Algemene voorwaarden

Boeken

1. Voor het online aankopen van de boeken geldt een herroepingsrecht van 30 dagen. (niet goed, geld terug). De bestelprocedure verloopt via Bol.com. Ook worden de boeken aangeboden tijdens bijeenkomsten. Bij bestellingen uit het Buitenland komen er extra vezendkosten bij. Deze bestellingen verlopen via de mail. Ik maak voorafgaand aan deze verzendingen een aparte factuur op. Direct na betaling wordt het boek verzonden.

2. Zakelijk bestellen: Ik ben zelf de uitgever van mijn boeken. Neem contact met mij op als je een prijsopgave wilt of een bestelling wilt plaatsen. Kijk HIER voor meer informatie.

Individueel traject

3. Ter bevestiging van een 1-op-1 begeleidingstraject traject wordt er een factuur opgemaakt. De factuur is bindend. Je ontvangt de factuur per mail. Je betaalt de factuur voorafgaand aan de start van het traject via online overboeking. Je kunt de betaling eventueel in 3 maandelijkse termijnen voldoen. Er is bovendien de mogelijkheid om het traject via de webshop te betalen.

4. Het annuleren van deelname aan het 1-op-1 begeleidingstraject is kosteloos mogelijk tót 2 weken voor de datum. Tot 1 weken voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is er geen restitutie meer mogelijk.

5.Tijdens een 1-op-1 begeleidingstraject worden er 6 privé begeleidingssessies ingepland. Het annuleren óf verplaatsen van een gemaakte afspraak dient minimaal één werkdag (24 uur) van te voren doorgegeven te worden. Indien de afspraak te laat wordt geannuleerd zal de afgesproken sessie als afgenomen worden beschouwd. De 1-op-1 sessies dienen binnen de traject termijn (4,5 maanden) worden ingepland.

Groepstraject

6. Ter bevestiging van een groepstraject wordt er een factuur opgemaakt. De factuur is bindend. Je ontvangt de factuur per mail. Je betaalt de factuur voorafgaand aan de start van het traject via online overboeking. Je kunt de betaling eventueel in 3 maandelijkse termijnen voldoen. Er is bovendien de mogelijkheid om het traject via de webshop te betalen.

7. Het annuleren van deelname aan een groepstraject is kosteloos mogelijk tót 4 weken voor de aanvangsdatum. Tot 2 weken voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is er geen restitutie meer mogelijk.

8. Tijdens het groepstraject worden er 3 losse privé sessies ingepland en één afspraak vindt op locatie plaats. Het annuleren óf verplaatsen van een gemaakte afspraak dient minimaal één werkdag (24 uur) van te voren doorgegeven te worden. Indien de afspraak te laat wordt geannuleerd zal de afgesproken sessie als afgenomen worden beschouwd. De 3 privé sessies dienen binnen de traject termijn (4,5 maanden) worden ingepland.

Soul Talk  (interactieve lezing, zowel online als ‘live’)

9. Bij het aankopen van een ticket voor een Soul talk ontvang je per mail een aankoop bevestiging.

10. Reeds betaalde tickets voor een live Soul talk kunnen bij annulering niet worden teruggevorderd, maar wel worden doorgegeven aan vrienden of kennissen.

11. Wanneer je voor een live Soul talk reserveert ben je verzekerd van een plaats, kom je zonder reservering dan geldt: vol=vol.

Dag-Workshops en Retraites

12. De prijzen voor 1 – of meerdaagse events zijn inclusief 21% BTW. Je meldt je aan door een ticket te kopen of door je aan te melden via de mail. Bij het aankopen van een ticket ontvang je per mail een bevestiging. Kom je namens een bedrijf? Mail mij dan om een factuur voor je op te maken.

13. Het annuleren van deelname aan een event is kosteloos mogelijk tot vier weken voor de datum, tot 2 weken voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is er geen restitutie meer mogelijk.

Opnamen & Privacy

14. Tijdens alle trajecten, workshops, retraites, webinars en soultalks kunnen er audio- en/of video-opnamen worden gemaakt. Deze kúnnen eventueel (gedeeltelijk) worden gebruikt voor toekomstige publicatie doeleinden. Je wordt hier – wanneer dat zo is – voorafgaand aan de opname nadrukkelijk op alert gemaakt en gevraagd om toestemming. Met het akkoord op de algemene voorwaarden geef je aan hiervan op de hoogte te zijn en jouw eigen verantwoordelijkheid hiervoor te nemen.

15. Het is toegestaan om zelf audio opnamen te maken tijdens 1. een Soultalk of 2. een individueel traject, maar uitsluitend voor privé gebruik. Dit houdt tevens in dat het niet is toegestaan om beeld- en geluidsopnamen of uitgeschreven citaten te delen. Beeld- en geluidsopnamen en/of uitgeschreven stukken die via Social Media (zoals Mixcloud, Soundcloud, Facebook, Twitter en Linkedin) door mij, Nicky Verbeek, zelf worden verspreid kun je (ongewijzigd) verder verspreiden door ze te delen. Hierbij moet de bron van de geluidsopname of de tekst duidelijk zichtbaar worden vermeld.

16. Alle trajecten en bijeenkomsten worden gekenmerkt door persoonlijke interacties. Voor een veilige persoonlijke beleving tijdens een bijeenkomst wordt van alle deelnemers verwacht dat zij discreet omgaan met informatie van de andere deelnemers. Er worden geen namen genoemd en verspreid. Informatie over deelnemers zal bij eventuele verdere verspreiding alleen worden verwerkt als deze van tevoren redelijkerwijs onherkenbaar en onherleidbaar is gemaakt. Informatie die door jou zelf wordt vrijgegeven tijdens bijeenkomsten zijn voor eigen verantwoordelijkheid, zoals genoemd in artikel 14.

Online Programma

17. Voor het aankopen van het Online Programma geldt een herroepingsrecht van 14 dagen (14 dagen, niet goed, geld terug). Dit herroepingsrecht is niet van toepassing wanneer er gedurende deze 14 dagen aantoonbaar gebruik is gemaakt van het programma (er wordt nagekeken hoe vaak er is ingelogd, hoeveel contactmomenten er zijn geweest en hoeveel persoonlijke begeleiding er heeft plaatsgevonden).

18. De prijs voor het Online Programma is inclusief 21% BTW. Je meldt je aan via de procedure op de online leeromgeving. Na aanmelding en betaling van het online programma ontvang je per mail een aankoop bevestiging.

19. Binnen het Online Programma kun je gebruik maken van verschillende Forums. Elk Forum is volledig besloten en dus veilig afgeschermd. Een Forum biedt de deelnemers ruimte om persoonlijke vragen te stellen. Voor een veilige online beleving wordt van alle deelnemers verwacht dat zij discreet omgaan met informatie van de andere deelnemers. Wanneer jouw vraag of ervaring zó gevoelig ligt dat je het niet persoonlijk wilt delen dan heb je de mogelijkheid om je informatie te delen via een ‘alias’ of zelfs volledig anoniem. Met het akkoord op de algemene voorwaarden geef je aan hiervan op de hoogte te zijn en jouw eigen verantwoordelijkheid hiervoor te nemen.

20. De teksten (inclusief de antwoorden gegeven in het Vraag & antwoord Forums), de geluidsfragmenten, de video’s, en de documenten die je in de online programma’s ter beschikking worden gesteld zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is deelnemers niet toegestaan om deze te verspreiden. Informatie over of direct uit de online programma’s zal bij eventuele verdere verspreiding door mij, Nicky Verbeek, alléén worden verwerkt als deze van tevoren redelijkerwijs onherkenbaar en onherleidbaar naar deelnemers is gemaakt.

21. Bij het niet naleven van de de algemene voorwaarden alsmede het niet naleven van de huisregels van het Forum kan men de verdere toegang tot het online programma worden ontzegd.

Medische en/of psychiatrische klachten

22. Deelnemers die gebruik maken van antidepressiva, depressief zijn, last hebben van andere ernstige psychische problemen of onder behandeling van een psychiater of psychotherapeut zijn, wordt gevraagd om dit bij aanmelding te vermelden. In overleg kan dan bekeken worden of deelname aan de desbetreffende activiteit geschikt dan wel mogelijk is.

Risico en schade

23. Alle vormen van participatie gebeurt op basis van eigen risico. Ik, Nicky Verbeek, ben niet aansprakelijk voor eventuele schade aan personen, zaken of vermogen die op welke wijze, positief als negatief, het gevolg zijn van deelname aan de aangeboden activiteiten.

Copyright

24. De teksten en / of documenten van deze website, de boeken én de online programma’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je gebruik maken van een tekst of een document, dan dien je hiervoor van te voren persoonlijk per mail om toestemming te vragen. Berichten, video’s, geluidsopnamen en teksten die via Social Media (zoals Facebook, Youtube, Twitter, Mixcloud en Linkedin) door mij, Nicky Verbeek, worden verspreid kun je eventueel (in ongewijzigde staat) verder verspreiden door ze te delen. Hierbij moet de bron van het bericht duidelijk zichtbaar worden vermeld. Bij het niet naleven van de algemene voorwaarden kan verdere toegang tot de aangeboden activiteiten worden ontzegd.

AGV

25. Ik, Nicky Verbeek, heb mijn bedrijf, mijn website en al mijn werkzaamheden zodanig ingericht dat ik voldoe aan de huidige regelgeving van de wet op de Privacy. Kijk HIER voor mijn Privacy verklaring.

(Voor het laatst gecontroleerd en aangepast op donderdag 9 mei 2019)