arrow_drop_up arrow_drop_down
Bewust Creëren - De Verbinding

In verbinding met je zielsplan

Creëer je eigen levensgeluk

Een handleiding voor het leven

Je creëert waar je in gelooft

Het kan even schrikken zijn om te ontdekken dat niet het leven jou, maar jij het leven beïnvloedt. De meeste mensen gaan er namelijk vanuit dat ze worden gevormd door hun levenservaringen, maar in werkelijkheid is het precies andersom. Jij bent de bron, jouw leven is jouw creatie. 

Jouw leven is het directe gevolg van jouw uitgaande beweging. De vrijheid waarmee je beweegt wordt bepaald door wat jij gelooft dat er mogelijk is voor jou. Wat jij gelooft staat dus aan de bron van wat jij mogelijk maakt in je leven. Jouw leven volgt jou blind en vraagt zich daarbij niet af wat goed is voor jou. Want daar ben jij voor! Jij bent namelijk helemaal vrij om zelf te bepalen wat jij wil waarmaken in je leven.

Kijk dus goed naar je leven. Is jouw leven vervullend? Ben je gelukkig? Ontvang je van je leven wat je wil? 

Ervaar je beperking?

Soms stuiten we in ons leven op een probleem. We raken in conflict of lopen ergens op vast. We ervaren beperking en stromen niet meer door. Het probleem moet worden opgelost voordat we verder kunnen. Het probleem dient zich echter alleen maar aan omdat de oplossing al in ons zit. Bewustzijn maakt ons erop alert. We ervaren beperking omdat we zelf nog beperkend handelen in verhouding tot ons potentieel en dus onze ware mogelijkheden.

Elke beperking die je in je leven ervaart is dus in werkelijkheid een uitnodiging vanuit bewustzijn. Er is nieuw potentieel in je ontsloten. Er is een nieuwe mogelijkheid voor jou om waar te maken.

Jouw scheppingskracht (bewustzijn!) kent overigens geen grenzen, en dat betekent dat alles waar te maken is, zolang je het zelf niet (onbewust) in de weg staat. Je bent dus 100% in staat om jezelf zielsgelukkig te maken!

In Verbinding met jezelf

€ 899,-

De Verbinding

Interactief Online Leertraject - 6 maanden - 6 modules 

(inclusief een heel jaar onbeperkt toegang tot al het lesmateriaal)


 • Module 1: Energie: flow en wrijving.
 • Module 2: Het veld van creatie.
 • Module 3: Werken met gedachten.
 • Module 4: Stap uit uit het cirkeltje van voorwaarden en beperking.
 • Module 5: Bewust Kiezen: Volg je essentie.
 • Module 6: Creëren vanuit de Bron.

Start: Zaterdag 15 mei 2021

Dit is wat je krijgt

 • Een ongekend uitgebreid en intensief High Level traject van 6 maanden dat je leven voor altijd verandert. Je ontvangt 6 super krachtige stappen (modules) op weg naar een onafhankelijk en bewust leven als creator van jouw levensverhaal. 


 • De 6 modules zijn bijzonder rijk gevuld en bestaan uit lees-, luister- én kijkmateriaal. Bovendien krijg je van mij super handige bijlagen die je helpen om het voor jou overzichtelijk en praktisch te maken.


 • Elke maand start er een nieuwe module. Alles begint  met een 'start module video' boordevol diepgaande informatie en inspiratie.


 • Je krijgt vervolgens verdere uitleg over de module én een intensief zelfonderzoek zodat je met de materie aan de slag kunt gaan (innerlijke activatie). 


 • In de online ledenomgeving is er een plek waar je al je persoonlijke vragen aan mij kunt stellen. Ik geef je uitgebreid antwoord. Hier besteed ik veel aandacht en tijd aan.


 • Elke maand doe je mee met de online live groepsbijeenkomsten, waar we verder de verdieping ingaan en ik je heel persoonlijk begeleid bij jouw unieke proces.


 • Extra (bonus): Je krijgt óók toegang tot alle voorgaande online groepsbijeenkomsten (via replay). Dit is per module meer dan 10 uur aan extra video materiaal. Er zijn al zoveel vragen beantwoord, er is al zoveel kennis gedeeld, er zijn al zoveel inzichten opgedaan. Kortom: absolute rijkdom! 


  • Je krijgt een heel jaar lang onbeperkt toegang tot al het lesmateriaal (dat voortdurend aangevuld wordt!) in de online leeromgeving. Dit betekent dat je steeds nieuwe impulsen vanuit het programma krijgt. En je kunt er dus steeds weer naar terugkeren wanneer je dat nodig hebt.


 • Je krijgt ook onbeperkt toegang tot de online community waar je al je vragen kunt stellen en je zelfonderzoek uit kunt werken met de andere deelnemers. Ook vinden er inspirerende challenges plaats die je steeds een nieuwe impuls geven om in verbinding te blijven.

Dit is wat je leert

  • Je leert dat je een creator bént, wát je ook doet. Je leert een bewuste creator te zijn zodat je creëert wat je werkelijk wil.


  • Je leert hoe jouw (scheppende) energie werkt (vóór jou) en hoe je jouw energie optimaal kunt gaan inzetten in dienst van jouw levensgeluk.


  • Je leert het verschil tussen de dwingende stemmetjes vanuit het systeem (Body & Mind) en de onvoorwaardelijke leiding vanuit bewustzijn.


  • Je leert je te focussen op de directe weg van jouw unieke hart.


  • Je leert te kiezen voor jezelf, voorbij de invloed van (negatieve) ervaringen uit het verleden. 


  • Je leert hoe je bewust het leven creëert dat echt bij jou past waardoor het jou gelukkig maakt! 

Dit is het resultaat

 • Je hebt de leiding over jouw leven weer in eigen handen en maakt keuzes in dienst van wie jij werkelijk bent.


 • Je weet hoe het leven werkt en laat je daarom niet meer afleiden door angsten of geloof in beperking.


 • Je gaat keuzes maken en doelen bereiken die eerder buiten jouw bereik leken.


 • Je gaat (letterlijk) beter in je vel zitten omdat je weet hoe (makkelijk) je jezelf gelukkig kunt maken.

Dit heb je nodig

 • Innerlijk: Een diepe wens om de leiding over je leven te nemen en de bereidheid om hier actief in te participeren.


 • Praktisch: Internet en e-mail.

Ik gun ieder mens deze cursus!

Het geeft antwoord op de hoe-vragen omtrent jezelf en het inrichten van jouw leven, zodat het precies gaat lopen en is zoals jij het (eindelijk) wilt. Een cadeau voor je leven lang!

De cursus zit geniaal in elkaar. Oogkleppen vallen af waardoor het ene wonder na het andere ontstaat. 

Geniaal is ook Nicky in het uitdragen en overbrengen van het lesmateriaal en haar kennis. Zij coacht op een liefdevolle en directe  manier, waarmee zij alle onduidelijkheden begrijpelijk maakt en is zeer betrokken. Alles is bespreekbaar, open en gedreven. Geen gezweef, wel met de nodige humor. 

En het is waar: deze cursus maakt dat je zelfstandig jezelf en jouw leven gelukkig kunt máken. Als jij dat wilt. Wonderbaarlijk! Dank je wel Nicky. Liefs,
Marie-Claire Monfils

De grote oversteek

Dit traject is er voor hen die klaar zijn met kleine stapjes. Die zich niet meer bevredigd voelen met overal kleine plukjes wijsheid te vergaren, maar zich serieus willen toeleggen op één duidelijke weg. Voor als je niet meer wil ‘terugvallen’ en klaar bent voor ‘de grote oversteek’.

Innerlijke transformatie

Dit traject staat volledig in het teken van innerlijke transformatie en groei. Van wonderen en van heling. Van alles is mogelijk, zolang als jij het maar wil. Je wordt geopend voor de magie van jouw levensenergie. Je wordt de creator van jouw levensverhaal.

Onbegrensde mogelijkheden

In dit traject leer je te focussen. Jouw bron is glashelder en eenvoudig te volgen. Je breekt vrij uit het cirkeltje van voorwaarden en beperking en maakt kennis met de onbegrensde overvloed van jouw scheppingskracht. 

Zo prachtig, oprecht, goudeerlijk, keihard, onomwonden en diep

Lieve Nicky, dank je wel voor De Verbinding. Het heeft me zoveel gebracht en ik heb zo genoten van je. Ik vind je zo diep, zo eerlijk, zo niet nep. 

Ik hing regelmatig gefascineerd voor de buis als je op dreef was, zeg maar, als één stroom van de bron. Fantastisch vond ik het. Zo prachtig, oprecht, goudeerlijk, keihard, onomwonden en diep. En zóó veel liefde. Ik vond het een geschenk.

Trees

Hoe ziet het traject eruit?

6 modules

Het traject duurt 6 maanden en bestaat uit 6 modules. Elke module duurt 4 weken. De modules hebben een natuurlijk verloop dat steeds dieper ingaat op jouw unieke essentie. Elke module gaat spetterend van start met een super informatie - en inspiratie webinar. Hierna ontvang je een zeer uitgebreid zelfonderzoek waar je direct mee aan de slag kunt.

Groepsbijeenkomsten

Je mag elke maand aanschuiven voor de live groepssessie waar je al je vragen aan mij kunt stellen. Ik geef iedereen uitgebreid antwoord. Ik besteed dus veel tijd aan jouw persoonlijke begeleiding. Uit deze super verrijkende bijeenkomsten kun je dan ook heel veel persoonlijke inzichten halen. 

Online leeromgeving en community

Zodra je je aanmeldt ontvang je de inloggegevens per mail en ga je meteen van start met module één. De volgende vijf modules komen achtereenvolgens elke 4 weken vrij. Vanaf het moment dat een module geopend is heb je hier een jaar lang onbeperkt de toegang toe. Je krijgt tegelijkertijd toegang tot de online community. Hier worden inspirerende challenges georganiseerd, die je steeds een nieuwe impuls geven om in verbinding te blijven.

Leiderschap over je leven

Ik heb De Verbinding ervaren als zeer diepgaand, voedend en zeer helder uitgelegd. Ook de opzet met eerst de video met uitleg, het zelfonderzoek en aansluitend de Q&A was erg prettig. Ik heb vele non-dualiteit boeken gelezen, cursussen, enz. gedaan, maar nergens zo'n heldere uitleg (ook in begrijpelijke taal en toepassing) ervaren. Kortom ik wens dat jouw boodschap velen mag bereiken, daar wordt de wereld mooier van!!!

Marijke

Ik leer het je

"Ik leer je hoe je nooit meer hoeft te twijfelen, hoe je altijd de juiste keuzes voor jezelf kunt maken en volledig op jezelf kunt gaan vertrouwen. Je ontdekt een compleet nieuwe manier van kijken, benaderen en reageren"


Nicky Verbeek

 • Auteur van de boeken "Je bent vrij" en "Draaien naar de Bron".
 • Coach en ontwikkelaar van leertrajecten voor bewustwording, zelfleiderschap en levensvrijheid (met meer dan 15 jaar ervaring)
 • Oprichtster van de Academie voor Bewustwording en persoonlijk leiderschap.

Bonus materiaal

Bonus 1

24 x extra Q&A sessie

Je ontvangt van mij per module 4 extra 'terugkijk' linken naar vorige Q&A bijeenkomsten. Dit alleen al levert je per maand 10 extra uur  'puur goud' aan inzichten op!

Bonus 2

Essentie handleiding

Je ontvangt van mij een exclusief op jouw lijf en leven toegespitste essentie handleiding t.w.v. €79,- Dit prachtige, rijkgevulde boekje brengt je in 4 eenvoudige maar doeltreffende stappen in de juiste focus om bewust te kiezen.

Bonus 3

3 x Geleide Meditatie

Je ontvangt van mij drie hele mooie geleide meditaties. Ik zend ze je toe op het juiste moment zodat ze precies aansluiten bij het proces waar je op dat moment in zit.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

We starten op zaterdag 15 mei. Maar je kunt de hele maand mei nog instromen en meedoen.

Zodra je betaling is afgerond ontvang je de inloggegevens per mail. Ook ontvang je van mij een uitgebreide startmail met alle informatie (en data) die je nodig hebt om goed van start te gaan. Vanaf zaterdag 15 mei krijg je toegang tot module 1. Ook hier word je per mail op de hoogte gebracht. De vijf volgende modules komen achtereenvolgens elke 4 weken vrij. Vanaf het moment dat een module geopend is heb je hier een heel jaar onbeperkt de toegang toe. Je krijgt ook direct toegang tot de maandelijkse groep-sessies (gedurende de eerste 6 maanden van jouw traject) én je krijgt toegang tot álle voorgaande groepsbijeenkomsten (en dit worden er steeds meer!). Dit is echt puur goud


Zijn de Q&A bijeenkomsten op locatie? Zo ja waar vinden ze plaats?

De Q&A bijeenkomsten zijn online. Je kunt dus aanschuiven vanuit je eigen huis. Je krijgt na afloop van de Q&A ook een replay (persoonlijke kijklink) per mail zodat je de bijeenkomst terug kunt kijken zo vaak je dat wil of nodig hebt (dit geldt overigens voor alle webinars). Kun je er niet LIVE bij zijn, dan kun je wel je vragen indienen. Ik behandel namelijk eerst de van te voren ingediende vragen. Ik neem de tijd om je vraag volledig en heel persoonlijk te beantwoorden. Daarna gaan we met de aanwezigen de verdieping in. Deze bijeenkomsten bieden een perfecte aanvulling op de materie van elke module en, zo heb ik gemerkt, zijn een enorme verrijking voor alle deelnemers. Heel veel van de materie wordt ineens ‘echt’, persoonlijk toepasbaar en helemaal helder. En het is uiteraard de ultieme gelegenheid om je vragen te kunnen stellen.


Hoeveel tijd vraagt het om een module goed te verwerken? Is het b.v. te doen naast een fulltime baan?

Ik heb de modules zó in elkaar gezet dat het voor jou zo weinig mogelijk tijd en energie (en al helemaal geen moeite) zal kosten om de informatie te verwerken. Het is dan ook zonder enige twijfel 'te doen' naast een fulltime baan. Dit traject vraagt namelijk geen enkele ‘prestatie’ van jou. Het is precies andersom. Wel zet ik je aan om jezelf en je leven in een totaal ander licht te gaan zien middels hele directe zelfonderzoek vragen en oefeningen. En dit brengt (vanzelf!) hele mooie innerlijke transformatie processen op gang, die vervolgens je volledige buitenwereld (je leven, je wereld - en hoe je het ervaart) zal veranderen. Want: zo binnen, zo buiten! Het is mijn ervaring dat hoe minder moeite je doet om de informatie te integreren, des te sneller en beter de informatie daadwerkelijk kán integreren.


Kan ik mij alvast voorbereiden op het traject? 

Mijn boek ‘Draaien naar de bron’ biedt een hele waardevolle voorbereiding op het programma. Ook kun je je opgeven voor het online programma (ontwaken). Dit biedt je een hele uitgebreide en vooral praktische voorbereiding. Ik wil wel graag benadrukken dat hoe minder je dit traject als ‘moeilijk’ of als een ‘prestatie' ziet en aangaat als een ‘opdracht’ - des te opener (want: meer ontspannen) zal je zijn t.o.v. de informatie. Het ís niet moeilijk, je kunt het wel moeilijk ‘maken’. Mijn advies is om dat dus gewoon niet te doen. Bovendien is de informatie die je tot je krijgt zó direct en helder, dat er geen speld tussen te krijgen is (daar zal je dan echt moeite voor moeten doen!).


Kan ik tijdens dit traject ook privé begeleiding krijgen?

Ja dat is (beperkt) mogelijk. Rond module 5 krijg je de mogelijkheid om een losse privé sessie met mij in te plannen. Verder krijg je uiteraard wel hele persoonlijke afhandeling van al je vragen tijdens de Q&A sessies. Je komt dus sowieso echt helemaal niets te kort (daar sta ik persoonlijk garant voor).


Hoe kan ik dit traject betalen?

De kosten voor het traject zijn €899,-  Wil je dit liever niet in één keer betalen, dan kun je het bedrag opbreken in maximaal 6 deelbetalingen. Je toegang is vervolgens onbeperkt. Je betaalt dus 1 x voor levenslange toegang tot al het lesmateriaal dat ook nog eens steeds aangevuld wordt. Bovendien komt het traject in aanmerking voor (volledige) vergoeding door je werkgever. NB: voor bedrijven is de aangegeven prijs exclusief 21% BTW. Daarnaast zijn er subsidies en andere belastingvoordelen waar je als particulier of zzp-er gebruik van kunt maken. Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? klik dan HIER.

Wil je (werkgever) een specifieke BTW factuur? Neem dan contact met mij op via het contactformulier

Zij gingen je voor

Vol

WAT EEN CADEAU. Wat ben ik dankbaar dat ik jou en jouw cursus heb gevonden. ik heb mijzelf weer terug mogen vinden! Er zit een prachtige opbouw in de cursus waarin er steeds weer een deur kon open gaan en daarachter weer iets tevoorschijn mocht komen. IK BEN ER HELEMAAL VOL VAN. En ontroerd. 

Garda
Mijn kompas gevonden

Toen ik een half jaar geleden begon met de verbinding dacht ik dat ik dit eigenlijk niet mocht en dat ik niet waardevol genoeg was. Toch, mijn verlangen dreef me. Met angst en beven en ook met een prettig soort opwinding, ben ik ingestapt. Het was een route vol zelf openbaringen en inkijk in mijzelf. Nu zie ik dat mijn gedachten, mijn oordelen, mijn aannames en gevoelens die ik liever niet voel, waardevolle informatie hebben voor mij als ik bereid ben ze aan te nemen, ze brengen bewustzijn.

Deze route stopt niet, bewustzijn is altijd beschikbaar voor mij. Mijn diep verlangen is mijn kompas en ik heb geleerd hoe ik daarop kan afstemmen.

...

Helder

Voor mij is helder geworden dat ik voorafga aan wat ik terugzie in mijn wereld. Mijn wereld is aan het veranderen, ik ben opgetogen hierover omdat ik de samenhang tussen mij en mijn wereld terugzie. Ik geloof dat ik ben begonnen bewuster te creëren en op mijn gevoel te vertrouwen. Je begeleiding vind ik eerlijk en direct, vrij, liefdevol en grappig en heeft mij in staat gesteld eerlijker directer en vrijer en liefdevoller met mijzelf om te gaan.

DANK JE WEL hiervoor, en voor je prachtige werk!

Ineke

Zo duidelijk
Lieve Nicky, Wat ben je duidelijk en wat ben jij goed. Door jou maak ik stappen. Wel eng maar ik zet ze en ben dankbaar. Duizend maal dank voor de eerste 3 mooie modules waarin mij al zoveel duidelijk is geworden. Je verwoordt het zo mooi en zo duidelijk. Ik verheug me op de volgende 3. Zo dankbaar dat ik deze “verbinding” bij jou mag volgen.
Petra
De juiste leraar

Dit traject heeft mijn hele leven veranderd! Ik voel dat als je er ECHT klaar voor bent de juiste leraar in je leven verschijnt. Het was bij mij zoals je zei: ik was er klaar mee en ik was er klaar voor. Ik weet nu dat ik altijd voor het Licht in mijzelf mag kiezen. Mijn reis gaat verder en jij was een fantastische leraar op mijn pad. Heel veel dank nogmaals voor je support. Nicky, je bent een kanjer!! Liefs,

 Monique 
Thuis!

De Verbinding heeft mij Thuis gebracht. En als ik mijzelf toch weer eens op een ‘verkeerde’ afslag bevind, heb ik alle tools via De Verbinding voor altijd in huis om in één moment weer terug te kunnen keren. Ik ben een dankbaar en (ge)heel(d) gelukkig: Voor AL-tijd!

Coby

Licht
De mooie en lichte toon van de cursus heeft mij geraakt. Geen veroordelingen maar LICHT op de moeite en op het gedoe. Een sfeer en een ruimte om in te kunnen vallen en om in te kunnen groeien. Nicky, dankjewel dat je met mij mee wilde lopen. Dankjewel dat je er steeds voor mij wilde zijn. De webinars, de onderzoeksmails. En altijd op de achtergrond aanwezig voor het beantwoorden van alle vragen. Dank voor je beschikbaarheid !!! Vanuit liefde, van een dankbaar mens,

G.B.

Consequent

De Verbinding is voor mij -ja daar is tie dan- 'life-changing' geweest. Het fijne is dat je een heel consequente boodschap vertelt die wat mij betreft heel goed te volgen is. Het prettige is dat je het steeds in andere woorden zegt, bijvoorbeeld naar aanleiding van de vragen van mensen maar dat het steeds weer op hetzelfde neerkomt.

...
Een totale omdraaiing

Hoe mooi en bevrijdend is het om niet meer afhankelijk te zijn van (de waardering van) de mensen, de wereld om mij heen! Een totale omdraaiing; niet de wereld vormt mij maar ik de wereld. Wat simpel, wat geruststellend! Af en toe ben ik de weg nog wel kwijt en verval ik nog in oude patronen van angst en onzekerheid maar gelukkig kan ik me steeds sneller de inzichten herinneren en terugkeren naar de bron. Ik wil je daarom ook langs deze weg ontzettend bedanken voor de inzichten die je gebracht hebt. Ik zal nog wel een paar keer naar je moeten luisteren om alles te laten beklijven maar ik ben op de goede weg, zoveel is zeker!

Paul
€ 899,-

€155,- p/m (6x)

Interactief Online Leertraject - 6 maanden - 6 modules 

(inclusief een heel jaar onbeperkt toegang tot al het lesmateriaal)


 • Module 1: Energie: flow en wrijving.
 • Module 2: Het veld van creatie.
 • Module 3: Werken met gedachten.
 • Module 4: Stap uit uit het cirkeltje van voorwaarden en beperking.
 • Module 5: Bewust Kiezen: Volg je essentie.
 • Module 6: Creëren vanuit de Bron.

Start: Zaterdag 15 mei 2021

Nicky, you rock!

Ik wil je ontzettend bedanken. De titels van je cursussen 'De Verbinding' en 'De Verschuiving' doen hun naam eer aan. Want godsamme wát een verschuiving en een rollercoaster! Maar wát ben ik blij dat ik dit vol hebt aangepakt, op jou manier: vol erin en constant zelfonderzoek: 'No mercy' en geen gelul. Want wát een verbinding nu! Zeker ook na het persoonlijke gesprek wat ik met jou mocht hebben.

Nicky you rock!!! Ik hoop dat heel veel mensen de weg naar jou mogen vinden. Wat een blessing! Eeuwig dankbaar!

Barbara van der Raaij - 

Wil je graag meedoen, maar heb je toch nog een vraag? Schroom vooral niet en vraag het mij!

Begrijpelijk en praktisch 
Als de stijl van Nicky je aanspreekt, is de Verbinding een geweldige manier om verder te komen voor een ieder die op zoek of vastgelopen is in het leven. Een oude universele boodschap in een modern en begrijpbaar jasje. Enige voorkennis (mbt bijv. religie of yoga-mat) is niet nodig, het zweefgehalte is laag en toch is het hartstikke spiritueel. Je wordt heel praktisch op weg geholpen en het enige wat nodig is, is dat je er voor open staat. Ik ben heel dankbaar dat ik meegedaan heb.
Brecht Mane
Deze website werkt met cookies