Bevrijden

Jij en ik

Ik bied je 3 maanden lang exclusieve, persoonlijke begeleiding, volledig in het teken van innerlijke heling, transformatie en groei. Ik leer je mee te stromen met jouw unieke levensenergie. Je ontdekt een compleet nieuwe manier van kijken, benaderen en reageren.

Word je (soms nog) getriggerd door (oude of verborgen) pijn?

Heb je één bepaald thema dat je heel graag samen met mij wilt uitwerken?

Heb je een diepe behoefte om innerlijk ‘de knop’ helemaal om te zetten?

Wil je uit het ‘het verhaal’ stappen en in je licht gaan staan?

Wil je een volledig helder antwoord op de vraag: Wie ben ik (nu echt)?

Wil je vanuit je hart gaan leven en je ware zelf tot uitdrukking gaan brengen?

Alles draait om jou

Samen gaan we naar de kern van jouw potentieel, jouw essentie. Hier bevindt zich namelijk tegelijkertijd het diep gewortelde beschermingsmechanisme. Door hier het volledige licht op te zetten kun je de bescherming gaan bevrijden en de beperking omzetten in liefde. Nu ontstaat er ruimte zodat degene die jij werkelijk bent eindelijk tot uitdrukking kan komen.

Ben je klaar voor transformatie op zielsniveau?

Geen kleine stapjes meer maar de échte oversteek? In één keer op de directe weg: de weg van de minste weerstand. Bevrijd je ziel en breng je ware verlangens tot leven.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject gaat van start met een informatie- en zelfonderzoeksvideo (van 1 uur). In de video geef ik je heel veel informatie mee én stel ik je een aantal vragen om te overdenken en te beantwoorden. De video kun je downloaden voor eigen gebruik zodat je het altijd weer terug kunt kijken wanneer je voelt dat je dat nodig hebt.

Zelfonderzoek

De volgende dag ontvang je van mij een aansluitende mail waar alle vragen nog eens overzichtelijk op een rijtje zijn gezet. Je krijgt de gelegenheid om de vragen in alle rust te beantwoorden. We nemen deze informatie vervolgens mee naar de V.I.P. dag.

V.I.P. sessie

Op de V.I.P. dag duiken we dieper in op de vragen en de antwoorden en leggen we de basis voor het verdere verloop van het traject. De V.I.P. dag bestaat uit een lange sessie van 3 uur bij mij op lokatie in Nederhorst den Berg. Dit kan in de ochtend worden ingepland (van 09:30 tot 12:30 uur) óf in de middag (van 13:30 uur tot 16:30 uur).

Essentie verslag

In de week na de V.I.P. sessie ontvang je van mij een uitgebreid en persoonlijk toegespitst essentie verslag (persoonlijke handleiding).

Follow up

We plannen hierna nóg drie online privé begeleidingssessies in (1 x per 3 weken).

E-mail ondersteuning

Gedurende de duur van het traject krijg je volledige e-mail ondersteuning.

Dit is wat je krijgt

Een super uitgebreide zelfonderzoeksmail (inclusief power video van 1 uur) waarmee het traject meteen super intensief van start gaat

Een exclusieve V.I.P. sessie met mij op lokatie in Nederhorst den Berg: van 9:30 tot 12:30 óf van 13:30 tot 16:30 uur

Een uniek, op jouw leven geschreven essentie handleiding

3 x een online follow-up verdieping sessie

3 maanden ongelimiteerd e-mail support

Ter afsluiting van het traject ontvang je van mij een uniek en op jouw lijf en leven geschreven begeleide meditatie (audio en video)

Dit heb je nodig

Innerlijk: Een diepe wens om los te breken uit beperkende patronen en je ziel te volgen

Praktisch: Internet, e-mail en de mogelijkheid om te Skypen

Investering: € 699

* Betalen in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk
** Dit traject is in veel gevallen (geheel of gedeeltelijk) via je werkgever af te nemen
*** Dit traject is aftrekbaar voor ondernemers
**** Dit traject is in 2019 óók aftrekbaar voor particulieren (vraag mij ernaar)

Veel voorkomende vragen

Wanneer start dit traject?

Je kunt op elk gewenst moment beginnen. We plannen samen de startdatum. Vanaf de startdatum duurt het traject 12 weken. Mocht er een grote vakantie binnen het traject vallen, dan kan het traject met die tijd worden verlengd.

Kan ik mij alvast voorbereiden op het traject?

Mijn boeken 'Je bent vrij’ en ‘Draaien naar de bron’ bieden een hele waardevolle voorbereiding en aanvulling op het programma. Ook kun je je opgeven voor het online programma (ontwaken). Dit biedt je een hele uitgebreide en vooral praktische voorbereiding.

Vinden de online opvolg-sessies op vaste dagen/tijden plaats of worden die in overleg afgesproken?

Je krijgt persoonlijk toegang tot mijn afspraken agenda waar je zelf je privé sessies met mij kunt inplannen.

Wat als ik na het traject toch nog meer begeleiding wil?

Je mag het traject verlengen met 1, 2 of 3 extra privé sessies. Je mag ook na afloop van het traject naar wens af en toe een 'onderhoud sessie' inboeken. Een los gesprek kost € 75,00. Vraag mij ernaar.

Zij gingen je voor

<< vorige
volgende >>

Jij was precies wat ik nodig had!

Hoi Nicky,
Ik vond het een waardevol traject. En vond het fijn jou als ''teacher'' te hebben.
Wat heeft het traject mij opgeleverd: Ik ben in beweging gekomen. Doordat ik me ervan bewust ben geworden dan ik degene ben die stappen moet zetten, niemand doet het voor mij. Had/heb een enorme faalangst. Ik heb /voel die angst nog steeds, maar nu laat ik me er niet meer door beperken. Ik heb er veel aan gehad dat je me ervan bewust hebt gemaakt dat het niet uitmaakt dat Mariëlle bang is en een rood hoofd krijgt en zweetplekken onder haar oksels. Nou en... zeg ik nu tegen mezelf. Ik doe het toch. Want door dingen te gaan doen/proberen/uitproberen gebeuren er nieuwe dingen in mijn leven en ja soms ga ik op mijn bek of sla ik toch de verkeerde richting in, maar dan weet ik dat tenminste (eerder bleef ik ervoor hangen/steken, maakte ik niet echt een stap). Ik pak van alles aan /op. "Gewone baan" en daarnaast mijn praktijk nieuw leven inblazen. Voor de inspiratie heb ik 2 mooie kloosters gevonden waar ik twee keer een weekje op retraite ga, voor rust en inspiratie....en om te schrijven.
Het lijkt wel of ik en mijn leven eenvoudiger worden. Ik makkelijk uitfilter wat niet bij me hoort. Het is net alsof ik iets van mezelf heb teruggevonden, dat was er altijd wel, maar ik luisterde daar niet zo naar, alsof ik altijd op zoek was en nu zo n rust voel: Ik hoef nergens heen. Af en toe bekruipt me een geluksgevoel, gewoon om niets, om mezelf. Zo fijn!
Een grote verandering in mijn leven is dat ik alles wat ik tegenkom (wat er gebeurt, wat ik mee maak, wat ik voel, wat er tegen me gezegd wordt) zie als dat het voor mij is en niet tegen mij.
Hier ben jij in jouw teaching voor mij uniek en dat had ik hard nodig. Dus alles is goed en klopt op dit moment en voelt het niet goed, dan klopt het ook, als wakker maker omdat ik in iets geloof wat/wie niet is wie ik werkelijk ben. Fysiek voel ik me ook goed, wandel en sport ook weer meer. Gewoon omdat het fijn is en me goed doet. Ik heb een fijne oncoloog nu, bij wie ik mezelf kan zijn. Ik lees regelmatig in je boek en hoop dat je vorige boek snel opnieuw uitkomt. Begin nu ook ruimte te voelen om met de online programma s aan de slag te gaan.
Nicky, heel erg bedankt voor je steun en je lessen. Je was precies wat ik zocht. Liefs! Mariëlle

Mariëlle

Heb jij vragen over dit traject? Of wil je dit traject met mij inplannen?

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht

Met het inplannen van een traject ga je akkoord met de algemene voorwaarden.