Soul Talk

Soul Talk

Vraag & antwoord. Daar gaat het om tijdens deze bijeenkomsten. De soultalks vinden doorgaans plaats op zondagmiddagen tussen 13:30 en 16:00 uur op verschillende locaties in Nederland.

Dit zijn heerlijke samenkomsten, die zich laten kenmerken door de open sfeer en de persoonlijke interacties. 

Het zijn uitstekende gelegenheden om eindelijk die ene vraag te kunnen stellen, of die ene doorbraak te kunnen realiseren.

Live of online

Soms houd ik een online soultalk. Inhoudelijk verlopen deze bijeenkomsten precies hetzelfde als de gewone bijeenkomsten, maar dan kun je ze bijwonen vanuit je eigen huis. Deze soultalks vinden plaats via een Webinaromgeving.

Binnenkort

21 oktober 2018 ~ 14:30 - 16:00 uur HAARLEM

Dit is een Live Bijeenkomst, op uitnodiging van de mensen van Ananda. Voor de derde keer alweer! Elke keer weer heel bijzonder. Je meldt je aan door op de link hieronder te klikken

18 november 2018 ~ 13:30 - 16:00 uur ONLINE

Dit is een online Soul Talk. Je meld je aan door op de link hieronder te klikken

Zij gingen je voor

DANKJEWEL !!!!! Lieve Nicky !!!! Ongelooflijk wat jij de ander kan en wilt meegeven. De inzichten zijn zo duidelijk en tegelijkertijd vind ik ze duizelingwekkend op het moment dat ik het wil begrijpen. Ik ga de tijd nemen om dit alles in te laten dalen.  Veel liefdevolle dank aan jou dat je de bereidheid hebt om zoveel te willen en te kunnen delen. SUPER!!!!!! Een warme groet van mij, 

Garda

Wow Nicky , die webinars van je  zijn zo geweldig ! Naast de andere vele vormen die je aanbiedt zoals je spetterende youtube filmpjes, je online programma`s , je life bijeenkomsten , je pakkende boek, Facebook  etc. vind ik je webinars  zeer aanvullend,  verdiepend  en verrijkend ! Je directe manier van presenteren en het contact dat er ook is met ieder ander die deelneemt, waardoor veel herkenning plaatsvindt, maakt het ook zo bijzonder !  Van het begin af zit ik aan het beeld gekluisterd, ik wil echt niks missen ; elke minuut , elke zin doet er zó toe, raakt de kern! Je leidt ons stapsgewijs met een enorme helderheid door de materie heen en weet het direct te koppelen naar ieders persoonlijke problematiek.  Zo ook weer bij mij ...met een verbluffende slag landde ook ik weer bij mijn eigen rode draad in mijn leven, en dan wist je het weer 180 graden om te draaien ...naar de sleutel , mijn sleutel die ik in eigen handen heb, de sleutel tot de liefde , de bron ! Dank jewel dank jewel Nicky  Lieve groetjes,

Hilde Kristien

Ik vind je webinars een heel mooie, compacte en heldere aanvulling op  je online programma's omdat 't in één beweging overzicht geeft van de facetten die aan bod komen. Plus de mogelijkheid achteraf door de materie heen te zappen, ter verdieping, super!

Wim

Lieve Nicky, Mijn dank aan jou is zo groot, en komt recht vanuit mijn bron die ik dank zei jou steeds vaker ontmoet . Jouw eerste webinar heb ik al wel 10 x binnen laten komen, elke keer weer anders. De 2de webinar is ook raak, op dezelfde manier, zelfde thema's en raakt me toch weer anders. Ik merk dat jouw boeken, de cursus, de youtube video's,  de love challenge, nu aangevuld met de webinars mijn rivier beter laat stromen. Wat een geweldige beeldspraak van je. Ook je vergelijking, weerstand, in balans uit balans via relatie werk, zo helder, zo maak je de boodschap helemaal duidelijk. Bedankt voor je zijn, je liefde naar ons en het delen.  Ik wens jou en je gezin nog een heerlijke zomer. Liefs 

Claudia

Hallo Nicky,
Jouw directe, heldere en enthousiaste presentatie werkt inspirerend. Ik voelde me direct aangesproken om zelfonderzoek te doen en dit gebeurde bij mij eigenlijk vanzelf toen ik antwoord van jou kreeg op de vraag die ik via de chat stelde.
 
Ik moest even een time out nemen om mezelf de ruimte te geven te voelen wat er aangeraakt was; en het fijne is dat ik niets hoefde te missen omdat de Webinar gedurende twee weken terug te kijken is.
De afwisseling - presentatie van de sheets die je als leidraad had opgesteld én de uitwisseling met de deelnemers d.m.v. vragen die gesteld konden worden, maakt het tot een levendig geheel.
Ik voelde me als deelnemer direct betrokken ook al zat ik thuis in mijn luie stoel.
Een volgende keer doe ik graag weer mee !
Liefs,

Tonny

Nicky heeft talent voor het presenteren voor een kamera. Ze komt fris & vrolijk over en geeft veel energie.
Wat Nicky presenteert is een vorm van zelfhulp, maar wel een radicale vorm, die altijd terugverwijst naar jezelf.
Zo nu en dan geeft Nicky doorzicht naar een diepere laag, iets wat me echt in mijn hart raakt.
Ik vind het bijzonder dat ik hier bij heb mogen zijn.
Dank je!

Dik

Het was een heel leerzaam webinar afgelopen zondag. Zoveel informatie die als een passend puzzelstukje per keer op zijn plaats naar binnenkomt. Heel fijn dat ik het nog 14 dagen kan terugkijken want elke keer 'leer' ik weer wat nieuws. Dank je wel Nicky!

Lucia

Lieve Nicky, zooo dankjewel, ik luister en hoor nog steeds nieuwe stukjes. zo to the point en duidelijk. Het was spot on, het weten hoe mijn weerstand zich laat zien en dat stuk over het ego helpen mij dagelijks. Blij dat ik dit nog een paar keer mag luisteren, het komt zo binnen en dan ga ik weer zo blij en vrij naar buiten. En het stroomt weer, en ik ben me zo bewust ervan (zonder dat ik mijn best meer hoef te doen 🙂 alles resoneert mee. Harteliefs, Anya

Anya

Hoi Nicky,
Ik vond het geweldig. Je zei: 'je hoeft helemaal niet te gaan kijken en te zoeken in de wereld om je heen' (35 jaar van mijn leven in een zin samengevat).
Heb het uitgeschreven, sheets uitgeprint en eronder alles opgeschreven om te bewaren. Maar toen ik een stuk nalas miste het jouw energie en de sprankeling, hoe je t overbrengt.
Live is beter!
liefs,

Jeannette

Lieve Nicky. Nog heel hartelijk bedankt voor de webinar ! Het was werkelijk heel fantastisch. Ik heb hem vanavond weer bekeken, sommige stukjes meerdere keren terug gedraaid, want in rap tempo passeert er zoveel de revue , dat het heel fijn is de tijd te kunnen nemen elk stuk nòg dieper binnen te kunnen laten komen. Als het deze week nog lukt ga ik het nog een keer bekijken denk ik ...me  nog een keer kunnen laven aan, en doordrenken met je schatten aan wijs/waarheden die je uitdeelt :-). Dank jewel !!! Harte groet; Hilde Kristien

Hilde Kristien

Beste Nicky,
Wat een heldere en gepassioneerde webinar.
Helemaal blij mee.
Vooral dat je gekozen had voor die structuur, met sheets.........
Ik was, ben nog geraakt dat je mijn (ongewenst zijn) als voorbeeld nam.
Zo dichtbij, alsof je even mee keek in mijn ziel.........
Groetjes Rob

Rob

Hai Nicky, Vond je overzicht heel goed werken tijdens het webinar, zo'n rode draad door de presentatie heen werkt super! Ik ga 'm nog minstens een keer, in etappes terug luisteren, voor 't indalen. Want was toch best een stevig tempo (in mijn beleving) om volledig de aandacht er bij te houden.

Wim

Hi lieve Nicky, Ik wil je nogmaals danken voor de super gave webinar van gisteren. Kwartjes vielen her en der...😀

Jet