Bevrijding

Breek vrij uit beperking en begin te leven vanuit je hart

Van controle (angst) naar overgave (vertrouwen). Ik bied je hiermee een compleet nieuwe manier aan om naar jouw levenservaringen te kijken. Jouw unieke gift zit in jou en wil vrij zijn om tot uitdrukking te kunnen komen. Jij bent de enige die de deur hiertoe kan openen. Ik reik je hiervoor 7 inzicht sleutels aan.

Nb. Dit is een next level programma. Ik raad je aan om eerst 'De Verschuiving' af te ronden.

Je krijgt onbeperkte toegang

Dit geeft je alle vrijheid om de materie volledig tot je te nemen. Daarnaast krijg je ongelimiteerd toegang tot het besloten deelnemers Forum waar je met de andere deelnemers je zelfonderzoek, inzichten en ervaringen kunt delen. Ook ik ben hier aanwezig om vragen te beantwoorden.

Overgave

Al jouw ervaringen dienen ervoor om je te laten groeien in bewustzijn en in de liefde voor jezelf. Wanneer je jouw unieke ziel energie gaat herkennen kun je je gaan openen voor de boodschap die in schijnbaar ’tegenwerkende' ervaringen verscholen gaat. Je leert de ervaring toe te laten zodat het zijn prachtige werk kan doen: Jouw leven in volledige vrijheid te laten ontvouwen.

Wat biedt deze cursus jou?

15 lessen boordevol nieuwe en exclusieve informatie, 14 begeleidende video's, 8 oefeningen en een oefenboekje. Ook krijg je toegang tot het besloten Forum waar je vragen kan stellen en ervaringen kunt delen.

Je ontdekt welke specifieke gedachten jou tegen houden om vrij te zijn

Je maakt de transformatie vanuit beperkende gedachten naar Bewust Zijn

Je ontwikkelt moed en zelfvertrouwen

Je ontdekt jouw unieke ziel energie (jouw gift)

Je leert hoe je jouw unieke ziel energie kunt gaan benutten om je diepste verlangens waar te maken (vervulling)

Wat heb je nodig?

75 euro

Een pc, laptop of telefoon (met de mogelijkheid om video's af te spelen)

Internet & e-mail

Een gedreven spirit en een open mind

Zij gingen je voor

Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om je te laten weten dat enorm blij ben met jou. Ik heb een grote bewondering voor jouw wijsheid, passie en gedrevenheid aan anderen te inspireren. Ik heb al heel veel gedaan, maar jij bent voor mij een engel uit de hemel. Je antwoorden geven steeds een grote versnelling en het is alsof wat er in mij sluimert opeens wordt aangeraakt en tot helderheid leidt. Ik wil graag  uit eigen ervaring iedereen inspireren om je boeken te lezen, je youtube-filmpjes te beluisteren en je online-cursussen te volgen. Ik heb dezelfde passie als jij wat betreft de enorme voldoening die het geeft als ik anderen kan inspireren tot groet en ontwikkeling. 

Hans

Louter liefde en dankbaarheid. Aan en voor mijzelf. En aan en voor jou Nicky dat je mij de weg hebt willen wijzen. Met mij meegelopen bent. Dat ik in dit moment zwak durf(de) te zijn. Uiteindelijk... En dan is daar het moment ineens. Na het vele zoeken, de drang van het willen vinden, eromheen en er ronddraaien, de onwetendheid, schuld, vergeving en alles daartussen kwam ik toch weer uit op de rol slachtoffer. Dat is niet wat ik wil(de) zijn. Dat is/was zwak - mijn vertrekpunt!

Daarop volgde de erkenning, het willen, de omarming. In het perspectief van toen. Ja, ik was slachtoffer. Nee, ik heb dit nooit erkend. Het was als een regressie; ik voelde mij als het kind van toen. Zo welkom, zo warm. Ook de splitsing van het moment: toen en nu. Dan het oneervol ontslag dat volgde. Van mijn rol als slachtoffer nu. Ik voelde liefde. Alles, werkelijk ALLES verzette zich in mij. Dat nooit! Liefde voelen voor hen. Totdat ik besefte dat het mijn eigen Liefde was. Mijn eigen Liefde waar ik mij zo tegen verzette. Al die tijd. Was ik het. Ben ik het. Het was alsof het kraantje open ging. Het stroomt. De Liefde. Van en voor mijzelf. En het onmiddellijke besef dat ook ik het was die de kraan al die tijd dichtgedraaid had. Ik was het al die tijd al! Ik ben vrij!

Daniella