Events

Tijdens elk samenzijn is het mijn intentie om jou op alle mogelijke manieren terug te brengen naar ‘hoe het voelt’. Jouw gevoelens bieden jou namelijk alle informatie die jij nodig hebt om het leven te creëren dat je ten diepste wilt. Ik vertel je er alles over en jij mag al je vragen aan mij stellen. Wij gaan het samen ontdekken en doen.

Jouw gevoel communiceert met jou, zodat je innerlijk voelt welke richting je kunt volgen om jezelf gelukkig te maken:

  1. Elk verlangen om iets te zijn, of je dit nu gereflecteerd ziet in een ander of in ‘iets’, is in wezen wat jij bent (maar waarvan je je nog niet bewust bent)
  2. Elke vorm van tegenwerking waar jij mee te maken krijgt, ontspringt vanuit jouw gehechtheid aan een idee over jezelf en is in wezen een innerlijke ontkenning van wie je wezenlijk bent
  3. Elke vorm van weerstand die jij ervaart komt nergens anders vandaan dan vanuit jouw eigen energie en toont jou de weg van moeite. Het biedt jou de keuze: Wat wil jij? Wil je handelen en dus creëren op basis van je angsten of sta je open voor de moeiteloze weg?

Dagworkshop ~ Je bent vrij

Lezingen (interactief) 

Vraag & antwoord. Daar gaat het om tijdens deze bijeenkomsten. De lezingen vinden plaats op zondagmiddagen tussen 13:30 en 16:00 uur op verschillende locaties in Nederland (maar meestal vanuit mijn woonplaats Nederhorst den Berg). Dit zijn heerlijke samenkomsten, die zich laten kenmerken door de open sfeer en de persoonlijke interacties. Je meldt je aan door een ticket te kopen.

Online Events via Facebook Live (gratis)

Af en toe houd ik een online groepsbijeenkomst via ‘Facebook Live’.  Dit zijn zeer laagdrempelige events omdat je mee kunt doen vanuit de comfort van je eigen huis. De toegang is gratis en het duurt ongeveer een uur. Je dient uiteraard wel een Facebook account te hebben. Na de live uitzending kan de video ook nog bekeken worden. Word lid van mijn Facebookpagina om de vorige bijeenkomst(en) te kunnen terugkijken en om voor de volgende bijeenkomst(en) te kunnen worden uitgenodigd!

 

Op alle events zijn de algemene voorwaarden van toepassing