Bevrijden

Een life-changing event

Deze 3-daagse Intensive staat volledig in het teken van energie-omzetting, transformatie en groei. Al mijn kennis en ervaring heb ik samengebundeld in dit superkrachtige event. Zo geef ik je o.a. 4 heldere én gebruiksklare tools mee, die je de rest van je leven zal kunnen inzetten in dienst van jouw steeds veranderende levensstroom.

Datum: 31 januari, 1 & 2 februari

Word je (soms nog) afgeremd door (oude of verborgen) angsten of onzekerheden?

Heb je een specifiek probleem dat je heel graag wilt oplossen?

Je voelt dat het allemaal anders en beter kan, maar je weet niet hoe je het moet aanpakken?

Heb je een diepe behoefte om innerlijk ‘de knop’ helemaal om te zetten?

Wil je een volledig helder antwoord op de vraag: Wie ben ik (nu echt)?

Wil je vanuit je hart gaan leven en je ware zelf tot uitdrukking gaan brengen?

Leven vanuit je essentie

Ik leer je alles over jouw veld van creatie en hoe je jouw levensenergie om kunt zetten in realiteit. Jouw scheppingskracht kent geen grenzen, en dat betekent dat alles waar te maken is, zolang je het (onbewust) niet in de weg staat.

Elk obstakel dat je in je leven ervaart is in werkelijkheid een uitnodiging vanuit bewustzijn. Er is nieuw potentieel in je ontsloten. Er is een nieuwe mogelijke mogelijkheid voor jou om waar te maken. Bewustzijn vraagt je om mee te doen. Om te volgen. Om je huidige stroom te veranderen in dienst van jouw levensgeluk. Hoe makkelijker jij dit kan, des te vrijer zal jouw leven zich kunnen ontvouwen.

Ik leer je hoe je dit doet, steeds weer, steeds makkelijker, waardoor je volledig gaat vertrouwen op de liefde die er voor je is: de hoogste waarheid voor jou, voortkomend uit jouw diepste wens, bewustzijn zelf.

Soms ben je niet eens bewust van de gedachten die je tegenhouden om mee te veranderen met jouw gewenste levensstroom. Tijdens deze workshop brengen we jouw beperkende gedachten in het verhelderende licht van bewustzijn. Wanneer je ze eenmaal ziet, en beseft wat ze doen, verliezen ze spontaan hun grip op jouw energie en ben je ineens volledig vrij om nieuwe gedachten aan te nemen en te volgen. Dit brengt een enorme innerlijke verschuiving met zich mee die vanzelf haar uitdrukking in al jouw levensfacetten zal vinden.

Ben je klaar voor transformatie op zielsniveau?

Bevrijd je ziel en breng je verlangens tot leven.

Hoe ziet deze 3-daagse eruit?

Op vrijdag gaan we van start met een zeer uitgebreide informatie- en inspiratie webinar. Ik reik je de materie aan waar we tijdens de workshop-dag mee aan de slag gaan. Je kunt het webinar nog een hele maand terugkijken via de replay link.

Na afloop van het webinar ontvang je van mij een uitgebreide informatie - en zelfonderzoeksmail om alle informatie uit het webinar innerlijk te activeren. Ik stel je een aantal zeer gerichte vragen. Door jouw antwoorden kunnen we de workshop helemaal toespitsen op jouw unieke essentie.

Op zaterdag komen we een hele dag samen en brengen we de materie tot leven. In een intieme groepssetting leer ik je hoe je essentie met je praat. Je ontdekt welke gedachten je dienen en welke gedachten je beperken. Je bevrijdt jouw ziel en kiest de weg van bewustzijn. Je gaat naar huis met een volledig helder inzicht in wie je werkelijk bent én praktische tools (o.a. essentie handleiding en persoonlijke affirmatie) om te leven én te creëren vanuit jouw unieke essentie.

Op zondag komen we nogmaals samen, dit keer online. Nu zetten we de puntjes op de i. Je krijgt de gelegenheid om je laatste vragen te stellen, en onder mijn begeleiding maken we jouw nieuwe weg (jouw nieuwe keuze) compleet (zowel energetisch als concreet). Je bent er helemaal klaar voor!

Dit is wat je krijgt

Een zeer uitgebreide informatie-webinar waarmee de intensive meteen super intensief van start gaat. Ik reik je de materie aan waar we tijdens de workshop mee gaan werken.

Een uitgebreide informatie - en zelfonderzoeksmail om de Intensive innerlijk te activeren. Door jouw antwoorden kunnen we de workshop helemaal toespitsen op jouw unieke essentie.

Een hele dag met mij op lokatie in Nederhorst den Berg: van 10:00 tot 17:00 uur. Op deze dag komt alles tot leven en ga jij jouw onbegrensde vrijheid ontdekken, ontvouwen én (samen met een heleboel tools om dit te verankeren en te ontwikkelen) meenemen naar huis!

Een inspirerende 'aftertalk' waarin de laatste vragen kunnen worden gesteld en we onze nieuwe weg definitief maken. Ready, Set, Go!

Dit heb je nodig

Innerlijk: Een diepe wens om los te breken uit beperkende patronen en je ziel te volgen

Praktisch: Internet, e-mail inclusief de mogelijkheid om video's af te spelen

Investering: € 379

Deze workshop is aftrekbaar voor ondernemers

Veel voorkomende vragen

Wanneer vindt deze 3-daagse plaats?

Deze workshop houd ik 4 keer per jaar. In: februari, mei, september en december. Ga naar de shop om jouw deelname te bevestigen of mail mij om je aan te melden voor één van de volgende dagen. Het aantal plekken is beperkt. Ik houd een kleine intieme groepssetting aan.

Is het de bedoeling dat ik eerst het boek 'Draaien naar de Bron' lees?

Het boek 'Draaien naar de bron’ ligt aan de basis van deze workshop en biedt dan ook een hele waardevolle voorbereiding en/of aanvulling op de workshop. Maar, het is géén voorwaarde. Ik geef je meer dan voldoende tekst en uitleg om je volledig te voorzien in alles wat je nodig hebt om een volledige innerlijke ommezwaai te maken.

Zij gingen je voor

<< vorige
volgende >>

Jij was precies wat ik nodig had!

Hoi Nicky,
Ik vond het een waardevol traject. En vond het fijn jou als ''teacher'' te hebben.
Wat heeft het traject mij opgeleverd: Ik ben in beweging gekomen. Doordat ik me ervan bewust ben geworden dan ik degene ben die stappen moet zetten, niemand doet het voor mij. Had/heb een enorme faalangst. Ik heb /voel die angst nog steeds, maar nu laat ik me er niet meer door beperken. Ik heb er veel aan gehad dat je me ervan bewust hebt gemaakt dat het niet uitmaakt dat Mariëlle bang is en een rood hoofd krijgt en zweetplekken onder haar oksels. Nou en... zeg ik nu tegen mezelf. Ik doe het toch. Want door dingen te gaan doen/proberen/uitproberen gebeuren er nieuwe dingen in mijn leven en ja soms ga ik op mijn bek of sla ik toch de verkeerde richting in, maar dan weet ik dat tenminste (eerder bleef ik ervoor hangen/steken, maakte ik niet echt een stap). Ik pak van alles aan /op. "Gewone baan" en daarnaast mijn praktijk nieuw leven inblazen. Voor de inspiratie heb ik 2 mooie kloosters gevonden waar ik twee keer een weekje op retraite ga, voor rust en inspiratie....en om te schrijven.
Het lijkt wel of ik en mijn leven eenvoudiger worden. Ik makkelijk uitfilter wat niet bij me hoort. Het is net alsof ik iets van mezelf heb teruggevonden, dat was er altijd wel, maar ik luisterde daar niet zo naar, alsof ik altijd op zoek was en nu zo n rust voel: Ik hoef nergens heen. Af en toe bekruipt me een geluksgevoel, gewoon om niets, om mezelf. Zo fijn!
Een grote verandering in mijn leven is dat ik alles wat ik tegenkom (wat er gebeurt, wat ik mee maak, wat ik voel, wat er tegen me gezegd wordt) zie als dat het voor mij is en niet tegen mij.
Hier ben jij in jouw teaching voor mij uniek en dat had ik hard nodig. Dus alles is goed en klopt op dit moment en voelt het niet goed, dan klopt het ook, als wakker maker omdat ik in iets geloof wat/wie niet is wie ik werkelijk ben. Fysiek voel ik me ook goed, wandel en sport ook weer meer. Gewoon omdat het fijn is en me goed doet. Ik heb een fijne oncoloog nu, bij wie ik mezelf kan zijn. Ik lees regelmatig in je boek en hoop dat je vorige boek snel opnieuw uitkomt. Begin nu ook ruimte te voelen om met de online programma s aan de slag te gaan.
Nicky, heel erg bedankt voor je steun en je lessen. Je was precies wat ik zocht. Liefs! Mariëlle

Mariëlle

Heb jij vragen over deze workshop?

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht

Met het inplannen van een workshop ga je akkoord met de algemene voorwaarden.