Bewust Creëren - De Verbinding

Bewust Creëren

Verbind je met bewustzijn en creëer overvloed

Bewust Creëren

Verbind je met bewustzijn

en creëer overvloed

Bewust Creëren - De Verbinding

De Verbinding


Jij bent de creator

van jouw leven.

Jij bestaat uit pure positieve energie met een onstopbare drijfveer om te manifesteren. Met alles wat je doet creëer je. Jouw leven is het rechtstreekse resultaat van jouw scheppingskracht. 


De vrijheid waarmee je manifesteert wordt bepaald door wat je gelooft dat er mogelijk is voor jou. Wat je gelooft staat dus aan de basis van hoe jouw leven zich kan ontvouwen.


Bewustzijn staat hierbij tot je dienst. Het communiceert met je of je naar je mogelijkheden toe beweegt of juist niet. 

Ervaar je beperking?

Soms stuiten we in ons leven op een probleem. We raken in conflict of lopen ergens op vast. We ervaren beperking en stromen niet meer door. Het probleem moet worden opgelost voordat we verder kunnen. 


Het probleem dient zich echter alleen maar aan omdat de oplossing al in ons zit.


Bewustzijn maakt ons hierop alert:. We ervaren alleen beperking wanneer we zelf nog beperkend handelen in verhouding tot ons potentieel en dus onze ware mogelijkheden. Wij zijn het die de beperking leven geven.


Wanneer we ons hiervan bewust worden, kunnen we dit veranderen: van beperking naar overvloed!

Verbind je met Bewustzijn

en creëer het leven dat je wil.

De Verbinding
€ 899,-

Bewust Creëren - 'De Verbinding'

Startdatum: Direct. Zodra je je aanmeldt krijgt je toegang tot de online ledenomgeving en kun je meteen beginnen.

Duur: Elke module duurt 1 maand. Je hebt in totaal 6 maanden de toegang tot dit traject.


Module 1: Energie: Flow en No Flow, wrijving en weerstand.

Module 2: Het veld van Creatie.

Module 3: Werken met Gedachten.

Module 4: Stap uit uit het cirkeltje van voorwaarden en beperking.

Module 5: Bewust Kiezen: Volg je essentie.

Module 6: Creëren vanuit de Bron: manifesteer overvloed.

Dit is wat je leert

✔️ Je leert dat je een creator bént, wát je ook doet. Je leert een bewuste creator te zijn zodat je creëert wat je werkelijk wil.


✔️ Je leert hoe jouw (scheppende) energie werkt (vóór jou) en hoe je jouw energie optimaal kunt gaan inzetten in dienst van jouw zielsplan.


✔️ Je leert het verschil tussen de dwingende stemmetjes vanuit het systeem (Body & Mind) en de onvoorwaardelijke leiding vanuit bewustzijn.


✔️ Je leert je te focussen op de innerlijke leiding van jouw bewustzijn en je verlangens te volgen.


✔️ Je leert te kiezen voor jezelf, voorbij de invloed van (negatieve) ervaringen uit het verleden. 

Dit is het resultaat

  ✔️ Je hebt de leiding over jouw leven weer in eigen handen en maakt keuzes in dienst van wie je wil zijn (en wat je wil bereiken).


  ✔️ Je weet hoe het leven werkt en laat je daarom niet meer afleiden door angsten, voorwaarden of geloof in beperking.


  ✔️ Je gaat keuzes maken en doelen bereiken die eerder buiten jouw bereik leken.


  ✔️ Je gaat (letterlijk) beter in je vel zitten omdat je weet hoe (makkelijk) je jezelf gelukkig kunt maken.


  ✔️ Je creëert overvloed in plaats van beperking!

Dit is wat je krijgt

✔️ Een ongekend uitgebreid en intensief High Level traject van 6 maanden dat je leven voor altijd verandert.


✔️ De 6 modules zijn bijzonder rijk gevuld en bestaan uit lees-, luister- én kijkmateriaal. Bovendien krijg je van mij super handige bijlagen die je helpen om het voor jou overzichtelijk en praktisch te maken.


✔️ Elke maand start er een nieuwe module. Alles begint  met een 'start module video' boordevol informatie en inspiratie.


✔️ Je krijgt vervolgens verdere uitleg over de module én een intensief zelfonderzoek zodat je met de materie aan de slag kunt gaan (innerlijke activatie). 


✔️ Je krijgt toegang tot alle voorgaande online groepsbijeenkomsten (via replay). Dit is per module meer dan 12 uur aan extra video materiaal! Er zijn al zoveel vragen beantwoord, er is al zoveel kennis gedeeld, er zijn al zoveel inzichten opgedaan. Kortom: absolute rijkdom. 

Dit heb je nodig

  ✔️ Innerlijk: Een diepe wens om de leiding over je leven te nemen en de bereidheid om hier actief in te participeren.


  ✔️ Praktisch: Internet en e-mail.


  Heb je een vraag? Klik dan hier voor de FAQ lijst

De grote

oversteek

Dit traject is er voor hen die klaar zijn met kleine stapjes. Die zich niet meer bevredigd voelen met overal kleine plukjes wijsheid te vergaren, maar zich serieus willen toeleggen op één duidelijke weg. Voor als je niet meer wil ‘terugvallen’ en klaar bent voor ‘de grote oversteek’.

Innerlijke transformatie

Dit traject staat volledig in het teken van innerlijke transformatie en groei. Van wonderen en van heling. Van alles is mogelijk, zolang als jij het maar wil. Je wordt geopend voor de magie van jouw levensenergie. Je wordt de creator van jouw eigen levensgeluk.

Onbegrensde mogelijkheden

In dit traject leer je te focussen. Jouw bron is glashelder en eenvoudig te volgen. Je breekt vrij uit het cirkeltje van voorwaarden en beperking en maakt kennis met de onbegrensde overvloed van jouw scheppingskracht. 

Bonusmateriaal

Bewust Creëren - De Verbinding

Bonus 1

Essentie handleiding

Je ontvangt van mij een exclusief op jouw lijf en leven toegespitste essentie handleiding t.w.v. €79,- Dit prachtige, rijkgevulde boekje brengt je in 4 eenvoudige maar doeltreffende stappen in de juiste focus om bewust te kiezen.
Bewust Creëren - De Verbinding

Bonus 2

3 x Geleide Meditatie

Je ontvangt van mij drie hele mooie geleide meditaties. Ik zend ze je toe op het juiste moment zodat ze precies aansluiten bij het proces waar je op dat moment in zit.

Bewust Creëren - De Verbinding

Bonus 3

6x bonus video replay

Je krijgt elke module 5 extra replays van vorige Q&A bijeenkomsten. Dit is meer dan 12 uur extra kijkmateriaal. Er zijn zoveel mooie vragen gesteld, er zijn zoveel mooie antwoorden gegeven. Dit is puur goud! 

Nicky Verbeek FLOW

Hoe kom ik erbij?

Ik heb geen opleiding psychologie gevolgd en ook geen spirituele leerweg doorlopen.  Ik ben dus geen psycholoog, therapeut, of coach. Ik ben ook geen lichtwerker of 'guru'. Ik ben een tolk voor bewustzijn.


17 jaar geleden begon ik na een diep zelfonderzoek spontaan informatie te channelen. Ik krijg sindsdien via mijn gevoelens de informatie vanuit bewustzijn door en zoek hier de juiste woorden bij om dit over te kunnen dragen. Hier zijn inmiddels 3 boeken uit voortgekomen.


Af en toe krijg ik een nieuwe 'upload' door (en dat is altijd weer een hele happening om uit te pakken) en In de afgelopen jaren is mijn channeling daardoor steeds directer en helderder geworden. 

Op dit moment gebruik ik steeds minder woorden en komt de boodschap eigenlijk zo goed als rechtstreeks door.: direct vanuit bewustzijn - naar jou!


Nicky Verbeek

Ik wil meedoen!