Bevrijden

Jij en ik

Ik bied je 4,5 maanden lang exclusieve persoonlijke begeleiding die volledig is toegespitst op jouw leven en levensenergie, jouw essentie en jouw diepste verlangen. Ik leer je hoe je niet meer hoeft te twijfelen, hoe je altijd de juiste keuzes voor jezelf kunt maken en volledig op jezelf kunt gaan vertrouwen.

Ben je er klaar voor om gedoe, moeite en strijd van je af te leggen?

Wil je een leven voorbij angst, zorgen en twijfels?

Wil je duidelijke handvatten ontvangen om je over te kunnen geven aan de liefde die er voor je is?

Wil je een volledig helder antwoord op de vraag: Wie ben ik (nu echt)?

Wil je vanuit je hart gaan leven en je ware zelf tot uitdrukking gaan brengen?

Wil je leven vanuit je ziel intentie en je dromen waar maken?

Alles draait om jou

Samen gaan we naar de kern van jouw potentieel, jouw essentie. Hier bevindt zich namelijk tegelijkertijd het diep gewortelde beschermingsmechanisme. Door hier het volledige licht op te zetten kun je de bescherming gaan bevrijden en de beperking omzetten in liefde. Nu ontstaat er ruimte zodat degene die jij werkelijk bent eindelijk tot uitdrukking kan komen.

Ben je klaar voor transformatie op zielsniveau?

Plan dan een online intake gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Jij vertelt mij waar je hart naartoe wil en wat je tegen lijkt te houden, en ik stel jou een aantal gerichte vragen. Dit zorgt ervoor dat ik het traject helemaal kan toespitsen op jouw energie. Vervolgens zetten we een startdatum vast in de agenda.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject bestaat uit 6 modules (elke module duurt 3 weken). De modules hebben een natuurlijk verloop dat steeds dieper ingaat op jouw unieke essentie.

Elke module begint met een inspirerende webinar

Na afloop van het webinar ontvang je van mij een zeer uitgebreide, informatieve zelfonderzoeks-mail, waar je direct mee aan de slag kunt.

Samen

We werken de module samen uit in een privé begeleidingssessie (1 x per 3 weken, in totaal hebben we 6 privé begeleidingssessies).

Follow up

Je ontvangt elke 3 weken een exclusief op jouw lijf (en leven) toegespitste begeleidende meditatie (video- én audiolink). Bovendien ontvang je in module 5 een persoonlijk toegespitst essentie naslagwerk (jouw unieke persoonlijke handleiding) van 10 pagina's.

E-mail ondersteuning

Gedurende de duur van het traject krijg je volledige en ongelimiteerde e-mail ondersteuning.

Is dit traject geschikt voor mij ?

Dit traject is niet geschikt voor jou als je bang bent voor confrontaties - als je mij niet voor 100% vertrouwt - en als je diep van binnen eigenlijk niet gelooft dat het écht mogelijk is om alles te creëren wat je maar wil.

Dit traject is op jouw lijf geschreven als je daadwerkelijk door je persoonlijke defensies heen wil breken - als je weet dat je daarvoor bij mij op de juiste plek bent - en als je durft te vertrouwen op de onbegrensde magie van jouw levensenergie.

Dit is wat je krijgt

Mij! 4,5 maanden intensieve privé begeleiding. 100% commitment

Elke 3 weken (in totaal 6x) een bommetje vol inspiratie (webinar) om de module te starten

Elke 3 weken (in totaal 6x) een interactieve zelfonderzoeksmail om de module te activeren

Elke 3 weken (in totaal 6x) een privé begeleiding- en verdieping sessie (online of op locatie) om de module te integreren

Elke 3 weken (in totaal 6x) ontvang je een op jouw persoonlijke essentie toegespitste begeleidende meditatie

Een uniek, op jouw leven geschreven essentie handleiding

4,5 maanden ongelimiteerd e-mail support

Een leven dat 100% in overeenstemming is met jouw diepste verlangen

Dit heb je nodig

Innerlijk: Een diepe wens om los te breken uit beperkende patronen en je ziel te volgen

Praktisch: Internet, e-mail en de mogelijkheid om te Skypen

Investering: € 1290

* Betalen in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk
** Dit traject is in veel gevallen (geheel of gedeeltelijk) via je werkgever af te nemen
*** Dit traject is aftrekbaar voor ondernemers
**** Dit traject is in 2019 óók aftrekbaar voor particulieren (vraag mij ernaar)

Ben je klaar voor transformatie op zielsniveau?

Geen kleine stapjes meer maar de échte oversteek? In één keer op de directe weg: de weg van de minste weerstand. Bevrijd je ziel en breng je diepste verlangens tot leven

Draaien naar de Bron

Dit persoonlijke begeleidingsprogramma is het praktische vervolg op mijn 2e boek 'Draaien naar de Bron'. Het sluit er nauwgezet op aan. Ik leer je kijken vanuit de liefde die er voor je is zodat je jezelf kunt bevrijden van beperking. Je leert keuzes te maken in dienst van je zielsplan zodat je persoonlijke gehechtheden los kan gaan laten.

Wil je eerst meer weten over het boek of eerst het boek bestellen? Klik dan op de cover afbeelding (meer info) of op de bestelknop. Bestellingen worden verzorgd door Bol.com.

Veel voorkomende vragen

Wanneer start dit traject?

Je kunt op elk gewenst moment beginnen. We plannen samen de startdatum. Vanaf de startdatum duurt het traject 18 weken. Mocht er een grote vakantie binnen het traject vallen, dan kan het traject met die tijd worden verlengd.

Hoeveel tijd vraagt het om een module goed te verwerken? Is het b.v. doenbaar naast een fulltime baan?

Ik heb de modules zó in elkaar gezet dat het voor jou zo weinig mogelijk tijd en energie (en al helemaal geen moeite) zal kosten om de informatie te verwerken. Het is dan ook zonder enige twijfel 'te doen' naast een fulltime baan. Er zit b.v. geen huiswerk aan verbonden. Dit traject vraagt dus geen enkele ‘prestatie’ van jou. Het is juist precies andersom. Wel zet ik je aan om jezelf en je leven in een totaal ander licht te gaan zien middels hele directe zelfonderzoek vragen (en de persoonlijke meditaties) en dit brengt (vanzelf!) hele mooie innerlijke transformatie processen op gang, die vervolgens je volledige buitenwereld (je leven, je wereld - en hoe je het ervaart) zal veranderen. Want: zo binnen, zo buiten! Het is mijn ervaring dat hoe minder moeite je doet om de informatie te integreren, des te sneller en beter de informatie daadwerkelijk kán integreren.

Kan ik mij alvast voorbereiden op het traject?

Mijn boeken 'Je bent vrij’ en ‘Draaien naar de bron’ bieden een hele waardevolle voorbereiding en aanvulling op het programma. Ook kun je je opgeven voor het online programma (ontwaken). Dit biedt je een hele uitgebreide en vooral praktische voorbereiding. Toch wil ik benadrukken dat hoe minder je dit traject als ‘moeilijk’ of als een ‘prestatie' ziet en aangaat als een ‘opdracht’ - des te opener (want: meer ontspannen) zal je zijn t.o.v. de informatie. Het ís niet moeilijk, je kunt het alleen zelf wel moeilijk ‘maken’. Mijn advies is om dat dus gewoon niet te doen. Dit zal in de loop van het traject vanzelf duidelijker en makkelijker worden, en ik begeleid je daarbij. Bovendien is de informatie die je tot je krijgt zó direct en helder, dat er geen speld tussen te krijgen is (daar zal je dan echt moeite voor moeten doen!).

Ik zou graag meedoen maar woon in het buitenland en kan dus alleen online aanwezig zijn. Is dat mogelijk?

Ja, dit traject is volledig online in te vullen. Ik ben zelf een enorme voorstander van online vrijheid en heb het traject dan ook zó ingericht dat je aan dit traject deel kan nemen, waar je ook woont. Ik zorg ervoor dat je niets tekort komt.

Vinden de persoonlijke sessies op vaste dagen/tijden plaats of worden die in overleg afgesproken?

Beter nog. Je krijgt persoonlijk toegang tot mijn afspraken agenda waar je zelf je privé sessies met mij kunt inplannen.

Heb jij vragen over dit traject? Of wil je een intake gesprek inplannen?

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht

Met het inplannen van een traject ga je akkoord met de algemene voorwaarden.