arrow_drop_up arrow_drop_down
Innerlijk leiderschap

Bevrijd jezelf

van onbewuste patronen
en verbind je met je zielsmissie

De Super Zelfrealisatie Dag

Bewust Creëren

Soms zit je jezelf in de weg

Soms loopt het leven niet zoals je wil. Je hebt een mooi doel voor ogen, je volgt je hart en je gaat er voor, maar het pakt heel anders uit. Je vraagt je af of je iets verkeerd hebt gedaan. Waarom lukt het niet?

Heb je wel eens gehoord van onbewuste sabotage? Soms maak je een keuze en volg je daarbij een goed plan maar zitten er gedachten in de weg die je tegenhouden om het waar te maken. Je bent je niet bewust van deze gedachten, want je zou jezelf nooit bewust tegenwerken. Het zijn juist gedachten die onbewust je handelen ondermijnen waardoor het niet lukt.

Voorbeelden van saboterende patronen

 • Je hebt een heel concreet doel voor ogen, je wil er werkelijk alles voor opgeven om het uit te laten komen. Maar zelfs met alle doorzettingsvermogen van de wereld lukt het je niet.


 •         Je wil afvallen en volgt een heel goed dieet, je doet alles wat je moet doen, maar de overtollige kilo's gaan helemaal nergens heen.


 •         Je hebt een hardnekkige verslaving waar je al heel lang vanaf wil. Maar ondanks al je pogingen om ervan af te komen, val je steeds weer terug.


 •         Je wil die ene partner aantrekken waar je een mooie relatie mee op kan bouwen, maar degene die jij wil bestaat niet, wil jou niet, of is al bezet. Het is elke keer weer hetzelfde!


 •         Je wil je bedrijf laten groeien, maar je blijft hangen in ondermaats succes. Wanneer komt die doorbraak?

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Er zit zoveel (meer) in je maar het komt er niet uit.


 • Je wil een nieuwe start maken of een innerlijke verandering aangaan, maar je weet niet hoe of waar te beginnen.


 • Je hebt een specifiek probleem waar je heel graag van af wilt.


 • Je hebt een diep gekoesterde wens die je heel graag in vervulling wilt laten komen, maar je voelt dat je jezelf hierin blokkeert.

Doe mee met deze onvergetelijke Life Changer

Innerlijk leiderschap
Nu: €47,-

Workshop - De Bevrijding

Volledig online:


 • 10:00 - 12:00 uur: Sessie 1 (de 4 elementen van jouw scheppende energie)
 • 12:00  - 13:00 uur: Lunch (persoonlijk zelfonderzoek)
 • 13:00 - 15:00 uur: Sessie 2 (de 3 aspecten van Innerlijk leiderschap)
 • 15:00 - 15:30: Kleine pauze (een nieuwe waarheid formuleren)
 • 15:30 - 17:00 uur: Sessie 3 (integreren nieuwe waarheid)


Let op! Je kunt je elk moment aanmelden. Je krijgt dan een replay van de volledige Super Zelfrealisatie Dag zoals die heeft plaatsgevonden op 25 oktober 2020. Dit is inclusief replay van alle live sessies en lifetime toegang tot de lessen en al het lesmateriaal. Ook heb je (net als alle andere deelnemers) de gelegenheid om je vragen aan mij te stellen.


In februari 2021 plan ik weer een nieuwe Super Zelfrealisatie Dag in (uiteraard voor een andere prijs!).

Innerlijk leiderschap

"Ik kan gewoon niet beschrijven wat deze workshop met me heeft gedaan. Ik voel me herboren. De vraag die ik steeds bij me heb is: "Wat kan IK doen vóór mijn wereld?" Het maakt me nederig en ik klap uit elkaar van dankbaarheid. Heel veel liefs, ik ben zo groots met jouw gift!"

Annemarie

Vind jouw zielsmissie

Dit is wat je leert

 • Je leert alles over jouw energie en de vier elementen van jouw energetische veld van creatie.


 • Je ontdekt jouw zielsmissie.


 • Je leert de signatuur van saboterende gedachten te herkennen. Deze gedachten staan in de weg van jouw unieke 'purpose'


 • Je leert alles over zelfleiderschap en de drie elementen van zelfleiderschap: 1. Bewustzijn, 2. JIJ en 3. het systeem (body & mind), zodat de juiste rol in kan gaan nemen. 


 • Je leert hoe je beperkende gedachten om kan zetten in functionele gedachten.


 • Je leert hoe je bewust met je gedachten kunt gaan werken om je zielsmissie uitdrukking te kunnen geven.


 • Je leert hoe je bewust kunt kiezen. En je maakt tijdens deze workshop ten minste één keuze in dienst van je zielsmissie om 'op je systeem te leggen'. 

Dit is wat je krijgt

  • Zodra je je aanmeldt voor de workshop krijg je toegang tot de online leeromgeving. Je toegang is vanaf dan onbeperkt. Je kunt dus blijvend gebruik maken van al het lesmateriaal.


  • De workshop bestaat uit drie interactieve online supersessies van 2 uur. Het eerste uur van elke sessie besteed ik aan inzicht en uitleg. (je krijgt superveel informatie van mij) Het tweede uur van de sessie gaan we samen de verdieping in en beantwoord ik alle vragen die je hebt. Naderhand ontvang je een replay van de sessies zodat je ze onbeperkt kunt terugkijken.


  • Om 10:00 uur gaan we van start met de eerste online sessie. Tijdens deze sessie van 2 uur leer ik je alles over de vier elementen van bewuste creatie. Ik geef je een heleboel informatie en stel je een aantal vragen. Jouw antwoorden neem je mee naar de volgende sessie. Hier gaan we namelijk mee aan de slag.


  • Om 13:00 uur begint de 2e sessie. Tijdens deze sessie van 2 uur leer ik je alles over innerlijk leiderschap. We gaan de drie elementen van innerlijk leiderschap toepassen op jouw persoonlijke situatie. Je ontdekt jouw (tot nog toe) onbewuste zelf-ondermijnende gedachten. En we zoeken samen een betere waarheid om te volgen.


  • Om 15:30 start de 3e sessie. Nu integreren we onze nieuwe waarheid. Deze waarheid is in volledige overeenstemming met jouw diepere intentie. Ik leer je hoe je dit op je systeem kunt leggen. 


  • Ik geef je op deze onvergetelijke dag ook nog een aantal hele praktische tools mee (o.a. een essentie handleiding t.w.v. 79 euro!) die je steeds weer kunt toepassen wanneer het leven dat van je vraagt.
Bewust Creëren

Nicky Verbeek

Het wordt een super intensieve dag. Dat kan ik je alvast verklappen. Ik ga me niet inhouden en geef je informatie die je ongelooflijk diepe inzichten gaat geven in de werking van jouw energie.

Ik leer je hoe bewustzijn met je communiceert én hoe je je hierop kunt afstemmen. Je breekt vrij uit de gedachten die je beperken en samen leggen we een geheel nieuwe gedachtestroom aan om te volgen. We creëren een nieuwe waarheid en laten de oude los.

Aan het einde van deze dag heb je een volledig inzicht in jouw unieke veld van creatie én een praktische handleiding, die je de rest van je leven zal kunnen inzetten in dienst van jouw steeds veranderende levensstroom. Ik heb er heel veel zin in!

 • Auteur van de boeken "Je bent vrij" en "Draaien naar de Bron".
 • Coach en ontwikkelaar van leertrajecten voor bewustwording, zelfleiderschap en levensvrijheid (met meer dan 15 jaar ervaring).
 • Oprichtster van de Academie voor Bewustwording en persoonlijk leiderschap.

Doe mee als je:

 • Bewust wilt worden van je zielsmissie.


 • Jezelf wilt bevrijden van onbewuste gedachten en patronen die je zielsmissie ondermijnen.


 • In verbinding wilt komen met je innerlijke leiding.


 • Je verlangens hebt die je wilt waarmaken.


 • Leiderschap over je leven wilt nemen

Dit heb je nodig

 • Internet, e-mail inclusief de mogelijkheid om video's af te spelen.


 • Een diepe wens om los te breken uit beperkende patronen en in vrijheid van je leven te genieten.


Let op! Je kunt je elk moment aanmelden. Je krijgt dan een replay van de volledige Super Zelfrealisatie Dag zoals die heeft plaatsgevonden op 25 oktober 2020. Dit is inclusief replay van alle live sessies en lifetime toegang tot de lessen en al het lesmateriaal. Ook heb je (net als alle andere deelnemers) de gelegenheid om je vragen aan mij te stellen.


In februari 2021 plan ik weer een nieuwe Super Zelfrealisatie Dag in (uiteraard voor een andere prijs!). Heb je vragen? Mail mij gerust!

Zij gingen je voor

Wat een ommekeer

De workshop voelde voor mij als een retraîte, waarin ik een keuze heb gemaakt om van mij zelf te zijn. Dit is tot op heden mijn dagelijkse slogan. Wat betekent dit en waar kies ik nu voor. Mijn leven, mijn sneltrein is een locomotief geworden, je weet wel, zo’n oude, al rijdend door een meanderend landschap. Ik kijk naar binnen, eerlijk, oprecht, confronterend en vervolgens naar buiten met andere ogen, nieuwsgierig, alleen genoegen nemend met mijn beste versie. Ik begin ja te zeggen, na een periode van veel nee’s. De workshop is een startpunt en ik vind het zalig om met de handvatten van Nicky te leven, onderweg te zijn. Mocht je besluiten tot een terugkomdag, dan ben ik graag van de partij! Mijn hart maakt elke keer een sprongetje als ik je zie, op Facebook of youtube, ben blij met al je cadeautjes. 

Innerlijk leiderschap
Annemarie
Puur goud

Lieve Nicky,  heel erg bedankt. Ik heb er zóveel aan gehad. Deze dag samen zorgde ervoor dat ik weer verder kon leven zonder schuld, wat een bevrijding. Ik zag het gelijk. Het persoonlijke naslagwerk kijk ik nog regelmatig in om het helemaal tot mij te nemen en in elke cel te laten vallen. Bij alle filmpjes denk ik wauw wat een verheldering en het zet onmiddellijk aan tot zelf onderzoek. Wat een goud! Hopelijk tot ziens weer. Dank je wel en heel veel liefs

Innerlijk leiderschap
Els
Zo waardevol
Jouw rechtstreekse wijze stijl komt bij mij heel zuiver binnen. Je hebt me de inzichten gegeven die ik nodig had om er zelf wat mee te kunnen. In mijn dagelijks leven merk ik dat ik nu anders in het leven sta. Ik heb mijn overlevingsmechanismen en overtuigingen doorzien en dat heeft gemaakt dat ik ook anders denk, voel, zeg en handel.  En dat heeft weer effect op mijn werkelijkheid. Zo heeft vooral het doorzien van mijn overlevingsmechanisme om altijd mijn omgeving en alles en iedereen daarin te willen verbeteren een enorme verandering teweeg gebracht. En vooral ook dat ik daarin mijn eigen waarheid mag loslaten, want wie ben ik om alles te bekritiseren en verbeteren. Ik wens jou alle succes met jouw prachtige missie en mocht je nog een abonnementsvorm vinden voor maatwerkadvies voor oud-deelnemers dan hoor ik het graag, liefs!
Innerlijk leiderschap

Paula

De Bevrijding

Deze website werkt met cookies