arrow_drop_up arrow_drop_down

Algemene Voorwaarden (en huisregels)

Boeken

1. Voor het online aankopen van de boeken geldt een herroepingsrecht van 30 dagen (niet goed, geld terug). De bestelprocedure verloopt via Bol.com. Ook worden de boeken aangeboden tijdens bijeenkomsten. Bij bestellingen uit het Buitenland komen er extra verzendkosten bij. Deze bestellingen verlopen via de mail. Ik maak voorafgaand aan deze verzendingen een aparte factuur op. Direct na betaling wordt het boek verzonden.

2. Zakelijk bestellen: Ik ben zelf de uitgever van mijn boeken. Neem contact met mij op als je een prijsopgave wilt of een bestelling wilt plaatsen. Kijk HIER (https://nickyverbeek.nl/zakelijk-boeken-bestellen/) voor meer informatie.

Individuele begeleiding

3. Ter bevestiging van een enkele 1-op-1 sessie wordt een factuur opgemaakt. De factuur is bindend. Je ontvangt de factuur per mail. Je betaalt de factuur (minimaal 1 dag van te voren) voorafgaand aan de sessie via online overboeking. De sessies vinden plaats op lokatie in Nederhorst den Berg (of online) en duren maximaal 3 uur.

4. Het annuleren óf verplaatsen van een gemaakte afspraak dient minimaal één dag. (24 uur) van te voren doorgegeven te worden. Indien de afspraak te laat wordt geannuleerd zal de afgesproken sessie als afgenomen worden beschouwd.

5. Er kan voor worden gekozen om de sessie op te nemen. Hier dient voorafgaand aan de sessie door beide partijen expliciet toestemming voor worden gegeven. De sessie kan dan door de deelnemer worden terug beluisterd- of bekeken ter ondersteuning van het begeleidingsproces. Dit is de enige functie en het enige doel voor de opname. Het is niet toegestaan om video materiaal van een sessie uit te wisselen met anderen. Bij schending worden direct maatregelen getroffen.

Trajecten

6. Ter bevestiging van een traject wordt er een factuur opgemaakt. De factuur is bindend. Je ontvangt de factuur per mail. Je betaalt de factuur voorafgaand aan de start van het traject via online overboeking. Er is ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

7. Het annuleren van deelname aan een traject is kosteloos mogelijk tót 4 weken voor de aanvangsdatum. Tot 2 weken voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is er geen restitutie meer mogelijk.

Soul Talk  (interactieve lezing, bijeenkomst, zowel online als offline)

8. Bij het aankopen van een ticket voor een Soul talk ontvang je per mail een aankoop bevestiging.

9. Reeds betaalde tickets voor een Soul talk kunnen bij annulering niet worden teruggevorderd, maar wel worden doorgegeven aan vrienden of kennissen.

10. Wanneer je voor een offline Soul talk reserveert ben je verzekerd van een plaats, kom je zonder reservering dan geldt: vol=vol.

11. Online Soul talks zijn doorgaans gratis. Je ontvangt een deelname link per mail. De deelname link is strikt persoonlijk. Het is niet toegestaan om je link te delen met anderen.

Dag Events, Workshops en Retraites

12. De prijzen voor 1 – of meerdaagse events zijn inclusief 21% BTW. Je meldt je aan door een ticket te kopen of door je aan te melden via de mail. Bij het aankopen van een ticket ontvang je per mail een bevestiging.

13. Het annuleren van deelname aan een workshop – óf een meerdaags event is kosteloos mogelijk tot vier weken voor de datum, tot 2 weken voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is er geen restitutie meer mogelijk.

Privacy

14. Tijdens alle programma’s, trajecten, workshops, retraites, webinars en soultalks kunnen er eventueel vanuit de organisator audio- en/of video-opnamen worden gemaakt. Deze kunnen worden (gedeeltelijk) gebruikt voor toekomstige publicatie doeleinden. Je wordt hier – wanneer dat zo is – voorafgaand aan de opname nadrukkelijk op alert gemaakt en expliciet gevraagd om je toestemming. Met het akkoord op de algemene voorwaarden geef je aan hiervan op de hoogte te zijn en jouw eigen verantwoordelijkheid hiervoor te nemen.

15. Het is niet toegestaan om zelf screen-shots, foto’s, video- of audio opnamen te maken van de activiteiten en het materiaal dat je ontvangt tijdens een online programma, een traject, een workshop, een retraite, een webinar, een privé sessie of een soultalk. Ook is het niet toegestaan om beeld- en geluidsopnamen of uitgeschreven citaten te delen met anderen. Beeld- en geluidsopnamen en/of uitgeschreven stukken die via Social Media (zoals Mixcloud, Soundcloud, Facebook, Twitter en Linkedin) door Nicky Verbeek zelf worden verspreid kun je (ongewijzigd) verder verspreiden door ze te delen. Hierbij moet de bron van de geluidsopname of de tekst (Nicky Verbeek) duidelijk zichtbaar worden vermeld.

16. Tijdens alle programma’s, trajecten, workshops, retraites en webinars wordt gebruik gemaakt van tekst-, geluid- én beeld materiaal om de boodschap over te brengen. Dit materiaal is strikt bedoeld voor degene die zich voor het betreffende programma, traject, workshop, retraite of webinar heeft aangemeld. Het is niet toegestaan om tekst- beeld- en geluid materiaal dat is ontvangen en gedeeld via een aangekocht programma, traject, workshop, retraite of webinar te delen met anderen. Bij schending worden direct maatregelen getroffen.

17. Alle trajecten en bijeenkomsten worden gekenmerkt door zeer persoonlijke interacties. Voor een veilige persoonlijke beleving tijdens een bijeenkomst wordt van alle deelnemers verwacht dat zij discreet omgaan met informatie van alle andere aanwezigen. Er worden geen namen genoemd en verspreid. Informatie over andere aanwezigen zal bij eventuele verdere verspreiding door Nicky Verbeek alleen worden verwerkt als deze van tevoren redelijkerwijs onherkenbaar en onherleidbaar is gemaakt. Informatie die door jou zelf wordt vrijgegeven tijdens bijeenkomsten zijn voor eigen verantwoordelijkheid, zoals genoemd in artikel 16.

Online Programma; Ontwaken

18. De prijs voor een Online Programma: ‘Ontwaken’ is inclusief 21% BTW.

19. Na betaling van het online programma: ‘Ontwaken’ ontvang je 45 dagen lang, elke dag, een les per mail in je mailbox. Alle lessen inclusief de bijlagen en video’s zijn (uitsluitend) voor eigen gebruik te downloaden en te bewaren.

20. Het bewaren van de lessen ligt bij de cursist. Lessen die naderhand zoek raken worden niet nogmaals nagezonden. Wanneer je door een technische oorzaak een les niet ontvangt neem dan binnen 7 dagen contact met ons op. We zenden je de gemiste les dan eenmalig na. Aanvragen die later dan 7 dagen na toezending van de les worden aangevraagd worden niet meer ingewilligd. 

21 De mails, de teksten, de geluidsfragmenten en de video’s die je vanuit het online programma ontvangt zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is deelnemers niet toegestaan om deze te verspreiden. Bij schending worden direct maatregelen getroffen.

Medische en/of psychiatrische klachten

22. Deelnemers die gebruik maken van antidepressiva, depressief zijn, last hebben van andere ernstige psychische problemen of onder behandeling van een psychiater of psychotherapeut zijn, wordt gevraagd om dit bij aanmelding te vermelden. In overleg kan dan bekeken worden of deelname aan de desbetreffende activiteit geschikt dan wel mogelijk is.

Risico en schade

23. Alle vormen van participatie gebeurt op basis van eigen risico. Nicky Verbeek is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan personen, zaken of vermogen die op welke wijze, positief als negatief, het gevolg zijn van deelname aan de aangeboden activiteiten.

Copyright

24. De teksten en / of documenten van deze website, de boeken én de online programma’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je gebruik maken van een tekst of een document, dan dien je hiervoor van te voren persoonlijk per mail om toestemming te vragen. Berichten, video’s, geluidsopnamen en teksten die via Social Media (zoals Facebook, Youtube, Twitter, Mixcloud en Linkedin) door mij, Nicky Verbeek, worden verspreid kun je eventueel (in ongewijzigde staat) verder verspreiden door ze te delen. Hierbij moet de bron van het bericht duidelijk zichtbaar worden vermeld.

25. Bij het niet naleven van de algemene voorwaarden kan verdere toegang tot de aangeboden activiteiten worden ontzegd.

AGV

26. Ik, Nicky Verbeek, heb mijn bedrijf, mijn website en al mijn werkzaamheden zodanig ingericht dat ik voldoe aan de huidige regelgeving van de wet op de Privacy. Kijk HIER (https://nickyverbeek.nl/privacy-verklaring/) voor mijn Privacy verklaring.

(Voor het laatst gecontroleerd en aangepast op donderdag 2 april 2020)Deze website werkt met cookies