Algemene voorwaarden

Boek

1. Voor het online aankopen van het boek geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. (14 dagen niet goed, geld terug).

Persoonlijk gesprek

2. Ter bevestiging van een gemaakte afspraak voor een persoonlijk gesprek wordt er een factuur opgemaakt. De factuur is bindend. Je ontvangt de factuur per mail.

3. De particuliere prijzen voor een persoonlijk gesprek zijn inclusief 21% BTW. Voor bedrijfsmatige cliënten zijn de prijzen exclusief 21% BTW.

4. Je kunt de factuur op twee manieren voldoen: 1 Voorafgaand aan het gesprek via online overboeking, 2 Contante betaling tijdens het gesprek. Het is niet mogelijk om achteraf te betalen.

5. Een afspraak voor een persoonlijk gesprek kan tot 24 uur van te voren volledig kosteloos worden geannuleerd. Het eventueel betaalde bedrag wordt teruggestort op je rekening. Indien je bínnen 24 uur voor de ingeplande afspraak annuleert ben je verplicht om de kosten voor de gereserveerde tijd te betalen. Uitzondering: Mocht er binnen die 24 uur alsnog een nieuwe afspraak kunnen worden ingepland (op de door jou gereserveerde plek) dan wordt jouw factuur gecrediteerd en het bedrag (indien alreeds voldaan) teruggestort.

Events

6. De prijzen voor de Super Zelfrealisatie Dag zijn inclusief 21% BTW. Je meldt je aan door een ticket te kopen. Bij het aankopen van een ticket ontvang je per mail een aankoop bevestiging. 

7. Voor bedrijfsmatige cliënten die deelnemen aan de Super Zelfrealisatie Dag wordt er een BTW factuur opgemaakt. Je meldt je dan aan via de mail. De prijzen voor bedrijven zijn exclusief 21% BTW.

8. Het annuleren van deelname aan een Super Zelfrealisatie Dag is kosteloos mogelijk tot één maand voor de datum, tot 2 weken voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is geen restitutie meer mogelijk.

9. De prijzen voor de dag Events (satsang) zijn van BTW vrijgesteld. Hier worden dan ook geen BTW facturen voor opgemaakt. Bij het aankopen van een ticket ontvang je per mail een aankoop bevestiging. 

10. Reeds betaalde tickets voor de dag Events (satsang) kunnen bij annulering niet worden teruggevorderd, maar wel worden doorgegeven aan vrienden of kennissen.

11. Wanneer je voor een dag Event (satsang) reserveert ben je verzekerd van een plaats, kom je zonder reservering dan geldt: vol=vol.

12. Tijdens alle Events kunnen er eventueel audio- en/of video-opnamen worden gemaakt. Met het akkoord op de algemene voorwaarden geef je aan hiervan op de hoogte te zijn en jouw eigen verantwoordelijkheid hiervoor te nemen.

13. Het is voor iedereen toegestaan om audio opnamen te maken tijdens een Event, maar met het oog op de privacy alléén voor eigen gebruik. Dit houdt in dat het niet is toegestaan om geluidsopnamen of uitgeschreven citaten van een event te delen onder je eigen naam. Geluidsopnamen en uitgeschreven stukken van een Event die via Social Media (zoals Mixcloud, Facebook, Twitter en Linkedin) door Nicky worden verspreid kun je eventueel verder verspreiden door ze te delen. Hierbij moet de bron van de geluidsopname of de tekst duidelijk zichtbaar worden vermeld.

14. Alle Events worden gekenmerkt door persoonlijke interacties. Voor een veilige persoonlijke beleving tijdens een Event wordt van alle deelnemers verwacht dat zij discreet omgaan met informatie van de andere deelnemers. Er worden geen namen genoemd en verspreid. Informatie over deelnemers zal bij eventuele verdere verspreiding alleen worden verwerkt als deze van tevoren redelijkerwijs onherkenbaar en onherleidbaar is gemaakt. Informatie die door jou zelf wordt vrijgegeven tijdens bijeenkomsten zijn voor uw eigen verantwoordelijkheid zoals genoemd in artikel 12.

Online Programma

15. De prijs voor het Online Programma is inclusief 21% BTW. Je meldt je aan via de procedure op de online leeromgeving. Na aanmelding en betaling van het online programma ontvang je per mail een aankoop bevestiging. Dit geeft je onbeperkt toegang tot de online leeromgeving.

16. Binnen het Online Programma kun je tevens onbeperkt gebruik maken van het Forum (vraag en antwoord). Het Forum is (net als de cursusomgeving) volledig besloten en dus veilig afgeschermd.

17. Het Forum biedt de deelnemers ruimte om persoonlijke vragen te stellen. Voor een veilige online beleving wordt van alle deelnemers verwacht dat zij discreet omgaan met informatie van de andere deelnemers. Wanneer jouw vraag of ervaring zó gevoelig ligt dat je het niet persoonlijk wilt delen dan heb je de mogelijkheid om je informatie te delen via een ‘alias’ of zelfs volledig anoniem. Met het akkoord op de algemene voorwaarden geef je aan hiervan op de hoogte te zijn en jouw eigen verantwoordelijkheid hiervoor te nemen.

18. De teksten (inclusief de antwoorden gegeven in het Forum), de geluidsfragmenten, de video’s, en de documenten die je in het Online Programma ter beschikking worden gesteld zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is deelnemers niet toegestaan om dit te verspreiden. Informatie over of direct uit het Online Programma zal bij eventuele verdere verspreiding door Nicky zelf alléén worden verwerkt als deze van tevoren redelijkerwijs onherkenbaar en onherleidbaar naar de deelnemers is gemaakt.

Risico en schade

19. Deelname aan de aangeboden activiteiten is op eigen risico. Nicky Verbeek is niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, van welke aard ook, als gevolg van het participeren aan een van de aangeboden activiteiten.

20. Nicky Verbeek is niet verantwoordelijk voor fysieke schade van welke aard ook die mogelijk tijdens een activiteit ontstaat.

Copyright

21. De teksten en / of documenten van deze website, uit het boek én de online cursus zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je gebruik maken van een tekst of een document, dan dien je hiervoor van te voren persoonlijk om toestemming te vragen . Berichten, video’s. geluidsopnamen en teksten die via Social Media (zoals Facebook, Youtube, Twitter, Mixcloud en Linkedin) door Nicky worden verspreid kun je eventueel verder verspreiden door ze te delen. Hierbij moet de bron van het bericht duidelijk zichtbaar worden vermeld. 

Muhja Praktijk voor Zelfrealisatie ~ Overmeerseweg 59 . 1394 BE . Nederhorst den Berg

K.v.K. 58052623

B.T.W. NL.1745.22.393.O.03

Bank: NL64ABNA0.52.10.29.864 (t.a.v. Muhja)