zó direct en helder, dat er geen speld tussen te krijgen is (daar zal je dan echt moeite voor moeten doen!).


Kan ik tijdens dit traject ook privé begeleiding krijgen?

Ja dat is (beperkt) mogelijk. Tijdens je aanmelding krijg je de gelegenheid om privé begeleiding bij te boeken. Rond module 5 krijg je opnieuw de mogelijkheid om een losse privé sessie met mij in te plannen. Verder krijg je uiteraard wel hele persoonlijke afhandeling van al je vragen tijdens de Q&A sessies. Je komt dus sowieso echt helemaal niets te kort (daar sta ik persoonlijk garant voor).

Zij gingen je voor

Vol

WAT EEN CADEAU. Wat ben ik dankbaar dat ik jou en jouw cursus heb gevonden. ik heb mijzelf weer terug mogen vinden! Er zit een prachtige opbouw in de cursus waarin er steeds weer een deur kon open gaan en daarachter weer iets tevoorschijn mocht komen. IK BEN ER HELEMAAL VOL VAN. En ontroerd. 

De verbinding
Garda
Mijn kompas gevonden

Toen ik een half jaar geleden begon met de verbinding dacht ik dat ik dit eigenlijk niet mocht en dat ik niet waardevol genoeg was. Toch, mijn verlangen dreef me. Met angst en beven en ook met een prettig soort opwinding, ben ik ingestapt. Het was een route vol zelf openbaringen en inkijk in mijzelf. Nu zie ik dat mijn gedachten, mijn oordelen, mijn aannames en gevoelens die ik liever niet voel, waardevolle informatie hebben voor mij als ik bereid ben ze aan te nemen, ze brengen bewustzijn.

Deze route stopt niet, bewustzijn is altijd beschikbaar voor mij. Mijn diep verlangen is mijn kompas en ik heb geleerd hoe ik daarop kan afstemmen.

De Verbinding

...

Helder

Voor mij is helder geworden dat ik voorafga aan wat ik terugzie in mijn wereld. Mijn wereld is aan het veranderen, ik ben opgetogen hierover omdat ik de samenhang tussen mij en mijn wereld terugzie. Ik geloof dat ik ben begonnen bewuster te creëren en op mijn gevoel te vertrouwen. Je begeleiding vind ik eerlijk en direct, vrij, liefdevol en grappig en heeft mij in staat gesteld eerlijker directer en vrijer en liefdevoller met mijzelf om te gaan.

DANK JE WEL hiervoor, en voor je prachtige werk!

De Verbinding

Ineke

Zo duidelijk
Lieve Nicky, Wat ben je duidelijk en wat ben jij goed. Door jou maak ik stappen. Wel eng maar ik zet ze en ben dankbaar. Duizend maal dank voor de eerste 3 mooie modules waarin mij al zoveel duidelijk is geworden. Je verwoordt het zo mooi en zo duidelijk. Ik verheug me op de volgende 3. Zo dankbaar dat ik deze “verbinding” bij jou mag volgen.
De verbinding
Petra
De juiste leraar

Dit traject heeft mijn hele leven veranderd! Ik voel dat als je er ECHT klaar voor bent de juiste leraar in je leven verschijnt. Het was bij mij zoals je zei: ik was er klaar mee en ik was er klaar voor. Ik weet nu dat ik altijd voor het Licht in mijzelf mag kiezen. Mijn reis gaat verder en jij was een fantastische leraar op mijn pad. Heel veel dank nogmaals voor je support. Nicky, je bent een kanjer!! Liefs,

De Verbinding
 Monique 
Thuis!

De Verbinding heeft mij Thuis gebracht. En als ik mijzelf toch weer eens op een ‘verkeerde’ afslag bevind, heb ik alle tools via De Verbinding voor altijd in huis om in één moment weer terug te kunnen keren. Ik ben een dankbaar en (ge)heel(d) gelukkig: Voor AL-tijd!

De Verbinding

Coby

Licht
De mooie en lichte toon van de cursus heeft mij geraakt. Geen veroordelingen maar LICHT op de moeite en op het gedoe. Een sfeer en een ruimte om in te kunnen vallen en om in te kunnen groeien. Nicky, dankjewel dat je met mij mee wilde lopen. Dankjewel dat je er steeds voor mij wilde zijn. De webinars, de onderzoeksmails. En altijd op de achtergrond aanwezig voor het beantwoorden van alle vragen. Dank voor je beschikbaarheid !!! Vanuit liefde, van een dankbaar mens,
De Verbinding

G.B.

Consequent

De Verbinding is voor mij -ja daar is tie dan- 'life-changing' geweest. Het fijne is dat je een heel consequente boodschap vertelt die wat mij betreft heel goed te volgen is. Het prettige is dat je het steeds in andere woorden zegt, bijvoorbeeld naar aanleiding van de vragen van mensen maar dat het steeds weer op hetzelfde neerkomt.

De Verbinding
...
Een totale omdraaiing

Hoe mooi en bevrijdend is het om niet meer afhankelijk te zijn van (de waardering van) de mensen, de wereld om mij heen! Een totale omdraaiing; niet de wereld vormt mij maar ik de wereld. Wat simpel, wat geruststellend! Af en toe ben ik de weg nog wel kwijt en verval ik nog in oude patronen van angst en onzekerheid maar gelukkig kan ik me steeds sneller de inzichten herinneren en terugkeren naar de bron. Ik wil je daarom ook langs deze weg ontzettend bedanken voor de inzichten die je gebracht hebt. Ik zal nog wel een paar keer naar je moeten luisteren om alles te laten beklijven maar ik ben op de goede weg, zoveel is zeker!

De Verbinding
Paul
Deze website werkt met cookies