Hier is Flow!
10 maart 2022 
6 min. leestijd

Hier is Flow!

FLow!


Het afgelopen jaar heb ik mij gevoelsmatig langzaam maar zeker, meer en meer, teruggetrokken uit mijn drukke dagelijkse werkzaamheden, om me te kunnen richten op het schrijven van mijn derde boek. Het was nodig. Ik bleef maar doorwerken, terwijl de boodschap die gedeeld wilde worden, energetisch al veel langer aan mijn deur stond te kloppen. Dit ‘kloppen’ stopte niet, het werd alleen maar luider. Tot ik het niet meer kon negeren. Ik moest ‘om’. Ik moest naar binnen keren. Vanaf juni 2021 heb ik hier eindelijk definitief gehoor aan gegeven en ben ik ‘officieel’ in meditatie focus gegaan (en heb ik eindelijk mijn eigen Flow gevolgd!)


In meditatie Focus

Er begon een fase van volledige toewijding aan dit innerlijke proces met het voor mij inmiddels herkenbare patroon, waarin ik de boodschap energetisch door laat komen, innerlijk verwerk en vervolgens woorden geef. Dit proces is nogal een ‘dingetje’ want bewustzijn is niet snel tevreden ;) Ik ben enorm uitgedaagd en veelvuldig gecorrigeerd. Steeds opnieuw werd ik door bewustzijn terug naar de kern gebracht en ‘geforceerd’ om toch anders en verder te kijken. “I have been stretched to the far end of my limits” steeds wanneer ik dacht dat ik niet verder kon. Maar, en dat is dan ook precies waar het allemaal om te doen is, dit is een proces dat ik inmiddels zó goed snap, met het allerbeste resultaat tot gevolg. Ik zou dus niets anders willen. Wat een bijzonder en louterend proces is dit geweest en het resultaat is niets minder dan (heel letterlijk!) de pure uitdrukking van de onbegrensde liefde die er voor jou (en mij) is.


Meer eenvoud

Het (mogen) schrijven van dit boek heeft dan ook veel met mij gedaan, het heeft mij veranderd, ik ben vereenvoudigd! Ik merk dat ik nu met nóg meer openheid mijn wereld in kan kijken en ook nog meer ontdaan ben van gêne naar of angst voor mijn buitenwereld. Niet alleen omdat ik nu nog beter weet wie ik ben en wat ik belangrijk vind, maar omdat ik kan voelen dat bewustzijn volledig achter me staat. Dat zorgt ervoor dat ik bergen kan verzetten. Het brengt veel teweeg.


Met het afsluiten van deze innige periode, waarin ik vanzelfsprekend veel minder van mij heb kunnen laten horen dan je van mij gewend bent, is er nu dan iets heel krachtigs wat ik (wel) met jou kan delen. De inzichten, de eenvoud, in een duidelijke taal uiteengezet, vanuit een prachtige en ongelooflijk directe ‘visie’. 


Met een diepe buiging naar jouw bewustwordingsproces presenteer ik je hierbij dan ook mijn nieuwe boek: Flow!: https://nickyverbeek.nl/flow/

boek-flow-moeiteloos-creeren


Het boek dat je aanmoedigt om naar je leven te kijken door de ogen van bewustzijn, zodat je je eigen levensstroom moeiteloos kunt leiden naar de overvloed die er voor je is. Met praktische handvatten om je leven een geheel nieuwe vorm te geven: kleine veranderingen in de richting van succesvolle ervaringen met verstrekkende resultaten. En dit alles in eenvoudige bewoordingen en hele pure, heldere taal.Pre-order

Vanaf vandaag, 10 maart, gaat het boek officieel in pre-order, en dat betekent dat het vanaf nu mogelijk is om het boek te bestellen. Zo ben je verzekerd van een exemplaar. Bovendien krijgt iedereen die het boek in pre-order bestelt van mij een kleine verrassing. Op 21 maart is de officiële ‘release’ en zal het boek beschikbaar zijn in alle boekwinkels, zowel als fysiek exemplaar alsook als epub (ebook). 


Op 24 april zal ik een hele bijzondere lezing geven over Flow. Hier zal ik binnenkort meer over vertellen!


It is time to let it FLOW


Liefs, Nicky


Naar Flow: https://nickyverbeek.nl/flow/

Over de schrijver
Nicky Verbeek spreekt en schrijft over bewustzijn. Boeken: Je bent vrij (2014) | Draaien naar de Bron (2018) | Flow (2022)
Reactie plaatsen

Wil je meer weten? Ga naar: https://nickyverbeek.nl/