Algemene voorwaarden

Boeken

1. Voor het online aankopen van de boeken geldt een herroepingsrecht van 30 dagen. (niet goed, geld terug). De bestelprocedure verloopt via Bol.com. Ook worden de boeken aangeboden tijdens bijeenkomsten. Buitenlandse bestellingen verlopen via de mail. Ik maak voor deze verzendingen een factuur op.

2. Zakelijk bestellen: Ik ben zelf de uitgever van mijn boeken. Ik bied mijn boeken niet aan via het CB. Het bestelproces verloopt dan ook persoonlijk en direct via mij. Neem contact met mij op als je een prijsopgave wilt of een bestelling wilt plaatsen. Kijk HIER voor de voorwaarden.

Persoonlijk traject

3. Ter bevestiging van een gemaakte afspraak voor een één op één gesprek wordt er een factuur opgemaakt. De factuur is bindend. Je ontvangt de factuur per mail. Je betaalt de factuur voorafgaand aan het gesprek via online overboeking. Er is bovendien de mogelijkheid om het gesprek via de webshop te betalen.

4. Een afspraak voor een één op één gesprek kan tot 24 uur van te voren volledig kosteloos worden geannuleerd. Het eventueel betaalde bedrag wordt teruggestort op je rekening. Indien je bínnen 24 uur voor de ingeplande afspraak annuleert ben je verplicht om de kosten voor de gereserveerde tijd te betalen.

5. Ter bevestiging van een Intensive traject wordt er een factuur  opgemaakt. De factuur is bindend. Je ontvangt de factuur per mail. Je betaalt de factuur voorafgaand aan de Intensive periode via online overboeking. Je kunt de betaling in eventueel termijnen voldoen. Er is bovendien de mogelijkheid om de Intensive via de webshop te betalen.

6. Voor de Intensive Vip dag wordt een ruimte afgehuurd. Ook is hiervoor een hele dag in mijn agenda vrijgemaakt. Het annuleren van deelname aan een Intensive is daarom kosteloos mogelijk tót 2 weken voor de datum, tot 1 weken voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is er geen restitutie meer mogelijk.

Lezingen

7. De prijzen voor mijn soultaks zijn van BTW vrijgesteld. Hier worden dan ook geen BTW facturen voor opgemaakt. Bij het aankopen van een ticket ontvang je per mail een aankoop bevestiging.

8. Reeds betaalde tickets voor een soultalk kunnen bij annulering niet worden teruggevorderd, maar wel worden doorgegeven aan vrienden of kennissen.

9. Wanneer je voor een soultalk reserveert ben je verzekerd van een plaats, kom je zonder reservering dan geldt: vol=vol.

Events

10. De prijzen voor alle off- en online events zijn inclusief 21% BTW. Je meldt je aan door een ticket te kopen. Bij het aankopen van een ticket ontvang je per mail een aankoop bevestiging. Kom je namens een bedrijf? Mail mij dan om een factuur voor je op te maken.

11. Het annuleren van deelname aan een off- of online event is kosteloos mogelijk tot één maand voor de datum, tot 2 weken voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is er geen restitutie meer mogelijk.

Opnamen & Privacy

12. Tijdens alle events en lezingen kunnen er eventueel audio- en/of video-opnamen worden gemaakt. Met het akkoord op de algemene voorwaarden geef je aan hiervan op de hoogte te zijn en jouw eigen verantwoordelijkheid hiervoor te nemen.

13. Het is toegestaan om zelf audio opnamen te maken tijdens een event of lezing, maar uitsluitend voor privé gebruik. Dit houdt tevens in dat het niet is toegestaan om geluidsopnamen of uitgeschreven citaten van een event of lezing te delen. Geluidsopnamen en uitgeschreven stukken van een event of lezing die via Social Media (zoals Mixcloud, Facebook, Twitter en Linkedin) door mijzelf worden verspreid kun je (ongewijzigd) verder verspreiden door ze te delen. Hierbij moet de bron van de geluidsopname of de tekst duidelijk zichtbaar worden vermeld.

14. Alle bijeenkomsten worden gekenmerkt door persoonlijke interacties. Voor een veilige persoonlijke beleving tijdens een bijeenkomst wordt van alle deelnemers verwacht dat zij discreet omgaan met informatie van de andere deelnemers. Er worden geen namen genoemd en verspreid. Informatie over deelnemers zal bij eventuele verdere verspreiding alleen worden verwerkt als deze van tevoren redelijkerwijs onherkenbaar en onherleidbaar is gemaakt. Informatie die door jou zelf wordt vrijgegeven tijdens bijeenkomsten zijn voor eigen verantwoordelijkheid zoals genoemd in artikel 11.

Online Programma’s

15. Voor het online aankopen van een Online Programma geldt een herroepingsrecht van 14 dagen (14 dagen, niet goed, geld terug). Dit herroepingsrecht is niet van toepassing wanneer er gedurende deze 14 dagen aantoonbaar gebruik is gemaakt van het programma (er wordt nagekeken hoe vaak er is ingelogd, hoeveel contactmomenten er zijn geweest en hoeveel persoonlijke begeleiding er heeft plaatsgevonden).

16. De prijs voor een Online Programma is inclusief 21% BTW. Je meldt je aan via de procedure op de online leeromgeving. Na aanmelding en betaling van het online programma ontvang je per mail een aankoop bevestiging.

17. Binnen  de Online Programma’s kun je gebruik maken van verschillende Forums. Elk Forum is volledig besloten en dus veilig afgeschermd. Een Forum biedt de deelnemers ruimte om persoonlijke vragen te stellen. Voor een veilige online beleving wordt van alle deelnemers verwacht dat zij discreet omgaan met informatie van de andere deelnemers. Wanneer jouw vraag of ervaring zó gevoelig ligt dat je het niet persoonlijk wilt delen dan heb je de mogelijkheid om je informatie te delen via een ‘alias’ of zelfs volledig anoniem. Met het akkoord op de algemene voorwaarden geef je aan hiervan op de hoogte te zijn en jouw eigen verantwoordelijkheid hiervoor te nemen.

18. De teksten (inclusief de antwoorden gegeven in het Vraag & antwoord Forums), de geluidsfragmenten, de video’s, en de documenten die je in de online programma’s ter beschikking worden gesteld zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is deelnemers niet toegestaan om deze te verspreiden. Informatie over of direct uit de online programma’s zal bij eventuele verdere verspreiding door Nicky zelf alléén worden verwerkt als deze van tevoren redelijkerwijs onherkenbaar en onherleidbaar naar deelnemers is gemaakt.

19. Bij het niet naleven van de de algemene voorwaarden alsmede het niet naleven van de huisregels van het Forum kan men de verdere toegang tot de online cursus worden ontzegd.

Medische en/of psychiatrische klachten

20. Deelnemers die gebruik maken van antidepressiva, depressief zijn, last hebben van andere ernstige psychische problemen of onder behandeling van een psychiater of psychotherapeut zijn, wordt gevraagd om dit bij aanmelding te vermelden. In overleg kan dan bekeken worden of deelname aan de desbetreffende activiteit geschikt dan wel mogelijk is.

Risico en schade

21. Alle vormen van participatie gebeurt op basis van eigen risico. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele schade aan personen, zaken of vermogen die op welke wijze, positief als negatief, het gevolg zijn van deelname aan de aangeboden activiteiten.

Copyright

22. De teksten en / of documenten van deze website, de boeken én de online programma’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je gebruik maken van een tekst of een document, dan dien je hiervoor van te voren persoonlijk om toestemming te vragen. Berichten, video’s, geluidsopnamen en teksten die via Social Media (zoals Facebook, Youtube, Twitter, Mixcloud en Linkedin) door mijzelf worden verspreid kun je eventueel (in ongewijzigde staat) verder verspreiden door ze te delen. Hierbij moet de bron van het bericht duidelijk zichtbaar worden vermeld. Bij het niet naleven van de algemene voorwaarden kan verdere toegang tot de aangeboden activiteiten worden ontzegd.

AGV

23. Ik heb mijn bedrijf, mijn website en al mijn werkzaamheden zodanig ingericht dat ik voldoe aan de huidige regelgeving van de wet op de Privacy. Kijk HIER voor mijn Privacy verklaring.