Boeken

Draaien naar de Bron

Ervaringen van ongenoegen, onvrede, gemis of gebrek ontstaan door gedachten die je gelooft en volgzaam bent. Deze gedachten hebben je ooit gediend en daarom ben je er onbewust aan gehecht geraakt. Nu frustreren ze jouw bewustwording en staan ze in de weg van jouw levensgeluk. Dat laten ze je liefdevol weten via jouw ervaring. Het is tijd om ze in het licht te zetten.

Het is aan jou om je voor elke ervaring open te stellen zodat je de boodschap ervan meekrijgt. Elke ervaring praat met je. En het verlangt van jou dat je ernaar luistert. Zodra je begint te luisteren kun je gaan leven vanuit de onbegrensde bron van liefde. Vrij om bewust te kiezen voor een leven dat in volledige overeenstemming is met jouw hartsverlangen. Nicky leert je hoe je kunt gaan luisteren. In glasheldere bewoordingen en met praktische oefeningen die je direct kunt toepassen.

In plaats van je te richten op de onvrede en te willen achterhalen wat de onvrede veroorzaakt, laat ze je richten op de bron, de onbegrensde en nooit aflatende liefde die er voor jou is. Stap in en word vrij! Het leven wacht met smart op jou. Je kunt meteen beginnen.

Inkijkexemplaar draaien naar de bron

Inkijkexemplaar (flipbook)

Verkoopprijs € 21,90 (gratis verzending)

Meer lezen (o.a. resencies)    Direct bestellen (via bol.com)

Let op! Bij verzending naar het buitenland komen er verzendkosten bij. Bestel je vanuit het Buitenland? Stuur mij een mailtje, dan informeer ik je over de kosten en maak ik een aparte factuur voor je aan.

Je bent vrij

Op het moment dat je je loskoppelt van alle gedachten over datgene wat je kunt ervaren als ‘binnen’, ‘in’ of ‘van’ jezelf, zal je tot de ontdekking komen dat er helemaal geen ‘jou’ bestaat. Alles is daarbuiten, maar dan ook echt alles. ‘Buiten’ jou bevindt zich de enige echte waarheid over jezelf. Hier is aanwezigheid, hier ben jij aanwezig, nergens anders. In dit boek word je aan de hand meegenomen naar de ontdekking van je ware zelf. Losgekoppeld van de identificatie met het beperkende ‘zelfbeeld’ zal je tot de ontwakende ontdekking komen dat je volledig vrij bent. Elk moment opnieuw.

 

Verkoopprijs: € 21,90 (inclusief verzending)

Inkijkexemplaar Je bent vrij | Inkijkexemplaar (Flipbook)

Recensie ~ Tijdschrift InZicht Editie November 2014 (Frans Hasselaar)

Meer lezen

Direct bestellen (Bol.com)

Bestelinformatie voor bedrijven en (online) boekhandels

Ik ben zelf de uitgever van mijn boeken. Ik bied mijn boeken niet aan via het CB. Het zakelijke bestelproces verloopt dan ook direct via mij.

 • Titel: Draaien naar de Bron
 • Auteur: Nicky Verbeek
 • ISBN: 978-90-828322-0-4
 • Vaste verkoopprijs is € 21,90 (ook bij online bestellingen, de prijs is dus altijd vast – inclusief eventuele verzendkosten)
 • Titel: Je bent Vrij
 • Auteur: Nicky Verbeek
 • ISBN: 978-90-828322-1-1
 • Vaste verkoopprijs is € 21,90 (ook bij online bestellingen, de prijs is dus altijd vast – inclusief eventuele verzendkosten)
 • Inkoopprijs – bij afname van 5 < stuks = Inkoopprijs € 12,40 (exclusief btw) per stuk
 • Inkoopprijs – bij afname > 5 stuks is = Inkoopprijs € 14,25 (exclusief btw) per stuk
 • Verzending naar 1 adres binnen Nederland is gratis
 • Vermeld a.u.b. bij uw bestelling uw K.v.K.nummer of boekhandelnummer

Zakelijk boeken bestellen