Bevrijding

Je krijgt onbeperkte toegang

Dit geeft je alle vrijheid om de materie volledig tot je te nemen. Daarnaast krijg je ongelimiteerd toegang tot het besloten deelnemers Forum waar je met de andere deelnemers je zelfonderzoek, inzichten en ervaringen kunt delen.

Zij ging je voor

Binnenkort worden de testimonials aangevuld 🙂

Louter liefde en dankbaarheid. Aan en voor mijzelf. En aan en voor jou Nicky dat je mij de weg hebt willen wijzen. Met mij meegelopen bent. Dat ik in dit moment zwak durf(de) te zijn. Uiteindelijk... En dan is daar het moment ineens. Na het vele zoeken, de drang van het willen vinden, eromheen en er ronddraaien, de onwetendheid, schuld, vergeving en alles daartussen kwam ik toch weer uit op de rol slachtoffer. Dat is niet wat ik wil(de) zijn. Dat is/was zwak - mijn vertrekpunt!

Daarop volgde de erkenning, het willen, de omarming. In het perspectief van toen. Ja, ik was slachtoffer. Nee, ik heb dit nooit erkend. Het was als een regressie; ik voelde mij als het kind van toen. Zo welkom, zo warm. Ook de splitsing van het moment: toen en nu. Dan het oneervol ontslag dat volgde. Van mijn rol als slachtoffer nu. Ik voelde liefde. Alles, werkelijk ALLES verzette zich in mij. Dat nooit! Liefde voelen voor hen. Totdat ik besefte dat het mijn eigen Liefde was. Mijn eigen Liefde waar ik mij zo tegen verzette. Al die tijd. Was ik het. Ben ik het. Het was alsof het kraantje open ging. Het stroomt. De Liefde. Van en voor mijzelf. En het onmiddellijke besef dat ook ik het was die de kraan al die tijd dichtgedraaid had. Ik was het al die tijd al! Ik ben vrij!

Daniella