Boeken

Ik heb inmiddels twee boeken geschreven. Een derde boek is in ontwikkeling. Mijn boeken zijn een intelligente en waardevolle aanreiking voor iedereen die zich bewust wil worden van zijn vrije natuur en wil gaan leven vanuit een open en vrij hart.

Mijn boodschap is gestoeld op 3 pijlers, mijn boeken representeren hierbij ieder 1 pijler.

  1. Ontwaken: Ken je Zelf ~ Ontdek je onvoorwaardelijke en vrije natuur (boek: Je bent vrij)
  2. Bevrijden: Volg je Zelf ~ Kies concessieloos vanuit de liefde die er voor je is (boek: Draaien naar de Bron)
  3. Verbinden: Creëer je Zelf ~ Verbind je met je essentie en creëer het leven waar je naar verlangt (boek: is in de maak!)

Deel 1 (ontwaken) ‘Ken je Zelf’

Je bent vrij - Zelfrealisatie in de praktijk

Op het moment dat je je loskoppelt van alle gedachten over datgene wat je kunt ervaren als ‘binnen’, ‘in’ of ‘van’ jezelf, zal je tot de ontdekking komen dat er helemaal geen ‘jou’ bestaat. Alles is daarbuiten, maar dan ook echt alles. ‘Buiten’ jou bevindt zich de enige echte waarheid over jezelf. Hier is aanwezigheid, hier ben jij aanwezig, nergens anders. In dit boek word je aan de hand meegenomen naar de ontdekking van je ware zelf. Losgekoppeld van de identificatie met het beperkende ‘zelfbeeld’ zal je tot de ontwakende ontdekking komen dat je volledig vrij bent. Elk moment opnieuw.

 

Verkoopprijs: € 21,90 (inclusief verzending)

Inkijkexemplaar Je bent vrij

Inkijkexemplaar (Flipbook)

Recensie ~ Tijdschrift InZicht Editie November 2014 (Frans Hasselaar)

Meer lezen Direct bestellen (Bol.com)

Deel 2 (bevrijden) ‘Volg je Zelf’

Draaien naar de bron- Leven in overgave

Ervaringen van ongenoegen, onvrede, gemis of gebrek ontstaan door gedachten die je gelooft en volgzaam bent. Deze gedachten hebben je ooit gediend en daarom ben je er onbewust aan gehecht geraakt. Nu frustreren ze jouw bewustwording en staan ze in de weg van jouw levensgeluk. Dat laten ze je liefdevol weten via jouw ervaring. Het is tijd om ze in het licht te zetten. Het is aan jou om je voor elke ervaring open te stellen zodat je de boodschap ervan meekrijgt. Elke ervaring praat met je. En het verlangt van jou dat je ernaar luistert. Zodra je begint te luisteren kun je gaan leven vanuit de onbegrensde bron van liefde. Vrij om bewust te kiezen voor een leven dat in volledige overeenstemming is met jouw hartsverlangen.

 

Verkoopprijs: € 21,90 (inclusief verzending)

Inkijkexemplaar draaien naar de bron 

Inkijkexemplaar (flipbook)

Meer lezen

Direct bestellen (Bol.com)

Recensies

<< vorige
volgende >>

MEESTERWERK

Dit boek was wat ik nodig had.
Ik was heel sceptisch want heb zoveeel boeken gelezen.
Ik ben dit boek nu voor de 2e keer aan het lezen en blijf nieuwe dingen ontdekken.
Heb je het gevoel dat je al zoveel kennis en ervaring hebt opgedaan over persoonlijke groei en spiritualiteit, maar voel je dat iets nog mist of dat je vastzit? Is vrijheid op dit moment je grootste wens? OVERGAVE? koop dit boek!

MEESTERWERK echt waar! (voor mij dan 🙂 )