Events

Tijdens elk samenzijn is het mijn intentie om jou op alle mogelijke manieren terug te brengen naar ‘hoe het voelt’. Jouw gevoelens bieden jou namelijk alle informatie die jij nodig hebt om het leven te creëren dat je ten diepste wilt. Ik vertel je er alles over en jij mag al je vragen aan mij stellen. Wij gaan het samen ontdekken en doen.

Jouw gevoel communiceert met jou, zodat je innerlijk voelt welke richting je kunt volgen om jezelf gelukkig te maken. Elk verlangen om iets te zijn, of je dit nu gereflecteerd ziet in een ander of in ‘iets’, is in wezen wat jij bent (maar waarvan je je nog niet bewust bent)

Elke vorm van tegenwerking waar jij mee te maken krijgt, ontspringt vanuit jouw gehechtheid aan een idee over jezelf en is in wezen een innerlijke ontkenning van wie je wezenlijk bent.

 Elke vorm van weerstand die jij ervaart komt nergens anders vandaan dan vanuit jouw eigen energie en toont jou de weg van moeite. Het biedt jou de keuze: Wat wil jij? Wil je handelen en dus creëren op basis van je angsten of sta je open voor de moeiteloze weg?

Lezingen

Vraag & antwoord. Daar gaat het om tijdens deze bijeenkomsten. De lezingen vinden plaats op zondagmiddagen tussen 13:30 en 16:00 uur op verschillende locaties in Nederland (maar meestal vanuit mijn woonplaats Nederhorst den Berg). Dit zijn heerlijke samenkomsten, die zich laten kenmerken door de open sfeer en de persoonlijke interacties. Je meldt je aan door een ticket te kopen.

Dagworkshops

Een dagworkshop is een 'special' die bestaat uit meerdere sessies op 1 dag. Ik vertel je graag over wie jij werkelijk bent, hoe jouw natuur werkt én hoe jouw leven zich wil ontvouwen vanuit jouw diepste verlangen. Het enige dat je hoeft te doen - is dit niet in de weg staan. Om te leven vanuit onze scheppende bron zullen we in directe verbinding met onze gevoelens dienen te komen. We gaan het samen ontdekken én doen!

Online workshops

Een webinar is een workshop die je bij kunt wonen vanuit je eigen huis. Het enige dat je nodig hebt is internet en de mogelijkheid om video's te kunnen bekijken (pc of laptop). Een super intense, interactieve workshop waarin ik met behulp van een presentatie mijn boodschap heel duidelijk en helder aan je kan overbrengen. Dit maakt het een zeer effectieve vorm van begeleiding. Het webinar is live bij te wonen en vervolgens nog 2 weken lang opnieuw te bekijken (via de replay link). Kijk op de agenda voor de eerstvolgende webinar.

Zij gingen je voor

Wat een heerlijke dag en wat ben je een heerlijk multi talent. Zo genoten van je totale expressie en laat ik het benoemen als groot Joep van het Hek gehalte. You Rock girl! Mijn bevrijde gevoel zette zich al eerder deze maand  in, maar deze dag voegt daar nog een extra dimensie aan toe. Wederom dikke knuf (derde vandaag)  

Helemaal waar. Een vrolijke bruisende spirituele dag💓

Voor mij was het een hele leerzame dag, met mooie nieuwe inzichten. Dank je wel voor jouw humor en goede uitleg 💞

Het was een prachtige dag, geweldig en je bruiste van de energie. En dat 5 uur lang! met slechts een korte pauze. En je presentatie en uitleg was duidelijk en ook vol humor en werd als een liefdevolle wervelwind over en om onze hoofden uitgestort. Gisteravond en vandaag voelde ik ook een sterke energie in me die ik beslist van jou meegekregen heb. Bedankt lieverd! // In het dorpje Nederhorst den Berg woont een Goddelijke Engel. Wist U dat? En toch is het een gewone Hollandse meid ! En dit goede nieuws wordt langzaam over ons kikkerlandje verspreid! Bedankt Nicky

Vaak zijn spirituele samenkomsten zwaar en serieus (mijn ervaring) maar gisteren heb ik het omgekeerde ervaren terwijl ik er veel meer aan heb gehad qua inzichten. Veel gelachen ook. Dank je!

Op het moment dat jij ergens niet bewust van bent, dan is alles 'buiten jou' het bewustzijn. Dan staat alles en iedereen in jouw leven in dienst van jou, om je te laten ontwaken naar bewustzijn! ~ Thank you Nicky Verbeek

Was weer super leuk en leerzaam om er bij te zijn Nicky, dank je wel!

De power de humor het ongeëvenaarde enthousiasme , dank Nicky voor deze fijne dag

Het was heerlijk en ja ik ben bereid alles aan te nemen wat tot mij komt  Dank je lieve Nicky.....

Mooi mens, inspirerend direct en waker makend. En aan het slot nog een mooie dans. Wat een vrijheid. Ik vond het ontroerend. Dank je wel Nicky

Wat kun je heerlijk en enthousiast en met veel humor je boodschap brengen, kwam bij mij heel goed binnen! Vandaag al werk van gemaakt en ik voel me lichter, meer ontspannen en beweeg met minder angst! Kom graag weer.

Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken. Er is iets in me losgekomen en ik ben als een ander mens wakker geworden. Voel me rustig en vredig. Dus dank je wel.

Dank je wel voor het vele geven op deze prachtige mooie dag vandaag!

Wat een leuke en geweldige dag heb je er  gister van gemaakt. De sfeer was open en ik voelde me vrij en blij.

DANKJEWEL !!!!! Lieve Nicky !!!! Ongelooflijk wat jij de ander kan en wilt meegeven. De inzichten zijn zo duidelijk en tegelijkertijd vind ik ze duizelingwekkend op het moment dat ik het wil begrijpen. Ik ga de tijd nemen om dit alles in te laten dalen.  Veel liefdevolle dank aan jou dat je de bereidheid hebt om zoveel te willen en te kunnen delen. SUPER!!!!!! Een warme groet van mij, 

Garda

Wow Nicky , die webinars van je  zijn zo geweldig ! Naast de andere vele vormen die je aanbiedt zoals je spetterende youtube filmpjes, je online programma`s , je life bijeenkomsten , je pakkende boek, Facebook  etc. vind ik je webinars  zeer aanvullend,  verdiepend  en verrijkend ! Je directe manier van presenteren en het contact dat er ook is met ieder ander die deelneemt, waardoor veel herkenning plaatsvindt, maakt het ook zo bijzonder !  Van het begin af zit ik aan het beeld gekluisterd, ik wil echt niks missen ; elke minuut , elke zin doet er zó toe, raakt de kern! Je leidt ons stapsgewijs met een enorme helderheid door de materie heen en weet het direct te koppelen naar ieders persoonlijke problematiek.  Zo ook weer bij mij ...met een verbluffende slag landde ook ik weer bij mijn eigen rode draad in mijn leven, en dan wist je het weer 180 graden om te draaien ...naar de sleutel , mijn sleutel die ik in eigen handen heb, de sleutel tot de liefde , de bron ! Dank jewel dank jewel Nicky  Lieve groetjes,

Hilde Kristien

Ik vind je webinars een heel mooie, compacte en heldere aanvulling op  je online programma's omdat 't in één beweging overzicht geeft van de facetten die aan bod komen. Plus de mogelijkheid achteraf door de materie heen te zappen, ter verdieping, super!

Wim

Lieve Nicky, Mijn dank aan jou is zo groot, en komt recht vanuit mijn bron die ik dank zei jou steeds vaker ontmoet . Jouw eerste webinar heb ik al wel 10 x binnen laten komen, elke keer weer anders. De 2de webinar is ook raak, op dezelfde manier, zelfde thema's en raakt me toch weer anders. Ik merk dat jouw boeken, de cursus, de youtube video's,  de love challenge, nu aangevuld met de webinars mijn rivier beter laat stromen. Wat een geweldige beeldspraak van je. Ook je vergelijking, weerstand, in balans uit balans via relatie werk, zo helder, zo maak je de boodschap helemaal duidelijk. Bedankt voor je zijn, je liefde naar ons en het delen.  Ik wens jou en je gezin nog een heerlijke zomer. Liefs 

Claudia

Hallo Nicky,
Jouw directe, heldere en enthousiaste presentatie werkt inspirerend. Ik voelde me direct aangesproken om zelfonderzoek te doen en dit gebeurde bij mij eigenlijk vanzelf toen ik antwoord van jou kreeg op de vraag die ik via de chat stelde.
 
Ik moest even een time out nemen om mezelf de ruimte te geven te voelen wat er aangeraakt was; en het fijne is dat ik niets hoefde te missen omdat de Webinar gedurende twee weken terug te kijken is.
De afwisseling - presentatie van de sheets die je als leidraad had opgesteld én de uitwisseling met de deelnemers d.m.v. vragen die gesteld konden worden, maakt het tot een levendig geheel.
Ik voelde me als deelnemer direct betrokken ook al zat ik thuis in mijn luie stoel.
Een volgende keer doe ik graag weer mee !
Liefs,

Tonny

Nicky heeft talent voor het presenteren voor een kamera. Ze komt fris & vrolijk over en geeft veel energie.
Wat Nicky presenteert is een vorm van zelfhulp, maar wel een radicale vorm, die altijd terugverwijst naar jezelf.
Zo nu en dan geeft Nicky doorzicht naar een diepere laag, iets wat me echt in mijn hart raakt.
Ik vind het bijzonder dat ik hier bij heb mogen zijn.
Dank je!

Dik

Het was een heel leerzaam webinar afgelopen zondag. Zoveel informatie die als een passend puzzelstukje per keer op zijn plaats naar binnenkomt. Heel fijn dat ik het nog 14 dagen kan terugkijken want elke keer 'leer' ik weer wat nieuws. Dank je wel Nicky!

Lucia

Lieve Nicky, zooo dankjewel, ik luister en hoor nog steeds nieuwe stukjes. zo to the point en duidelijk. Het was spot on, het weten hoe mijn weerstand zich laat zien en dat stuk over het ego helpen mij dagelijks. Blij dat ik dit nog een paar keer mag luisteren, het komt zo binnen en dan ga ik weer zo blij en vrij naar buiten. En het stroomt weer, en ik ben me zo bewust ervan (zonder dat ik mijn best meer hoef te doen 🙂 alles resoneert mee. Harteliefs, Anya

Anya

Hoi Nicky,
Ik vond het geweldig. Je zei: 'je hoeft helemaal niet te gaan kijken en te zoeken in de wereld om je heen' (35 jaar van mijn leven in een zin samengevat).
Heb het uitgeschreven, sheets uitgeprint en eronder alles opgeschreven om te bewaren. Maar toen ik een stuk nalas miste het jouw energie en de sprankeling, hoe je t overbrengt.
Live is beter!
liefs,

Jeannette

Lieve Nicky. Nog heel hartelijk bedankt voor de webinar ! Het was werkelijk heel fantastisch. Ik heb hem vanavond weer bekeken, sommige stukjes meerdere keren terug gedraaid, want in rap tempo passeert er zoveel de revue , dat het heel fijn is de tijd te kunnen nemen elk stuk nòg dieper binnen te kunnen laten komen. Als het deze week nog lukt ga ik het nog een keer bekijken denk ik ...me  nog een keer kunnen laven aan, en doordrenken met je schatten aan wijs/waarheden die je uitdeelt :-). Dank jewel !!! Harte groet; Hilde Kristien

Hilde Kristien

Beste Nicky,
Wat een heldere en gepassioneerde webinar.
Helemaal blij mee.
Vooral dat je gekozen had voor die structuur, met sheets.........
Ik was, ben nog geraakt dat je mijn (ongewenst zijn) als voorbeeld nam.
Zo dichtbij, alsof je even mee keek in mijn ziel.........
Groetjes Rob

Rob

Hai Nicky, Vond je overzicht heel goed werken tijdens het webinar, zo'n rode draad door de presentatie heen werkt super! Ik ga 'm nog minstens een keer, in etappes terug luisteren, voor 't indalen. Want was toch best een stevig tempo (in mijn beleving) om volledig de aandacht er bij te houden.

Wim

Hi lieve Nicky, Ik wil je nogmaals danken voor de super gave webinar van gisteren. Kwartjes vielen her en der...😀

Jet