Stem je af

op je innerlijke kompas

 Dagworkshop

Bewust Creëren

Uit de Flow

Soms zijn er momenten in je leven die nét dat beetje extra van je vragen. Je gaat in de overlevingsstand en raakt onbedoeld uit de verbinding met je innerlijke kompas. Op het moment dat we onze eigen energie niet meer volgen, gaat de wereld om ons heen ons tegenstaan. Het leven begint ons tegen te werken. We raken uit de flow.

Innerlijk leiderschap

Opnieuw afstemmen

Als je uit je natuurlijk flow bent geraakt, dan voel je dat. Je voelt dat je niet meer jezelf bent. En dat is ook zo! Dit vertelt je letterlijk dat je niet meer je eigen energie volgt maar de energie van de wereld om je heen. Je gedrag komt voort uit dat wat je is geleerd, of dat wat je bent gaan geloven, terwijl dat niet is wie je bent.

Om een vervullend leven te leiden dat voortkomt uit je innerlijke drijfveren, is het nodig om alle energie die jouw levensgeluk saboteert los te koppelen. Ik leer je graag hoe!

Saboterende energie:

 • Saboterende energie is in beginsel energie 'van anderen' Je hebt het ooit aangereikt gekregen.en vervolgens aangenomen als waarheid. Nu leeft deze waarheid IN JOU terwijl het je niet dient en soms zelfs pijn bezorgt. Het belemmert je in je levensvrijheid en ondermijnt daarmee je levensgeluk.


 • Een saboterende waarheid is dus een waarheid die in je leeft, maar die niet waar is voor jou. Het bevindt zich als een dissonant in je energie waardoor je energie niet meer vrij stroomt. Dit heeft gevolgen voor je leven: Levensdoelen worden niet bereikt, belangrijke keuzes worden uitgesteld. Je voelt je geremd, gefrustreerd en beperkt.


 • Een belangrijk gevolg van saboterende energie is dat je ongemerkt afhankelijk wordt van anderen. Op zich is dit ook logisch. Je bent uit de verbinding met je eigen kompas dus ga je nóg meer zoeken naar leiding buiten jezelf. Dit wordt een vicieuze cirkel waar je steeds weer én steeds méér teleurgesteld kan raken in de wereld om je heen. Het is dus super belangrijk dat je je eigen innerlijke leiding weer vindt, zodat je je los kan koppelen van de mensen om je heen.

Dit doet het met je:

 • Je voelt je al een tijdje niet meer helemaal jezelf. Waar is al je energie gebleven? Het lijkt wel of iedereen  energie van je aftapt. Je snakt naar meer levensvreugde.


 • Er zit zoveel (meer) in je maar het komt er niet uit. Het lijkt wel of je leven je tegenwerkt.


 • Je wil heel graag een nieuwe start maken, met een schone lei beginnen óf een innerlijke verandering aangaan, maar je weet niet goed hoe je dit aan moet pakken.


 • Iets in je leven (je familie, je verleden, je gedachten. je lichaam, je partner, je baan, je vriendschap) is zó problematisch (geworden) dat het alle energie uit je weg zuigt. Je weet echt niet meer wat je moet doen om het op te lossen.


 • Je hebt een diep gekoesterde wens die je al heel lang in vervulling wilt laten komen, maar je voelt dat je jezelf hierin blokkeert.

Koppel je energie los en creëer levensvrijheid

je vrijheid terugvinden
€29,-

Dag Workshop - Innerlijk Kompas

Volledig online::Zodra je je aanmeldt kun je meteen beginnen

* Deze dag heeft plaatsgevonden op 14 maart 2021 en is nu online te volgen. 


Je kunt de dag als volgt indelen:


 • 11:00 - 12:00 uur: Sessie 1 
 • 13:00 - 15:00 uur: Sessie 2 
 • 15:30 - 17:00 uur: Sessie 3

Innerlijk leiderschap

"Ik kan gewoon niet beschrijven wat deze workshop met me heeft gedaan. Ik voel me herboren. De vraag die ik steeds bij me heb is: "Wat kan IK doen vóór mijn wereld?" Het maakt me nederig en ik klap uit elkaar van dankbaarheid. Heel veel liefs, ik ben zo groots met jouw gift!"

Annemarie

Jezelf weer zijn

Dit is wat je leert:

 • Alles over weerstand en de negatieve invloed die weerstand heeft op je energie.


 • Hoe je jezelf energetisch kunt loskoppelen van de mensen (en de wereld) om je heen.


 • Hoe je je weer kunt afstemmen op je innerlijke kompas.


 • Hoe je negatieve energie kunt transformeren en helen.

Doe mee als je:

 • (Weer) voluit jezelf wil zijn (en wil voelen).


  • Jezelf wilt bevrijden van andermans (saboterende) energie.


 • Jezelf energetisch wilt herstellen.


 • Uit je weerstand (overleven) wilt stappen.


 • Weer blij en enthousiast wil zijn met jouw wereld en de mensen om je heen.


 • Innerlijk de knop wilt omzetten en het leven weer vrij wilt laten stromen.
Bewust Creëren

Nicky Verbeek

Het wordt een dag vol overvloed. Dát kan ik je alvast verklappen. Ik ga me niet inhouden en geef je informatie die je ongelooflijk diepe inzichten gaat geven in de werking van jouw energie.

Ik leer je hoe je innerlijke kompas werkt én hoe je je hierop kunt afstemmen. Je breekt vrij uit saboterende patronen en samen openen we de weg naar een geheel nieuwe energiebron.

Aan het einde van deze dag heb je een volledig inzicht in jouw unieke veld van creatie én een praktische handleiding, die je de rest van je leven zal kunnen inzetten in dienst van jouw steeds veranderende levensstroom. Ik heb er heel veel zin in!

Nicky

Zij gingen je voor

Wat een ommekeer

De workshop voelde voor mij als een retraîte, waarin ik een keuze heb gemaakt om van mij zelf te zijn. Dit is tot op heden mijn dagelijkse slogan. Wat betekent dit en waar kies ik nu voor. Mijn leven, mijn sneltrein is een locomotief geworden, je weet wel, zo’n oude, al rijdend door een meanderend landschap. Ik kijk naar binnen, eerlijk, oprecht, confronterend en vervolgens naar buiten met andere ogen, nieuwsgierig, alleen genoegen nemend met mijn beste versie. Ik begin ja te zeggen, na een periode van veel nee’s. De workshop is een startpunt en ik vind het zalig om met de handvatten van Nicky te leven, onderweg te zijn. Mocht je besluiten tot een terugkomdag, dan ben ik graag van de partij! Mijn hart maakt elke keer een sprongetje als ik je zie, op Facebook of youtube, ben blij met al je cadeautjes. 

Innerlijk leiderschap
Annemarie
Puur goud

Lieve Nicky,  heel erg bedankt. Ik heb er zóveel aan gehad. Deze dag samen zorgde ervoor dat ik weer verder kon leven zonder schuld, wat een bevrijding. Ik zag het gelijk. Het persoonlijke naslagwerk kijk ik nog regelmatig in om het helemaal tot mij te nemen en in elke cel te laten vallen. Bij alle filmpjes denk ik wauw wat een verheldering en het zet onmiddellijk aan tot zelf onderzoek. Wat een goud! Hopelijk tot ziens weer. Dank je wel en heel veel liefs

Innerlijk leiderschap
Els
Zo waardevol
Jouw rechtstreekse wijze stijl komt bij mij heel zuiver binnen. Je hebt me de inzichten gegeven die ik nodig had om er zelf wat mee te kunnen. In mijn dagelijks leven merk ik dat ik nu anders in het leven sta. Ik heb mijn overlevingsmechanismen en overtuigingen doorzien en dat heeft gemaakt dat ik ook anders denk, voel, zeg en handel.  En dat heeft weer effect op mijn werkelijkheid. Zo heeft vooral het doorzien van mijn overlevingsmechanisme om altijd mijn omgeving en alles en iedereen daarin te willen verbeteren een enorme verandering teweeg gebracht. En vooral ook dat ik daarin mijn eigen waarheid mag loslaten, want wie ben ik om alles te bekritiseren en verbeteren. Ik wens jou alle succes met jouw prachtige missie en mocht je nog een abonnementsvorm vinden voor maatwerkadvies voor oud-deelnemers dan hoor ik het graag, liefs!
Innerlijk leiderschap

Paula

Reset je energie

arrow_drop_up arrow_drop_down