Bevrijden

Eén op één Intensive

Ik bied je 3 maanden lang exclusieve persoonlijke begeleiding die volledig is toegespitst op jouw leven en levensenergie, jouw essentie en jouw diepste verlangen. Ik leer je hoe je niet meer hoeft te twijfelen, hoe je altijd de juiste keuzes voor jezelf kunt maken en op jezelf kunt gaan vertrouwen.

Ben je er klaar voor om gedoe, moeite en strijd van je af te leggen?

Wil je een leven voorbij angst, zorgen en twijfels?

Wil je duidelijke handvatten ontvangen om je over te kunnen geven aan de liefde die er voor je is?

Wil je nu een volledig helder antwoord op de vraag: Wie ben ik (nu echt)?

Wil je vanuit je hart gaan leven en je ware zelf tot uitdrukking gaan brengen?

Wil je leven vanuit je ziel intentie en je dromen waar maken?

Ik ben er voor jou

Samen gaan we naar de kern van jouw potentieel, jouw essentie. Hier bevindt zich namelijk tegelijkertijd het diep gewortelde beschermingsmechanisme. Door hier het volledige licht op te zetten kun je de bescherming gaan bevrijden en de beperking omzetten in liefde. Nu ontstaat er ruimte zodat degene die jij werkelijk bent eindelijk tot uitdrukking kan komen.

Ben je klaar voor transformatie op zielsniveau?

Plan dan een online intake gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Jij vertelt mij waar je hart naartoe wil en wat je tegen lijkt te houden, en ik stel jou een aantal gerichte vragen. Dit zorgt ervoor dat wij onze dag helemaal kunnen toespitsen op jouw energie. Vervolgens zetten een startdatum vast in de agenda.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject begint met een exclusieve V.I.P. dag op een fijne lokatie in Nederhorst den Berg. We beginnen om 11:00 uur, we houden 3 intense sessies met daartussen 2 pauzes. De dag eindigt rond 16:30 uur. Je gaat naar huis met een volledig inzicht in je eigen energie en heldere handvatten om vanuit deze energie te gaan - en te blijven - stromen.

Een hele bijzondere dag

Deze dag is inclusief een uitgebreide lunch in het Spiegelhuys, koffie, thee & versnaperingen tijdens de sessies.

Exclusief en persoonlijk

In de week na onze dag samen ontvang je van mij een uitgebreid persoonlijk naslagwerk. Hierin verwerk ik specifieke op jouw energie toegespitste zelfonderzoek vragen, oefeningen en persoonlijke reminders.

Follow up

In de drie maanden na onze bijeenkomst plannen we nog 3 online gesprek-sessies in van 45 minuten.

E-mail ondersteuning

Gedurende de drie maanden dat het intensive traject loopt krijg je volledige en ongelimiteerde e-mail ondersteuning.

Dit is wat je krijgt

All in VIP Dag Arrangement: Een hele dag samen met mij. De dag bestaat o.a. uit 3 x intensieve sessie (en is incl. heerlijke lunch en tussendoortjes)

Een exclusief en persoonlijk naslagwerk (van ongeveer 10 pagina's)

3 x online vervolg sessie van 45 minuten

Drie maanden ongelimiteerd e-mail support

Dit heb je nodig

599 euro

(Betalen in termijnen is mogelijk)

Internet, e-mail en de mogelijkheid om te Skypen

Een diepe wens om los te breken uit beperkende patronen en je ziel te volgen

Ben je klaar voor transformatie op zielsniveau?

Geen kleine stapjes meer maar de échte oversteek?

In één keer op de directe weg. De weg van jouw ziel.

Laat je ziel vrij en laat het leven beginnen!

Draaien naar de Bron

Dit persoonlijke begeleidingsprogramma is het praktische vervolg op mijn 2e boek 'Draaien naar de Bron'. Het sluit er nauwgezet op aan. Ik leer je kijken vanuit de liefde die er voor je is zodat je jezelf kunt bevrijden van beperking. Je leert keuzes te maken in dienst van je zielsplan zodat je persoonlijke gehechtheden los kan gaan laten.

Wil je eerst meer weten over het boek of eerst het boek bestellen? Klik dan op de cover afbeelding (meer info) of op de bestelknop. Bestellingen worden verzorgd door Bol.com.

Lees onderaan de pagina reacties van deelnemers!

Reacties van deelnemers

Hoi lieve Nicky, Heel erg bedankt voor het 1 op 1 traject. Ik heb er ZOVEEL aan gehad. De dag samen zorgde ervoor dat ik weer verder kon leven zonder schuld, wat een bevrijding. Ik zag het gelijk. Het persoonlijke naslag werk kijk ik nog regelmatig in om het helemaal tot mij te nemen en in elke cel te laten vallen. Bij alle filmpjes denk ik wauw wat een verheldering en het zet onmiddellijk aan tot zelf onderzoek. Het laatste filmpje " Breek vrij uit het cirkeltje van beperking " heb ik net voor de tweede keer gekeken en ben er ontzettend blij mee, wat een goud. Ik wens je een fijne zomer en hopelijk tot ziens weer. Dank je wel en heel veel liefs, van Els

Els

Ha Nicky, Het was voor mij een waardevol traject. Goed woord ook trouwens “Traject” want het gaat nog gewoon door. Zo heb ik na afloop van het Traject jouw boek 'Draaien naar de bron' opnieuw gelezen en en merkte dat nu heel andere dingen binnenkwamen. Ook jouw video’s rond specifieke onderwerpen luister ik nog af en toe als ik weer iets verduidelijkt wil krijgen. Ik zal daarnaast het kunnen stellen van vragen per mail of Facetime missen want jouw rechtstreekse wijze stijl komt bij mij heel zuiver binnen en geeft de inzichten die ik nodig heb om er zelf wat mee te kunnen. Dat was voor mij ook meteen het meest waardevolle van het Traject. In mijn dagelijks leven merk ik dat ik door het Traject anders in het leven sta. Ik heb overlevingsmechanismen en overtuigingen doorzien en dat heeft gemaakt dat ik ook anders denk, voel, zeg en handel.  En dat heeft weer effect op mijn werkelijkheid. Zo heeft vooral het doorzien van mijn overlevingsmechanisme om altijd mijn omgeving en alles en iedereen daarin te willen verbeteren een enorme verandering teweeg gebracht. En vooral ook dat ik daarin mijn eigen waarheid mag loslaten, want wie ben ik om alles te bekritiseren en verbeteren. Ik wens jou alle succes met jouw prachtige missie en mocht je nog een abonnementsvorm vinden voor maatwerkadvies voor oud-Intensivers dan hoor ik het graag, liefs!

Hoi Nicky,
Ik vond het een waardevol traject. En vond het fijn jou als ''teacher'' te hebben.
Wat heeft het traject mij opgeleverd: Ik ben in beweging gekomen. Doordat ik me ervan bewust ben geworden dan ik degene ben die stappen moet zetten, niemand doet het voor mij. Had/heb een enorme faalangst. Ik heb /voel die angst nog steeds, maar nu laat ik me er niet meer door beperken. Ik heb er veel aan gehad dat je me ervan bewust hebt gemaakt dat het niet uitmaakt dat Mariëlle bang is en een rood hoofd krijgt en zweetplekken onder haar oksels. Nou en... zeg ik nu tegen mezelf. Ik doe het toch. Want door dingen te gaan doen/proberen/uitproberen gebeuren er nieuwe dingen in mijn leven en ja soms ga ik op mijn bek of sla ik toch de verkeerde richting in, maar dan weet ik dat tenminste (eerder bleef ik ervoor hangen/steken, maakte ik niet echt een stap). Ik pak van alles aan /op. "Gewone baan" en daarnaast mijn praktijk nieuw leven inblazen. Voor de inspiratie heb ik 2 mooie kloosters gevonden waar ik twee keer een weekje op retraite ga, voor rust en inspiratie....en om te schrijven.
Het lijkt wel of ik en mijn leven eenvoudiger worden. Ik makkelijk uitfilter wat niet bij me hoort. Het is net alsof ik iets van mezelf heb teruggevonden, dat was er altijd wel, maar ik luisterde daar niet zo naar, alsof ik altijd op zoek was en nu zo n rust voel: Ik hoef nergens heen. Af en toe bekruipt me een geluksgevoel, gewoon om niets, om mezelf. Zo fijn!
Een grote verandering in mijn leven is dat ik alles wat ik tegenkom (wat er gebeurt, wat ik mee maak, wat ik voel, wat er tegen me gezegd wordt) zie als dat het voor mij is en niet tegen mij.
Hier ben jij in jouw teaching voor mij uniek en dat had ik hard nodig. Dus alles is goed en klopt op dit moment en voelt het niet goed, dan klopt het ook, als wakker maker omdat ik in iets geloof wat/wie niet is wie ik werkelijk ben. Fysiek voel ik me ook goed, wandel en sport ook weer meer. Gewoon omdat het fijn is en me goed doet. Ik heb een fijne oncoloog nu, bij wie ik mezelf kan zijn. Ik lees regelmatig in je boek en hoop dat je vorige boek snel opnieuw uitkomt. Begin nu ook ruimte te voelen om met de online programma s aan de slag te gaan.
Nicky, heel erg bedankt voor je steun en je lessen. Je was precies wat ik zocht. Liefs! Mariëlle

Mariëlle