arrow_drop_up arrow_drop_down

Algemene voorwaarden en huisregels

Boeken


Artikel 1. Voor het online aankopen van de boeken geldt een herroepingsrecht van 30 dagen (niet goed, geld terug). De bestelprocedure verloopt zowel via de website www.nickyverbeek.nl (acties en aanbiedingen) alsook via Bol.com (normale verkoop). Ook kunnen de boeken worden aangeschaft tijdens bijeenkomsten en trajecten.


Artikel  2. Bij boekbestellingen uit het Buitenland kunnen er extra verzendkosten bijkomen. Voorafgaand aan deze verzendingen wordt een aparte factuur opgesteld. Direct na betaling wordt het boek verzonden. Bestel je uit het buitenland? Neem dan contact op via het contactformulier.


Artikel 3. Zakelijk boeken bestellen (boekhandels): Neem contact op via het contactformulier voor het plaatsen van een bestelling voor uw boekwinkel. Kijk HIER (https://nickyverbeek.nl/zakelijk-boeken-bestellen/) voor informatie en prijzen.


Online Programma: Ontwaken - De Verschuiving


Artikel 4. De prijs voor het Online Programma: Ontwaken - De verschuiving is inclusief 21% BTW.


Artikel 5. Na betaling van het online programma: ‘Ontwaken’ krijg je toegang tot de online community. Hier bevindt zich het programma dat voor je wordt ontsloten. Je ontvangt 45 lessen. Na het afronden van een les ontsluit zich de volgende les.


Artikel 6. De teksten, geluidsfragmenten, bijlagen én de video’s die je vanuit het online programma ontvangt zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is deelnemers niet toegestaan om deze te delen met anderen of te verspreiden. Bij schending worden maatregelen getroffen.


Intensive Weekend workshop - De Bevrijding


Artikel 7. De prijzen voor de Intensive Weekend Workshop - De Bevrijding is inclusief 21% BTW. Je meldt je aan door een ticket te kopen of door je aan te melden via de mail. Ter bevestiging van je aanmelding ontvang je een factuur. De factuur is bindend. Ook ontvang je per mail inloggegevens. Dit geeft je toegang tot de online community. Hier ontvang je alle informatie m.b.t. de workshop.


Artikel 8. Het annuleren van deelname aan de Intensive Weekend Workshop - De Bevrijding is kosteloos mogelijk tot vier weken voor de datum, tot 2 weken voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is er geen restitutie meer mogelijk.


Artikel 9. Tijdens de Intensive Weekend Workshop - De Bevrijding kunnen er eventueel vanuit de organisator audio- en/of video-opnamen worden gemaakt. Deze kunnen (gedeeltelijk) worden gebruikt voor toekomstige publicatie doeleinden. Je wordt hier –wanneer dat zo is– voorafgaand aan de opname nadrukkelijk op attent gemaakt en expliciet gevraagd om je toestemming. Met het akkoord op de algemene voorwaarden geef je aan hiervan op de hoogte te zijn en je eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen.   


Artikel 10. Tijdens de Intensive Weekend Workshop - De Bevrijding wordt gebruik gemaakt van tekst-, geluid- én beeld materiaal om de boodschap over te brengen. Dit materiaal is strikt bedoeld voor degene die zich voor Intensive Weekend Workshop - De Bevrijding heeft aangemeld. Het is niet toegestaan om tekst- beeld- en geluid materiaal dat aan de deelnemer is verstrekt ter ondersteuning van de Intensive Weekend Workshop - De Bevrijding te delen met anderen of te verspreiden. Bij schending worden maatregelen getroffen.


Artikel 11. De Intensive Weekend Workshop - De Bevrijding wordt gekenmerkt door de zeer persoonlijke interacties. Voor een veilige persoonlijke beleving wordt van alle deelnemers verwacht dat zij discreet omgaan met informatie van alle andere aanwezigen. Er worden geen namen genoemd en verspreid. Informatie over andere aanwezigen zal bij eventuele verdere verspreiding door Nicky Verbeek alleen worden verwerkt als hier van te voren door de deelnemer toestemming voor is gegeven óf redelijkerwijs onherkenbaar en onherleidbaar is gemaakt. Informatie die door jou zelf wordt vrijgegeven tijdens bijeenkomsten zijn voor eigen verantwoordelijkheid, zoals genoemd in artikel 9.


Leertraject Bewust Creëren - De Verbinding


Artikel 12. Ter bevestiging van het Leertraject Bewust Creëren - De Verbinding wordt een factuur opgemaakt. De factuur is bindend. Je ontvangt de factuur per mail. Je betaalt de factuur voorafgaand aan de start van het traject. Je kunt ervoor kiezen om in één keer of in termijnen te betalen. Bij betaling in termijnen wordt maandelijks het verschuldigde bedrag automatisch geïncasseerd (SEPA incasso).


Artikel 13. De mails, de teksten, bijlagen, geluidsfragmenten en de video’s die je vanuit het online programma ontvangt zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is deelnemers niet toegestaan om deze te delen met anderen of te verspreiden. Bij schending worden maatregelen getroffen.


Artikel 14. Onderdeel van het Leertraject Bewust Creëren - De Verbinding zijn de (online) groepsbijeenkomsten.

Voor een veilige persoonlijke beleving wordt van alle deelnemers verwacht dat zij discreet omgaan met informatie van alle andere aanwezigen. Er worden geen namen genoemd en verspreid. Informatie over andere aanwezigen zal bij eventuele verdere verspreiding door Nicky Verbeek alleen worden verwerkt als hier van te voren door de deelnemer toestemming voor is gegeven óf redelijkerwijs onherkenbaar en onherleidbaar is gemaakt. Informatie die door jou zelf wordt vrijgegeven tijdens bijeenkomsten zijn voor eigen verantwoordelijkheid, zoals genoemd in artikel 10.


Artikel 15. De (online) groepsbijeenkomsten in het Leertraject Bewust Creëren - De Verbinding zijn uitsluitend bedoeld voor de deelnemers. Het is niet toegestaan om anderen live deel te laten nemen aan de bijeenkomsten. Het is tevens niet toegestaan om het gedeelde materiaal dat is voortgekomen uit de opnamen van de (voorgaande) online bijeenkomsten te delen met anderen of te verspreiden. Bij schending worden maatregelen getroffen.


Artikel 16. Aanvulling - Privé begeleiding. Het is mogelijk om het leertraject De Verbinding aan te vullen met privé begeleiding. De prijs voor de aanvullende privé begeleiding is inclusief 21% BTW.


Artikel 17. Ter bevestiging van de aanvullende privé begeleiding wordt een factuur opgemaakt. De factuur is bindend. Je ontvangt de factuur per mail. Je betaalt de factuur voorafgaand aan de start van het traject.


Artikel 18. De aanvullende privé begeleiding bestaat uit één individuele supersessie. De supersessie dient te worden ingepland en afgenomen binnen de traject termijn.


Artikel 19. De aanvullende privé begeleiding vindt plaats op locatie (in Nederhorst den Berg) en duurt (maximaal) 3 uur. 


Artikel 20. Het annuleren óf verplaatsen van een gemaakte afspraak dient minimaal één dag (24 uur) van te voren doorgegeven te worden. Indien de afspraak te laat wordt geannuleerd zal de afgesproken sessie als afgenomen worden beschouwd.


Artikel 21. Er kan voor worden gekozen om de supersessie in audio op te nemen. Hier dient voorafgaand aan de sessie door beide partijen expliciet toestemming voor worden gegeven. De sessie kan dan door de deelnemer worden teruggeluisterd ter ondersteuning van het begeleidingsproces. Dit is de enige functie en het enige doel voor de opname. Het is niet toegestaan om audiomateriaal van een sessie uit te wisselen met anderen. Bij schending worden maatregelen getroffen.


Individueel Begeleidingstraject


Artikel 22. De prijs voor het persoonlijk begeleidingstraject is inclusief 21% BTW. Ter bevestiging van een persoonlijk begeleidingstraject wordt een factuur opgemaakt. De factuur is bindend. Je ontvangt de factuur per mail. Je betaalt de factuur voorafgaand aan de start van het traject.


Artikel 23. Het traject bestaat uit 6 sessies. De sessies vinden plaats op locatie in Nederhorst den Berg en duren maximaal 3 uur. Na afloop van het traject is het mogelijk om losse sessies bij te boeken om het traject te verlengen. 


Artikel 24. Het annuleren óf verplaatsen van een gemaakte afspraak dient minimaal één dag (24 uur) van te voren doorgegeven te worden. Indien de afspraak te laat wordt geannuleerd zal de afgesproken sessie als afgenomen worden beschouwd.


Artikel 25. Er kan voor worden gekozen om de sessie in audio op te nemen. Hier dient voorafgaand aan de sessie door beide partijen expliciet toestemming voor worden gegeven. De sessie kan dan door de deelnemer worden teruggeluisterd ter ondersteuning van het begeleidingsproces. Dit is de enige functie en het enige doel voor de opname. Het is niet toegestaan om audiomateriaal van een sessie uit te wisselen met anderen. Bij schending worden direct maatregelen getroffen.


Artikel 26. Het materiaal dat wordt verstrekt ter ondersteuning van het Individuele begeleidingstraject is auteursrechtelijk beschermd. Het is deelnemers niet toegestaan om deze te delen met anderen of te verspreiden. Bij schending worden maatregelen getroffen.


Medische en/of psychiatrische klachten


Artikel 27. Deelnemers die gebruik maken van antidepressiva, depressief zijn, last hebben van andere ernstige psychische problemen of onder behandeling van een psychiater of psychotherapeut zijn, wordt gevraagd om dit bij aanmelding te vermelden. In overleg kan dan bekeken worden of deelname aan de desbetreffende activiteit geschikt dan wel mogelijk is.


Risico en schade


Artikel 28. Alle vormen van participatie gebeurt op basis van eigen risico. Nicky Verbeek is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan personen, zaken of vermogen die op welke wijze, positief als negatief, het gevolg zijn van deelname aan de aangeboden activiteiten.


Copyright


Artikel 29. De teksten en / of documenten, van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je gebruik maken van een tekst of een document, dan dien je hiervoor van te voren persoonlijk per mail om toestemming te vragen. Berichten, video’s, geluidsopnamen en teksten die via Social Media (zoals Facebook, Youtube, Twitter, Instagram, Mixcloud en Linkedin) door Nicky Verbeek, worden verspreid kun je eventueel (in ongewijzigde staat) verder verspreiden door ze te delen. Hierbij moet de bron van het bericht duidelijk zichtbaar worden vermeld.


Schending van de algemene voorwaarden en huisregels


Artikel 30. Bij het niet naleven van de algemene voorwaarden kan (per direct) verdere toegang tot de aangeboden activiteiten worden ontzegd.


AGV


Artikel 31. Deze website (nickyverbeek.nl) alsook de werkzaamheden voortkomend uit de diensten en producten van nicky Verbeek (KvK: 58052623) zijn zodanig ingericht dat er wordt voldaan aan de regelgeving van de wet op de Privacy. Kijk HIER voor onze Privacy verklaring.

Deze website werkt met cookies