arrow_drop_up arrow_drop_down
Volg je hart, kies bewust en creëer vanuit vrijheid

Bevrijd jezelf van saboterende gedachten

... en maak je verlangens waar

Volg je hart, kies bewust en creëer vanuit vrijheid

Bewust Creëren

Waarom lukt het niet?

Soms loopt het leven niet zoals verwacht. Je had een verlangen, je volgde je hart en je ging ervoor, maar toch pakte het niet uit. Je vraagt je af wat je verkeerd hebt gedaan. Anderen kunnen het toch ook? Waarom lukt het jou dan niet? Wat is er mis met jou?

Heb je wel eens gehoord van saboterende gedachten? Soms maak je een keuze en volg je daarbij een goed plan maar zitten er gedachten in de weg die je tegenhouden om het waar te maken. Je bent je niet bewust van deze gedachten, want je zou jezelf nooit bewust tegenwerken. Het zijn juist gedachten die onbewust je handelen ondermijnen en daardoor is de uitkomst van je keuze dat ook. Je creëert niet wat je wil (óf je creëert zelfs wat je juist niet wil)!

Als je wil weten of je jezelf saboteert, kijk dan naar de uitkomst van je plannen. Saboterende gedachten komen over als volkomen logisch en waar, bovendien geven ze je een gevoel van (schijn) zekerheid. Dit soort gedachten geven zichzelf dus niet gemakkelijk vrij, hoe kan het ook anders! Ze zijn onbewust. Je kunt ze dus alleen bewust worden door te kijken naar je resultaten. 

Voorbeelden van zelfsabotage

 • Je hebt een heel concreet doel voor ogen, je wil er werkelijk alles voor opgeven om het uit te laten komen. Maar zelfs met alle doorzettingsvermogen van de wereld lukt het je niet.


 • Je wil afvallen en volgt een heel goed dieet, je doet alles wat je moet doen, maar de overtollige kilo's gaan helemaal nergens heen.


 • Je hebt een hardnekkige verslaving waar je al heel lang vanaf wil. Maar ondanks al je pogingen om ervan af te komen, val je steeds weer terug.


 • Je wil die ene partner aantrekken waar je een mooie relatie mee op kan bouwen, maar degene die jij wil bestaat niet, wil jou niet, of is al bezet. Het is elke keer weer hetzelfde!


 • Je wil je bedrijf laten groeien, maar je blijft hangen in ondermaats succes. Wanneer komt die doorbraak?

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Er zit zoveel (meer) in je maar het komt er niet uit.


 • Anderen doen het ook en het schijnt ze moeiteloos af te gaan, waarom lukt het jou dan niet?


 • Je wil met een schone lei beginnen,  de knop omzetten, een nieuwe start maken óf een geheel nieuwe weg inslaan, maar je weet niet hoe of waar te beginnen.


 • Je wil je niet langer laten beperken, je wil nu wel eens je doel bereiken!


 • Je hebt een specifiek of steeds terugkerend probleem dat je heel graag in het licht van bewustzijn wilt zetten.
Bewust Creëren
"Ik leer je hoe bewustzijn met je communiceert én hoe je je hierop kunt afstemmen. Je breekt vrij uit de gedachten die je beperken en samen leggen we een geheel nieuwe gedachtestroom aan om te volgen. We creëren een nieuwe waarheid en laten de oude los"


Nicky

De Bevrijding

Volg je hart, kies bewust en creëer vanuit vrijheid

De Bevrijding

Weekend Intensive

 • Vrijdag: 20:00 - 21:30 uur - online webinar
 • Zaterdag: 10:30 - 17:00 uur - workshop-dag
 • Zondag: 13:30 - 15:00 uur - online webinar
Volg je hart, kies bewust en creëer vanuit vrijheid

"Ik kan gewoon niet beschrijven wat de Intensive met me heeft gedaan. Ik voel me herboren. De vraag die ik steeds bij me heb is: "Wat kan IK doen vóór mijn wereld?" Het maakt me nederig en ik klap uit elkaar van dankbaarheid. Heel veel liefs, ik ben zo groots met jouw gift!"

Annemarie

Hoe en wat?

Vrijdag

Op vrijdagavond gaan we online van start. Ik reik je alle informatie aan die je nodig hebt. Bovendien stel ik je een aantal gerichte vragen die je moet beantwoorden. Jouw antwoorden neem je mee naar de workshop-dag want daar gaan we mee aan de slag. 

Zaterdag

Op zaterdag komen we een hele dag samen en brengen we de materie tot leven. Vanuit zelfonderzoek ontdek je welke gedachte jouw verlangen heeft ondermijnd. Je bevrijdt jouw energie en kiest de directe weg van jouw bewustzijn. 

Zondag

Op zondagmiddag komen we weer online samen. Nu zetten we de puntjes op de i. Je krijgt de gelegenheid om je laatste vragen aan mij te stellen en we verfijnen jouw nieuwe waarheid. Je geeft je systeem de gelegenheid om jouw nieuwe waarheid te integreren en te volgen.

Dit is wat je krijgt

Praktisch:

 • We komen drie keer samen. Op vrijdagavond (online), op zaterdag een hele dag (bij mij in Nederhorst den Berg). En op zondagmiddag (online). 
 • We werken samen in een kleine groepssetting zodat je alle aandacht van mij krijgt die je nodig hebt.
 • De workshop-dag is inclusief: koffie/thee, fruit, tussendoortjes én vegetarische lunch.

Concreet:

 • Je krijgt volledig inzicht in hoe je bewust met je gedachten kunt gaan werken om je doelen te bereiken.
 • Ik geef je hele praktische tools mee (o.a. een essentie handleiding) die je steeds weer kunt toepassen wanneer het leven het van je vraagt.

Dit heb je nodig

Praktisch:

 • Internet, e-mail inclusief de mogelijkheid om video's af te spelen.

Innerlijk:

 • Een diepe wens om los te breken uit beperkende patronen en je verlangens waar te maken.

Zij gingen je voor

Wat een ommekeer

De workshop voelde voor mij als een retraîte, waarin ik een keuze heb gemaakt om van mij zelf te zijn. Dit is tot op heden mijn dagelijkse slogan. Wat betekent dit en waar kies ik nu voor. Mijn leven, mijn sneltrein is een locomotief geworden, je weet wel, zo’n oude, al rijdend door een meanderend landschap. Ik kijk naar binnen, eerlijk, oprecht, confronterend en vervolgens naar buiten met andere ogen, nieuwsgierig, alleen genoegen nemend met mijn beste versie. Ik begin ja te zeggen, na een periode van veel nee’s. De workshop is een startpunt en ik vind het zalig om met de handvatten van Nicky te leven, onderweg te zijn. Mocht je besluiten tot een terugkomdag, dan ben ik graag van de partij! Mijn hart maakt elke keer een sprongetje als ik je zie, op Facebook of youtube, ben blij met al je cadeautjes. 

Bevrijd jezelf van saboterende gedachten
Annemarie
Puur goud

Lieve Nicky,  heel erg bedankt voor dit traject. Ik heb er zóveel aan gehad. De dag samen zorgde ervoor dat ik weer verder kon leven zonder schuld, wat een bevrijding. Ik zag het gelijk. Het persoonlijke naslagwerk kijk ik nog regelmatig in om het helemaal tot mij te nemen en in elke cel te laten vallen. Bij alle filmpjes denk ik wauw wat een verheldering en het zet onmiddellijk aan tot zelf onderzoek. Wat een goud! Hopelijk tot ziens weer. Dank je wel en heel veel liefs

Bevrijd jezelf van saboterende gedachten
Els
Zo waardevol
Jouw rechtstreekse wijze stijl komt bij mij heel zuiver binnen. Je hebt me de inzichten gegeven die ik nodig had om er zelf wat mee te kunnen. In mijn dagelijks leven merk ik dat ik door dit traject anders in het leven sta. Ik heb mijn overlevingsmechanismen en overtuigingen doorzien en dat heeft gemaakt dat ik ook anders denk, voel, zeg en handel.  En dat heeft weer effect op mijn werkelijkheid. Zo heeft vooral het doorzien van mijn overlevingsmechanisme om altijd mijn omgeving en alles en iedereen daarin te willen verbeteren een enorme verandering teweeg gebracht. En vooral ook dat ik daarin mijn eigen waarheid mag loslaten, want wie ben ik om alles te bekritiseren en verbeteren. Ik wens jou alle succes met jouw prachtige missie en mocht je nog een abonnementsvorm vinden voor maatwerkadvies voor oud-Intensivers dan hoor ik het graag, liefs!
Bevrijd jezelf van saboterende gedachten

H.

Meest gestelde vragen

Wanneer vindt deze 3-daagse plaats?

Deze workshop start met 10 deelnemers. Dit betekent dat: hoe eerder je je aanmeldt, hoe eerder het plaatsvindt. Dit gaat meestal heel snel! Je meldt je aan door je ticket te kopen. Wil je liever eerst de datum afwachten? Mail je dan aan via de mail (klik op de contactknop). Ik zet je naam op de lijst en neem contact met je op zodra we de datum gaan vastleggen. De eerstvolgende Weekend ~Intensive vindt plaats in September 2020 (je kunt je daar nu al voor aanmelden als je zeker wil zijn van een plekje)


Hoe wordt de tijd in deze 3-dagen verdeeld?

Op vrijdagavond neem je de tijd om het webinar bij te wonen. Het webinar duurt van 20:00 tot 21:15 uur. Hierna ontvang je de zelf-onderzoeksmail. Je ontvangt hierin een aantal gerichte vragen die je in alle rust dient te beantwoorden. Het is goed om hier echt even de tijd voor te nemen. Je neemt de antwoorden namelijk mee naar de workshop dag en ze zijn dus van invloed op het verdere verloop van jouw proces. Op zaterdag komen we een hele dag bij elkaar, Van 10:30 tot 17:00 uur. Op zondag in het middaguur houden we opnieuw een webinar, dit keer interactief. Deze webinar start rond 13:30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.


Is het de bedoeling dat ik eerst het boek 'Draaien naar de Bron' lees?

Het boek 'Draaien naar de bron’ ligt aan de basis van deze workshop en biedt dan ook een hele waardevolle voorbereiding en/of aanvulling op de workshop. Maar, het is géén voorwaarde. Ik geef je meer dan voldoende tekst en uitleg om je volledig te voorzien in alles wat je nodig hebt om een volledige innerlijke ommezwaai te maken.

Reserveer je plekje nu

Deze website werkt met cookies