Events

Tijdens elk samenzijn is het mijn intentie om jou op alle mogelijke manieren terug te brengen naar ‘hoe het voelt’. Jouw gevoelens bieden jou namelijk alle informatie die jij nodig hebt om het leven te creëren dat je ten diepste wilt. Ik vertel je er alles over en jij mag al je vragen aan mij stellen. Wij gaan het samen ontdekken en doen.

 

Jouw gevoel communiceert met jou, zodat je innerlijk voelt welke richting je kunt volgen om jezelf gelukkig te maken:

  1. Elk verlangen om iets te zijn, of je dit nu gereflecteerd ziet in een ander of in ‘iets’, is in wezen wat jij bent (maar waarvan je je nog niet bewust bent)
  2. Elke vorm van tegenwerking waar jij mee te maken krijgt, ontspringt vanuit jouw gehechtheid aan een idee over jezelf en is in wezen een innerlijke ontkenning van wie je wezenlijk bent
  3. Elke vorm van weerstand die jij ervaart komt nergens anders vandaan dan vanuit jouw eigen energie en toont jou de weg van moeite. Het biedt jou de keuze: Wat wil jij? Wil je handelen en dus creëren op basis van je angsten of sta je open voor de moeiteloze weg?
Online Events via Facebook Live (gratis)

Af en toe houd ik een online groepsbijeenkomst via ‘Facebook Live’.  Dit zijn zeer laagdrempelige events omdat je mee kunt doen vanuit de comfort van je eigen huis. De toegang is gratis en het duurt ongeveer een uur. Je dient uiteraard wel een Facebook account te hebben. Na de live uitzending kan de video ook nog bekeken worden. Word lid van mijn Facebookpagina om de vorige bijeenkomst(en) te kunnen terugkijken en om voor de volgende bijeenkomst(en) te kunnen worden uitgenodigd!

Lezingen (interactief) 

Vraag & antwoord. Daar gaat het om tijdens deze bijeenkomsten. De lezingen vinden plaats op zondagmiddagen tussen 13:30 en 16:00 uur op verschillende locaties in Nederland (maar meestal vanuit mijn woonplaats Nederhorst den Berg). Dit zijn heerlijke samenkomsten, die zich laten kenmerken door de open sfeer en de persoonlijke interacties. Je meldt je aan door een ticket te kopen.

Dagworkshop ~ Je bent vrij
Workshop webinar

Een webinar is een workshop die je bij kunt wonen vanuit je eigen huis. Het enige dat je nodig hebt is internet en de mogelijkheid om video’s te kunnen bekijken (pc of laptop). Een super intense,  interactieve workshop waarin ik met behulp van een presentatie mijn boodschap heel duidelijk en helder aan je kan overbrengen. Dit maakt het een zeer effectieve vorm van begeleiding. Het webinar is live bij te wonen en vervolgens nog 2 weken lang opnieuw te bekijken (via de replay link). Het eerstvolgende webinar vindt plaats op zondag 8 juli. Deze webinar staat volledig in het teken van ontwaken in onbegrensde vrijheid. Met behulp van de juiste vragen en zelfonderzoekoefeningen maken we samen de verschuiving vanuit het ik-perspectief naar open gewaarzijn. Een aanrader! Meer weten? Klik hier.

 

~ WAT DEELNEMERS ZEGGEN ~

over het webinar

Lieve Nicky, zooo dankjewel, ik luister en hoor nog steeds nieuwe stukjes. zo to the point en duidelijk. Het was spot on, het weten hoe mijn weerstand zich laat zien en dat stuk over het ego helpen mij dagelijks. Blij dat ik dit nog een paar keer mag luisteren, het komt zo binnen en dan ga ik weer zo blij en vrij naar buiten. En het stroomt weer, en ik ben me zo bewust ervan (zonder dat ik mijn best meer hoef te doen 🙂 alles resoneert mee. Harteliefs, Anya

Anya 20 juni 2018

Hoi Nicky,
Ik heb een vraag: zag dat de 'get real' seminar van 10 juni nog een keer komt in juli. Is dat dezelfde? Of is het een nieuwe?
Ik vond het geweldig. Je zei: 'je hoeft helemaal niet te gaan kijken en te zoeken in de wereld om je heen' (35 jaar van mijn leven in een zin samengevat).
Heb het uitgeschreven, sheets uitgeprint en eronder alles opgeschreven om te bewaren. Maar toen ik een stuk nalas miste het jouw energie en de sprankeling, hoe je t overbrengt.
Live is beter!
liefs,
Jeannette

Jeannette 20 juni 2018

Lieve Nicky. Nog heel hartelijk bedankt voor de webinar ! Het was werkelijk heel fantastisch. Ik heb hem vanavond weer bekeken, sommige stukjes meerdere keren terug gedraaid, want in rap tempo passeert er zoveel de revue , dat het heel fijn is de tijd te kunnen nemen elk stuk nòg dieper binnen te kunnen laten komen. Als het deze week nog lukt ga ik het nog een keer bekijken denk ik ...me  nog een keer kunnen laven aan, en doordrenken met je schatten aan wijs/waarheden die je uitdeelt :-). Dank jewel !!! Harte groet; Hilde Kristien

Hilde Kristien 13 juni 2018

Beste Nicky,
Wat een heldere en gepassioneerde webinar.
Helemaal blij mee.
Vooral dat je gekozen had voor die structuur, met sheets.........
Ik was, ben nog geraakt dat je mijn (ongewenst zijn) als voorbeeld nam.
Zo dichtbij, alsof je even mee keek in mijn ziel.........
Groetjes Rob

Rob 12 juni 2018

Hai Nicky, Vond je overzicht heel goed werken tijdens het webinar, zo'n rode draad door de presentatie heen werkt super! Ik ga 'm nog minstens een keer, in etappes terug luisteren, voor 't indalen. Want was toch best een stevig tempo (in mijn beleving) om volledig de aandacht er bij te houden.

Wim 10 juni 2018

Hi lieve Nicky, Ik wil je nogmaals danken voor de super gave webinar van gisteren. Kwartjes vielen her en der...😀

Jet 10 juni 2018

~ WAT DEELNEMERS ZEGGEN ~

over de dagworksop

Wat een heerlijke dag en wat ben je een heerlijk multi talent. Zo genoten van je totale expressie en laat ik het benoemen als groot Joep van het Hek gehalte. You Rock girl! Mijn bevrijde gevoel zette zich al eerder deze maand  in, maar deze dag voegt daar nog een extra dimensie aan toe. Wederom dikke knuf (derde vandaag)  

22 april 2018

Helemaal waar. Een vrolijke bruisende spirituele dag💓

22 april 2018

Voor mij was het een hele leerzame dag, met mooie nieuwe inzichten. Dank je wel voor jouw humor en goede uitleg 💞

22 april 2018

Het was een prachtige dag, geweldig en je bruiste van de energie. En dat 5 uur lang! met slechts een korte pauze. En je presentatie en uitleg was duidelijk en ook vol humor en werd als een liefdevolle wervelwind over en om onze hoofden uitgestort. Gisteravond en vandaag voelde ik ook een sterke energie in me die ik beslist van jou meegekregen heb. Bedankt lieverd! // In het dorpje Nederhorst den Berg woont een Goddelijke Engel. Wist U dat? En toch is het een gewone Hollandse meid ! En dit goede nieuws wordt langzaam over ons kikkerlandje verspreid! Bedankt Nicky

22 april 2018

Vaak zijn spirituele samenkomsten zwaar en serieus (mijn ervaring) maar gisteren heb ik het omgekeerde ervaren terwijl ik er veel meer aan heb gehad qua inzichten. Veel gelachen ook. Dank je!

22 april 2018

Op het moment dat jij ergens niet bewust van bent, dan is alles 'buiten jou' het bewustzijn. Dan staat alles en iedereen in jouw leven in dienst van jou, om je te laten ontwaken naar bewustzijn! ~ Thank you Nicky Verbeek

22 april 2018

Was weer super leuk en leerzaam om er bij te zijn Nicky, dank je wel!

22 april 2018

De power de humor het ongeëvenaarde enthousiasme , dank Nicky voor deze fijne dag

22 april 2018

Het was heerlijk en ja ik ben bereid alles aan te nemen wat tot mij komt  Dank je lieve Nicky.....

22 april 2018

Mooi mens, inspirerend direct en waker makend. En aan het slot nog een mooie dans. Wat een vrijheid. Ik vond het ontroerend. Dank je wel Nicky

22 april 2018

Wat kun je heerlijk en enthousiast en met veel humor je boodschap brengen, kwam bij mij heel goed binnen! Vandaag al werk van gemaakt en ik voel me lichter, meer ontspannen en beweeg met minder angst! Kom graag weer.

22 april 2018

Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken. Er is iets in me losgekomen en ik ben als een ander mens wakker geworden. Voel me rustig en vredig. Dus dank je wel.

22 april 2018

Dank je wel voor het vele geven op deze prachtige mooie dag vandaag!

22 april 2018

Wat een leuke en geweldige dag heb je er  gister van gemaakt. De sfeer was open en ik voelde me vrij en blij.

22 april 2018

Op alle events zijn de algemene voorwaarden van toepassing