Boek: Draaien naar de Bron

Ervaringen van ongenoegen, onvrede, gemis of gebrek ontstaan door gedachten die je gelooft en volgzaam bent. Deze gedachten hebben je ooit gediend en daarom ben je er onbewust aan gehecht geraakt. Nu frustreren ze jouw bewustwording en staan ze in de weg van jouw levensgeluk. Dat laten ze je liefdevol weten via jouw ervaring. Het is tijd om ze in het licht te zetten. Het is aan jou om je voor elke ervaring open te stellen zodat je de boodschap ervan meekrijgt. Elke ervaring praat met je. En het verlangt van jou dat je ernaar luistert. Zodra je begint te luisteren kun je gaan leven vanuit de onbegrensde bron van liefde. Vrij om bewust te kiezen voor een leven dat in volledige overeenstemming is met jouw hartsverlangen.

Verkoopprijs € 21,90 | Gratis verzending
Vóór 23:59 besteld, morgen in huis
Verpakt en verzonden door bol.com

Dit boek was wat ik nodig had.
Ik was heel sceptisch want heb zoveeel boeken gelezen.
Ik ben dit boek nu voor de 2e keer aan het lezen en blijf nieuwe dingen ontdekken.
Heb je het gevoel dat je al zoveel kennis en ervaring hebt opgedaan over persoonlijke groei en spiritualiteit, maar voel je dat iets nog mist of dat je vastzit? Is vrijheid op dit moment je grootste wens? OVERGAVE? koop dit boek!

MEESTERWERK echt waar! (voor mij dan 🙂 )

Mooi, inspirerend boek. ik bleef er vol enthousiasme in lezen. Er staat zoveel waarheid in en we zijn het allemaal 'vergeten'. Heel fijn dat Nicky alles op een luchtige manier beschrijft en hiervoor basale woorden gebruikt. Merci hiervoor.

Ongelofelijk dat zulke diepgaande, levensechte materie in simpele heldere en liefdevolle bewoordingen geschreven kan zijn. Heerlijk om te lezen, ik moest mezelf inhouden om het niet in een keer uit te lezen.

Wil je weten hoe je kunt gaan handelen vanuit 100% liefde voor jezelf? Met behulp van dit boek kan dat, want wanneer je weet wat je voelt en bewust bent van je gedachten, kan je vervolgens zelf gaan kiezen en je eigen flow volgen. Vrijer en blijer!

Voor iedereen die bezig is met zelfrealisatie is dit boek een absolute must. Nicky schrijft glashelder en haar online trainingen zijn fantastisch. Waar advaita stopt gaat Nicky verder. Ze neemt je mee aan de hand van zelfonderzoek. De filmpjes op you tube zijn ook een geweldige aanvulling. Wil je vrij zijn van al je beperkende gedachtes en leven vanuit de bron doe je zelf dan zeker dit boek cadeau!

OK. Ik heb dit boek nu paar uur binnen (denk nu 2 uur ongeveer) en heb het al bijna uit. 😂It is sooo good. Just what I needed! Nicky Verbeek, thanks for writing this book. 🙏 Dit boek gaat over OVERGAVE. CONTROLE DURVEN LOSLATEN 😖 handelen vanuit liefde vanuit je bron en niet om iets terug te verwachten. Afstand nemen van je gedachten en je gevoelens. ❤️

Wat een geweldig boek Nicky, ik doe elke dag een opdracht eruit, met veel herkenning en plezier.

Ludy

Gisteren begon ik overnieuw in  'Draaien naar de bron' omdat ik het eerste hoofdstuk zo mooi vind. Het stukje over 'het verlangen'. In ieder aanwezig. Het is er altijd, maar wat is dat toch? Ik wist het niet precies. Wel dat het er is. Ben zo idioot ver afgedwaald, met als een Truus de mier om mij heen te zoeken naar wat ik 'mis'. In een voor mijn gevoel steeds leger wordende wereld. En ik dacht laatst: oké, dit was het, ik ben op, het is klaar, dan is er maar niks.  Gisteren tijdens het lezen van 1.4 werd het ineens helder. Ik mis de liefde voor mezelf, in mezelf, de verbinding met mezelf. Dat warme bad dat er gewoon is. Hoef hier niks voor te doen, niks te geven, hèhè eindelijk! Alleen erin stappen. Dat iets zo simpels zo voor het grijpen ligt en ik zag het gewoon niet. Dit boek is zo'n pareltje, bomvol met aanwijzingen en liefde, prachtig!.

J.

Voor iedereen die bezig is met zelfrealisatie is dit boek een absolute must. Nicky schrijft glashelder en haar online trainingen zijn fantastisch. Waar advaita stopt gaat Nicky verder. Ze neemt je mee aan de hand van zelfonderzoek. De filmpjes op you tube zijn ook een geweldige aanvulling. Wil je vrij zijn van al je beperkende gedachtes en leven vanuit de bron doe je zelf dan zeker dit boek cadeau!

Jorat

Lieve Nicky, Je boek 'Draaien naar de bron' blijkt voor mij een echte eyeopener te zijn en opent een deur die ik onbewust stevig had gesloten. Dank je wel voor alle inzichten en ja,  ik weet, inzicht zonder handeling brengt geen verandering! Werk aan de winkel dus, ik heb er zin in! Warme groet,  

Marjo

Wil je weten hoe je kunt gaan handelen vanuit 100% liefde voor jezelf? Met behulp van dit boek kan dat, want wanneer je weet wat je voelt en bewust bent van je gedachten, kan je vervolgens zelf gaan kiezen en je eigen flow volgen. Vrijer en blijer!

Lilli J

Lieve Nicky
Dankjewel voor je mooie boek. Ik vind het een geweldig boek, wat een mooie dingen heb je erin geschreven en wat is het allemaal waar. Elke dag lees ik een weer een stukje  en langzaam aan dringt de betekenis goed tot me door en begin ik het te begrijpen. Tot een jaar geleden zat ik nog zo in mijn afweer om mezelf te beschermen. Wat mooi dat ik het nu aandurf kwetsbaarder te zijn, al vind ik het nog moeilijk. Maar elk stapje is er één. Ik geniet van het leven, van mijn proces en mijn gevoelens daarbij. Door jou te volgen op You Tube en in je boek hoop ik verder te groeien en het vast te houden. Bedankt. 
Liefs,

Christel

Hallo Nicky, je boek is in goede staat ontvangen. Vandaag had ik behoefte om weer vernieuwd bezig te zijn en automatisch pakje ik toen je boek. Ik ben nu 15 pagina's verder en het heeft me al heel veel gebracht, ik snap nu beter wat de bron betekent en wanneer we niet meer in contact staan met die bron. Mijn eigen pad lopen begin ik goed te begrijpen en dat moedigt me aan die weg te gaan. Draaien naar de bron, wordt voor mij leven vanuit mijn bron, ik ben zeer nieuwsgierig wat mijn pad in petto heeft. Nicky, nu al bedankt voor die 15 pagina's. Lieve groet, 

Lieve Nicky!
Wat een prachtig boek! Het ligt inmiddels overal waar ik ben. In mijn tas, naast mijn bed, op mijn bureau.. En wat een mooie, overzichtelijke vormgeving. Fijn met veel ruimte en stukken wit. Ik merk dat ik de cursus nu steeds vaker zonder de compu doe. ik heb een deel uitgeprint en nu het boek erbij! En voor de filmpjes van de cursus ga ik steeds weer terug naar de compu. Iedere keer weer ter herinnering.. Zo fijn!!! Dank je wel….Je bent zoo helder en krachtig!
Gisteren kwam opeens zo ontzettend "binnen"…de dankbaarheid voor steeds weer die herkenning… Ik weet nog goed dat ik op mijn 20ste "De kracht van het NU" van Eckhart Tolle zag liggen in de Himalaya bookstore. Dat was voor mij destijds een plek om tot rust te komen..ik dwaalde daar dan uren tussen alle boeken, stenen en wierook..heerlijk! 
Ik begon thuis meteen te lezen en was zoooo blij met de herkenning…eindelijk las ik wat ik snapte..eindelijk een bewijs dat ik wat ik ergens altijd al voelde waar was. Het stond daar beschreven. Het was magisch voor me en ik leerde er zo veel van. Zo veel aha momenten en zo veel reden tot onderzoek. Ik voelde me gedragen door de woorden van Eckhart Tolle. Het boek was overal waar ik was, naast mijn bed, in mijn tas, overal overal. Totdat het na jaren helemaal uit elkaar viel. Alle bladzijdes lieten los… zo mooi symbolisch..
Toevallig kreeg ik van een vriendin een nieuw exemplaar. Nu heb ik er twee… Eentje helemaal doorleefd, en eentje rustig en netjes.
Toen jouw boek in mijn postvak lag kreeg ik dezelfde kriebels als toen…..
Dank je wel lieve Nicky! 

Brechje

Dag lieve Nicky, Ik ben helemaal lyrisch over je nieuwe boek! Wat een geschenk van Liefde aan deze wereld. Zelfonderzoek blijft natuurlijk nog steeds killing, maar de handvatten die je biedt zijn nog weer helderder en een fantastische aanvulling op online martiaal.

Christina

Lieve Nicky,
Ik heb je mooie boek ontvangen, gefeliciteerd met de uitgave ervan! 
Ik ben al halverwege, veel herkenning met cursus en filmpjes. Zo wordt alles steeds maar duidelijker. Je hoeft 'alleen maar' voortdurend je eigen leven onder de loep te nemen en alles word je aangedragen. En er valt niemand meer iets te verwijten, ook zo heerlijk.
Veel liefs en dank!

Mirjam

Hoi Nicky, Het boek is bij me aangekomen en ik heb het achter elkaar uitgelezen. Is waarschijnlijk niet slim, maar ik kon niet ophouden! Ik ga weer opnieuw beginnen, maar nu wat langzamer om het wat beter tot me door te laten dringen. Heel blij met dit boek!!! Liefs

Ria

Hoi Nicky,

Ik heb het boek ontvangen en ik ben er in begonnen. Love it! Ik wil me eigenlijk achterin de tuin verstoppen zodat niemand weet waar ik ben en het in één adem uitlezen.

Misschien doe ik dat ook gewoon wel 🙂

Groetjes,

Ref

Hoi Nicky, Als reactie op je vraag hierbij de bevestiging: afgelopen dinsdagmorgen lag je prachtige boek in mijn postvakje. Ik heb alles dus goed ontvangen: zowel je boek als al je filmpjes waarbij je ons up to date hield omtrent alle (boek)ontwikkelingen. Je bent gewoon een lieve moederkloek in hart en nieren, die haar kuikens koestert. Je wil het beste voor hen en dat spat er bij alles (wat je aanreikt - deelt) vanaf! Ik word altijd heel blij van jou (als ik je filmpjes zie of berichten lees). Je bent een warm bad (voor mij). Je boek is een ware traktatie, de topics sluiten mooi aan bij je cursus Get Real. Ik heb nog maar kleine stukjes gelezen. Maar het leest heerlijk weg, door je helderheid en laat ik vooral de prachtige en visueel zeer aantrekkelijke lay out niet vergeten te benoemen! Normaliter heb ik een markeerstift bij de hand, maar dat is bij dit boek niet nodig, door de vet gedrukte letters, de grijze kaders, etc. Het oogt rustig, overzichtelijk, verzorgd en prettig. Dank Nicky voor dit geschenk; jouw boek! Jij! Liefs

Haziena

Hallo Nicky, Ik heb je boek ontvangen, een geweldig mooie boek. Het ziet er goed uit. De titel is precies waar de inhoud voor staat. Dankjewel 

Elly

Hoi Nicky Ik heb je boek in goede orde ontvangen. Prachtig Boek. Ik heb je boek al uit maar ik zal het zeker meerdere keren lezen..Ik ga het bestuderen want dit moet allemaal nog even inweken. Mooi werk Nicky Ik vind zelfonderzoek fantastisch!
Dank je wel💐
Liefs🙏❤

Annelies

Hoi Nicky Vanochtend vanaf 4.00 uur met mijn werk, wat  mijn levenshobby is bezig ,  maakte ik mezelf even veel  te druk, want……… ik kon alle verplichtingen even niet overzien, en…..  WILDE  teveel uit de dag halen!!! Wetende dat dit niet werkt, liet ik mij dit wel overkomen! Tót de postbode in ons bedrijf kwam en ik de postbussen moest vullen, had veel post te sorteren en…. lag daar ineens HET BOEK!!!!!!!!!!!!!! Terstond draaide ik LETTERLIJK naar de Bron, kreeg gevoelsmatig 1000% meer energie, maar wel de oprechte energie de niet opeisende energie kon alles meteen weer relativeren, kon  gewoon weer  doen,  beleven er inopgaan, genieten, ik hoefde niet meer te vechten!!! Misschien moet ik het kaft van het boek , kopieren en tijdelijk op verschillende plekken, waar ik dagelijks kom op hangen, b.v. douche, w.c .slaapkamer!

Fokje