arrow_drop_up arrow_drop_down
Boeken van Nicky Verbeek - boekenpakket

Boeken

2 in 1 Pakket

Je bent vrij

 • Je leert alles over ontwaken, en het proces van ontwaken. 
 • Je leert alles over overleven, en waarom je overleeft
 • Angst, hoop en weerstand. Wat is de boodschap?
 • Je krijgt unieke zelfonderzoek oefeningen die passen bij jouw specifieke ervaring.
 • Met duidelijke voorbeelden uit de praktijk.

Draaien naar de Bron

 • Je leert alles over jouw energetische natuur en hoe die vóór je werkt
 • De magische drie-eenheid: Bewustzijn, de ziel én de ik
 • De rol van het ego, overgave, en de 10 lagen van onwil.
 • De denkgeest: De deur naar onbegrensde vrijheid.
 • Met heel veel praktisch toepasbare oefeningen.

(boek (soft cover) Je bent vrij

null

Op het moment dat je je loskoppelt van alle gedachten over datgene wat je kunt ervaren als ‘binnen’, ‘in’ of ‘van’ jezelf, zal je tot de ontdekking komen dat er helemaal geen ‘jou’ bestaat. Alles is daarbuiten, maar dan ook echt alles. ‘Buiten’ jou bevindt zich de enige echte waarheid over jezelf. Hier is aanwezigheid, hier ben jij aanwezig, nergens anders. In dit boek word je aan de hand meegenomen naar de ontdekking van je ware zelf. Losgekoppeld van de identificatie met het beperkende ‘zelfbeeld’ zal je tot de ontwakende ontdekking komen dat je volledig vrij bent. Elk moment opnieuw.


Normale prijs €21,90 Nu €20-

Boek (soft cover) Draaien naar de Bron

null

Ervaringen van ongenoegen, onvrede, gemis of gebrek ontstaan door gedachten die je gelooft en volgzaam bent. Deze gedachten hebben je ooit gediend en daarom ben je er onbewust aan gehecht geraakt. Nu frustreren ze jouw bewustwording en staan ze in de weg van jouw levensgeluk. Dat laten ze je liefdevol weten via jouw ervaring. Het is tijd om ze in het licht te zetten. Het is aan jou om je voor elke ervaring open te stellen zodat je de boodschap ervan meekrijgt. Elke ervaring praat met je. En het verlangt van jou dat je ernaar luistert. Zodra je begint te luisteren kun je gaan leven vanuit de onbegrensde bron van liefde. Vrij om bewust te kiezen voor een leven dat in volledige overeenstemming is met jouw hartsverlangen.


Normale prijs €21,90 Nu €20,-

Ik heb twee prachtige boeken geschreven, die ook nog eens perfect op elkaar aansluiten. Beide boeken zijn geschreven om je praktisch in zelfonderzoek te begeleiden, Ik bied je alle tools aan om het zelf te ontdekken en je onbegrensde vrijheid helemaal zelf te laten ervaren. Je kán het namelijk zelf. Je hebt alles in huis om je mooiste leven zelf te laten ontvouwen. In mijn boeken begeleid ik je stap voor stap naar een dieper inzicht in je eigen natuur zodat je jouw energie vrij kunt maken van voorwaarden en beperking. De weg ligt voor je open!

null

€ 43,80-
Pakketprijs € 40,-

Boekenpakket VRIJ!

Je ontvangt:


 • 1 x Je bent vrij
 • 1 x Draaien naar de Bron

Verzending binnen Nederland: 1-2 (werk)dagen. Geen verzendkosten

Bestel je uit het buitenland? Dan komen er verzendkosten bij. Bestel jouw boek via het contactformulier.

Reacties van lezers

Geschenk van liefde
Ik ben helemaal lyrisch over je nieuwe boek! Wat een geschenk van Liefde aan deze wereld. Zelfonderzoek blijft natuurlijk nog steeds killing, maar de handvatten die je biedt zijn nog weer helderder en een fantastische aanvulling op jouw online materaal.
Allemaal waar!
Dankjewel voor je mooie boek. Ik vind het een geweldig boek, wat een mooie dingen heb je erin geschreven en wat is het allemaal waar. Elke dag lees ik weer een stukje  en langzaam aan dringt de betekenis goed tot me door en begin ik het te begrijpen. Bedankt
Helder en krachtig
Wat een prachtig boek! Het ligt inmiddels overal waar ik ben. In mijn tas, naast mijn bed, op mijn bureau.. En wat een mooie, overzichtelijke vormgeving. Fijn met veel ruimte en stukken wit. Ik merk dat ik de cursus Ontwaken *(De Verschuiving) nu steeds vaker zonder de computer doe. ik heb een deel uitgeprint en nu het boek erbij! En voor de filmpjes van de cursus ga ik steeds weer terug naar de computer. Iedere keer weer ter herinnering.. Zo fijn!!! Dank je wel. Je bent zoo helder en krachtig!

Twee unieke boeken

Je bent vrij en Draaien naar de bron kun je zien als 2 delen van een uniek zelfonderzoek proces. Ze vullen elkaar feilloos aan. Maar ze zijn heel verschillend tot stand gekomen!


Je bent vrij heb ik geschreven in de jaren na mijn eigen eerste ontwaken. Ik schreef namelijk voor mezelf steeds op welk inzicht er voortkwam vanuit mijn eigen zelfonderzoek-proces. Op een gegeven moment zag ik dat ik een ongelooflijk waardevolle bron van informatie bij elkaar had geschreven. Zorgvuldig heb ik toen alle stukjes informatie samengevoegd tot één overzichtelijke en stap-voor-stap uitleg over bewustzijn, het proces van ontwaken en zelfonderzoek.

Het boek kwam uit in 2014 en werd meteen een groot succes.


Veel mensen gebruiken 'Je bent vrij' als hun persoonlijke zelfonderzoek bijbel. Ze zetten hun eigen notities erin en nemen het steeds weer ter hand wanneer ze innerlijk op weerstand stuiten.


Draaien naar de Bron is op totaal andere wijze ontstaan. Dit boek kondigde zichzelf aan! Het zat me letterlijk 'achter de broek' totdat ik me eraan overgaf. Toen dat moment kwam heb ik mijn agenda helemaal vrijgemaakt om ervoor te kunnen gaan zitten. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten. De boodschap wás er wel maar had nog geen vorm. Elke dag van 9 tot 12 ging ik zitten en kwam ik in diepe, stille 'ontvangst modus'. Het boek heeft mij toen haar boodschap doorgegeven. 3 maanden later was het af! Dit boek heeft mij geleerd hoe ik op een gemakkelijke manier de zuivere boodschap van bewustzijn kan 'channelen'. Het Bewust Creëren leertraject 'De Verbinding' (ter aanvulling op het boek) is vervolgens op precies dezelfde manier tot stand gekomen! Tegenwoordig werk ik alleen nog maar zo. 


Draaien naar de Bron is in 2018 uitgekomen en gaat verder waar Je bent vrij stopt. Het biedt daarmee een indrukwekkende verdieping. Lezers schrijven mij over dit boek dat ze niet eerder een boek met zoveel duidelijkheid hebben gelezen over zo'n ingewikkeld onderwerp. Het biedt je dan ook puur bewustzijn direct van de bron!

Jouw boeken zijn altijd in mijn buurt. Ik pak ze zó vaak op dat de ezelsoren erbij hangen. Veel met pen erbij geschreven voor mijn eigen studie en ik ontdek nog steeds nieuwe inzichten. Blij met jou!

Marian

Niet langer wachten

Deze website werkt met cookies